- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
Bu sefer cok kilo almış demedi. Zaten gobek cevresini olctugunde de 1 hafta onde görünüyor. Çıkış kemigimde biraz darlık varmış eger 4 kiloyu bulursa normalden uzaklaşırız dedi bu kizin kilosundan korkuyorumKilosu normal bence. 2 hafta önce benimki 3300dü. İnşallah seninki gibi çıkar. Doktor da normal dedi mi kilosu için?
benm doktorum da aynısını söyledi ilk seni alalım dedi ama 7:30 gibi dedi bana sabah 6:00-6:30 gibi hastanede ol dedi cok erken bi saat ama akşama kadar toparlarım diye heralde
Dünden sağ kasığımda bir ağrı girdi aniden, o panikle eşimle hazırladık hastane çantasınıben de bir türlü fırsat bulamıyordum, o bahaneyle hazırladık şükür
Biz benim içinde çarşaf, yastık kılıfı, pike, hatta yastık bile hazırladık. Bu virüsten dolayı herşeyden korkar olduk. Allah'ım sağlıkls bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bilgi icjn teşekkür ederim. İlk defa duydum merak ettim.. sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallah
Bende rüyamda görüyorum sürekli , doktorum Çarşamba diyor Perşembe diyor, hep gün veriyorhangi gün olacaksa artık
4ü bulmaz bence ya. Bakarsın sancın başlar bi anda. Sana ilkinde çatı muayenesi yaptı mı doktor. Bana yapmamıştı. Acıtıyor mu ki o işlemBu sefer cok kilo almış demedi. Zaten gobek cevresini olctugunde de 1 hafta onde görünüyor. Çıkış kemigimde biraz darlık varmış eger 4 kiloyu bulursa normalden uzaklaşırız dedi bu kizin kilosundan korkuyorum
Bende götürücem yinede yatamam nasıl yıkandıgını görmüyoruz sonuctaAy ne güzel erkenden alıcakmış.. Benim dr um rahat o konulardaÇok rahatsız edici valla ama napalım artık sonuna geldik..
Bende düşünüyordum yastık çarşaf ama yiğenim alma yanına diyor.. evde en fazla 90 derecede yıkıyorz. Hastanede 120 derecenin üzerinde yıkanıyor çarşaflar daha temiz evdekinden diyor.. Bir de sezeryan sonrası o baticonlar falan ayy bilmiyorum hazırlarım yine de sanırım içim rahat etmez
İnşallah sağlıkla çıkacak oradan, çok bebiş var küveze yoğun bakıma alınan. Ama çıkacak merak etme. Güzel haberini bekleriz.Sabah 9 gibi girdik sezeryana doğdu oğlum. Ama erken doğduğu için ciğerleri yeterince gelişmemiş daha nefes alırken zorlanıyor. Önce kuveze aldılar sonra da yoğun bakıma geceyi orda gecircekmis. Kuzuma sarılıp koklayamadim bile moralim bozuk inanilmaz
İnsallah gelsin artik sancilarimiz . Benim ilk dogumum ve ilk çatı muayenem. Yani biraz ayrinti gibi olacak kusura bakmayın ama girerken cok bir sey hissetmedim, içeride esnekligi anlamak icin sanirim parmaklarini açıyor o biraz acıttı. Hafif kanamam da oldu. Ama siz dogum yapmışsınız belki benim kadar zor gelmez4ü bulmaz bence ya. Bakarsın sancın başlar bi anda. Sana ilkinde çatı muayenesi yaptı mı doktor. Bana yapmamıştı. Acıtıyor mu ki o işlem
Hayırlı olsun canım bir an once sağlıkla kucagina da alırsın insallahSabah 9 gibi girdik sezeryana doğdu oğlum. Ama erken doğduğu için ciğerleri yeterince gelişmemiş daha nefes alırken zorlanıyor. Önce kuveze aldılar sonra da yoğun bakıma geceyi orda gecircekmis. Kuzuma sarılıp koklayamadim bile moralim bozuk inanilmaz
