- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
@ogrtmn hnm 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
Dün doğum yapan güzel arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ♥ Sağlıkla ve sevgiyle buyuturler inşallah
Minnaklarimm 23/06/2020
Bugün günlerdenMinnaklarimm Çok heyecanlı, ikizler dünyaya geliyor ... Sağlıklı doğumlar inşallah
@Bluemom 24/06/2020
@Rosemiracle 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
@vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
@sandriyon 21/07/2020
@Canpare 21/07/2020
Tarihi kesinleşen yada benim yorumlarda kacirdigim birisi varsa belirtin ekleyeyimArtık takip etmek biraz daha zorlaşıyor Haliyle Mazur görün
Baskasindan duyunca insanin ici rahatliyor biraz olsun , insallah biz de hayirlisiyla atlatiriz2Tesekkur ederimmameliyatim guzel geçti şükür...anestezi uzmani sirtimdan igne yapinca aciyacak zannettim ama yok yani normal igne acisi gibi hissettim. Zaten 2 dk icinde ayaklarim isindi doktor ve ordaki diger ekip elleriyle biseylere basladilar. Dedim ayaklarim sicacik dediler etkisi basladi super cok iyi... yaptiklari sizi acitmıyor . Ve butun yaptiklari hamleleri soyluyolardi bana. Suan sirtina igne yapiyorum suan ,bisey suruyorum falan diye.zaten cok kisa suruyor.Bebegi cikarirlarken soyluyorlardi o an dediler miden bulanabilir suan biraz diye. Tam da o an midem sanki birden boşaldı gibi hissettim. Ve heucan yaptım. O.an farrk ettiler ve sakinlestirici yaptilar. Ve iyi geldi cidden. Ama oyle panik.hali bagirma gibi degil. Ne olduğunu gormuyorsun o yüzden. :) dedigim.gibi cok kisa suruyor . Ben iyiki spinal.oldumdiyorumj. kesinlikle korkulacak bisey yok.ben de ameliyattan korkardim ama bence ilk gunler zorluk disinda zorlugu yok gibi bisey. 2 hafta oldu cok sukir eskisi gibiyim. Bel agrisi bas ağrısı ilk gunler vardi ama agri kesicilerle dayanabiliyor insan. Ama ilk gunlrr yanınızda biri olmalı mutlaka... gervi diz daha omce ameliyat olmussuznu ama sizin vesilenizle merk edenlere demis olayim :)
32den sonra 2 haftaya bir cagirdiKızlar 34den sonra kaç haftada bir çağırıyor doktorunuz☺
sağlıkla büyütün inşallah verdiğiniz tavsiyeler ve tecrübenizi paylaştığınız için cok teşekkürlerMerhaba sevgili arkadaşlar bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapmıyordum belki bir faydam olur diye yazıyorum.37+4 te dün bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim doğar doğmaz akciğer iltihabı solunum sıkıntısı nedeni ile yoğun bakıma alındı antibiyotik ve oksijen tedavisine başlandı.10 gün kadar kalacakmış öncelikle dualarınızı bekliyorum.benim bu 2.sezeryan doğumum inanınki sizinle ilgilenecek olan hemşire çok önemli herşey güzel gitti amelyatım vs sorunsuzdu amelyattan sonra serum veriyorlar zaten acı vs hissedilmiyor daha sonra yürüttüler ve artık serum yok dediler arkadaşlar serum çıktıktan yarım saat 1 saat sonra size kelimelerle tarif edemeyeceğim acılar yaşadım saçlarımı yoldum acıdan.canı tatlı bir insan değilimdir ama dayanılmayacak bir acı yaklaşık 1 saat sürdü narkotik bir ilaç verdiler ve öyle kendime geldim.size bunu neden yazıyorum hemşireniz serumu çıkarıp ağrı kesici artık yok derse buna müsade etmeyin ben daha önceki sezeryanımda böyle bir şey yaşamadım çünkü hep serumum vardı.hemşireniz çok önemli bir de boynu hassas biriyseniz benim gibi amelyathane çok soğuk olduğu ve boynunuz çıplak olduğu için ben boyun tutulması yaşadım amelyat sırasında boyun ağrım çok fazlaydı.amelyat sırasında boynunuzu bir örtü ile örtmelerini isteyin çnkü uyuşuk olduğunuz için soğuğu hissetmiyosunuz bu benim 2.günüm hala boynum tutuk ve ağrılı inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur sevgiler.
