- 25 Temmuz 2019
- 139
- 310
- 33
- 34
Asiri ince yastik dışında uyuyamayan ben basimin altina iki yastik koyuyorum bir tane de bacak arasinaKızlr kaç yastıkla yatıyorsunuzüç kafamın altında biri belimde bir göbeğimin altında bir bacak arasında 6 yı buldum ben
Asiri ince yastik dışında uyuyamayan ben basimin altina iki yastik koyuyorum bir tane de bacak arasina
Ay listeyi görünce bana geldiğini fark ediyorum ay heyecan basıyor ne zor bı dönemde hamilelik gecirdik rabbim mukafatimizi artırsın ellerimize sağlıklı sıhhatli hepimiz alalım inşallah
Çok heyecanlı ya doğum yapan sayısı artmış epey
Benimkinin pozisyonu baş aşağıda ama kanala girdi girmedi birşey demedi aynı sey mi oluyorKizlar bebeklerinizin basi kanala inmismi ..biz nasil anlayacaz ..off doktorum inmezse sezeryan dedi kimsem yok yanimda ne yapmaliyim
Malesef ayni sey degil ..bazen bas asagi olup kanala girmesi beklenirken son anda bile sezeryan olabiliyormus ..yani sanci cekip son ikinmalarda bile girmeyen oluyormus son anda sezeryan ...bi dahaki kontrolunde sie istersenBenimkinin pozisyonu baş aşağıda ama kanala girdi girmedi birşey demedi aynı sey mi oluyor
Ben zaten sezeryan istiyorum canım sıkıntı yok o yuzdenMalesef ayni sey degil ..bazen bas asagi olup kanala girmesi beklenirken son anda bile sezeryan olabiliyormus ..yani sanci cekip son ikinmalarda bile girmeyen oluyormus son anda sezeryan ...bi dahaki kontrolunde sie istersen
Kızlr kaç yastıkla yatıyorsunuzüç kafamın altında biri belimde bir göbeğimin altında bir bacak arasında 6 yı buldum ben
Amin insAllah canımAy listeyi görünce bana geldiğini fark ediyorum ay heyecan basıyor ne zor bı dönemde hamilelik gecirdik rabbim mukafatimizi artırsın ellerimize sağlıklı sıhhatli hepimiz alalım inşallah
Tüm malzemeler hazır ama çantaya bi türlü koyamıyorum işteAhh en kısa zamanda bende hazırlasam iyi olcak az kaldı zatenn dediğin gibi kafam rahat olur en azından...
Canim bende tam bu konu ile ilgili bir makale okudum seninlede paylasayim. Nisan gelipte su gelmemisse rahim yeniden kendini korumaya aliyor tekrar yenisini uretiyormus orasi mukuslu sivi ile tekrar kapaniyormus. Cok ilginc degil mi bazilari tek seferde atarmis nisani bazilari boyle haftalar surebiliyormus. Bilgin olsun yani orasi acik degil bakterilere endiselenme diye soyluyorumgözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun.bebeğinizdeki iltihabın bi sebebi varmıymıymış?hamilelikte kaynaklanan bi sebepten dolayımı ki acaba.
mesela benim nişanım geldi ve şuan çok tedirginim bebegim korumasızmı acaba enfeksiyon falan kapma ihtimali varmı die.Rabbim bebegine şifa versin bian önce kavuşursunuz İnşallah.
Bu sancılar normalde olsa sezeryanda çekilecek sanırım benimde normaldi ve dikiş sancısı çok çektim.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Ve sonrasındada bian önce toparlanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canım bebeğinKizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyimMinnaklarimm dan güzel haberler bekliyoruz..
Sizin doğum yaptığınızı sandım bı an ama emin olamadım çok heyecanlandım ♥ ikiz bebek çok istedim nasip olmadı Sağlıkla büyüsün inşallah sizinkiler.. 40 bin kere maşallah diyorim .. Allah bağışlasın ❣
Hayırlı olsun canım bebeklerin çok şükür kurtuldun çok sevindim senin adınaDoğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Hayırlı olsun cnm geçer zamanla hastanede kalman daha iyi olmuş bu süreçte kaçıncı haftada oldu doğum ? Bebeğin usg de cıkan kilosu ile uyumlu doğdu mu ?Kizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Gözün Aydın canım tez zamanda toparlarsın İnşAllah merak etme ilk gün zor tabi Allah şifa versinKizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Gözün Aydın canım çok sevindim sağlıklı hayırlı evlatlar olsunDoğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Kizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?