- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Yok canim ben gununden once gelmesin diyorum ya
Hayirlisi olsun tabikide ama kendimk yuzde yuz hazir hissetmiyomusum gibi
Oncelikle hayirli olsun bebegine kavustugun icin, rabbim bebegine sifa versin tez zamandaMerhaba sevgili arkadaşlar bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapmıyordum belki bir faydam olur diye yazıyorum.37+4 te dün bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim doğar doğmaz akciğer iltihabı solunum sıkıntısı nedeni ile yoğun bakıma alındı antibiyotik ve oksijen tedavisine başlandı.10 gün kadar kalacakmış öncelikle dualarınızı bekliyorum.benim bu 2.sezeryan doğumum inanınki sizinle ilgilenecek olan hemşire çok önemli herşey güzel gitti amelyatım vs sorunsuzdu amelyattan sonra serum veriyorlar zaten acı vs hissedilmiyor daha sonra yürüttüler ve artık serum yok dediler arkadaşlar serum çıktıktan yarım saat 1 saat sonra size kelimelerle tarif edemeyeceğim acılar yaşadım saçlarımı yoldum acıdan.canı tatlı bir insan değilimdir ama dayanılmayacak bir acı yaklaşık 1 saat sürdü narkotik bir ilaç verdiler ve öyle kendime geldim.size bunu neden yazıyorum hemşireniz serumu çıkarıp ağrı kesici artık yok derse buna müsade etmeyin ben daha önceki sezeryanımda böyle bir şey yaşamadım çünkü hep serumum vardı.hemşireniz çok önemli bir de boynu hassas biriyseniz benim gibi amelyathane çok soğuk olduğu ve boynunuz çıplak olduğu için ben boyun tutulması yaşadım amelyat sırasında boyun ağrım çok fazlaydı.amelyat sırasında boynunuzu bir örtü ile örtmelerini isteyin çnkü uyuşuk olduğunuz için soğuğu hissetmiyosunuz bu benim 2.günüm hala boynum tutuk ve ağrılı inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur sevgiler.
Konu saahibi seni yapsalarda su tabloya el ativersenKarusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Dün doğum yapan güzel arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ♥ Sağlıkla ve sevgiyle buyuturler inşallah
Minnaklarimm 23/06/2020
Bugün günlerdenMinnaklarimm Çok heyecanlı, ikizler dünyaya geliyor ... Sağlıklı doğumlar inşallah
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
Tarihi kesinleşen yada benim yorumlarda kacirdigim birisi varsa belirtin ekleyeyimArtık takip etmek biraz daha zorlaşıyor Haliyle Mazur görün
Evet canim benim 2. Ama bende hic hazir hissetmiyorum yaFit mutlu anne sandriyon sizlerin galiba ikinci gebelik , benim ilk gebelik ne yaşayacağım ve bebeğe nasıl bakacağım hiç bilmiyorum Ve hiç hazir değilim Geçer ki bu.. Hep bir an önce doğum olsun isterken Simdi böyle kalsın istiyorum
Hurma midemi yakıyor ya yiyemiyorumBenimli 35+5 iken 2870 demişti bizimkide bş hafta ilerden gidiyormuş. İlişkiyi biz hiç kısıtlamadık yakısıtlama da yapmana gerek yok dedi yani.. bilemedim ki doktoruna göre mi değişiyoe
Bana rahim duvarın kalın normal doğum için incelmeye başlaması lazım dedi o yüzden hurmayı önerdi. Daha detaylı haftaya bilgi verecek pzt günü 37. Haftaya giricem ben de
Guzel haberlerini bekliyoruzKizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Hayır sancım falan da yoktu hatta hastane çantam bile hazir değildi annem gelmişti akşam bugün yapacaktık bir saatte yaptık cıktıkGuzel haberlerini bekliyoruzgece yatmadan yuruyus falan yapmis miydin?
geçmiş olsun öncelikle sağlıkla bebeğinizle eve dönersiniz insAllah canımMerhaba sevgili arkadaşlar bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapmıyordum belki bir faydam olur diye yazıyorum.37+4 te dün bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim doğar doğmaz akciğer iltihabı solunum sıkıntısı nedeni ile yoğun bakıma alındı antibiyotik ve oksijen tedavisine başlandı.10 gün kadar kalacakmış öncelikle dualarınızı bekliyorum.benim bu 2.sezeryan doğumum inanınki sizinle ilgilenecek olan hemşire çok önemli herşey güzel gitti amelyatım vs sorunsuzdu amelyattan sonra serum veriyorlar zaten acı vs hissedilmiyor daha sonra yürüttüler ve artık serum yok dediler arkadaşlar serum çıktıktan yarım saat 1 saat sonra size kelimelerle tarif edemeyeceğim acılar yaşadım saçlarımı yoldum acıdan.canı tatlı bir insan değilimdir ama dayanılmayacak bir acı yaklaşık 1 saat sürdü narkotik bir ilaç verdiler ve öyle kendime geldim.size bunu neden yazıyorum hemşireniz serumu çıkarıp ağrı kesici artık yok derse buna müsade etmeyin ben daha önceki sezeryanımda böyle bir şey yaşamadım çünkü hep serumum vardı.hemşireniz çok önemli bir de boynu hassas biriyseniz benim gibi amelyathane çok soğuk olduğu ve boynunuz çıplak olduğu için ben boyun tutulması yaşadım amelyat sırasında boyun ağrım çok fazlaydı.amelyat sırasında boynunuzu bir örtü ile örtmelerini isteyin çnkü uyuşuk olduğunuz için soğuğu hissetmiyosunuz bu benim 2.günüm hala boynum tutuk ve ağrılı inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur sevgiler.
