2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Nasıl bir ağrı ki canım birde tam kaç haftalıksın suan

gözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun.bebeğinizdeki iltihabın bi sebebi varmıymıymış?hamilelikte kaynaklanan bi sebepten dolayımı ki acaba.
mesela benim nişanım geldi ve şuan çok tedirginim bebegim korumasızmı acaba enfeksiyon falan kapma ihtimali varmı die.Rabbim bebegine şifa versin bian önce kavuşursunuz İnşallah.
Bu sancılar normalde olsa sezeryanda çekilecek sanırım benimde normaldi ve dikiş sancısı çok çektim.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Ve sonrasındada bian önce toparlanmayı nasip etsin.

Ne zaman gelicekleri bellimolmuyor gerçekten ben 32.haftamda hazırladım çantamı valla kardeşimde yanımda kalıyor pek bi iş yaptıgım söylenemez rahatım valla
aynen cnm ben yanlızım ama saolsun eşim çok yardımcı her konuda temizlik bulaşık herşeye yardım eder çoğu zmn yemeği işten gelince o yapar yapamazsan
Nasıl bir ağrı ki canım birde tam kaç haftalıksın suan
Adet ağrısı gibi ağrım var cnm karnımın altı kasıklarım belim ağrıyor arada kasılma oluyor gibi

Bence hiç korkmayın çünkü bebek hala su torba içinde. Su geldikten sonra enfeksiyon kapma riski artıyor.

Canım hiç dert etme ben ilk bebegimde kendime çok şaşırdım nazarda degdırmeyimde kendime
Çok şükür 40 yıllık anne gbiydim.hatta sarılık oldu hastanede bi kaç gece kızımla teke tek kaldık hiç zorluk çekmedim bakma konusunda.
Rabbim onun yöntemini doğuştan verio.Sadece işte dikişden dolayı faln sıkıntılı olduğun için bi yardımcıya ihtiyaç duyuyosun illaki.Rabbim hepimize kolaylık versin İnşallah bundada kolay bakabılırım.

Kizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Canım Allah kolaylık versin.Kaçta suyun geldiki hemrn suni sancıya karar verdiler.bende sabah 5 gbı suyum gelmişti öğlen doğum yapmıştım suni sancı faln Vermedıler.şuan ne durumdasın bılmıorum ama

Gözün aydın canım Rabbim bekleyen bizlerin başına.Bebeğinede saglık diliyorum

ay çok tatlı olmuş ya bende istıyorum 10 tne bile olsa yaptralım dıorum ama benımkı pek sıcak bakmadı malum huzurumzda pek yok ama.ben dedım kızıma yaptrdım bunada yaptrmak istıyorum başkası için degıl zaten en yakınlamrza

sen bunu nerde yaptrdın fiyatı ne kadar

sen bunu nerde yaptrdın fiyatı ne kadar
Vala ben kızımda yaptırmadım bunda her ikisininde ismi geçsin istedim yazıyı değiştirdim GittiGidiyor dan sipariş verdim cnm 0.59 krs tanesi mıknatısı yokmuş ben sonradan farkettim onu da eşim aldı kendimiz yapistidik işte evde poşet tül şerit vardı paketliyorum tanesi 75 krs falan geliyor herhlde toplam ☺

Bence hiç korkmayın çünkü bebek hala su torba içinde. Su geldikten sonra enfeksiyon kapma riski artıyor.
hmm oh iyi bari.Ben zaten suyum gelince direk hastanedeyim. Rabbim kazasız belasız doğurmayı nasip eder İnşallah.hafta sonu üni sınavına girecegim onu hayırlısıyla atlatrsam sonrası sıkıntı olmaz yada doğarsa bugun doğsa sınava kadar ayaklanırım yine girerim die düşünüorum bakalım ne olacak ☺

güzel düşünmüşsün canım.hazır paketli olarak varmı acaba

Ne güzel yardımcı oluyor yinede kadın gibi yapamıyorlar işte bence sancı daha şiddetlidir o rahim büyüdükçe beneği hazırlayan ağrılar bence bende de oluyo ara ara çünkü

Minnaklarimm canım ne durumdasın doğum oldumu? Nasılsınız
Duşumu aldım canım. Hazırlıklar tamam. 14.30 da hastaneye yatışım olacak hayırlısıyla inşallah 17.00-17.30 gibide doğum olacak. Dua edin bebeklerimle eve döneyim hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…