- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
3'te çıktım kızlar, iyi olmaya çalışıyorum
Az kalmış inş istediğin gibi olurAl benden de o kadarHalbuki ben 1 haftaya bekliyorum en gec
Gözün aydın3'te çıktım kızlar, iyi olmaya çalışıyorum
Gidisat normal doğumsa vsjinal kültür yapılıyor doğumdan 2. 3 hafta önceki enfeksiyon varsa bebeğe bulaşmasın doğum anında diye..Ben listeye ekledim sizi ama sizin suprizNormal doğumu beklediğiniz için , listede bulunan arkadaşlar Sezeryan tarihlerini yazmış olduk. Size çatı muayenesi yaptıktan sonra normal doğum için uygun musnuz size tam olarak söyleyebilecek. Ondan sonraki duruma göre eşinizle ilişki yaşamanız daha iyi olur. normal doğumu kolaylastirir. Doktor o yüzden tavsiye etmistir. Yine kafanızda soru işareti varsa sorun tabi.. Kültür testini ilk defa duydum Hiçbir fikrim yok..
Kızlar hepiniz çok sağ olunBirr sürü sorum var sana ama yormak istemiyom gozun aydin önceliklekacta girdin ameliyata spinal mi epidural mi bas agrin var mi
Canim benimde aksamlari asiri yaniyoBEnim doktorum gaviscon icebilirisn dedi hatta 4 sise yazmisti 20. HaftadaZorda kalmadikca icmiyorum ama bazen uyutmuyor mecbur kullaniyorum.
Hayirli olsun canim3'te çıktım kızlar, iyi olmaya çalışıyorum
Devam edebilirsiniz anlamında demiştir bence yaBende hiç sormamıştım o öyle söyleyince acaba son haftalar iyi olur manasındamı dedi yoksa ilişki yaşıyorsan sorun yok devam mı demek istedi o an tam kavrayamadımoff hep çekiniyorum ya hiç değişemedi bu özelliğim
Aa ben yanlış anladım galibaHm. Dediğin gibi son haftalarda doğum kolaylaşsın diye dedi heralde . Ben spor yap yürüyüş yap ya da perine masajı var onu yap gibi bir şey der diye bekledim o sadece bunu söyledi . Kültür testi alttan 2 örnek aldı . Kulak çöpü gibi bir şeyle 1 haftaya sonucu çıkar dedi . hayırlısı
Bu kültür akıntı kültürü heralde . Idrar tahlilini verdimNormal dogum yapanlardan da iliskinin dogumu kolaylaştırdığını duymuştum. 37. Haftadan sonra hicbir dogum erken dogum değildir demişti doktorum o yuzden ben acaba denesemmi diye dusunmuyor degilim
İdrar kultur testini sağlık ocağında yaptilar bana ama idrar verdim oyle kulak çöpüyle degil
Devam edebilirsiniz anlamında demiştir bence ya☺
Yaaa hayırla gelsin yavruşunYok canım işte normal doğum mu sezeryan mı ona karar verecek doktor. Bebeğin kilosu azcık fazla olduğu için bakalım çıkacak mı ordan
Amin canım benim aynen öyleHakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinlerde nasıl geldikleri önemli değil
Günlerimiz aynı ben de yarın 36+0 oluyorum. İlişki konusunda 37den sonra erken doğum riski olmadığı için ilişkiye girilebilir dedi doktorum ama herkes için değişkendir tabi canım. Normal doğuma yardımcı oluyor diyorlar ben de bilemiyorum ne kadar doğrudur bilenler aydınlatsın biziKızlar 35+6 bugün kontrole gittim . Bebişkom 2950 kilo . Çok şükür bir sorun yok . Nst yine sormayı unuttumbenden kültür testi aldı . Sizden alındı mı ? Kızlar ilişki durumunuz nasıl doktor devam dedi mi ? Ben normal düşünüyorum yapmam gereken bir şey var mı dedim . Yok dedi . Çatı muayenesini yapcakmış daha sonraki haftalarda 39 hafta gibi dedi . Eşinle ilişki yasarsınız dedi . ( 39. Haftadamı ilişki yaşarsınız dedi yoksa şuanda da olabilir mi demek istedi anlamadım ya ) bir daha soramadım
Bana da spinal dedilerArkadaşınki nasıl oldu bilmiyorum ama epidural normal Doğumda spinal sezaryende tercih ediliyormuş.
Bana normal istiyosan 1 saat yürüyüş yap ve günde 3 hurma yemeye başla dedi. İlişkide bilimsel bi kanıtı yok kendn ağrı hissetmediğin sürece kısıtlama demişti. Bende cmt 35 +5Tim kültür testi almadıKızlar 35+6 bugün kontrole gittim . Bebişkom 2950 kilo . Çok şükür bir sorun yok . Nst yine sormayı unuttumbenden kültür testi aldı . Sizden alındı mı ? Kızlar ilişki durumunuz nasıl doktor devam dedi mi ? Ben normal düşünüyorum yapmam gereken bir şey var mı dedim . Yok dedi . Çatı muayenesini yapcakmış daha sonraki haftalarda 39 hafta gibi dedi . Eşinle ilişki yasarsınız dedi . ( 39. Haftadamı ilişki yaşarsınız dedi yoksa şuanda da olabilir mi demek istedi anlamadım ya ) bir daha soramadım
Ben de bugün 36+0 oldum berabere birilerini görmek güzel :))Günlerimiz aynı ben de yarın 36+0 oluyorum. İlişki konusunda 37den sonra erken doğum riski olmadığı için ilişkiye girilebilir dedi doktorum ama herkes için değişkendir tabi canım. Normal doğuma yardımcı oluyor diyorlar ben de bilemiyorum ne kadar doğrudur bilenler aydınlatsın bizi
Günlerimiz aynı ben de yarın 36+0 oluyorum. İlişki konusunda 37den sonra erken doğum riski olmadığı için ilişkiye girilebilir dedi doktorum ama herkes için değişkendir tabi canım. Normal doğuma yardımcı oluyor diyorlar ben de bilemiyorum ne kadar doğrudur bilenler aydınlatsın bizi
Aramızda 4 gün var sanırım . Ben de sordum işte ne yapayim diye yürü hurma ye gibi bişey demedi . Sadece normal doğum yapabilecenmi diye bakarız ilişkine devam edersin dedi. En iyisi 37 . Haftaya bir giriş yapmakBana normal istiyosan 1 saat yürüyüş yap ve günde 3 hurma yemeye başla dedi. İlişkide bilimsel bi kanıtı yok kendn ağrı hissetmediğin sürece kısıtlama demişti. Bende cmt 35 +5Tim kültür testi almadı
Hayirli olsun bebeginizIyi aksamlar kizlarrr... artik 2 haftalik olduk teyzeleri. Foto koyamadim niyeyse becerebilsem aticam. Sarilik olduk ama sukur atlattik ve 2 kilonun üzerine de çıkıyoruz artik. Siz nasilsiniz. Ben bebegin suyu bittigi icin ve makat gelis oldugundan spinal sezaryen olmuştum merak ettiginiz bisey varsa yazabilirim. Hepinize hayirli dogumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?