2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım rahim sıyırma diye bi olay varmış, alttan yapıyormuş doktor. Birkaç güne doğum başlıyormuş. Sanırım benim doktor bana bunu yapmak istiyor.. Sence izin vereyim mi ya çok kararsızım...
yaa ilk kez duydum neden böyle bişey yapma gereği duyuyor ki
Max.2 kilo alırsınız bence gayet başarılı
insAllah canım saolaisn
Öylemi bazen hissedilmiyor demekki ya ilginç valla. Bence bakar alttan haftan gelmiş zaten sanırım
aynen cnm herkesin ağrı eşiği farklı oluyormus
37+4 teyim ilk defa yarın yapacak benim muayenemi. Sizi de 1-2 hafta içinde muayene eder diye düşünüyorum tabi ikinci dogum oldugundan durumunuz farklı
himmm bılemiyorum ikinci olunca yapıyorlar mı bklm ogrencez
Normal doğum mi olacaksiniz?
nasipse evet normal olacak
Kızlar bugün kontrole gittim 1 temmuz da sezeryanla yavrum gelicek insallah 37+4 de, 1 hafta kaldi, 1 gun önce de korona testi yapilacak ve anestezi dr. Ile grsecegiz
Yaaa MasAllah cnm hadj hayırlısyla kucağıjiza alirsinz insAllah

Kizlar bebeklerinizin basi kanala inmismi ..biz nasil anlayacaz ..off doktorum inmezse sezeryan dedi kimsem yok yanimda ne yapmaliyim

Bebeğin kilosu fazla olduğu için bi an önce doğurtmaya çalışıyor beni bi bakmışsınız perşembe doğurmuşum

amin canım çok sagol.doğumun her hali zor valla ☺Rabbim hepimize kolaylık versin.

Doktor kesmeden kesilmemesi lazım. Biz kestik. Doktor bıraktırdı. Aspirine devam ediyorum sadece ama bende genetik problem yoktu.
Tek tek bulabıldık biraz ama bakalım bide doğumdan sonrada 1 ay kullanmam lazımmış ozamana kadar temin edilir belki

Benim yarin cati muayenem var normal mi sezeryan mi olacak bir sey soyler diye düşünüyorum. Simdiye kadar normal olacakmış gibi geldik. Sizin belli mi?
Bize de anlatırsınız o zaman. Bende normal istiyorum ve benim çatı muayenesi cuma gunu yapacak o zaman daha belli olur. Vakit yaklaşıyor

Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşaallah cnmm

Bi aksilik olmazsa 9 sinde sabah 8 de gidicez hastaneye 9-9,30 gibi ilk seni alırım dedi ama kızımı da 10 da almıştı buda öyle olur sanki
benm doktorum da aynısını söyledi ilk seni alalım dedi ama 7:30 gibi dedi bana sabah 6:00-6:30 gibi hastanede ol dedi cok erken bi saat ama akşama kadar toparlarım diye heralde

Kızlar bugün kontrole gittim 1 temmuz da sezeryanla yavrum gelicek insallah 37+4 de, 1 hafta kaldi, 1 gun önce de korona testi yapilacak ve anestezi dr. Ile grsecegiz
hadi hayırlı olsun cnm az kalmış benim doktor da doğumdan 1 hafta önce fln anestezi dr ile görüştürücem demişti ilkinde

Benim akıntım arttı ya. Öyle aşırı bişey değil çok az ama sürekli bi akıntı durumu var. Bebiş de alttan çok dürtüklüyo. Sağdan soldan her yerden. Ama etkisi alta vurunca diyorum çıkmak mı istiyosun Uyu Allah aşkına dur daha çıkma falan
Bu cuma kontrol var çatı muayenesi de olcak. Ne diycek acaba. Daha gelmesin ya

Evet ama bende coraspirin kullanıyordum doktor 34 haftada bıraktırdı ... asprin de aynı şey değil mi..35 haftadasiniz bence sizde bı doktorunuza danışmanız da fayda var...
Bu benim kendi fikrim değil ki zaten. Doktorum ne derse onu yapıyorum. Doktorum demeden böyle bir kararı nasıl alabilirim ki? İğneyi kestik aspirine temmuza kadar devam dedi. Doktoruma güveniyorum. Bu konuda zaten kimse kafasına göre hareket etmemeli. Ayrıca her doktorun usulü de farklı.

Ben siz kafanıza göre hareket ediyorsunuz demedim , sadece coraspirin kullanıyordum kestik özellikle o yuzden danışın dedim. Güvenmeyin de demedim.Doktorum bana herhangi bir operasyon durumunda kan akışını durduramayiz dedi Belki yaklaştığı için söylemiştir.Ben sadece yaşadığım durum için uyardım.

Aynı durumlar bende de var bugün kontrole gittik doktor kanala girmemiş ama baş aşağı duruşta dedi. Ben de senin gibi şimdi gelmesin zaten deyip duruyorum

Benim de netleşti 1 temmuz 2020

Tebrik ederim Seninle beraber listemizi son durumu budur.

saengie 15/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020

doğum yapan anneleri tebrik eder, Bluemom'a yarın için kolaylıklar dilerim..

B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…