- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Nasıl bir ağrı ki canım birde tam kaç haftalıksın suanKızlar hazırlık olarak son minik ayrıntıyı yapıyorumçok gösterişli bişey tercih etmedim hatıra kalacak minik bişey
Yine başladı benim ağrılar ya sabah yatakta vardı geçti gibiydi yine geldi yaklaşıyor benim doğum artık belli sanki sinyal veriyor
Gayet iyi bence bende 10 kilo almışım bu zamana kadarKizlaaaar 36+5 teyim 95.5 güncel kilom başlangıç 84'tüm 11.5 kilo almışım kacla bitiricem acaba
gözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun.bebeğinizdeki iltihabın bi sebebi varmıymıymış?hamilelikte kaynaklanan bi sebepten dolayımı ki acaba.Merhaba sevgili arkadaşlar bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapmıyordum belki bir faydam olur diye yazıyorum.37+4 te dün bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim doğar doğmaz akciğer iltihabı solunum sıkıntısı nedeni ile yoğun bakıma alındı antibiyotik ve oksijen tedavisine başlandı.10 gün kadar kalacakmış öncelikle dualarınızı bekliyorum.benim bu 2.sezeryan doğumum inanınki sizinle ilgilenecek olan hemşire çok önemli herşey güzel gitti amelyatım vs sorunsuzdu amelyattan sonra serum veriyorlar zaten acı vs hissedilmiyor daha sonra yürüttüler ve artık serum yok dediler arkadaşlar serum çıktıktan yarım saat 1 saat sonra size kelimelerle tarif edemeyeceğim acılar yaşadım saçlarımı yoldum acıdan.canı tatlı bir insan değilimdir ama dayanılmayacak bir acı yaklaşık 1 saat sürdü narkotik bir ilaç verdiler ve öyle kendime geldim.size bunu neden yazıyorum hemşireniz serumu çıkarıp ağrı kesici artık yok derse buna müsade etmeyin ben daha önceki sezeryanımda böyle bir şey yaşamadım çünkü hep serumum vardı.hemşireniz çok önemli bir de boynu hassas biriyseniz benim gibi amelyathane çok soğuk olduğu ve boynunuz çıplak olduğu için ben boyun tutulması yaşadım amelyat sırasında boyun ağrım çok fazlaydı.amelyat sırasında boynunuzu bir örtü ile örtmelerini isteyin çnkü uyuşuk olduğunuz için soğuğu hissetmiyosunuz bu benim 2.günüm hala boynum tutuk ve ağrılı inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur sevgiler.
aynen cnm ben yanlızım ama saolsun eşim çok yardımcı her konuda temizlik bulaşık herşeye yardım eder çoğu zmn yemeği işten gelince o yapar yapamazsanNe zaman gelicekleri bellimolmuyor gerçekten ben 32.haftamda hazırladım çantamı vallakardeşimde yanımda kalıyor pek bi iş yaptıgım söylenemez rahatım valla
Adet ağrısı gibi ağrım var cnm karnımın altı kasıklarım belim ağrıyor arada kasılma oluyor gibiNasıl bir ağrı ki canım birde tam kaç haftalıksın suan
Aynen cnm normal alınan kilo sanki 12-13 arası zatenGayet iyi bence bende 10 kilo almışım bu zamana kadar ☺
Bence hiç korkmayın çünkü bebek hala su torba içinde. Su geldikten sonra enfeksiyon kapma riski artıyor.gözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun.bebeğinizdeki iltihabın bi sebebi varmıymıymış?hamilelikte kaynaklanan bi sebepten dolayımı ki acaba.
mesela benim nişanım geldi ve şuan çok tedirginim bebegim korumasızmı acaba enfeksiyon falan kapma ihtimali varmı die.Rabbim bebegine şifa versin bian önce kavuşursunuz İnşallah.
Bu sancılar normalde olsa sezeryanda çekilecek sanırım benimde normaldi ve dikiş sancısı çok çektim.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Ve sonrasındada bian önce toparlanmayı nasip etsin.
