2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

biz de doktorumuzla 7 temmuz olsun diye konuştuk bakalım .
Bende henüz çantamı hazırlamadım herşey yıkandı ütülendi çantaya koyulmayı bekliyor
hafta sonu inş yaparım bende çantamı

Ayy hayırlısı olsn inşallah vakitli saatli gelirler minnaklarımız Benimde yıkandı hazır hepsi hatta yarısından çoğunu da ütüledim.. bir kaç parça ütülenip çantaya yerleşecek sadece..

Sanki bu topikde en son ben doguracakmisim gibi
Benimde haftaya cuma rdvum
Ama artik cok agirlastim karnim kocaman oldu
Benden 11gun once doguracak olan arkadasim yarin hastaneye girecek suni sanciyla falan dogumu gerceklestirecekler insallah
Ay hadi hayırlısı maşallah diyelim kendimize . Bende oyle hissediyorum . Hayirlisi . Bebek oyle mutlu mesut durcakmis gibi

Bende bugün 8 aydan sonra güzel bir temizlik yaptım çok yoruldum ama ohhh stres attım özlemişim valla temizlik yapmayı ama şuan belim ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Bende eski vücut ve enerjime artık dönmek istiyorum. Allahım sağlıkla kavuştursun

bana da geçmiyor gibi vakit artık zorlastikca benim hazır canım 36. Haftada hazırladım ben kızım erken olunca riske atmak istemedik
masAllah kuzucuga sağlıkla gelsin insAllah
Kızlar hepiniz çok sağ olun 2 gibi girdim, spinal oldu, başım ağrımadı hayır. Az önce sıvı serbest oldu 1 kahve, 1 tane de lactamil anne çayı içtim ☺
canım gözün aydın sağlıkla büyütün insAllah
MaşAllah canım saolasin
bende aynı durumdayım ya bı ya ayak şişmesi oluyor niyeyse artık altı yanıyor ayaklarımin
Sanki bu topikde en son ben doguracakmisim gibi
Benimde haftaya cuma rdvum
Ama artik cok agirlastim karnim kocaman oldu
Benden 11gun once doguracak olan arkadasim yarin hastaneye girecek suni sanciyla falan dogumu gerceklestirecekler insallah
bizim topikte doğumlar başladıkça bende bı an önce olsun bitsin istiyorum sabrımız kalmadı sanırım artık
Selam kızlar epeydir giremedim. Biz de bugün kontrole gittik 2510 gr olmuşuz. Çok şükür her şey yolunda dedi haftaya gün verebilirmiş sezaryen için. Henüz heyecan yok bakalım yaklaşınca Nası olcak:)
MaşAllah cnm
Bendeeeeeeeeee bende istiyorum ya

Ben yine Allah affetsin bu saatte yemek yedim kilolarim beni affetmeyecek son iki gun diye kendimi avutuyorum

İyice kafayı yedim yeminle bugün ayaklarım beni mahhfediyor karincalaniyor gibi bı şişiyor bı iniyor sanki altı yanıyor zaten kovaya soğuk su doldurdum ayaklarımı koydum içine su an bi doguraydik

O ağrılar bendede oluyor ağırlaştık iyice yada yaklaşıyor sinyaller böyle
Kızlar 34den sonra kaç haftada bir çağırıyor doktorunuz☺
Benim haftada 1 nst başladı 33 den sonra her doktor ayrı takılıyor ama

Merhaba sevgili arkadaşlar bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapmıyordum belki bir faydam olur diye yazıyorum.37+4 te dün bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim doğar doğmaz akciğer iltihabı solunum sıkıntısı nedeni ile yoğun bakıma alındı antibiyotik ve oksijen tedavisine başlandı.10 gün kadar kalacakmış öncelikle dualarınızı bekliyorum.benim bu 2.sezeryan doğumum inanınki sizinle ilgilenecek olan hemşire çok önemli herşey güzel gitti amelyatım vs sorunsuzdu amelyattan sonra serum veriyorlar zaten acı vs hissedilmiyor daha sonra yürüttüler ve artık serum yok dediler arkadaşlar serum çıktıktan yarım saat 1 saat sonra size kelimelerle tarif edemeyeceğim acılar yaşadım saçlarımı yoldum acıdan.canı tatlı bir insan değilimdir ama dayanılmayacak bir acı yaklaşık 1 saat sürdü narkotik bir ilaç verdiler ve öyle kendime geldim.size bunu neden yazıyorum hemşireniz serumu çıkarıp ağrı kesici artık yok derse buna müsade etmeyin ben daha önceki sezeryanımda böyle bir şey yaşamadım çünkü hep serumum vardı.hemşireniz çok önemli bir de boynu hassas biriyseniz benim gibi amelyathane çok soğuk olduğu ve boynunuz çıplak olduğu için ben boyun tutulması yaşadım amelyat sırasında boyun ağrım çok fazlaydı.amelyat sırasında boynunuzu bir örtü ile örtmelerini isteyin çnkü uyuşuk olduğunuz için soğuğu hissetmiyosunuz bu benim 2.günüm hala boynum tutuk ve ağrılı inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur sevgiler.

Canım çok geçmiş olsun , bebeğinde sende çabucak toparlanmaniz dileğiyle.. Sağlıkla kısa zamanda bebeğine kavusursun İnşallah..

Yok canim ben gununden once gelmesin diyorum ya
Hayirlisi olsun tabikide ama kendimk yuzde yuz hazir hissetmiyomusum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…