2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim de 24.07 insallah eger erken gelmesse tabi

bencede ama devlet hastanesi cok kalabalik aynı anda 3 kisiyle konuşuyor doktor haftamı bile untmus olabilir oyuzden dogumu özelde yapmak istiyorum bu haftadan sonra Doktor degistirmek sıkıntı oldu ama napalım
İşte devleti o yuzden sevmiyorum odaya aynı anda başkalarınıda alıyorlar başka hastalıkta neysede hamilelikte gerçekten kötü oluyor özel ilgi olmuyor istediğini soramıyorsun özel araştır yinede bence bişey olmaz

Masallah bebisine
Canim bende en son 35+3 gittim birdahaki rdvum 37+3 yani haftaya cuma
Sanirim bizdede 2 haftada bir cagriliyo, herhangibisey olursa direk gidebilirsin bana oyle dediler.

Planliydi ciğer geliştirici de yapıldı aslında ama kolestazdan oturu mecbur erken doğum olunca bu da etkisi gibi oldu malesef
Cnm

Sen annesin güçlüsün Rabbim sabır versin
Teşekkür ederim herkese alintilayamadiklarim da var. Sütüm geliyor yavaş yavaş düzenli sagiyorum. Kan gazı değerlerine bakmışlar oğlumun iyiye gidiyomus şükür akşam gormeye gidicem yogun bakıma. Sakin kalıp dinlenmeye calisiyorum mumkun oldukça. Evlat başka bisey kendini gözü gormuyo insanın gerçekten. Sağlıkla kucaklasin herkes yavrusunu

bende devlete gdyorum ve randevu yok doğumu bekleyecem artık muayneye bidaha gdemem sanırım gitsem bile o gün gelne kadr doğar sanırım ☺
Öyle kuzum ama benim omurgamda 30 küsür platin 2 tanede titanyum cubuk var Skolyoz hastasıydım ameliyat gecirdim. Takip eden doktorum sezeryan olsan konforun acısından iyi olur bunu doktorunla konus ne sezaryen olmak istediğini söyle dedi . Söyledim bende Ve bana E git o yapsın seni sezeryan ben Yapmıyorum dogum anında bisey olmadığı sürece Bu hastanede kimsede yapmaz zaten felan dedi. Kısacası doğum seklini bile belirleyememis olduk Bu yüzden özele gidicem bakalım
Öyle yapıcam kuzum baska şansım yok sanırsam
Masallah bebisine
Canim bende en son 35+3 gittim birdahaki rdvum 37+3 yani haftaya cuma
Sanirim bizdede 2 haftada bir cagriliyo, herhangibisey olursa direk gidebilirsin bana oyle dediler.
doğrudur canım sizin oralarda ultrasonu bile sayıyla kotayla Bakıyolar diye biliyorum Kuzenim yurtdısında yaşıyor öyle söylemisti. ama burda etrafımdaki herkes 36 dan itibaren haftada bir cagırıyor dediler . hem 15 gün sonra Belki dogum olmus olacak 38+5 e denk geliyor Cünkü. Benim dogum sekli belli degil Her doktor farklı söylüyor o yüzden Özele muayeneye gidip netlestirmem lazım.

Aynen oyle canim 3detayli ultrason var ama gerektiginde yapabiliyolar, gecen gun kontrolumde bebek az kimildiyo deyince detayli ultrasona aldilar hatta burda nst de kalkmis, ben kizimdayken son haftalar var diye hatirliyorum ama 10yil onceydi kanun degismis falan dediler. 40.haftada nst var
Burda ozelde devlette ayni fark yok
Belki icin biraz rahatlar diye benimde 2haftada bir diye ornek verdim cnm tabiki haftada bir kontrol sansin varsa daha iyi olur

geçmiş olsun canım durumun özelmiş aslında nie öyle kestrp atmış ki.aynen sen kafana yatan doktru bul en iyisi

E yani bence de bi kerr doğum yapana bakmaya gerek olmaz ama ilki kaç kilo doğmuştu. Yine bu civar mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…