2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hem ödem hem yüksek tansiyon sana protein kaçağı testi yapılmadı mı?
ya bünyemde alıştı benmde sanki ilk çıktığı zamanlarki kadar etkilemiyor gibi geliyor seninde öyle mi
Cokk önceden yapmıştı o zamanlar boyle sikayetim yoktu cikmamisti simdi sikayetlerim var yapalim demedi bende surda iki üç gun kaldi diye acikcasi onemsemedim

amin cnm benim de geçen sabah uyandığımda gelmişti süt göğsümden dün sabah yine rüyamda bebeğim olmuş emziriirken gördüm yine uyandığımda süt gelmiş
Son muayenemizden ciktik biz :) anestezi uzmaniyla görüştük tahlil vermek için bekliyoruz simdi. Çarşamba sabah kucağıma aliyorum minigimi heyecanı cok baskaymis
Sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Selam kızlar doktordan geldim şimdi. Her şey yolunda 36+0 a geldik 2750 olmuş oğlum, boyu da 46 cm. Nstye de girdim sancım vs çıkmadı bakalım artık 37.haftada çatı muayenesi olacağım normal mi sezeryan mı onu konuşacağız. Dualarınıza talibim Rabbim hepimizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun

Canım benimde ayaklarım yere bastığım zaman sızlıyor.yürümekte zorlanıyorum.ne iyi gelir buna bilmiyorum.daha benim günüm de var.

Kızlar nişan kanlı olmak zorunda mı? Benden kocaman bi yumurta akı kıvamında akıntı geldi ama kanlı değil.
Nişan kanlı olmak zorunda mı bilmiyorum ama o dediğin akıntı ara sıra benden de geliyor doktor normal rahim ağzı gevşemeye başlıyor dedi canım. Tecrübeli arkadaşlar nişan nedir anlatsa bize iyi olur :)

Kızlar nişan kanlı olmak zorunda mı? Benden kocaman bi yumurta akı kıvamında akıntı geldi ama kanlı değil.
Olmayabilir canım takipte ol. Sarı, yeşil sümüksü olabilir, kahve akıntı gibi olabilir. Kan gelebilir. Sancıyla mı geldi?

Nişan kanlı olmak zorunda mı bilmiyorum ama o dediğin akıntı ara sıra benden de geliyor doktor normal rahim ağzı gevşemeye başlıyor dedi canım. Tecrübeli arkadaşlar nişan nedir anlatsa bize iyi olur :)
Rahim ağzı gevşiyor mu perşembe günü görücem doktor alttan da muayene edicekmiş beni.

Yok canım hiç sancım yok. Çamaşırda gördüm.
Akıntıdır canım o zaman benim çok az geliyor. Yeşil rengi yarın doğum olacak bende de sancı yok eşim kız sen haftanı beklersin dursak mı diyor da bebeleri riske atamam ikiz sıkıştılar. Dürtüp duruyorlar perşembe belli olur dediğin gibi yumuşama mı diye

Yok yok haftaları gayet iyi canım, riske atma. Yarın için çok heyecanlısın dimi günü belli olunca böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…