ne konuda hazır hissetmiyorsn ki canım bilmem büyük konuşmayım da ben baya hazır hissediyorumYok canim ben gununden once gelmesin diyorum ya
Hayirlisi olsun tabikide ama kendimk yuzde yuz hazir hissetmiyomusum gibi
doğduğunda inan herşeyi biliyormussun gibi oluyor Rabb'im kolaylık veriyorFit mutlu anne sandriyon sizlerin galiba ikinci gebelik , benim ilk gebelik ne yaşayacağım ve bebeğe nasıl bakacağım hiç bilmiyorum Ve hiç hazir değilim Geçer ki bu.. Hep bir an önce doğum olsun isterken Simdi böyle kalsın istiyorum
Yaa hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllahKizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
hissetmemissin demek ki Ağrı bende kızımda 4 cm açıklığım varmış hiç hissetmedim ağrı desem yeridir sağlıkla kucağına alırsın insAllahHayır sancım falan da yoktu hatta hastane çantam bile hazir değildi annem gelmişti akşam bugün yapacaktık bir saatte yaptık cıktık
günaydın canımGünaydın bnm uykusuz bir günden merhaba
Konu saahibi seni yapsalarda su tabloya el ativersen
Benimki kesin tarih degil tahmini tarih canim
4haftam kaldi hadi bakalim az kaldi
Kizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Cok geçmiş olsun canim insallah saglikla em kisa zamam da yavrun kucagina gelir, 37+4 de biraz erken sanki neden hmn aldi dr.un bi aksilik mi vardı?Merhaba sevgili arkadaşlar bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapmıyordum belki bir faydam olur diye yazıyorum.37+4 te dün bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim doğar doğmaz akciğer iltihabı solunum sıkıntısı nedeni ile yoğun bakıma alındı antibiyotik ve oksijen tedavisine başlandı.10 gün kadar kalacakmış öncelikle dualarınızı bekliyorum.benim bu 2.sezeryan doğumum inanınki sizinle ilgilenecek olan hemşire çok önemli herşey güzel gitti amelyatım vs sorunsuzdu amelyattan sonra serum veriyorlar zaten acı vs hissedilmiyor daha sonra yürüttüler ve artık serum yok dediler arkadaşlar serum çıktıktan yarım saat 1 saat sonra size kelimelerle tarif edemeyeceğim acılar yaşadım saçlarımı yoldum acıdan.canı tatlı bir insan değilimdir ama dayanılmayacak bir acı yaklaşık 1 saat sürdü narkotik bir ilaç verdiler ve öyle kendime geldim.size bunu neden yazıyorum hemşireniz serumu çıkarıp ağrı kesici artık yok derse buna müsade etmeyin ben daha önceki sezeryanımda böyle bir şey yaşamadım çünkü hep serumum vardı.hemşireniz çok önemli bir de boynu hassas biriyseniz benim gibi amelyathane çok soğuk olduğu ve boynunuz çıplak olduğu için ben boyun tutulması yaşadım amelyat sırasında boyun ağrım çok fazlaydı.amelyat sırasında boynunuzu bir örtü ile örtmelerini isteyin çnkü uyuşuk olduğunuz için soğuğu hissetmiyosunuz bu benim 2.günüm hala boynum tutuk ve ağrılı inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur sevgiler.
Saglikla kucagina al insallah, bizim günümüz ayni ben de kontrole gidicemKizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Evet canim benim 2. Ama bende hic hazir hissetmiyorum ya
Ilki 10 yil onceydi yani bazen nasil buyutmusum diyorum
Hem yasim kucuktu hemde tek basima buyuttum dusun artik, Allah oyle bi guc vermis demekki simdi etrafimda annem var esim var kizim var kocaman, yardim edecek cok kisi var ama ona ragmen hazir degilim gibi hissediyorum
Dogsunda annelik icgudusu geliyo merak etme, hatta daha cocuk aglamadan sen uyaniyosun hissediyosun ac oldugunu
Benim tahmini tarih de 24 temuzAy beraber doğurcaz galibaben bugün gittim kontrole canım 2750 dedi doktor normal kiloda devam ediyor benimki, seninki kaç kilo olmuş ki aynen 37den sonra bir şeyler yapılabilir belki normal doğuma yardımcı olacaksa
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Dün doğum yapan güzel arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ♥ Sağlıkla ve sevgiyle buyuturler inşallah
Minnaklarimm 23/06/2020
Bugün günlerdenMinnaklarimm Çok heyecanlı, ikizler dünyaya geliyor ... Sağlıklı doğumlar inşallah
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
Tarihi kesinleşen yada benim yorumlarda kacirdigim birisi varsa belirtin ekleyeyimArtık takip etmek biraz daha zorlaşıyor Haliyle Mazur görün
SAt a göre 38+4 ama bebeğim hep bir hafta geriden geliyordı geç döllenme vardı ben 1 hafta daha beklesin istedim ama son nstde kalp atışında minimal bir ritim bozukluğu gördü riske atmayalım dedi.Cok geçmiş olsun canim insallah saglikla em kisa zamam da yavrun kucagina gelir, 37+4 de biraz erken sanki neden hmn aldi dr.un bi aksilik mi vardı?
Bende aynen ya elimden geldikçe evi toplu tutmaya çalışıyorumEvde sürekli taarruz halindeyim.Her an doguracakmisim gibi Hemen kirlileri yıkıyorum bulaşıkları topluyorum Sonraki zaman hep bize kalsın diye..ama hiç bir zaman her halde tam hissetmeyecegiz.. Annelik korkuyla başlıyor bence en basta.. Ya bişey olursa ya eksik kalırsa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?