2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 3,129 gr 48 cm olmuş kızım. 36 +2 deyim 1 hafta ilerde ama sizin boyunuz uzun normal dedi doktorumuz. Nst normal çıktı 60-40-20-10 gezdi buralar da ama ben pek sancı hissetmiyordum. 2 haftadır yüzünü göstermiyor bizim cadı. Doğum ile ilgili de hala bişey demedi merakla bekliyorum bakalım

Gidisat normal doğumsa vsjinal kültür yapılıyor doğumdan 2. 3 hafta önceki enfeksiyon varsa bebeğe bulaşmasın doğum anında diye..

Birr sürü sorum var sana ama yormak istemiyom gozun aydin öncelikle kacta girdin ameliyata spinal mi epidural mi bas agrin var mi
Kızlar hepiniz çok sağ olun 2 gibi girdim, spinal oldu, başım ağrımadı hayır. Az önce sıvı serbest oldu 1 kahve, 1 tane de lactamil anne çayı içtim

BEnim doktorum gaviscon icebilirisn dedi hatta 4 sise yazmisti 20. Haftada Zorda kalmadikca icmiyorum ama bazen uyutmuyor mecbur kullaniyorum.
Canim benimde aksamlari asiri yaniyo
Maden suyu, sut ile gecistiriyorum
Napim boyle boyle geldik bugunlere
4hafta kaldi artik bu saatten sonra versede ben almam

Devam edebilirsiniz anlamında demiştir bence ya

Bu kültür akıntı kültürü heralde . Idrar tahlilini verdim bizim burdaki sağlık ocağı kaldırmış idrar tahlilini sağlık bakanlığı kaldırmış güyaa . Allah Allah

Günlerimiz aynı ben de yarın 36+0 oluyorum. İlişki konusunda 37den sonra erken doğum riski olmadığı için ilişkiye girilebilir dedi doktorum ama herkes için değişkendir tabi canım. Normal doğuma yardımcı oluyor diyorlar ben de bilemiyorum ne kadar doğrudur bilenler aydınlatsın bizi

Bana normal istiyosan 1 saat yürüyüş yap ve günde 3 hurma yemeye başla dedi. İlişkide bilimsel bi kanıtı yok kendn ağrı hissetmediğin sürece kısıtlama demişti. Bende cmt 35 +5Tim kültür testi almadı

Ben de bugün 36+0 oldum berabere birilerini görmek güzel :))

Aramızda 1 gün var . 21 temmuz tahmini tarih senin kontrolün ne zaman canım kilosu nasıl.ben tombik mi olur acaba diye düşünüyorum birazcık kilo almış bizimkisi aynen biz de girmiyorduk 37 den sonra bir şeyler yaparız artık madem oyle

Aramızda 4 gün var sanırım . Ben de sordum işte ne yapayim diye yürü hurma ye gibi bişey demedi . Sadece normal doğum yapabilecenmi diye bakarız ilişkine devam edersin dedi. En iyisi 37 . Haftaya bir giriş yapmak kilosu nasildı bebeğin . 3 hurma kilo aldırır mı ki

Iyi aksamlar kizlarrr... artik 2 haftalik olduk teyzeleri. Foto koyamadim niyeyse becerebilsem aticam. Sarilik olduk ama sukur atlattik ve 2 kilonun üzerine de çıkıyoruz artik. Siz nasilsiniz. Ben bebegin suyu bittigi icin ve makat gelis oldugundan spinal sezaryen olmuştum merak ettiginiz bisey varsa yazabilirim. Hepinize hayirli dogumlar dilerim

Hayirli olsun bebeginizsize de gecmis olsun.ben de spinal sezeryan istiyorum.ilkinde tamamen bayilmistim.ama bunda da o sirada korkup bagiracakmisim gibi sacma sapan seyler geliyor aklima.nasil gecti ameliyat sirasi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…