2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar 35+6 bugün kontrole gittim . Bebişkom 2950 kilo . Çok şükür bir sorun yok . Nst yine sormayı unuttum benden kültür testi aldı . Sizden alındı mı ? Kızlar ilişki durumunuz nasıl doktor devam dedi mi ? Ben normal düşünüyorum yapmam gereken bir şey var mı dedim . Yok dedi . Çatı muayenesini yapcakmış daha sonraki haftalarda 39 hafta gibi dedi . Eşinle ilişki yasarsınız dedi . ( 39. Haftadamı ilişki yaşarsınız dedi yoksa şuanda da olabilir mi demek istedi anlamadım ya ) bir daha soramadım

Valla ben hamileliğimin basından beri ilişki olmuyor istemiyorum göze alamıyorum doktora da o yuzden hiç sormadım açıkcası. Ama ilişki doğumu tetikler diyorlar son ayda

Ben benimde tahmini 21/07/2020

Ben listeye ekledim sizi ama sizin supriz Normal doğumu beklediğiniz için , listede bulunan arkadaşlar Sezeryan tarihlerini yazmış olduk. Size çatı muayenesi yaptıktan sonra normal doğum için uygun musnuz size tam olarak söyleyebilecek. Ondan sonraki duruma göre eşinizle ilişki yaşamanız daha iyi olur. normal doğumu kolaylastirir. Doktor o yüzden tavsiye etmistir. Yine kafanızda soru işareti varsa sorun tabi.. Kültür testini ilk defa duydum Hiçbir fikrim yok..

Valla ben hamileliğimin basından beri ilişki olmuyor istemiyorum göze alamıyorum doktora da o yuzden hiç sormadım açıkcası. Ama ilişki doğumu tetikler diyorlar son ayda

Bende hiç sormamıştım o öyle söyleyince acaba son haftalar iyi olur manasındamı dedi yoksa ilişki yaşıyorsan sorun yok devam mı demek istedi o an tam kavrayamadım off hep çekiniyorum ya hiç değişemedi bu özelliğim

Aa ben yanlış anladım galiba Hm. Dediğin gibi son haftalarda doğum kolaylaşsın diye dedi heralde . Ben spor yap yürüyüş yap ya da perine masajı var onu yap gibi bir şey der diye bekledim o sadece bunu söyledi . Kültür testi alttan 2 örnek aldı . Kulak çöpü gibi bir şeyle 1 haftaya sonucu çıkar dedi . hayırlısı

Aynisini benimkide soyledi, ya zaten burda normalken bile hastalikdan surunsen ilac vermezler hamileyken cok zor yani
Mide yanmalari kusmaya istahsizliga sebep olmuyosa dogal yontemlerle bi zhmet 9ay katlan diyo
Hamileligin tadi burda dercesine
BEnim doktorum gaviscon icebilirisn dedi hatta 4 sise yazmisti 20. Haftada Zorda kalmadikca icmiyorum ama bazen uyutmuyor mecbur kullaniyorum.

Ayy günler sayınca hiç geçmiyor sankiii

7 temmuz dedik yazdı drumuz ama şu an daha bir sürü eksiğim var vakit geçmiyo diye yapmadım da bişey

Siz naptınız kızlar hazır mı herksin çantaları ?? Ben mi çok sallanıyorum acaba ?

Ben hazırladım valla çantamı birkaç eksik var bez, ıslak mendil, bebek pamuğu, depend, pişik kremi koycam bide eczaneden alırım hemen zaten Kafam rahat çanta hazır diye valla

Normal dogum yapanlardan da iliskinin dogumu kolaylaştırdığını duymuştum. 37. Haftadan sonra hicbir dogum erken dogum değildir demişti doktorum o yuzden ben acaba denesemmi diye dusunmuyor degilim

İdrar kultur testini sağlık ocağında yaptilar bana ama idrar verdim oyle kulak çöpüyle degil

El ayak olarak başladı benim kasintilarim ama yayıldı tüm koluma bacaklarıma sayilir simdi. Önceden de olduysa sende ihmal etmeden bi tahlil yaptıran daha iyi olur sanki

El ayak olarak başladı benim kasintilarim ama yayıldı tüm koluma bacaklarıma sayilir simdi. Önceden de olduysa sende ihmal etmeden bi tahlil yaptıran daha iyi olur sanki
Önceki sende olan gibiydi. Şimdi sadece karnımda döküntü var. Perşembe doktora gösteririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…