- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Gerçekten moral bozucu . Hamilelikten öncede bir dönem olmuştu spor yapmıştım biraz toparlanmıştı. Hap kullanıyordum dkh o beni etkilemişti o zamanda erkek hormonunu arttığı için oluyordu eşime söylemiştim evet sönmüşler demiştiaynen tam anlamıyla benimkiler de öyle oldu moral bozuyor inşallah eski haline dönerler hormonel mi anlamadım bende süt fln da olur inşallah
Ya bi anda girdi böyle korktum dahadi hayırlısyla kucağına alırsın insAllah canım amin
Normaldir bence canım bıçak saplanmasi gibi değil de birden ince keskin bı sızı oluyor bende de
Haydaaa benim doktorum doğumu tetiklemek için sıyırdı orayı sonra nişan mı bilmiyorum değişik akıntılarım oluyor iki gündür ama gelen giden yok.. kolay bi işlemde değil kapanmasın tekrar
Gunde bir saat kadar yuruyorum duzenli..ailem uzakda malesef annem ve babam 65 ustu coronodan dolayi gelemiyorlar.bekar görumcem vardi o gelecekti malesef 4 gun once kayinbabam vefat etti .ister istemez gelen giden oldu evlerine esim riske atmayalim diyo gelmesin diyo...off ne bileyim ya bu coronadan kurtulamadik gittikUltrasonda anlaşılır biz anlayamayız diye düşünüyorum ama yürüyüş, pilates falan bebegin kanala gitmesini kolaylastiriyormus doktora sormak lazim
Ben bu haftaya kadar enerjiktim ama suan kolumu kaldirmaya halim yok siz yapabiliyorsaniz en iyisi yürümek
Dogumda yanınıza aileden kimse gelemeyecek mi? Oyleyse de bebekler ona gore müsaade ediyor annelerine Allah buyuk sıkmayın canınızı
Gögsumun alti hep batiyor nefes alamiyorum sert gibi sankiCanım benim bebekte oturuyorduben acaba donmüşmüdür diye kendimi şu sekil kontrol etmiştim sanki bacakları sol tarafimdaydı poposuda göbeğımde . Tam göğsümün altı bosalmiş gibi yumuşak olmuştu . Kendini bi öyoe kontrol et bakalım ne hissediyorsun . Doktora gittim dönmüş dedi doğru tahmin etmişim . Ama hissetmedim ne zaman döndüğunü
Yaa benimde en son 35+5 2945 idi ne kadar alacaklar bakalım minnoşlar
Gögsumun alti hep batiyor nefes alamiyorum sert gibi sanki
Doğumu tetiklemesi için yapılan birşeymiş bende bilmiyordum sonradan araştırdım çatı muayenesi esnasında oluyor bakarken yapıyor içeride ne oldu bilmiyorum açıkçası elle açıklık yapmak heralde tahminimceSelamlar , Bu sıyırma isleminden bahsedebilir misiniz? neden yapma gereği duydu doktor.. Ve nasıl yapılıyor ??
Ben de merak ediyorum bunu.Doğum yapan anneler gözünüz aydın saglikla büyütün yavrularınızıinsallah
Bisey sormak istiyorum dogumdan önce görünen bebegin kilosuyla, dogdugundaki kilo arasin da fark varmiydi ?
