Ben dr değiştirdim bu dr da kontrole gittiğimde tansiyonum normal ilerliyordu oda normal istiyorsan yürü dedi ama iyi gelmiyor sanırım :/Ben de ayni ilaci kullaniyorum cok etkili degil gercekten, senin dr nasil yürü diyir bu sicak da bude efor harcayinca insanin beyninden duman cikiyo bizim ki dinlen dedi zorlama artik vucudu dedi, 38+1 gibi sezeryanla alabiliriz dedi brnim artik saglik sorunlarundan gucum tükendi korkularim artti 37+4 de yani 1 temmuz da alalim diycem yarin kontrolum var bakalim ne diyecek
2.30 saat devam etti öyle sancılar ama sonra geçti hepsi bir anda. Şuan iyiyim ama korktum doğum başlıyor diye böyle bir andan olunca. Zaten bu cuma kontrolüm var bakalım bekleyecek miyizNe durumdasin acaba sancilar gecti mi? Ayakta dik dururken gogsumun ortasina ve gobegimin tam arasina parmaklar birlesik yerlestiriyorum tek tek kac parmak sigiyor bakiyorumbenim sancim yok ama kasilmam cok oluyo
Ben dr değiştirdim bu dr da kontrole gittiğimde tansiyonum normal ilerliyordu oda normal istiyorsan yürü dedi ama iyi gelmiyor sanırım :/
Kendin mi erken alınmasını istiyorsun?
tansiyondan sebep mi
Kız beni ta 2029 a yazmışsınKarusel Bugün / 22-06-2020
Minnaklarimm Yarın / 23-06-2029
Rosemiracle ve sandriyon Çarşamba / 24-06-2020 ❣❣❣
Varmi listede eksiğimiz
Uyku benmde düzene sokuyor tansiyonu sanki çıktığjda uyuyasım geliyorinşaallah kalıcı bişey olmaz da bu tansiyon..
Aynen bende öyleyim bu haftalarda özellikle hiç doymuyor gibi hissediyorumKizllaaaaaar
Bu ara ben acayip şekilde acikiyorum nedense ya hiç böyle olmamıştım resmen açlıktan midem kaziniyor bulanıyor gibi
Kız beni ta 2029 a yazmışsın
Benim de 24üKarusel Bugün / 22-06-2020
Minnaklarimm Yarın / 23-06-2020
Varmi listede eksiğimiz
26.06.2020 benimki deKarusel Bugün / 22-06-2020
Varmi listede eksiğimiz
Bana hastanede hemşire sen tansiyon yükseldiğini fark etmiyorsun ama bilinçaltın seni etkiliyor bilinçaltını temizlemem lazım düzene girmesi için demişti. Yani mutlu oldğun şeylerle uğraş izle dinle.. ama fazla sevinmek hatta gülmek bile tansiyonu 15/10 yapıyor kendimde şahit oldumUyku rahatlatıyor ya , bende diyorum ki acaba kafama takıyorum şimdi yaklaştığı için stres yapıyorum belkide bu yüzden çıkıyor olabilir mi.. Benim normalde ecopirin kan sulandırıcı ile sanırım düzene gidiyordu.. Bıraktım Doktorun tehliken geçti dedi, damar yapısındaki sikintida düzelmiş.. herşey yolunda eee başka ne olsun diyorum Tamamen stres.. Benim kız stresten beslenemiyordu.. kilosu 2750.. Son muayenede 3 kilo olmuş dediardından ölçtü benim tansiyonum anında 15/10 Sevjncten herhalde .. ay ne çok yazmışım.. Benim doktorum Doğumdan sonra geçer demişti.. Bazen belli bir süre sonra devam edebiliyiemus.. Ama geciyormus
Dr.lqrin dediği tabi önemli ama hersey matematik degil canim sen de vücut tepkine göre hareket et biraz da benceBen dr değiştirdim bu dr da kontrole gittiğimde tansiyonum normal ilerliyordu oda normal istiyorsan yürü dedi ama iyi gelmiyor sanırım :/
Kendin mi erken alınmasını istiyorsun?
tansiyondan sebep mi
Niye iyi değil bnm Dr un onları verdi ve kullanabilirsin herhangi bir sakıncası yok dediRennie yada gaviskon uzun süre kullanmak iyi degil mide koruyucu hap sorun doktorunuza bi
Karusel Bugün / 22-06-2020
Varmi listede eksiğimiz
iyi olmuş o zmnAnladım canım zaten kasılmalara iyi geliyordu o sanırım son aya girdim diye bıraktırdı bana şekerli bişeydi zaten sevememiştim
günaydın canım
normal demek kiAynen bende öyleyim bu haftalarda özellikle hiç doymuyor gibi hissediyorum
MESAJINIZI ŞİMDİ GÖRDÜM, BUGÜN 37+6 YIM, 29 HAZİRANDA 38+6 DA GELECEK PRENSESİMİZ İNŞALLAH, HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR DİLİYORUM.Ben başından beri sizinle konuştuğumu sanıyorum ki evet anormal sislik Hatta ellerde ve yüzde olan durumda Tansiyon da eşlik ediyorsa 14/10 dan aşağıya inmiyorsa
Mutlaka doktora gidilmeli Önemli bı durum..
Tebrik ederim Bende 80lerr vardımbende 10 kilo aldım bakalim.vermek nasıl olacak
Siz şu an kaçıncı haftadasinizbende yarın kontrolüm var bekliyorum bakalım
Ben 2 hafta dikkat ettim, dr toparlamış dedi, bilemiyorum kiii.... eşi yaşlanmaya başlamış, normal dedi son 1 hafta sayıyoruz.... detaylı ultrason harici tek bir pozu yok kızımın.Normalden bikaç bardak fazla su içmeye başlamak bu sefer de amniyon sıvısının artmasına sebep olmaz di mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?