2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020

Dün doğum yapan güzel arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Sağlıkla ve sevgiyle buyuturler inşallah

Minnaklarimm 23/06/2020

Bugün günlerden Minnaklarimm Çok heyecanlı, ikizler dünyaya geliyor ... Sağlıklı doğumlar inşallah

B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020

Tarihi kesinleşen yada benim yorumlarda kacirdigim birisi varsa belirtin ekleyeyim Artık takip etmek biraz daha zorlaşıyor Haliyle Mazur görün

Yok canim ben gununden once gelmesin diyorum ya
Hayirlisi olsun tabikide ama kendimk yuzde yuz hazir hissetmiyomusum gibi

Fit mutlu anne sandriyon sizlerin galiba ikinci gebelik , benim ilk gebelik ne yaşayacağım ve bebeğe nasıl bakacağım hiç bilmiyorum Ve hiç hazir değilim Geçer ki bu.. Hep bir an önce doğum olsun isterken Simdi böyle kalsın istiyorum

Oncelikle hayirli olsun bebegine kavustugun icin, rabbim bebegine sifa versin tez zamanda
Sanada buyuk gecmis olsun, insallah sende tez zamanda toparlanirsin
Anlatimin icin tesekkurler, detaylar arkadaslar yardimci olacaktir
Rabbim sizi korusun

Konu saahibi seni yapsalarda su tabloya el ativersen
Benimki kesin tarih degil tahmini tarih canim
4haftam kaldi hadi bakalim az kaldi

Evet canim benim 2. Ama bende hic hazir hissetmiyorum ya
Ilki 10 yil onceydi yani bazen nasil buyutmusum diyorum
Hem yasim kucuktu hemde tek basima buyuttum dusun artik, Allah oyle bi guc vermis demekki simdi etrafimda annem var esim var kizim var kocaman, yardim edecek cok kisi var ama ona ragmen hazir degilim gibi hissediyorum
Dogsunda annelik icgudusu geliyo merak etme, hatta daha cocuk aglamadan sen uyaniyosun hissediyosun ac oldugunu

Hurma midemi yakıyor ya yiyemiyorum

geçmiş olsun öncelikle sağlıkla bebeğinizle eve dönersiniz insAllah canım
Yok canim ben gununden once gelmesin diyorum ya
Hayirlisi olsun tabikide ama kendimk yuzde yuz hazir hissetmiyomusum gibi
ne konuda hazır hissetmiyorsn ki canım bilmem büyük konuşmayım da ben baya hazır hissediyorum
doğduğunda inan herşeyi biliyormussun gibi oluyor Rabb'im kolaylık veriyor
Kizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Yaa hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Hayır sancım falan da yoktu hatta hastane çantam bile hazir değildi annem gelmişti akşam bugün yapacaktık bir saatte yaptık cıktık
hissetmemissin demek ki Ağrı bende kızımda 4 cm açıklığım varmış hiç hissetmedim ağrı desem yeridir sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Günaydın bnm uykusuz bir günden merhaba
günaydın canım

Konu saahibi seni yapsalarda su tabloya el ativersen
Benimki kesin tarih degil tahmini tarih canim
4haftam kaldi hadi bakalim az kaldi

Şu an zor takip ediyorum Bütün sayfayı takip etmem çok zor Ama yine de elimden geleni yaparım ..

Kizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş

Aaa hayırlı uğurlu olsun Listeye hızlı bir giriş yaptin Sağlıklı doğumlar dilerim ..Güzel haberler bekliyoruz inşallah

Cok geçmiş olsun canim insallah saglikla em kisa zamam da yavrun kucagina gelir, 37+4 de biraz erken sanki neden hmn aldi dr.un bi aksilik mi vardı?

Evde sürekli taarruz halindeyim.Her an doguracakmisim gibi Hemen kirlileri yıkıyorum bulaşıkları topluyorum Sonraki zaman hep bize kalsın diye.. ama hiç bir zaman her halde tam hissetmeyecegiz.. Annelik korkuyla başlıyor bence en basta.. Ya bişey olursa ya eksik kalırsa ...

Ay beraber doğurcaz galiba ben bugün gittim kontrole canım 2750 dedi doktor normal kiloda devam ediyor benimki, seninki kaç kilo olmuş ki aynen 37den sonra bir şeyler yapılabilir belki normal doğuma yardımcı olacaksa
Benim tahmini tarih de 24 temuz ama ben erken bekliyor gibiyim nedense icime öyle doguyor

Benim de 7 temmuz inşallah

Cok geçmiş olsun canim insallah saglikla em kisa zamam da yavrun kucagina gelir, 37+4 de biraz erken sanki neden hmn aldi dr.un bi aksilik mi vardı?
SAt a göre 38+4 ama bebeğim hep bir hafta geriden geliyordı geç döllenme vardı ben 1 hafta daha beklesin istedim ama son nstde kalp atışında minimal bir ritim bozukluğu gördü riske atmayalım dedi.

Bende aynen ya elimden geldikçe evi toplu tutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…