2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayirli olsun bebeginizsize de gecmis olsun.ben de spinal sezeryan istiyorum.ilkinde tamamen bayilmistim.ama bunda da o sirada korkup bagiracakmisim gibi sacma sapan seyler geliyor aklima.nasil gecti ameliyat sirasi?
Tesekkur ederimmameliyatim guzel geçti şükür...anestezi uzmani sirtimdan igne yapinca aciyacak zannettim ama yok yani normal igne acisi gibi hissettim. Zaten 2 dk icinde ayaklarim isindi doktor ve ordaki diger ekip elleriyle biseylere basladilar. Dedim ayaklarim sicacik dediler etkisi basladi super cok iyi... yaptiklari sizi acitmıyor . Ve butun yaptiklari hamleleri soyluyolardi bana. Suan sirtina igne yapiyorum suan ,bisey suruyorum falan diye.zaten cok kisa suruyor.Bebegi cikarirlarken soyluyorlardi o an dediler miden bulanabilir suan biraz diye. Tam da o an midem sanki birden boşaldı gibi hissettim. Ve heucan yaptım. O.an farrk ettiler ve sakinlestirici yaptilar. Ve iyi geldi cidden. Ama oyle panik.hali bagirma gibi degil. Ne olduğunu gormuyorsun o yüzden. :) dedigim.gibi cok kisa suruyor . Ben iyiki spinal.oldumdiyorumj. kesinlikle korkulacak bisey yok.ben de ameliyattan korkardim ama bence ilk gunler zorluk disinda zorlugu yok gibi bisey. 2 hafta oldu cok sukir eskisi gibiyim. Bel agrisi bas ağrısı ilk gunler vardi ama agri kesicilerle dayanabiliyor insan. Ama ilk gunlrr yanınızda biri olmalı mutlaka... gervi diz daha omce ameliyat olmussuznu ama sizin vesilenizle merk edenlere demis olayim :)

İnşallah hemen toparlar canım Kaç haftalıktın doğum yaptıgında

Benimli 35+5 iken 2870 demişti bizimkide bş hafta ilerden gidiyormuş. İlişkiyi biz hiç kısıtlamadık ya kısıtlama da yapmana gerek yok dedi yani.. bilemedim ki doktoruna göre mi değişiyoe
Bana rahim duvarın kalın normal doğum için incelmeye başlaması lazım dedi o yüzden hurmayı önerdi. Daha detaylı haftaya bilgi verecek pzt günü 37. Haftaya giricem ben de

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Geceleri 1 aydır neredeyse hiç uyuyamıyorum, toplam en fazla 2-3 saattir, onda da saat başı uyanıyorum, deliksiz uyuyamıyorum. Siz de durumlar nasıl? Bir de son günlerde bir sağa bir sola dönmekten kasıklarıma ağrı giriyor bazen.

Son haftalar hiç geçmiyor, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı Allah'ım nasip etsin insallah

Ay beraber doğurcaz galiba ben bugün gittim kontrole canım 2750 dedi doktor normal kiloda devam ediyor benimki, seninki kaç kilo olmuş ki aynen 37den sonra bir şeyler yapılabilir belki normal doğuma yardımcı olacaksa

Aynen benimde öyle sağa sola dönmekten uyuyamıyorum bide tuvalete gitmekten

Ucumuzde ayni gun dogum yapacaz insallah
birkartanesiii

biz de doktorumuzla 7 temmuz olsun diye konuştuk bakalım .
Bende henüz çantamı hazırlamadım herşey yıkandı ütülendi çantaya koyulmayı bekliyor
hafta sonu inş yaparım bende çantamı

Maşallah cnm sağlıkla büyüt inşallah darısı bize :)

Ay beraber doğurcaz galiba ben bugün gittim kontrole canım 2750 dedi doktor normal kiloda devam ediyor benimki, seninki kaç kilo olmuş ki aynen 37den sonra bir şeyler yapılabilir belki normal doğuma yardımcı olacaksa

Bende bugün gittim 2975 dedi . Ileride yada geride demedi normalde derdi . Kilo almiş baya dedim evet dedi . 38 . Hafta gibi dogumun gerceklesirse 3 bucugu biraz gecer ama ilerlerse 4 olabilir dedi .

sandriyon aynen üçümüzde aynı günlüyüz bakalım kimin ilk olacak insallah bir sorun olmadan kavuşuruz yavrucaklarımıza

Sanki bu topikde en son ben doguracakmisim gibi
Benimde haftaya cuma rdvum
Ama artik cok agirlastim karnim kocaman oldu
Benden 11gun once doguracak olan arkadasim yarin hastaneye girecek suni sanciyla falan dogumu gerceklestirecekler insallah

Ben hazırladım valla çantamı birkaç eksik var bez, ıslak mendil, bebek pamuğu, depend, pişik kremi koycam bide eczaneden alırım hemen zaten☺ Kafam rahat çanta hazır diye valla

Tüm malzemeler hazır ama çantaya bi türlü koyamıyorum işte Ahh en kısa zamanda bende hazırlasam iyi olcak az kaldı zatenn dediğin gibi kafam rahat olur en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…