- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Benim de 24ü
26.06.2020 benimki de
Ben carsambami doguma gidiyomusum
Yok kiz benimki 21 temmuzda hala
Benim 25 i ama birazdan tam netlescek muayenem var simdi karar vercez
Bnmki de 3 temmuz
25 haziran kesinleşmiştir simdi nstdeyim birazdan tahlil de vericem 25 sabahi yatisim yapilacak
Kalbim küt küt vallahi canımYok yok haftaları gayet iyi canım, riske atma. Yarın için çok heyecanlısın dimigünü belli olunca böyle oluyor
Ayy hadi bakalım ben de 1 temmuzda alttan muayene olucam. Sen olunca yaz buraya tecrübeniRahim ağzı gevşiyor mu perşembe günü görücemdoktor alttan da muayene edicekmiş beni.
Yok canım işte normal doğum mu sezeryan mı ona karar verecek doktor. Bebeğin kilosu azcık fazla olduğu için bakalım çıkacak mı ordanAyy hadi bakalım ben de 1 temmuzda alttan muayene olucam. Sen olunca yaz buraya tecrübeniaz kalmış doğumuna tarih belirlediniz mi
Kac kilo sizin bebeginiz? Biz en son cumartesi gittik ve bizimki 3 kg olmus. Bide benim doktorum da haftaya cati muaynesi yapacak insallah sizde iyi somuc alirsinizYok canım işte normal doğum mu sezeryan mı ona karar verecek doktor. Bebeğin kilosu azcık fazla olduğu için bakalım çıkacak mı ordan
@
Cnm erken değil mi
Sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalim kucağımıza inşallah. Bana 2 hafta önce gebelik kolestazi teşhisi kondu bebek için tehlikeli diye 36. Haftanın bitiminde alınması lazım dedi doktor mecbur erken oldu bizim o yüzden ciğer geliştirici vs vurulduk simdi doğumu bekliyoruz :)Yaa bizim haftalarımız aynı kuzum erken değil mi şuanHayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah
hiç bilmiroum ben cnm kızımda yasamadimKızlar nişan kanlı olmak zorunda mı? Benden kocaman bi yumurta akı kıvamında akıntı geldi ama kanlı değil.
MaşAllah cnm sağlıkla gelsin insAllah miniklerSelam kızlar doktordan geldim şimdi. Her şey yolunda 36+0 a geldik2750 olmuş oğlum, boyu da 46 cm. Nstye de girdim sancım vs çıkmadı bakalım artık 37.haftada çatı muayenesi olacağım normal mi sezeryan mı onu konuşacağız. Dualarınıza talibim Rabbim hepimizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun
ben biraz ayaklarımı havay dikip yatınca inmiş cnm snrm sandalyede oturup dikiş dikmek de etkiledi uzun süre ayakta durmak ya da sandalyede oturmakta şişiriyor diye biliyorumCanım benimde ayaklarım yere bastığım zaman sızlıyor.yürümekte zorlanıyorum.ne iyi gelir buna bilmiyorum.daha benim günüm de var.
hadi hayırlısı cnm25 haziran kesinleşmiştir simdi nstdeyim birazdan tahlil de vericem 25 sabahi yatisim yapilacak
Ödem yapıyprdur normal benimde acıyor bazen artık olur son aydayızKızlar ya benim ayaklarım şişiyor niyeyse elimde yüzümde pek bişey yok ama ayaklarım acıyor basarken uyuşuyor falan nasıl geçecek bu kızımda hiç yaşamamıştm gerçi bu haftada doğum yapmıştım onda ama
Yetiştirmem gereken siparişler var ama şu an uzandım ayaklarımı havaya kaldırdm bklm rahatladım biraz insAllah
Benden hergün geliyor canım hatta gün içinde geliyor wcden sonra bence o normal akıntı aylardır var bendeKızlar nişan kanlı olmak zorunda mı? Benden kocaman bi yumurta akı kıvamında akıntı geldi ama kanlı değil.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinlerde nasıl geldikleri önemli değilSelam kızlar doktordan geldim şimdi. Her şey yolunda 36+0 a geldik2750 olmuş oğlum, boyu da 46 cm. Nstye de girdim sancım vs çıkmadı bakalım artık 37.haftada çatı muayenesi olacağım normal mi sezeryan mı onu konuşacağız. Dualarınıza talibim Rabbim hepimizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun
Öyle herhlde cnm tuzlu falan da çok yemem aslında zaten sadece ayaklarım sis başka yerimde yok sandalyede oturmaktan ayakta durmaktan kaynaklı oluyor herhldeÖdem yapıyprdur normal benimde acıyor bazen artık olur son aydayız
Aynen benim de geçen hafta şiş gibiydi tuzlu yemiyor olmama rağmen vücut yapıyor işteÖyle herhlde cnm tuzlu falan da çok yemem aslında zaten sadece ayaklarım sis başka yerimde yok sandalyede oturmaktan ayakta durmaktan kaynaklı oluyor herhlde
Olsun bklm şu haftayı da atlatsak sonra artık çok gecikmeden gelse iyi olacak oğlum sabrımız kalmadıAynen benim de geçen hafta şiş gibiydi tuzlu yemiyor olmama rağmen vücut yapıyor işte☺
Canım 36 biterken 3300 dü. Bakalım perşembe kaç çıkacak. Belki durmuştur kilosu ama pek sanmıyorum da. Artık kilosuna göre çatıma bakar, ona göre bi karar veririz.Kac kilo sizin bebeginiz? Biz en son cumartesi gittik ve bizimki 3 kg olmus. Bide benim doktorum da haftaya cati muaynesi yapacak insallah sizde iyi somuc alirsiniz
Dimi artık bir yerden sonra sabırsızlanıyoruz yaOlsun bklm şu haftayı da atlatsak sonra artık çok gecikmeden gelse iyi olacak oğlum sabrımız kalmadı
Anladım cnm gecen bi arkadasıda bu nedenle doğum yaptı Allah yardımcın olsun saglıkla gelsin bebişin inşallahTeşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalim kucağımıza inşallah. Bana 2 hafta önce gebelik kolestazi teşhisi kondu bebek için tehlikeli diye 36. Haftanın bitiminde alınması lazım dedi doktor mecbur erken oldu bizim o yüzden ciğer geliştirici vs vurulduk simdi doğumu bekliyoruz :)
Hayırlısı olsun canım.Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalim kucağımıza inşallah. Bana 2 hafta önce gebelik kolestazi teşhisi kondu bebek için tehlikeli diye 36. Haftanın bitiminde alınması lazım dedi doktor mecbur erken oldu bizim o yüzden ciğer geliştirici vs vurulduk simdi doğumu bekliyoruz :)
inshallah hayirli bir sonuc alirsiniz :)Canım 36 biterken 3300 dü. Bakalım perşembe kaç çıkacak. Belki durmuştur kilosu ama pek sanmıyorum da. Artık kilosuna göre çatıma bakar, ona göre bi karar veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?