2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum gibi algiladim valla
Sen duzgun yazmisinda sorun bende ya, su aralar algilama bozuklugu yasiyorum, gulsemmi aglasammi

Kizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de

Çok geçmiş olsun Cooook tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun inşallah Size de şifa diliyorum

Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim

Tebrik ederim o kadarı tuzu biberi galiba Çok geçmiş olsun sağlıkla sevgiyle huzurla büyütmek nasip olsun inşallah

Kizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı da bize olur

Son saatlerimiz heyecandan uyuyamadim :) hersey iyi gider umarım burda da herkes sağlıkla kavuşur inşallah yavrularına
hadi hayırlısyla kucağına alırsın insAllah canım amin
Kızlar sol göğsüme bıçak saplanır gibi oldu gece normal mi sizce yada sizde yasadınız mı bu durumu
Normaldir bence canım bıçak saplanmasi gibi değil de birden ince keskin bı sızı oluyor bende de

çok teşekkür ederim canım aynen mantıklı sonucta kapnmayacak bişey degıl belkide benımkı dahada tam açılmamıştır bıle az az iki parça vardı.Suyumuzu beklemeye devam

gözün aydın canım aynı zamanda geçmişde olsun dikişlerinde bıan once gecerde rahata erersin İnşallah

Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Gözün aydın canım oy o kuşları verene kurban ikizler hep ilgimi çekmiştir ne büyk nimet ya.(Ama tabi hep ilgi çekmeyle kalır pek cesaretim yokda o konuda )Rabbim kolaylığını verir muhakkak ama aynı aynı giyiniolarya çok şeker oluolar yaaa Rabbim saglıklı uzun ömürler versin İnşallah

Kizlar bebeklerinizin basi kanala inmismi ..biz nasil anlayacaz ..off doktorum inmezse sezeryan dedi kimsem yok yanimda ne yapmaliyim
Ultrasonda anlaşılır biz anlayamayız diye düşünüyorum ama yürüyüş, pilates falan bebegin kanala gitmesini kolaylastiriyormus doktora sormak lazim
Ben bu haftaya kadar enerjiktim ama suan kolumu kaldirmaya halim yok siz yapabiliyorsaniz en iyisi yürümek
Dogumda yanınıza aileden kimse gelemeyecek mi? Oyleyse de bebekler ona gore müsaade ediyor annelerine Allah buyuk sıkmayın canınızı

Tesekkur ederim❤ temmuzun ilk annesi olucam sanki

Kizlar bebeklerinizin basi kanala inmismi ..biz nasil anlayacaz ..off doktorum inmezse sezeryan dedi kimsem yok yanimda ne yapmaliyim

Canım benim bebekte oturuyordu ben acaba donmüşmüdür diye kendimi şu sekil kontrol etmiştim sanki bacakları sol tarafimdaydı poposuda göbeğımde . Tam göğsümün altı bosalmiş gibi yumuşak olmuştu . Kendini bi öyoe kontrol et bakalım ne hissediyorsun . Doktora gittim dönmüş dedi doğru tahmin etmişim . Ama hissetmedim ne zaman döndüğunü
37+5teyim en son gecen hafta kilosu 3.300 çıkmıştı ve 1 hafta onde görünüyordu
Yaa benimde en son 35+5 2945 idi ne kadar alacaklar bakalım minnoşlar

Su sıralar göğüslerm yumusacık oldu söndü sadece biraz büyükler. Canim sıkıldı bu duruma neden boyle oldu ki hormon değişikliği galiba doğumdan sonra düzelir mi bilmiyorum sizin öyle mi ? Sanki kendilerinden gecmişler mutsuzlar gibi onları öyle görünce bende mutsuz oluyorum

aynen tam anlamıyla benimkiler de öyle oldu moral bozuyor inşallah eski haline dönerler hormonel mi anlamadım bende süt fln da olur inşallah

Haydaaa benim doktorum doğumu tetiklemek için sıyırdı orayı sonra nişan mı bilmiyorum değişik akıntılarım oluyor iki gündür ama gelen giden yok.. kolay bi işlemde değil kapanmasın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…