2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

aynen tam anlamıyla benimkiler de öyle oldu moral bozuyor inşallah eski haline dönerler hormonel mi anlamadım bende süt fln da olur inşallah
Gerçekten moral bozucu . Hamilelikten öncede bir dönem olmuştu spor yapmıştım biraz toparlanmıştı. Hap kullanıyordum dkh o beni etkilemişti o zamanda erkek hormonunu arttığı için oluyordu eşime söylemiştim evet sönmüşler demişti o zaman çok kızmıştım çünkü onun isteği yüzünden hap kullanıyordum . . Süt gelir mi acaba diyede düşünmeye başladım . Kullandığım sütyenler olmuyordu şimdi takayım dedim oldu

Haydaaa benim doktorum doğumu tetiklemek için sıyırdı orayı sonra nişan mı bilmiyorum değişik akıntılarım oluyor iki gündür ama gelen giden yok.. kolay bi işlemde değil kapanmasın tekrar

Selamlar , Bu sıyırma isleminden bahsedebilir misiniz? neden yapma gereği duydu doktor.. Ve nasıl yapılıyor ??

Gunde bir saat kadar yuruyorum duzenli..ailem uzakda malesef annem ve babam 65 ustu coronodan dolayi gelemiyorlar.bekar görumcem vardi o gelecekti malesef 4 gun once kayinbabam vefat etti .ister istemez gelen giden oldu evlerine esim riske atmayalim diyo gelmesin diyo...off ne bileyim ya bu coronadan kurtulamadik gittik

Gögsumun alti hep batiyor nefes alamiyorum sert gibi sanki

Selamlar , Bu sıyırma isleminden bahsedebilir misiniz? neden yapma gereği duydu doktor.. Ve nasıl yapılıyor ??
Doğumu tetiklemesi için yapılan birşeymiş bende bilmiyordum sonradan araştırdım çatı muayenesi esnasında oluyor bakarken yapıyor içeride ne oldu bilmiyorum açıkçası elle açıklık yapmak heralde tahminimce

Kızlr kaç yastıkla yatıyorsunuz üç kafamın altında biri belimde bir göbeğimin altında bir bacak arasında 6 yı buldum ben
Bir başımın altı bir karnımın altı bir bacak arası, bi sırtımda rulo yapılmış örtü, en son ayaklarımın altına da koymaya başladım şişme başladığı için. Gece bi tarafa savruluyolar ama olsun
Kizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Hayırlı olsun gözün aydın canım
Doğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum gibi algiladim valla
Sen duzgun yazmisinda sorun bende ya, su aralar algilama bozuklugu yasiyorum, gulsemmi aglasammi
Bende de dalgınlık var ya. Bi ortamda muhabbet edilirken ne konuşuluyo kopuyorum ara ara, kafamda başka şeyler oluyo. Söz bana geliyo, hıı ne diye kalıyorum. Düzelirim inşallah doğumdan sonra

Dün akşam rüyamda normal doğum yaptım, bi ay önce de sezeryan olmuştum
Sonra yine bebek emzirme aşamasında videolardan sağdan soldan gördüğüm şekilde, böyle tutuyorduk böyle emziriyorduk diye düşüne düşüne bebeği emzirmeye çalışıyodum

Bilgi icjn teşekkür ederim. İlk defa duydum merak ettim.. sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah

Hayırlısı olsun inşallah
Bende rüyamda görüyorum sürekli , doktorum Çarşamba diyor Perşembe diyor, hep gün veriyor hangi gün olacaksa artık

Cnm bozma moralini güçlü olmalısın sütün olsun Rabbim acil şifa versin

Gözün aydın, inşallah yoğun bakım süreci 2 güne biter, bu ara çok duyuyorum, sağlıcakla kavuşacaksın inşallah. Moral bozma demek kolay biliyorum, mutlaka da bozulacak yani ama devamı güzel olacak diye düşünmeye çalış❤ tez toparlasın da yanına gelsin inşallah

Bu gidişle 40 haftayı tamamlayacan bişey kalmadı zaten hayırlısı olsun hiç normal doğum sinyallerinde olmasını?

Hayırlı olsun canım hiç moralini bozma iyi olsunda geçer bu günler merak etme kucağına aldığında unutacan bile bu günleri Allahım sağlıkla kavuştursun

Yarın muayeneden çıkınca yaz mutlaka. Bakalım ne diyecek doktorun. Ben de perşembe gidicem.
Muayeneden çıktım beklediğimden de gergin bir seymis
Henüz acilmam yok normal doguma sans verelim dedi doktor ama bebegin kilosuna gore sezeryana da dönebiliriz. 37+5 teyim ve kilosu 3.470 gr olmus

Muayeneden çıktım beklediğimden de gergin bir seymis
Henüz acilmam yok normal doguma sans verelim dedi doktor ama bebegin kilosuna gore sezeryana da dönebiliriz. 37+5 teyim ve kilosu 3.470 gr olmus
Kilosu normal bence. 2 hafta önce benimki 3300dü. İnşallah seninki gibi çıkar. Doktor da normal dedi mi kilosu için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…