Benimde öyle hayatımda terlemediğim kadar terliyorum el ayak sıcaklığı ayrı zatenİkimiz de iyiyiz çok şükür. Benim tek derdim çok sıcaaaak her yerim yanıyorGeceleri bölünen uykular çoktan başladı bile hayırlısıyla bir doğursaydık da uyanık kalacaksak da bebelerimizle vakit geçiririz
Iyi aksamlar kizlarrr... artik 2 haftalik olduk teyzeleri. Foto koyamadim niyeyse becerebilsem aticam. Sarilik olduk ama sukur atlattik ve 2 kilonun üzerine de çıkıyoruz artik. Siz nasilsiniz. Ben bebegin suyu bittigi icin ve makat gelis oldugundan spinal sezaryen olmuştum merak ettiginiz bisey varsa yazabilirim. Hepinize hayirli dogumlar dilerim
Merhaba sevgili arkadaşlar bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum ama pek yorum yapmıyordum belki bir faydam olur diye yazıyorum.37+4 te dün bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim doğar doğmaz akciğer iltihabı solunum sıkıntısı nedeni ile yoğun bakıma alındı antibiyotik ve oksijen tedavisine başlandı.10 gün kadar kalacakmış öncelikle dualarınızı bekliyorum.benim bu 2.sezeryan doğumum inanınki sizinle ilgilenecek olan hemşire çok önemli herşey güzel gitti amelyatım vs sorunsuzdu amelyattan sonra serum veriyorlar zaten acı vs hissedilmiyor daha sonra yürüttüler ve artık serum yok dediler arkadaşlar serum çıktıktan yarım saat 1 saat sonra size kelimelerle tarif edemeyeceğim acılar yaşadım saçlarımı yoldum acıdan.canı tatlı bir insan değilimdir ama dayanılmayacak bir acı yaklaşık 1 saat sürdü narkotik bir ilaç verdiler ve öyle kendime geldim.size bunu neden yazıyorum hemşireniz serumu çıkarıp ağrı kesici artık yok derse buna müsade etmeyin ben daha önceki sezeryanımda böyle bir şey yaşamadım çünkü hep serumum vardı.hemşireniz çok önemli bir de boynu hassas biriyseniz benim gibi amelyathane çok soğuk olduğu ve boynunuz çıplak olduğu için ben boyun tutulması yaşadım amelyat sırasında boyun ağrım çok fazlaydı.amelyat sırasında boynunuzu bir örtü ile örtmelerini isteyin çnkü uyuşuk olduğunuz için soğuğu hissetmiyosunuz bu benim 2.günüm hala boynum tutuk ve ağrılı inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur sevgiler.
Kizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla ❤Merhaba hanımlar. Ben de 15 Haziran da sezaryenle doğum yaptım. 38 hafta zor dayandı minik. Doğduğunda solunum sıkıntısı vardı. Hala yogunbakimda ama durumu iyi şu an çok şükür. Yarın taburcu olacak inşallah
Duşumu aldım canım. Hazırlıklar tamam. 14.30 da hastaneye yatışım olacak hayırlısıyla inşallah17.00-17.30 gibide doğum olacak. Dua edin bebeklerimle eve döneyim hayirlisiyla.
Rabbim selametle kavuştursun hiç merak etme Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek haftan çok güzel benim de bir hafta sonra dikişim alınacak ama heran bekliyoruz maşaAllah iyi durdular bebişlerimizDuşumu aldım canım. Hazırlıklar tamam. 14.30 da hastaneye yatışım olacak hayırlısıyla inşallah17.00-17.30 gibide doğum olacak. Dua edin bebeklerimle eve döneyim hayirlisiyla.
Merhaba hanımlar. Ben de 15 Haziran da sezaryenle doğum yaptım. 38 hafta zor dayandı minik. Doğduğunda solunum sıkıntısı vardı. Hala yogunbakimda ama durumu iyi şu an çok şükür. Yarın taburcu olacak inşallah
Iyi aksamlar kizlarrr... artik 2 haftalik olduk teyzeleri. Foto koyamadim niyeyse becerebilsem aticam. Sarilik olduk ama sukur atlattik ve 2 kilonun üzerine de çıkıyoruz artik. Siz nasilsiniz. Ben bebegin suyu bittigi icin ve makat gelis oldugundan spinal sezaryen olmuştum merak ettiginiz bisey varsa yazabilirim. Hepinize hayirli dogumlar dilerim
Benim de bu cuma çatı muayenem yapılacak. Bu listeye eklenme durumum olacak mı bakalım
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişini.