Canım hiç dert etme ben ilk bebegimde kendime çok şaşırdım nazarda degdırmeyimde kendimeFit mutlu anne @sandriyon sizlerin galiba ikinci gebelik , benim ilk gebelik ne yaşayacağım ve bebeğe nasıl bakacağım hiç bilmiyorum Ve hiç hazir değilim Geçer ki bu.. Hep bir an önce doğum olsun isterken Simdi böyle kalsın istiyorum
Canım Allah kolaylık versin.Kaçta suyun geldiki hemrn suni sancıya karar verdiler.bende sabah 5 gbı suyum gelmişti öğlen doğum yapmıştım suni sancı faln Vermedıler.şuan ne durumdasın bılmıorum amaKizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Gözün aydın canım Rabbim bekleyen bizlerin başına.Bebeğinede saglık diliyorumMerhaba hanımlar. Ben de 15 Haziran da sezaryenle doğum yaptım. 38 hafta zor dayandı minik. Doğduğunda solunum sıkıntısı vardı. Hala yogunbakimda ama durumu iyi şu an çok şükür. Yarın taburcu olacak inşallah
ay çok tatlı olmuş ya bende istıyorum 10 tne bile olsa yaptralım dıorum ama benımkı pek sıcak bakmadı malum huzurumzda pek yok ama.ben dedım kızıma yaptrdım bunada yaptrmak istıyorum başkası için degıl zaten en yakınlamrzaKızlar hazırlık olarak son minik ayrıntıyı yapıyorumçok gösterişli bişey tercih etmedim hatıra kalacak minik bişey
Yine başladı benim ağrılar ya sabah yatakta vardı geçti gibiydi yine geldi yaklaşıyor benim doğum artık belli sanki sinyal veriyor
sen bunu nerde yaptrdın fiyatı ne kadarKızlar hazırlık olarak son minik ayrıntıyı yapıyorumçok gösterişli bişey tercih etmedim hatıra kalacak minik bişey
ay çok tatlı olmuş ya bende istıyorum 10 tne bile olsa yaptralım dıorum ama benımkı pek sıcak bakmadı malum huzurumzda pek yok ama.ben dedım kızıma yaptrdım bunada yaptrmak istıyorum başkası için degıl zaten en yakınlamrza
Vala ben kızımda yaptırmadım bunda her ikisininde ismi geçsin istedim yazıyı değiştirdim GittiGidiyor dan sipariş verdim cnm 0.59 krs tanesi mıknatısı yokmuş ben sonradan farkettim onu da eşim aldı kendimiz yapistidik işte evde poşet tül şerit vardı paketliyorum tanesi 75 krs falan geliyor herhlde toplam ☺sen bunu nerde yaptrdın fiyatı ne kadar
hmm oh iyi bari.Ben zaten suyum gelince direk hastanedeyim. Rabbim kazasız belasız doğurmayı nasip eder İnşallah.hafta sonu üni sınavına girecegim onu hayırlısıyla atlatrsam sonrası sıkıntı olmaz yada doğarsa bugun doğsa sınava kadar ayaklanırım yine girerim die düşünüorum bakalım ne olacak ☺Bence hiç korkmayın çünkü bebek hala su torba içinde. Su geldikten sonra enfeksiyon kapma riski artıyor.
güzel düşünmüşsün canım.hazır paketli olarak varmı acabaVala ben kızımda yaptırmadım bunda her ikisininde ismi geçsin istedim yazıyı değiştirdim GittiGidiyor dan sipariş verdim cnm 0.59 krs tanesi mıknatısı yokmuş ben sonradan farkettim onu da eşim aldı kendimiz yapistidik işte evde poşet tül şerit vardı paketliyorum tanesi 75 krs falan geliyor herhlde toplam ☺
Saol cnm posetlisini görmedim hiç mıknatıslı olanı var 1.5₺ tanesi herhlde cnmgüzel düşünmüşsün canım.hazır paketli olarak varmı acaba
Sagol canım bende bi bakimSaol cnm posetlisini görmedim hiç mıknatıslı olanı var 1.5₺ tanesi herhlde cnm
Ne güzel yardımcı oluyor yinede kadın gibi yapamıyorlar işteaynen cnm ben yanlızım ama saolsun eşim çok yardımcı her konuda temizlik bulaşık herşeye yardım eder çoğu zmn yemeği işten gelince o yapar yapamazsan
Adet ağrısı gibi ağrım var cnm karnımın altı kasıklarım belim ağrıyor arada kasılma oluyor gibi
Aynen yarısı gider zaten doğumdan sonraAynen cnm normal alınan kilo sanki 12-13 arası zaten
Duşumu aldım canım. Hazırlıklar tamam. 14.30 da hastaneye yatışım olacak hayırlısıyla inşallahMinnaklarimm canım ne durumdasın doğum oldumu? Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?