2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

D

doktorda yanmalar normal mümkünse hiç ilaç kullanmayalım diyo
Aynisini benimkide soyledi, ya zaten burda normalken bile hastalikdan surunsen ilac vermezler hamileyken cok zor yani
Mide yanmalari kusmaya istahsizliga sebep olmuyosa dogal yontemlerle bi zhmet 9ay katlan diyo
Hamileligin tadi burda dercesine

aynen ya yazılsa güzel olurda kim yazacak artık.
yokya gecde gelmesin bence zaman mı gecer.Doğunca bianda hazr olursun merak etme ☺

Aynisini benimkide soyledi, ya zaten burda normalken bile hastalikdan surunsen ilac vermezler hamileyken cok zor yani
Mide yanmalari kusmaya istahsizliga sebep olmuyosa dogal yontemlerle bi zhmet 9ay katlan diyo
Hamileligin tadi burda dercesine
Benim doktorumda biraz öyle vitamin harici ilaca karşı

Tansiyon ilaci iciyorum yine de çıkıyor limon sıkıp iciyorum, arada da ağrı kesici ve uzanip cok hareket etmiyip duş aliyorum serin serin
Banada alfamet vermişti doktor ama sanki hiçbir işe yaramıyor gibi geliyor bana. Doktor yürüyüş yapman lazım dedi ama her yürüdükten sonra 14/10a çıkıuor düşmüyor

Hic bisi yapmıyorum sadece cok su içiyorum ama genel tansiyonum 14-9 oldu onceleri de dusuj tansiyon skntim vardi hamileliktwn önce simdi bu cok fazla geliyo bide odem problemi asiri fazla ayaklarim cok aciyo gerilmekten bariz şiş
Hem ödem hem yüksek tansiyon sana protein kaçağı testi yapılmadı mı?
ya bünyemde alıştı benmde sanki ilk çıktığı zamanlarki kadar etkilemiyor gibi geliyor seninde öyle mi

Uyku benmde düzene sokuyor tansiyonu sanki çıktığjda uyuyasım geliyor inşaallah kalıcı bişey olmaz da bu tansiyon..

Oh bende çok merak ediyorum nasıl ölçüyoruz? Bu gece sancim var acaba doğum yakin mi
Ne durumdasin acaba sancilar gecti mi? Ayakta dik dururken gogsumun ortasina ve gobegimin tam arasina parmaklar birlesik yerlestiriyorum tek tek kac parmak sigiyor bakiyorum benim sancim yok ama kasilmam cok oluyo

Banada alfamet vermişti doktor ama sanki hiçbir işe yaramıyor gibi geliyor bana. Doktor yürüyüş yapman lazım dedi ama her yürüdükten sonra 14/10a çıkıuor düşmüyor
Ben de ayni ilaci kullaniyorum cok etkili degil gercekten, senin dr nasil yürü diyir bu sicak da bude efor harcayinca insanin beyninden duman cikiyo bizim ki dinlen dedi zorlama artik vucudu dedi, 38+1 gibi sezeryanla alabiliriz dedi brnim artik saglik sorunlarundan gucum tükendi korkularim artti 37+4 de yani 1 temmuz da alalim diycem yarin kontrolum var bakalim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…