Kesinleşince yazarsın canım .. Hayırlısı olsun3 ya da 4 Temmuz benim. Pazartesi günü son randevum var o zaman netleşecek ☺
Rabbim selametle kavuştursun hiç merak etme Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek haftan çok güzel benim de bir hafta sonra dikişim alınacak ama heran bekliyoruz maşaAllah iyi durdular bebişlerimizsende doğuma alınınca bizlere dua et Güzel haberleri bekliyoruz
Bana mı sordunuz minnaklarıma mı? Benimde evet ikiz dört gözle bekliyoruzTebrik ederim Allahım sağlıklı buyutmek. Nasip etisin inşallah .siz ne zaman doğum yaptiniz ... sizi de listeye ekleyelim
Kesinleşince yazarsın canım .. Hayırlısı olsun
Ya güzel ikiz annesi Ben şimdi gördüm Tebrik ederim Nasıl ikizlerDoğum yaptınız mı ? Yapacak mısınız
Bana mı sordunuz minnaklarıma mı? Benimde evet ikiz dört gözle bekliyoruznormal doğum bekliyoruz nasip olursa belli bir günü yok ama kritik süreci atlattık İnşAllah 36+2 yim çok şükür. Hepimiz sorunsuz doğumlar yaparız İnşAllah doğumlar oldukça heyecan artıyor
aynen cnm ama hiç yoktan iyidir saolsunlarNe güzel yardımcı oluyor yinede kadın gibi yapamıyorlar iştebence sancı daha şiddetlidir o rahim büyüdükçe beneği hazırlayan ağrılar bence bende de oluyo ara ara çünkü
Ya hadi sağlıkla kucağına al cnm minikleri insAllah bekliyoruz güzel haberlerini çok az kalmışDuşumu aldım canım. Hazırlıklar tamam. 14.30 da hastaneye yatışım olacak hayırlısıyla inşallah17.00-17.30 gibide doğum olacak. Dua edin bebeklerimle eve döneyim hayirlisiyla.
7 haziran canimTebrik ederim Allahım sağlıklı buyutmek. Nasip etisin inşallah .siz ne zaman doğum yaptiniz ... sizi de listeye ekleyelim
Kesinleşince yazarsın canım .. Hayırlısı olsun
Ya güzel ikiz annesi Ben şimdi gördüm Tebrik ederim Nasıl ikizlerDoğum yaptınız mı ? Yapacak mısınız
Hayirli olsun canim Rabbim bebeginede sanada saglik versin.dikis agrilari nasil oluyor cok agriyormu ?Temizlemesi faln nasil oluyorbenim simdilik normal gorunuyor ama yinede fikir sahibi olayim
Merakla bekliyorum.Kizlar gece suyum geldi hastaneye yatısım yapıldı daha 37 . Haftadayım 1 cm acıklık varmiş suni sanci vereceklermiş
Canım rahim sıyırma diye bi olay varmış, alttan yapıyormuş doktor. Birkaç güne doğum başlıyormuş. Sanırım benim doktor bana bunu yapmak istiyor.. Sence izin vereyim mi ya çok kararsızım...aynen cnm ama hiç yoktan iyidir saolsunlar
Bu arada ben hastaneye 4 cm açıklıkla gittiğimde hiç doğru düzgün ağrım olmadı suni sancı vermişlerdi kızımda suyumu ebe acaba kadar yine dayanılmaz acım olmadı sadece aşağıya baskı çok daha artmıştı yürürken daha da zorlandım bı de gelip gidip açılma için muayene edilince bı tuhaf oluyor insan ben çok şiddetli ağrı beklemiyorum cuma kontrolüm var bklm ne diyecek doktor aslında alttan muayene etmezse ben teklif etmeli miyim ki bilemiyorum
Ya hadi sağlıkla kucağına al cnm minikleri insAllah bekliyoruz güzel haberlerini çok az kalmış
Sağol canım Rabbim gönlüne göre versinMinnaklarimm dan güzel haberler bekliyoruz..
Sizin doğum yaptığınızı sandım bı an ama emin olamadım çok heyecanlandım ♥ ikiz bebek çok istedim nasip olmadı Sağlıkla büyüsün inşallah sizinkiler.. 40 bin kere maşallah diyorim .. Allah bağışlasın ❣
Şimdi senden duyunca baktım. İsim olarak pek hoş değil ama suni sancıdan daha etkili bir yöntem gibi duruyor. Valla ben de merakla seni takip ediyorumCanım rahim sıyırma diye bi olay varmış, alttan yapıyormuş doktor. Birkaç güne doğum başlıyormuş. Sanırım benim doktor bana bunu yapmak istiyor.. Sence izin vereyim mi ya çok kararsızım...
Alt tarafı kurcalayacağına suni sancı verse diye de düşünüyorumŞimdi senden duyunca baktım. İsim olarak pek hoş değil ama suni sancıdan daha etkili bir yöntem gibi duruyor. Valla ben de merakla seni takip ediyorumsenin ilki suni ile olmuş gerçi demek ki açılman oluyor yine onu deneyebilirsin.
ayy aynı gün doğum yapıcaz inşallah
32 den sonra 2 haftada 1 çağırdı 36 dan sonra her hafta gidiyorum32den sonra 2 haftaya bir cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?