Ay çok minnoşlar dimi. Biz seninle aynı haftadaydık, çok şükür yanıbaşındalarDoğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Bir başımın altı bir karnımın altı bir bacak arası, bi sırtımda rulo yapılmış örtü, en son ayaklarımın altına da koymaya başladım şişme başladığı için. Gece bi tarafa savruluyolar ama olsunKızlr kaç yastıkla yatıyorsunuzüç kafamın altında biri belimde bir göbeğimin altında bir bacak arasında 6 yı buldum ben
Hayırlı olsun gözün aydın canımKizlar bende aldim sağ saliö kucağima ama su sancidan sonra kuyruksokumundan uyusturmali sezaryan beni yordu.Beli taktılar bi ilaç dikişlerim cok aciyor yürüyemiyorum kansizlik da var bakalim muhtemelen cikarmicak bugün de
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canımDoğum yaptım canım çok şükür iki kuşta yanımda. Biraz ağrım oldu anestezi sonrası ama şükür bende iyim
Bende de dalgınlık var ya. Bi ortamda muhabbet edilirken ne konuşuluyo kopuyorum ara ara, kafamda başka şeyler oluyo. Söz bana geliyo, hıı ne diye kalıyorum. Düzelirim inşallah doğumdan sonraYarismaci arkadaslara basarilar diliyorum gibi algiladim valla
Sen duzgun yazmisinda sorun bende ya, su aralar algilama bozuklugu yasiyorum, gulsemmi aglasammi
Doğumu tetiklemesi için yapılan birşeymiş bende bilmiyordum sonradan araştırdım çatı muayenesi esnasında oluyor bakarken yapıyor içeride ne oldu bilmiyorum açıkçası elle açıklık yapmak heralde tahminimce
Dün akşam rüyamda normal doğum yaptım, bi ay önce de sezeryan olmuştum
Sonra yine bebek emzirme aşamasında videolardan sağdan soldan gördüğüm şekilde, böyle tutuyorduk böyle emziriyorduk diye düşüne düşüne bebeği emzirmeye çalışıyodum
Cnm bozma moralini güçlü olmalısın sütün olsun Rabbim acil şifa versinSabah 9 gibi girdik sezeryana doğdu oğlum. Ama erken doğduğu için ciğerleri yeterince gelişmemiş daha nefes alırken zorlanıyor. Önce kuveze aldılar sonra da yoğun bakıma geceyi orda gecircekmis. Kuzuma sarılıp koklayamadim bile moralim bozuk inanilmaz
Süt sagmayi deniycez birazdan sanırım. Bir an önce çıksa miniğim göremedim bile doğru düzgün icim aciyorCnm bozma moralini güçlü olmalısın sütün olsun Rabbim acil şifa versin
Sabah 9 gibi girdik sezeryana doğdu oğlum. Ama erken doğduğu için ciğerleri yeterince gelişmemiş daha nefes alırken zorlanıyor. Önce kuveze aldılar sonra da yoğun bakıma geceyi orda gecircekmis. Kuzuma sarılıp koklayamadim bile moralim bozuk inanilmaz
Bu gidişle 40 haftayı tamamlayacanBilgi icjn teşekkür ederim. İlk defa duydum merak ettim.. sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallah
Bende rüyamda görüyorum sürekli , doktorum Çarşamba diyor Perşembe diyor, hep gün veriyorhangi gün olacaksa artık
Hayırlı olsun canım hiç moralini bozma iyi olsunda geçer bu günler merak etme kucağına aldığında unutacan bile bu günleri Allahım sağlıkla kavuştursunSabah 9 gibi girdik sezeryana doğdu oğlum. Ama erken doğduğu için ciğerleri yeterince gelişmemiş daha nefes alırken zorlanıyor. Önce kuveze aldılar sonra da yoğun bakıma geceyi orda gecircekmis. Kuzuma sarılıp koklayamadim bile moralim bozuk inanilmaz
Muayeneden çıktım beklediğimden de gergin bir seymisYarın muayeneden çıkınca yaz mutlaka. Bakalım ne diyecek doktorun. Ben de perşembe gidicem.
Kilosu normal bence. 2 hafta önce benimki 3300dü. İnşallah seninki gibi çıkar. Doktor da normal dedi mi kilosu için?Muayeneden çıktım beklediğimden de gergin bir seymis
Henüz acilmam yok normal doguma sans verelim dedi doktor ama bebegin kilosuna gore sezeryana da dönebiliriz. 37+5 teyim ve kilosu 3.470 gr olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?