- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
yaa ilk kez duydum neden böyle bişey yapma gereği duyuyor kiCanım rahim sıyırma diye bi olay varmış, alttan yapıyormuş doktor. Birkaç güne doğum başlıyormuş. Sanırım benim doktor bana bunu yapmak istiyor.. Sence izin vereyim mi ya çok kararsızım...
insAllah canım saolaisnMax.2 kilo alırsınız bence gayet başarılı
aynen cnm herkesin ağrı eşiği farklı oluyormusÖylemi bazen hissedilmiyor demekki ya ilginç valla. Bence bakar alttan haftan gelmiş zaten sanırım
himmm bılemiyorum ikinci olunca yapıyorlar mı bklm ogrencez37+4 teyim ilk defa yarın yapacak benim muayenemi. Sizi de 1-2 hafta içinde muayene eder diye düşünüyorumtabi ikinci dogum oldugundan durumunuz farklı
nasipse evet normal olacakNormal doğum mi olacaksiniz?
Yaaa MasAllah cnm hadj hayırlısyla kucağıjiza alirsinz insAllahKızlar bugün kontrole gittim 1 temmuz da sezeryanla yavrum gelicek insallah37+4 de, 1 hafta kaldi, 1 gun önce de korona testi yapilacak ve anestezi dr. Ile grsecegiz
Bebeğin kilosu fazla olduğu için bi an önce doğurtmaya çalışıyor beniyaa ilk kez duydum neden böyle bişey yapma gereği duyuyor ki
insAllah canım saolaisn
aynen cnm herkesin ağrı eşiği farklı oluyormus
himmm bılemiyorum ikinci olunca yapıyorlar mı bklm ogrencez
nasipse evet normal olacak
Yaaa MasAllah cnm hadj hayırlısyla kucağıjiza alirsinz insAllah
amin canım çok sagol.doğumun her hali zor valla ☺Rabbim hepimize kolaylık versin.Teşekkürler canim. Anestezi etkisi gecince ilk ayaga kaldirdiklarinda agri oluyor ama dayanılmayacak kadar değil, bol bol yürüyüp su icmek lazim. Taburcu olunca ordaki bandi cikarip su gecirmez bant takiyolar. Ben korkumdan dus almayi erteledim kisim kisim vucudumu siliyordum. Kontrole gidince ordaki su gecirmez bandi da cikarip batikonla sildiler. Ben dr aldim evde kemdim pansuman yapiyorum enfeksiyon kapmasin diye. Kisiden kisiye değişiyormus benim zorum ilk bir haftaydı,sonra cok rahat hareket edebildim. Ama ilk gunler afedersiniz gaz sancisi cok oluyor, onuni için 'deb bool sıvı tüket mek lazim.sindiden hayırlı doğumlar
Benim de netleşti 1 temmuz 2020Varmi listede eksiğimiz
Karusel 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
sandriyon 21/07/2020
Tek tek bulabıldık biraz ama bakalım bide doğumdan sonrada 1 ay kullanmam lazımmış ozamana kadar temin edilir belkiDoktor kesmeden kesilmemesi lazım. Biz kestik. Doktor bıraktırdı. Aspirine devam ediyorum sadece ama bende genetik problem yoktu.
Hadi hayırlısıBebeğin kilosu fazla olduğu için bi an önce doğurtmaya çalışıyor benibi bakmışsınız perşembe doğurmuşum
Bize de anlatırsınız o zaman. Bende normal istiyorum ve benim çatı muayenesi cuma gunu yapacak o zaman daha belli olur. Vakit yaklaşıyorBenim yarin cati muayenem var normal mi sezeryan mi olacak bir sey soyler diye düşünüyorum. Simdiye kadar normal olacakmış gibi geldik. Sizin belli mi?
benm doktorum da aynısını söyledi ilk seni alalım dedi ama 7:30 gibi dedi bana sabah 6:00-6:30 gibi hastanede ol dedi cok erken bi saat ama akşama kadar toparlarım diye heraldeSağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşaallah cnmm
Bi aksilik olmazsa 9 sinde sabah 8 de gidicez hastaneye 9-9,30 gibi ilk seni alırım dedi ama kızımı da 10 da almıştı buda öyle olur sanki
hadi hayırlı olsun cnm az kalmış benim doktor da doğumdan 1 hafta önce fln anestezi dr ile görüştürücem demişti ilkindeKızlar bugün kontrole gittim 1 temmuz da sezeryanla yavrum gelicek insallah37+4 de, 1 hafta kaldi, 1 gun önce de korona testi yapilacak ve anestezi dr. Ile grsecegiz
hadi hayırlı olsun cnm az kalmış benim doktor da doğumdan 1 hafta önce fln anestezi dr ile görüştürücem demişti ilkinde hiç görüşmemiştim
evet cnm oluyor ara ara geciyor sonraİyi aksamlar arkadaslar karnım 1 saattir çok sert acaba sizin oldu mu oyle?
Bu benim kendi fikrim değil ki zaten. Doktorum ne derse onu yapıyorum. Doktorum demeden böyle bir kararı nasıl alabilirim ki? İğneyi kestik aspirine temmuza kadar devam dedi. Doktoruma güveniyorum. Bu konuda zaten kimse kafasına göre hareket etmemeli. Ayrıca her doktorun usulü de farklı.Evet ama bende coraspirin kullanıyordum doktor 34 haftada bıraktırdı ... asprin de aynı şey değil mi..35 haftadasiniz bence sizde bı doktorunuza danışmanız da fayda var...
Bu benim kendi fikrim değil ki zaten. Doktorum ne derse onu yapıyorum. Doktorum demeden böyle bir kararı nasıl alabilirim ki? İğneyi kestik aspirine temmuza kadar devam dedi. Doktoruma güveniyorum. Bu konuda zaten kimse kafasına göre hareket etmemeli. Ayrıca her doktorun usulü de farklı.
Aynı durumlar bende de varBenim akıntım arttı ya. Öyle aşırı bişey değil çok az ama sürekli bi akıntı durumu var. Bebiş de alttan çok dürtüklüyo. Sağdan soldan her yerden. Ama etkisi alta vurunca diyorum çıkmak mı istiyosunUyu Allah aşkına dur daha çıkma falan
Bu cuma kontrol var çatı muayenesi de olcak. Ne diycek acaba. Daha gelmesin ya
Benim de netleşti 1 temmuz 2020
Bakalım bana ne diycekAynı durumlar bende de varbugün kontrole gittik doktor kanala girmemiş ama baş aşağı duruşta dedi. Ben de senin gibi şimdi gelmesin zaten deyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?