Gözün aydın canımcım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah3'te çıktım kızlar, iyi olmaya çalışıyorum
biz de doktorumuzla 7 temmuz olsun diye konuştuk bakalım .
Bende henüz çantamı hazırlamadım herşey yıkandı ütülendi çantaya koyulmayı bekliyor
hafta sonu inş yaparım bende çantamı
Ay hadi hayırlısıSanki bu topikde en son ben doguracakmisim gibi
Benimde haftaya cuma rdvum
Ama artik cok agirlastim karnim kocaman oldu
Benden 11gun once doguracak olan arkadasim yarin hastaneye girecek suni sanciyla falan dogumu gerceklestirecekler insallah
30 den sonra 2 haftada 1Kızlar 34den sonra kaç haftada bir çağırıyor doktorunuz☺
Ilk gebelikde 40+2 dogum yapmistim bakalim bunda nasil olacak hayirlisiyla gelsin bebislerimiz :)Ay hadi hayırlısımaşallah diyelim kendimize . Bende oyle hissediyorum . Hayirlisi . Bebek oyle mutlu mesut durcakmis gibi
Bende bugün 8 aydan sonra güzel bir temizlik yaptım çok yoruldum ama ohhh stres attım özlemişim valla temizlik yapmayıBugün evi derleyip topladım temizlik yaptım belim kopacak ay bı dogursaydik sağlıklı sıhhatli Allah yardımcımız olsun inşallah çok yoruldum ev işleri çocuk artı ağırlık eski vücuduma kavuşmak istiyore
Aynen kafaya koydumu hemen yarım saatlik iş gerçiTüm malzemeler hazır ama çantaya bi türlü koyamıyorum işteAhh en kısa zamanda bende hazırlasam iyi olcak az kaldı zatenn dediğin gibi kafam rahat olur en azından...
bana da geçmiyor gibi vakit artık zorlastikca benim hazır canım 36. Haftada hazırladım ben kızım erken olunca riske atmak istemedikAyy günler sayınca hiç geçmiyor sankiii
7 temmuz dedik yazdı drumuz ama şu an daha bir sürü eksiğim var vakit geçmiyo diye yapmadım da bişey
Siz naptınız kızlar hazır mı herksin çantaları ?? Ben mi çok sallanıyorum acaba ?
masAllah kuzucuga sağlıkla gelsin insAllahMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 3,129 gr 48 cm olmuş kızım. 36 +2 deyim 1 hafta ilerde ama sizin boyunuz uzun normal dedi doktorumuz. Nst normal çıktı 60-40-20-10 gezdi buralar da ama ben pek sancı hissetmiyordum. 2 haftadır yüzünü göstermiyor bizim cadı. Doğum ile ilgili de hala bişey demedi merakla bekliyorum bakalım ☺
canım gözün aydın sağlıkla büyütün insAllahKızlar hepiniz çok sağ olun2 gibi girdim, spinal oldu, başım ağrımadı hayır. Az önce sıvı serbest oldu 1 kahve, 1 tane de lactamil anne çayı içtim ☺
MaşAllah canım saolasinIyi aksamlar kizlarrr... artik 2 haftalik olduk teyzeleri. Foto koyamadim niyeyse becerebilsem aticam. Sarilik olduk ama sukur atlattik ve 2 kilonun üzerine de çıkıyoruz artik. Siz nasilsiniz. Ben bebegin suyu bittigi icin ve makat gelis oldugundan spinal sezaryen olmuştum merak ettiginiz bisey varsa yazabilirim. Hepinize hayirli dogumlar dilerim
bende aynı durumdayım ya bı ya ayak şişmesi oluyor niyeyse artık altı yanıyor ayaklarıminİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Geceleri 1 aydır neredeyse hiç uyuyamıyorum, toplam en fazla 2-3 saattir, onda da saat başı uyanıyorum, deliksiz uyuyamıyorum. Siz de durumlar nasıl? Bir de son günlerde bir sağa bir sola dönmekten kasıklarıma ağrı giriyor bazen.