Aynen canım benimde öyle süt geleceğine dair bir emarede yok bu zaman oldu o kadar sıktım uçlarını bir damla bile süt yada benzeri bişeyde çıkmadı sanırım benim sütüm gelmiycek yaSu sıralar göğüslerm yumusacık oldu söndü sadece biraz büyükler. Canim sıkıldı bu duruma neden boyle oldu ki hormon değişikliği galiba doğumdan sonra düzelir mi bilmiyorum sizin öyle mi ? Sanki kendilerinden gecmişler mutsuzlar gibi onları öyle görünce bende mutsuz oluyorum
Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı nasipli evlat olsun inşallah..inşallah bir kaç güne toparlanır bebeğin doya doya koklarsın üzülme darlanma moralini bebeğin için yüksek tutki biliyorsun bebeğin süt bekliyor vd sütün en büyüm düşmanı stres.Sabah 9 gibi girdik sezeryana doğdu oğlum. Ama erken doğduğu için ciğerleri yeterince gelişmemiş daha nefes alırken zorlanıyor. Önce kuveze aldılar sonra da yoğun bakıma geceyi orda gecircekmis. Kuzuma sarılıp koklayamadim bile moralim bozuk inanilmaz
Ahahah hormonlar bizi bitirdiYarismaci arkadaslara basarilar diliyorum gibi algiladim valla
Sen duzgun yazmisinda sorun bende ya, su aralar algilama bozuklugu yasiyorum, gulsemmi aglasammi
Kız ben seni ikinci normal doğumunu yapacaksın diye hatırlıyorumİnsallah gelsin artik sancilarimiz . Benim ilk dogumum ve ilk çatı muayenem. Yani biraz ayrinti gibi olacak kusura bakmayın ama girerken cok bir sey hissetmedim, içeride esnekligi anlamak icin sanirim parmaklarini açıyor o biraz acıttı. Hafif kanamam da oldu. Ama siz dogum yapmışsınız belki benim kadar zor gelmez
hayırlı olsun gözün aydın canım.plansız bi doğummuydu ciğer geliştirici yapmamışlarmıydı?Canını hiç sıkma sen şimdi bol bol dinlenki bebeginin karşısına güçlü bi şekilde çıkasınSabah 9 gibi girdik sezeryana doğdu oğlum. Ama erken doğduğu için ciğerleri yeterince gelişmemiş daha nefes alırken zorlanıyor. Önce kuveze aldılar sonra da yoğun bakıma geceyi orda gecircekmis. Kuzuma sarılıp koklayamadim bile moralim bozuk inanilmaz
Sen annesin güçlüsün Rabbim sabır versinSüt sagmayi deniycez birazdan sanırım. Bir an önce çıksa miniğim göremedim bile doğru düzgün icim aciyor
Sabah 9 gibi girdik sezeryana doğdu oğlum. Ama erken doğduğu için ciğerleri yeterince gelişmemiş daha nefes alırken zorlanıyor. Önce kuveze aldılar sonra da yoğun bakıma geceyi orda gecircekmis. Kuzuma sarılıp koklayamadim bile moralim bozuk inanilmaz
Haftada bir çağrılır diye biliyorum ben canım 2 hafta geç benceKızlar bugün Kontrolümüz vardı 36+4 üz ve Oğluşum 3 kilo olmus 50 cm de boyu varmış gelişimi iyi dedi doktorumuzBidaha nezaman geliyim dedigimde ise 15 gün sonra dedi banabi tık sacma geldi . Bu haftada doktorumu degistirdim mecburen cünkü takipli oldugum Doktorum ilće hastanesine ve o hastanede suan dogum yaptırılmıyor mecbur sehir hastanesine geldim Oda biraz ilgisiz gibiydi .sanırım özel hastane arayısına giricem bu saatten sonra rabbim Herkese saglıklı hamilelikler ve kolay dogumlar nasip eder inş
bencede ama devlet hastanesi cok kalabalik aynı anda 3 kisiyle konuşuyor doktor haftamı bile untmus olabilirHaftada bir çağrılır diye biliyorum ben canım 2 hafta geç bence☺
bende devlete gdyorum ve randevu yok doğumu bekleyecem artık muayneye bidaha gdemem sanırım gitsem bile o gün gelne kadr doğar sanırım ☺bencede ama devlet hastanesi cok kalabalik aynı anda 3 kisiyle konuşuyor doktor haftamı bile untmus olabiliroyuzden dogumu özelde yapmak istiyorum bu haftadan sonra Doktor degistirmek sıkıntı oldu ama napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?