- 9 Kasım 2019
- 170
- 409
- 23
Tesekkur ederimmHayirli olsun bebeginizsize de gecmis olsun.ben de spinal sezeryan istiyorum.ilkinde tamamen bayilmistim.ama bunda da o sirada korkup bagiracakmisim gibi sacma sapan seyler geliyor aklima.nasil gecti ameliyat sirasi?
Benim de bu cuma çatı muayenem yapılacak. Bu listeye eklenme durumum olacak mı bakalımVarmi listede eksiğimiz
@ogrtmn hnm 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@Bluemom 24/06/2020
@Rosemiracle 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
@vuslat yolcusu 03/07/2020
sandriyon 21/07/2020
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişini.3'te çıktım kızlar, iyi olmaya çalışıyorum
O zaman bekleyin canım ne kaldı şurda biz 8 aydır bekliyoruzBiz de korkuyoruz bebişe bişey olur diye
İnşallah hemen toparlar canımIyi aksamlar kizlarrr... artik 2 haftalik olduk teyzeleri. Foto koyamadim niyeyse becerebilsem aticam. Sarilik olduk ama sukur atlattik ve 2 kilonun üzerine de çıkıyoruz artik. Siz nasilsiniz. Ben bebegin suyu bittigi icin ve makat gelis oldugundan spinal sezaryen olmuştum merak ettiginiz bisey varsa yazabilirim. Hepinize hayirli dogumlar dilerim
Benimli 35+5 iken 2870 demişti bizimkide bş hafta ilerden gidiyormuş. İlişkiyi biz hiç kısıtlamadık yaAramızda 1 gün var . 21 temmuz tahmini tarihsenin kontrolün ne zaman canım kilosu nasıl.ben tombik mi olur acaba diye düşünüyorum birazcık kilo almış bizimkisi aynen biz de girmiyorduk 37 den sonra bir şeyler yaparız artık madem oyle
Aramızda 4 gün var sanırım . Ben de sordum işte ne yapayim diye yürü hurma ye gibi bişey demedi . Sadece normal doğum yapabilecenmi diye bakarız ilişkine devam edersin dedi. En iyisi 37 . Haftaya bir giriş yapmakkilosu nasildı bebeğin . 3 hurma kilo aldırır mı ki
3'te çıktım kızlar, iyi olmaya çalışıyorum
Evet canımm :)) senin nasıl gidiyorBen de bugün 36+0 oldum berabere birilerini görmek güzel :))
Ay beraber doğurcaz galibaAramızda 1 gün var . 21 temmuz tahmini tarihsenin kontrolün ne zaman canım kilosu nasıl.ben tombik mi olur acaba diye düşünüyorum birazcık kilo almış bizimkisi aynen biz de girmiyorduk 37 den sonra bir şeyler yaparız artık madem oyle
Aynen benimde öyle sağa sola dönmekten uyuyamıyorum bide tuvalete gitmektenİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Geceleri 1 aydır neredeyse hiç uyuyamıyorum, toplam en fazla 2-3 saattir, onda da saat başı uyanıyorum, deliksiz uyuyamıyorum. Siz de durumlar nasıl? Bir de son günlerde bir sağa bir sola dönmekten kasıklarıma ağrı giriyor bazen.
Son haftalar hiç geçmiyor, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı Allah'ım nasip etsin insallah
Ucumuzde ayni gun dogum yapacaz insallahGünlerimiz aynı ben de yarın 36+0 oluyorum. İlişki konusunda 37den sonra erken doğum riski olmadığı için ilişkiye girilebilir dedi doktorum ama herkes için değişkendir tabi canım. Normal doğuma yardımcı oluyor diyorlar ben de bilemiyorum ne kadar doğrudur bilenler aydınlatsın bizi
Bir gün yorgun, bir gün enerjik. Tansiyon 14/10luEvet canımm :)) senin nasıl gidiyor
biz de doktorumuzla 7 temmuz olsun diye konuştuk bakalım .Ayy günler sayınca hiç geçmiyor sankiii
7 temmuz dedik yazdı drumuz ama şu an daha bir sürü eksiğim var vakit geçmiyo diye yapmadım da bişey
Siz naptınız kızlar hazır mı herksin çantaları ?? Ben mi çok sallanıyorum acaba ?
hayırlı olsun cnm nasılsn3'te çıktım kızlar, iyi olmaya çalışıyorum
Maşallah cnm sağlıkla büyüt inşallah darısı bize :)Iyi aksamlar kizlarrr... artik 2 haftalik olduk teyzeleri. Foto koyamadim niyeyse becerebilsem aticam. Sarilik olduk ama sukur atlattik ve 2 kilonun üzerine de çıkıyoruz artik. Siz nasilsiniz. Ben bebegin suyu bittigi icin ve makat gelis oldugundan spinal sezaryen olmuştum merak ettiginiz bisey varsa yazabilirim. Hepinize hayirli dogumlar dilerim
Ay beraber doğurcaz galibaben bugün gittim kontrole canım 2750 dedi doktor normal kiloda devam ediyor benimki, seninki kaç kilo olmuş ki aynen 37den sonra bir şeyler yapılabilir belki normal doğuma yardımcı olacaksa
Sanki bu topikde en son ben doguracakmisim gibiBende bugün gittim 2975 dedi . Ileride yada geride demedi normalde derdi . Kilo almiş baya dedim evet dedi . 38 . Hafta gibi dogumun gerceklesirse 3 bucugu biraz gecer ama ilerlerse 4 olabilir dedi .
sandriyon aynen üçümüzde aynı günlüyüz bakalım kimin ilk olacak insallah bir sorun olmadan kavuşuruz yavrucaklarımıza
Ben hazırladım valla çantamı birkaç eksik var bez, ıslak mendil, bebek pamuğu, depend, pişik kremi koycam bide eczaneden alırım hemen zaten☺ Kafam rahat çanta hazır diye valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?