Son haftalar hiç geçmiyor, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı Allah'ım nasip etsin insallah
bizim topikte doğumlar başladıkça bende bı an önce olsun bitsin istiyorum sabrımız kalmadı sanırım artıkSanki bu topikde en son ben doguracakmisim gibi
Benimde haftaya cuma rdvum
Ama artik cok agirlastim karnim kocaman oldu
Benden 11gun once doguracak olan arkadasim yarin hastaneye girecek suni sanciyla falan dogumu gerceklestirecekler insallah
MaşAllah cnmSelam kızlar epeydir giremedim. Biz de bugün kontrole gittik 2510 gr olmuşuz. Çok şükür her şey yolunda dedi haftaya gün verebilirmiş sezaryen için. Henüz heyecan yok bakalım yaklaşınca Nası olcak:)
Bendeeeeeeeeee bende istiyorum yaBugün evi derleyip topladım temizlik yaptım belim kopacak ay bı dogursaydik sağlıklı sıhhatli Allah yardımcımız olsun inşallah çok yoruldum ev işleri çocuk artı ağırlık eski vücuduma kavuşmak istiyore
40a beklemezler herhalde ben sezeryan olmak istiyorum 39da alırım dedi doktor30 den sonra 2 haftada 1
40 dan sonrada 2 gunde 1 dedi tabi umarim 40 den sonrasi olmazyani saglikli olsun ama 40 tan sonrasi beklemek sabir kalmadi vslla
Ben yine Allah affetsin bu saatte yemek yedim kilolarim beni affetmeyecek son iki gun diye kendimi avutuyorumbana da geçmiyor gibi vakit artık zorlastikca benim hazır canım 36. Haftada hazırladım ben kızım erken olunca riske atmak istemedik
masAllah kuzucuga sağlıkla gelsin insAllah
canım gözün aydın sağlıkla büyütün insAllah❤
MaşAllah canım saolasin
bende aynı durumdayım ya bı ya ayak şişmesi oluyor niyeyse artık altı yanıyor ayaklarımin
bizim topikte doğumlar başladıkça bende bı an önce olsun bitsin istiyorum sabrımız kalmadı sanırım artık
MaşAllah cnm
Bendeeeeeeeeee bende istiyorum ya
Afiyet olsun bebise yarasın diyecem de zaten önden gidiyordu dimiBen yine Allah affetsin bu saatte yemek yedim kilolarim beni affetmeyecek son iki gun diye kendimi avutuyorum
Afiyet olsun kiz bu saatte kahve yaptim hayir iki gün sonrada sana uyumak istiyommmm diye yazacamAfiyet olsun bebise yarasın diyecem de zaten önden gidiyordu dimi
Ben de yatmadan meyve yedim
Hahhaha bebelerle otururuz artık bı göğüs dışarda perişanAfiyet olsun kiz bu saatte kahve yaptim hayir iki gün sonrada sana uyumak istiyommmm diye yazacam
O ağrılar bendede oluyor ağırlaştık iyice yada yaklaşıyor sinyaller böyleİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Geceleri 1 aydır neredeyse hiç uyuyamıyorum, toplam en fazla 2-3 saattir, onda da saat başı uyanıyorum, deliksiz uyuyamıyorum. Siz de durumlar nasıl? Bir de son günlerde bir sağa bir sola dönmekten kasıklarıma ağrı giriyor bazen.
Son haftalar hiç geçmiyor, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı Allah'ım nasip etsin insallah
Benim haftada 1 nst başladı 33 den sonra her doktor ayrı takılıyor amaKızlar 34den sonra kaç haftada bir çağırıyor doktorunuz☺
Allah Analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallahKızlar hepiniz çok sağ olun2 gibi girdim, spinal oldu, başım ağrımadı hayır. Az önce sıvı serbest oldu 1 kahve, 1 tane de lactamil anne çayı içtim ☺
Merhaba sevgili arkadaşlar bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapmıyordum belki bir faydam olur diye yazıyorum.37+4 te dün bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim doğar doğmaz akciğer iltihabı solunum sıkıntısı nedeni ile yoğun bakıma alındı antibiyotik ve oksijen tedavisine başlandı.10 gün kadar kalacakmış öncelikle dualarınızı bekliyorum.benim bu 2.sezeryan doğumum inanınki sizinle ilgilenecek olan hemşire çok önemli herşey güzel gitti amelyatım vs sorunsuzdu amelyattan sonra serum veriyorlar zaten acı vs hissedilmiyor daha sonra yürüttüler ve artık serum yok dediler arkadaşlar serum çıktıktan yarım saat 1 saat sonra size kelimelerle tarif edemeyeceğim acılar yaşadım saçlarımı yoldum acıdan.canı tatlı bir insan değilimdir ama dayanılmayacak bir acı yaklaşık 1 saat sürdü narkotik bir ilaç verdiler ve öyle kendime geldim.size bunu neden yazıyorum hemşireniz serumu çıkarıp ağrı kesici artık yok derse buna müsade etmeyin ben daha önceki sezeryanımda böyle bir şey yaşamadım çünkü hep serumum vardı.hemşireniz çok önemli bir de boynu hassas biriyseniz benim gibi amelyathane çok soğuk olduğu ve boynunuz çıplak olduğu için ben boyun tutulması yaşadım amelyat sırasında boyun ağrım çok fazlaydı.amelyat sırasında boynunuzu bir örtü ile örtmelerini isteyin çnkü uyuşuk olduğunuz için soğuğu hissetmiyosunuz bu benim 2.günüm hala boynum tutuk ve ağrılı inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur sevgiler.
Yok canim ben gununden once gelmesin diyorum yabana da geçmiyor gibi vakit artık zorlastikca benim hazır canım 36. Haftada hazırladım ben kızım erken olunca riske atmak istemedik
masAllah kuzucuga sağlıkla gelsin insAllah
canım gözün aydın sağlıkla büyütün insAllah❤
MaşAllah canım saolasin
bende aynı durumdayım ya bı ya ayak şişmesi oluyor niyeyse artık altı yanıyor ayaklarımin
bizim topikte doğumlar başladıkça bende bı an önce olsun bitsin istiyorum sabrımız kalmadı sanırım artık
MaşAllah cnm
Bendeeeeeeeeee bende istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?