2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde öyle hayatımda terlemediğim kadar terliyorum el ayak sıcaklığı ayrı zaten
Ay inşaallah o günler iyice yaklaşıyor burda üç dört kişi peşpeşeyiz sanırım kim önce doğum yapacak merakla bekliyorum

Kizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla ❤
Bebişleri yanında olmayanlara acil şifalar dilerim, Rabbimte, zamanda kavuştursun sizi
Duşumu aldım canım. Hazırlıklar tamam. 14.30 da hastaneye yatışım olacak hayırlısıyla inşallah 17.00-17.30 gibide doğum olacak. Dua edin bebeklerimle eve döneyim hayirlisiyla.

Heyecanlı süreç başladı, her şey güzel geçsin inşallah ❤ Güzel haberlerini bekliyoruz

Duşumu aldım canım. Hazırlıklar tamam. 14.30 da hastaneye yatışım olacak hayırlısıyla inşallah 17.00-17.30 gibide doğum olacak. Dua edin bebeklerimle eve döneyim hayirlisiyla.
Rabbim selametle kavuştursun hiç merak etme Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek haftan çok güzel benim de bir hafta sonra dikişim alınacak ama heran bekliyoruz maşaAllah iyi durdular bebişlerimiz sende doğuma alınınca bizlere dua et Güzel haberleri bekliyoruz

Selamlar , tebrik ederim öncelikle 36 haftadan sonra Kuvoze gerek duyulmaz deniyor ya 38 haftada gerek oluyor demek .. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah.. Zaten toparlamistir artık.

Tebrik ederim Allahım sağlıklı buyutmek. Nasip etisin inşallah .siz ne zaman doğum yaptiniz ... sizi de listeye ekleyelim

Benim de bu cuma çatı muayenem yapılacak. Bu listeye eklenme durumum olacak mı bakalım

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişini.
3 ya da 4 Temmuz benim. Pazartesi günü son randevum var o zaman netleşecek ☺
Kesinleşince yazarsın canım .. Hayırlısı olsun

Ya güzel ikiz annesi Ben şimdi gördüm Tebrik ederim Nasıl ikizler Doğum yaptınız mı ? Yapacak mısınız

Bana mı sordunuz minnaklarıma mı? Benimde evet ikiz dört gözle bekliyoruz normal doğum bekliyoruz nasip olursa belli bir günü yok ama kritik süreci atlattık İnşAllah 36+2 yim çok şükür. Hepimiz sorunsuz doğumlar yaparız İnşAllah doğumlar oldukça heyecan artıyor

Minnaklarimm dan güzel haberler bekliyoruz..

Sizin doğum yaptığınızı sandım bı an ama emin olamadım çok heyecanlandım ikiz bebek çok istedim nasip olmadı Sağlıkla büyüsün inşallah sizinkiler.. 40 bin kere maşallah diyorim .. Allah bağışlasın

Ne güzel yardımcı oluyor yinede kadın gibi yapamıyorlar işte bence sancı daha şiddetlidir o rahim büyüdükçe beneği hazırlayan ağrılar bence bende de oluyo ara ara çünkü
aynen cnm ama hiç yoktan iyidir saolsunlar
Bu arada ben hastaneye 4 cm açıklıkla gittiğimde hiç doğru düzgün ağrım olmadı suni sancı vermişlerdi kızımda suyumu ebe acaba kadar yine dayanılmaz acım olmadı sadece aşağıya baskı çok daha artmıştı yürürken daha da zorlandım bı de gelip gidip açılma için muayene edilince bı tuhaf oluyor insan ben çok şiddetli ağrı beklemiyorum cuma kontrolüm var bklm ne diyecek doktor aslında alttan muayene etmezse ben teklif etmeli miyim ki bilemiyorum
Ya hadi sağlıkla kucağına al cnm minikleri insAllah bekliyoruz güzel haberlerini çok az kalmış

7 haziran canim

Hayirli olsun canim Rabbim bebeginede sanada saglik versin.dikis agrilari nasil oluyor cok agriyormu ?Temizlemesi faln nasil oluyorbenim simdilik normal gorunuyor ama yinede fikir sahibi olayim

Teşekkürler canim. Anestezi etkisi gecince ilk ayaga kaldirdiklarinda agri oluyor ama dayanılmayacak kadar değil, bol bol yürüyüp su icmek lazim. Taburcu olunca ordaki bandi cikarip su gecirmez bant takiyolar. Ben korkumdan dus almayi erteledim kisim kisim vucudumu siliyordum. Kontrole gidince ordaki su gecirmez bandi da cikarip batikonla sildiler. Ben dr aldim evde kemdim pansuman yapiyorum enfeksiyon kapmasin diye. Kisiden kisiye değişiyormus benim zorum ilk bir haftaydı,sonra cok rahat hareket edebildim. Ama ilk gunler afedersiniz gaz sancisi cok oluyor, onuni için 'deb bool sıvı tüket mek lazim.sindiden hayırlı doğumlar

Canım rahim sıyırma diye bi olay varmış, alttan yapıyormuş doktor. Birkaç güne doğum başlıyormuş. Sanırım benim doktor bana bunu yapmak istiyor.. Sence izin vereyim mi ya çok kararsızım...

Sağol canım Rabbim gönlüne göre versin Dikiş aldiracam diyince belki öyle anladınız benim rahim ağzı dikişli haftaya aldiracam İnşAllah ondan sonra doğum olur. Hepimizin sağlıkla doğurma ümidiyle

Canım rahim sıyırma diye bi olay varmış, alttan yapıyormuş doktor. Birkaç güne doğum başlıyormuş. Sanırım benim doktor bana bunu yapmak istiyor.. Sence izin vereyim mi ya çok kararsızım...
Şimdi senden duyunca baktım. İsim olarak pek hoş değil ama suni sancıdan daha etkili bir yöntem gibi duruyor. Valla ben de merakla seni takip ediyorum senin ilki suni ile olmuş gerçi demek ki açılman oluyor yine onu deneyebilirsin.

Alt tarafı kurcalayacağına suni sancı verse diye de düşünüyorum haziran annelerinden duydum ben de bu rahim sıyırma şeysini. Ya çok da acımış onunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…