2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben dr değiştirdim bu dr da kontrole gittiğimde tansiyonum normal ilerliyordu oda normal istiyorsan yürü dedi ama iyi gelmiyor sanırım :/
Kendin mi erken alınmasını istiyorsun?
tansiyondan sebep mi

Ne durumdasin acaba sancilar gecti mi? Ayakta dik dururken gogsumun ortasina ve gobegimin tam arasina parmaklar birlesik yerlestiriyorum tek tek kac parmak sigiyor bakiyorum benim sancim yok ama kasilmam cok oluyo
2.30 saat devam etti öyle sancılar ama sonra geçti hepsi bir anda. Şuan iyiyim ama korktum doğum başlıyor diye böyle bir andan olunca. Zaten bu cuma kontrolüm var bakalım bekleyecek miyiz

Ben dr değiştirdim bu dr da kontrole gittiğimde tansiyonum normal ilerliyordu oda normal istiyorsan yürü dedi ama iyi gelmiyor sanırım :/
tansiyondan sebep mi

Aslinda hareket tansiyona iyi geliyor , Normal doğum için bilemem de ,hafif tempoda hareket ediyor olmak bana iyi geliyordu.. Belki size de iyi gelir

Uyku benmde düzene sokuyor tansiyonu sanki çıktığjda uyuyasım geliyor inşaallah kalıcı bişey olmaz da bu tansiyon..

Uyku rahatlatıyor ya , bende diyorum ki acaba kafama takıyorum şimdi yaklaştığı için stres yapıyorum belkide bu yüzden çıkıyor olabilir mi.. Benim normalde ecopirin kan sulandırıcı ile sanırım düzene gidiyordu.. Bıraktım Doktorun tehliken geçti dedi, damar yapısındaki sikintida düzelmiş.. herşey yolunda eee başka ne olsun diyorum Tamamen stres.. Benim kız stresten beslenemiyordu.. kilosu 2750.. Son muayenede 3 kilo olmuş dedi ardından ölçtü benim tansiyonum anında 15/10 Sevjncten herhalde .. ay ne çok yazmışım.. Benim doktorum Doğumdan sonra geçer demişti.. Bazen belli bir süre sonra devam edebiliyiemus.. Ama geciyormus

Bana hastanede hemşire sen tansiyon yükseldiğini fark etmiyorsun ama bilinçaltın seni etkiliyor bilinçaltını temizlemem lazım düzene girmesi için demişti. Yani mutlu oldğun şeylerle uğraş izle dinle.. ama fazla sevinmek hatta gülmek bile tansiyonu 15/10 yapıyor kendimde şahit oldum kendimizi rahatlatmamız lazım bu dönemler en önemli dönemler

tansiyondan sebep mi
Dr.lqrin dediği tabi önemli ama hersey matematik degil canim sen de vücut tepkine göre hareket et biraz da bence
Evt canım hem tansiyon cok oynuyor, sık sık ishal oluyorum, gobek fıtığım çıktı bide, ailevi stresim var babam fekc geçirdi, kilo veriyorum allah beterinden korusun ama bunlar beni geriyor artik zrn yaşım da var biraz korkularim beni zorluyor uyuyamiyorim bile, bakalim dr ne diycek tabi onemlu olan saglikli olmasi kuzumun

Hem doğumlar yaklaştı, hem şekerdi tansiyondu ödemdi artan şikayetler, Allah yardımcımız olsun bu son ay bi değişik geçiyor.
Tansiyonla ilgili bana da doktorum dedi ki bol su ve istirahat.
Artı olarak eklemek istediğim, yüksek tansiyon hastası teyzemle bir gün acile gitmiştik, orada doktorun dedikleri hala aklımdadır. Demişti ki tansiyonunu hızlı düşürmek istiyorsan limonlu suyun dışında bir de buz kalıbını temiz bir beze sar ve ensene koy, koyamıyorsan enseni soğuk suyla ıslat. Aklınızda bu da bulunsun ama yine de inşallah bir daha kimsenin yükselmesin
Doğum yapacak arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun, sapasağlam kavuşun bebişlerinize, hepsi her an yanınızda olsun inşallah ❤

Kızlar ya benim ayaklarım şişiyor niyeyse elimde yüzümde pek bişey yok ama ayaklarım acıyor basarken uyuşuyor falan nasıl geçecek bu kızımda hiç yaşamamıştm gerçi bu haftada doğum yapmıştım onda ama
Yetiştirmem gereken siparişler var ama şu an uzandım ayaklarımı havaya kaldırdm bklm rahatladım biraz insAllah

MESAJINIZI ŞİMDİ GÖRDÜM, BUGÜN 37+6 YIM, 29 HAZİRANDA 38+6 DA GELECEK PRENSESİMİZ İNŞALLAH, HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR DİLİYORUM.

Normalden bikaç bardak fazla su içmeye başlamak bu sefer de amniyon sıvısının artmasına sebep olmaz di mi ya?
Ben 2 hafta dikkat ettim, dr toparlamış dedi, bilemiyorum kiii.... eşi yaşlanmaya başlamış, normal dedi son 1 hafta sayıyoruz.... detaylı ultrason harici tek bir pozu yok kızımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…