2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amin canım Cümlemizin inşallah evet dikis aldiracagim diyince belkide.. Acaba Minnaklarimm ne yaptı... Karusel da hiç haber etmedi..

Öylemi bazen hissedilmiyor demekki ya ilginç valla. Bence bakar alttan haftan gelmiş zaten sanırım

37+4 teyim ilk defa yarın yapacak benim muayenemi. Sizi de 1-2 hafta içinde muayene eder diye düşünüyorum tabi ikinci dogum oldugundan durumunuz farklı

Kasılma mi bilmiyorum ama gobek deligim civarında kisa sureli batmalar oldu
Ilık bir dus aldim gecti, haftam yaklasti diye kendimi dinlemeye basladim sanirim
Haftamız yaklaştığı için dinlediğimiz doğru artık hayırlısıyla gelmelerini istiyoruz

kan sulandırıcı iğne bulamıorum ya kullanan arkadaslar sizler ne yapıorsunuz bulunan bi yer varmı?Artik son zamanlarimiz ya kullanmasak sorun olur mu doktoruna soran oldumu?
Doktor kesmeden kesilmemesi lazım. Biz kestik. Doktor bıraktırdı. Aspirine devam ediyorum sadece ama bende genetik problem yoktu.

Doktor kesmeden kesilmemesi lazım. Biz kestik. Doktor bıraktırdı. Aspirine devam ediyorum sadece ama bende genetik problem yoktu.

Evet ama bende coraspirin kullanıyordum doktor 34 haftada bıraktırdı ... asprin de aynı şey değil mi..35 haftadasiniz bence sizde bı doktorunuza danışmanız da fayda var...

Benim yarin cati muayenem var normal mi sezeryan mi olacak bir sey soyler diye düşünüyorum. Simdiye kadar normal olacakmış gibi geldik. Sizin belli mi?
Bana doktorum 38,39 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. Sizin kaç hafta tam olarak . Ve kilosu belli mi . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…