ayyyy cok heyecanlı cnm güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun inşKizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
37 hafta gayet iyi bir hafta Allah bir nefeste kurtarsın insallah canım.Kizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
ayy aynı gün doğum yapıcaz inşallahBenim de 7 temmuz inşallah
Hayirli olsun canim Rabbim bebeginede sanada saglik versin.dikis agrilari nasil oluyor cok agriyormu ?Temizlemesi faln nasil oluyorbenim simdilik normal gorunuyor ama yinede fikir sahibi olayimTesekkur ederimmameliyatim guzel geçti şükür...anestezi uzmani sirtimdan igne yapinca aciyacak zannettim ama yok yani normal igne acisi gibi hissettim. Zaten 2 dk icinde ayaklarim isindi doktor ve ordaki diger ekip elleriyle biseylere basladilar. Dedim ayaklarim sicacik dediler etkisi basladi super cok iyi... yaptiklari sizi acitmıyor . Ve butun yaptiklari hamleleri soyluyolardi bana. Suan sirtina igne yapiyorum suan ,bisey suruyorum falan diye.zaten cok kisa suruyor.Bebegi cikarirlarken soyluyorlardi o an dediler miden bulanabilir suan biraz diye. Tam da o an midem sanki birden boşaldı gibi hissettim. Ve heucan yaptım. O.an farrk ettiler ve sakinlestirici yaptilar. Ve iyi geldi cidden. Ama oyle panik.hali bagirma gibi degil. Ne olduğunu gormuyorsun o yüzden. :) dedigim.gibi cok kisa suruyor . Ben iyiki spinal.oldumdiyorumj. kesinlikle korkulacak bisey yok.ben de ameliyattan korkardim ama bence ilk gunler zorluk disinda zorlugu yok gibi bisey. 2 hafta oldu cok sukir eskisi gibiyim. Bel agrisi bas ağrısı ilk gunler vardi ama agri kesicilerle dayanabiliyor insan. Ama ilk gunlrr yanınızda biri olmalı mutlaka... gervi diz daha omce ameliyat olmussuznu ama sizin vesilenizle merk edenlere demis olayim :)
Ay maşallah her şey yolunda devam etsin herkes içinBende bugün gittim 2975 dedi . Ileride yada geride demedi normalde derdi . Kilo almiş baya dedim evet dedi . 38 . Hafta gibi dogumun gerceklesirse 3 bucugu biraz gecer ama ilerlerse 4 olabilir dedi .
@sandriyon aynen üçümüzde aynı günlüyüz bakalım kimin ilk olacakinsallah bir sorun olmadan kavuşuruz yavrucaklarımıza
Anneler hisseder benceBenim tahmini tarih de 24 temuzama ben erken bekliyor gibiyim nedense icime öyle doguyor
İkimiz de iyiyiz çok şükür. Benim tek derdim çok sıcaaaak her yerim yanıyorBir gün yorgun, bir gün enerjik. Tansiyon 14/10luklasik bu hafta özelliklerini yaşıyorum bide sanırım :))
Senin nasıl geçiyor?
Bebeğin durumu nasıl
Aynen banada 34.haftamda 10 gün sonra gel dedi nst için sanırım sıklascak gibi bu araO ağrılar bendede oluyor ağırlaştık iyice yada yaklaşıyor sinyaller böyle ☺
Benim haftada 1 nst başladı 33 den sonra her doktor ayrı takılıyor ama
Ne zaman gelicekleri bellimolmuyor gerçekten ben 32.haftamda hazırladım çantamı vallaBende aynen ya elimden geldikçe evi toplu tutmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?