- 5 Mayıs 2020
- 144
- 148
- 18
Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Gözün aydın canımDoğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum gibi algiladim vallaDoğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim Allah yavrularınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Günleri belli olan arkadaşlarım ağrısız sancısız bir nefeste doğurursunuz inşaAllah, toparlandığınız zaman doğum hikayelerini yazsanız çok güzel olur Benim gibi bekleyen arkadaşlarıma da sabır diliyorum
Kizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı da bize olurKizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
hadi hayırlısyla kucağına alırsın insAllah canım aminSon saatlerimiz heyecandan uyuyamadim :) hersey iyi gider umarım burda da herkes sağlıkla kavuşur inşallah yavrularına
Normaldir bence canım bıçak saplanmasi gibi değil de birden ince keskin bı sızı oluyor bende deKızlar sol göğsüme bıçak saplanır gibi oldu gece normal mi sizce yada sizde yasadınız mı bu durumu
çok teşekkür ederim canım aynen mantıklı sonucta kapnmayacak bişey degıl belkide benımkı dahada tam açılmamıştır bıle az az iki parça vardı.Suyumuzu beklemeye devamCanim bende tam bu konu ile ilgili bir makale okudum seninlede paylasayim. Nisan gelipte su gelmemisse rahim yeniden kendini korumaya aliyor tekrar yenisini uretiyormus orasi mukuslu sivi ile tekrar kapaniyormus. Cok ilginc degil mi bazilari tek seferde atarmis nisani bazilari boyle haftalar surebiliyormus. Bilgin olsun yani orasi acik degil bakterilere endiselenme diye soyluyorum
gözün aydın canım aynı zamanda geçmişde olsun dikişlerinde bıan once gecerde rahata erersin İnşallahKizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Gözün aydın canım oy o kuşları verene kurbanDoğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
37+5teyim en son gecen hafta kilosu 3.300 çıkmıştı ve 1 hafta onde görünüyorduBana doktorum 38,39 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. Sizin kaç hafta tam olarak . Ve kilosu belli mi . :)
Ultrasonda anlaşılır biz anlayamayız diye düşünüyorum ama yürüyüş, pilates falan bebegin kanala gitmesini kolaylastiriyormus doktora sormak lazimKizlar bebeklerinizin basi kanala inmismi ..biz nasil anlayacaz ..off doktorum inmezse sezeryan dedi kimsem yok yanimda ne yapmaliyim
Tesekkur ederim❤ temmuzun ilk annesi olucam sankiTebrik ederim ♥ Seninle beraber listemizi son durumu budur.
@saengie 15/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
@ogrtmn hnm 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
doğum yapan anneleri tebrik eder, Bluemom'a yarın için kolaylıklar dilerim..
B Bluemom 24/06/2020
@Rosemiracle 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar insallah.Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Kizlar bebeklerinizin basi kanala inmismi ..biz nasil anlayacaz ..off doktorum inmezse sezeryan dedi kimsem yok yanimda ne yapmaliyim
Yaa benimde en son 35+5 2945 idi ne kadar alacaklar bakalım minnoşlar37+5teyim en son gecen hafta kilosu 3.300 çıkmıştı ve 1 hafta onde görünüyordu
aynen tam anlamıyla benimkiler de öyle oldu moral bozuyor inşallah eski haline dönerler hormonel mi anlamadım bende süt fln da olur inşallahSu sıralar göğüslerm yumusacık oldu söndü sadece biraz büyükler. Canim sıkıldı bu duruma neden boyle oldu ki hormon değişikliği galiba doğumdan sonra düzelir mi bilmiyorum sizin öyle mi ? Sanki kendilerinden gecmişler mutsuzlar gibi onları öyle görünce bende mutsuz oluyorum
Haydaaa benim doktorum doğumu tetiklemek için sıyırdı orayı sonra nişan mı bilmiyorum değişik akıntılarım oluyor iki gündür ama gelen giden yok.. kolay bi işlemde değil kapanmasın tekrarCanim bende tam bu konu ile ilgili bir makale okudum seninlede paylasayim. Nisan gelipte su gelmemisse rahim yeniden kendini korumaya aliyor tekrar yenisini uretiyormus orasi mukuslu sivi ile tekrar kapaniyormus. Cok ilginc degil mi bazilari tek seferde atarmis nisani bazilari boyle haftalar surebiliyormus. Bilgin olsun yani orasi acik degil bakterilere endiselenme diye soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?