2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlr kaç yastıkla yatıyorsunuz üç kafamın altında biri belimde bir göbeğimin altında bir bacak arasında 6 yı buldum ben
Asiri ince yastik dışında uyuyamayan ben basimin altina iki yastik koyuyorum bir tane de bacak arasina

Ay listeyi görünce bana geldiğini fark ediyorum ay heyecan basıyor ne zor bı dönemde hamilelik gecirdik rabbim mukafatimizi artırsın ellerimize sağlıklı sıhhatli hepimiz alalım inşallah

Aminnn inşallah

Çok heyecanlı ya doğum yapan sayısı artmış epey

Daha öncesinde var tabi.. Ben gördükçe ekliyorum sanırım doğum yapacağım güne kadar elimden geldiğince eklemeye devam ederim

Benimkinin pozisyonu baş aşağıda ama kanala girdi girmedi birşey demedi aynı sey mi oluyor
Malesef ayni sey degil ..bazen bas asagi olup kanala girmesi beklenirken son anda bile sezeryan olabiliyormus ..yani sanci cekip son ikinmalarda bile girmeyen oluyormus son anda sezeryan ...bi dahaki kontrolunde sie istersen

Kızlr kaç yastıkla yatıyorsunuz üç kafamın altında biri belimde bir göbeğimin altında bir bacak arasında 6 yı buldum ben
ben bı başımın altında bı de bacak aramda var iki yastıkla bile dönmesi yatması zor oluyor daha fazlasıni düşünemiyorum
Ay listeyi görünce bana geldiğini fark ediyorum ay heyecan basıyor ne zor bı dönemde hamilelik gecirdik rabbim mukafatimizi artırsın ellerimize sağlıklı sıhhatli hepimiz alalım inşallah
Amin insAllah canım

Tüm malzemeler hazır ama çantaya bi türlü koyamıyorum işte Ahh en kısa zamanda bende hazırlasam iyi olcak az kaldı zatenn dediğin gibi kafam rahat olur en azından...

Dünden sağ kasığımda bir ağrı girdi aniden, o panikle eşimle hazırladık hastane çantasını ben de bir türlü fırsat bulamıyordum, o bahaneyle hazırladık şükür

Biz benim içinde çarşaf, yastık kılıfı, pike, hatta yastık bile hazırladık. Bu virüsten dolayı herşeyden korkar olduk. Allah'ım sağlıkls bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canim bende tam bu konu ile ilgili bir makale okudum seninlede paylasayim. Nisan gelipte su gelmemisse rahim yeniden kendini korumaya aliyor tekrar yenisini uretiyormus orasi mukuslu sivi ile tekrar kapaniyormus. Cok ilginc degil mi bazilari tek seferde atarmis nisani bazilari boyle haftalar surebiliyormus. Bilgin olsun yani orasi acik degil bakterilere endiselenme diye soyluyorum

Kizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Hayırlı olsun canım bebeğinKaçıncı haftada oldu doğumun kendini iyi hissettiğinde detayları merak ediyorum.

Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim

Kizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Hayırlı olsun cnm geçer zamanla hastanede kalman daha iyi olmuş bu süreçte kaçıncı haftada oldu doğum ? Bebeğin usg de cıkan kilosu ile uyumlu doğdu mu ?

Gözün Aydın canım tez zamanda toparlarsın İnşAllah merak etme ilk gün zor tabi Allah şifa versin

Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Gözün Aydın canım çok sevindim sağlıklı hayırlı evlatlar olsun fırsat bulursan ayrıntıları yaz genel anestezi mi oldun bebekler kaç kg doğdu emzirebildin mi? Kafamda deli sorulardarısı başıma artık

Hayırlı olsun Allah’a analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…