2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

3 ya da 4 Temmuz benim. Pazartesi günü son randevum var o zaman netleşecek

Baskasindan duyunca insanin ici rahatliyor biraz olsun , insallah biz de hayirlisiyla atlatiriz2

sağlıkla büyütün inşallah verdiğiniz tavsiyeler ve tecrübenizi paylaştığınız için cok teşekkürler

kan sulandırıcı iğne bulamıorum ya kullanan arkadaslar sizler ne yapıorsunuz bulunan bi yer varmı?Artik son zamanlarimiz ya kullanmasak sorun olur mu doktoruna soran oldumu?

Hayirli olsun canim Rabbim bebeginede sanada saglik versin.dikis agrilari nasil oluyor cok agriyormu ?Temizlemesi faln nasil oluyorbenim simdilik normal gorunuyor ama yinede fikir sahibi olayim

Ay maşallah her şey yolunda devam etsin herkes için Benim de tahminim 3500ü bulur diye düşünüyordum bakalım nasıl doğurcaz bu minikleri

Bir gün yorgun, bir gün enerjik. Tansiyon 14/10lu klasik bu hafta özelliklerini yaşıyorum bide sanırım :))
Senin nasıl geçiyor?
Bebeğin durumu nasıl
İkimiz de iyiyiz çok şükür. Benim tek derdim çok sıcaaaak her yerim yanıyor Geceleri bölünen uykular çoktan başladı bile hayırlısıyla bir doğursaydık da uyanık kalacaksak da bebelerimizle vakit geçiririz

Doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim Allah yavrularınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Günleri belli olan arkadaşlarım ağrısız sancısız bir nefeste doğurursunuz inşaAllah, toparlandığınız zaman doğum hikayelerini yazsanız çok güzel olur Benim gibi bekleyen arkadaşlarıma da sabır diliyorum

Kızlar hazırlık olarak son minik ayrıntıyı yapıyorum çok gösterişli bişey tercih etmedim hatıra kalacak minik bişey
Yine başladı benim ağrılar ya sabah yatakta vardı geçti gibiydi yine geldi yaklaşıyor benim doğum artık belli sanki sinyal veriyor

Eklentiler

• IMG_20200623_122912.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…