- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Benim de 24.07 insallah eger erken gelmesse tabiTebrik ederim ♥ Seninle beraber listemizi son durumu budur.
@saengie 15/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
@ogrtmn hnm 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
doğum yapan anneleri tebrik eder, Bluemom'a yarın için kolaylıklar dilerim..
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
@mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
@Canpare 21/07/2020
Sizin başkan kimhanımlar bizim başgan 1 temmzdan snra doğan bebeklere gram altın verecekmişbenimki az daha dişini sık dıo ☺☺
İşte devleti o yuzden sevmiyorum odaya aynı anda başkalarınıda alıyorlar başka hastalıkta neysede hamilelikte gerçekten kötü oluyor özel ilgi olmuyor istediğini soramıyorsun özel araştır yinede bence bişey olmazbencede ama devlet hastanesi cok kalabalik aynı anda 3 kisiyle konuşuyor doktor haftamı bile untmus olabiliroyuzden dogumu özelde yapmak istiyorum bu haftadan sonra Doktor degistirmek sıkıntı oldu ama napalım
Başkan derkenhanımlar bizim başgan 1 temmzdan snra doğan bebeklere gram altın verecekmişbenimki az daha dişini sık dıo ☺☺
Masallah bebisineKızlar bugün Kontrolümüz vardı 36+4 üz ve Oğluşum 3 kilo olmus 50 cm de boyu varmış gelişimi iyi dedi doktorumuzBidaha nezaman geliyim dedigimde ise 15 gün sonra dedi banabi tık sacma geldi . Bu haftada doktorumu degistirdim mecburen cünkü takipli oldugum Doktorum ilće hastanesine ve o hastanede suan dogum yaptırılmıyor mecbur sehir hastanesine geldim Oda biraz ilgisiz gibiydi .sanırım özel hastane arayısına giricem bu saatten sonra rabbim Herkese saglıklı hamilelikler ve kolay dogumlar nasip eder inş
Bende devlete gidiyorum tek oluyrzİşte devleti o yuzden sevmiyorum odaya aynı anda başkalarınıda alıyorlar başka hastalıkta neysede hamilelikte gerçekten kötü oluyor özel ilgi olmuyor istediğini soramıyorsun özel araştır yinede bence bişey olmaz☺
Planliydi ciğer geliştirici de yapıldı aslında ama kolestazdan oturu mecbur erken doğum olunca bu da etkisi gibi oldu malesefhayırlı olsun gözün aydın canım.plansız bi doğummuydu ciğer geliştirici yapmamışlarmıydı?Canını hiç sıkma sen şimdi bol bol dinlenki bebeginin karşısına güçlü bi şekilde çıkasın
Cnm
Sen annesin güçlüsün Rabbim sabır versin
Teşekkür ederim herkese alintilayamadiklarim da var. Sütüm geliyor yavaş yavaş düzenli sagiyorum. Kan gazı değerlerine bakmışlar oğlumun iyiye gidiyomus şükür akşam gormeye gidicem yogun bakıma. Sakin kalıp dinlenmeye calisiyorum mumkun oldukça. Evlat başka bisey kendini gözü gormuyo insanın gerçekten. Sağlıkla kucaklasin herkes yavrusunuCanimmmm benim sadece kısa binzaman Allah in izniyle herşey yoluna girecektirSen kendini toparla çabucak insallah Moralini yüksek tutmaya çalış Süt için çok önemli en büyük ihtiyaci o.. Sağlıkla ve sevgiyle büyüt inşallah ♥
Öyle kuzum ama benim omurgamda 30 küsür platin 2 tanede titanyum cubuk var Skolyoz hastasıydım ameliyat gecirdim. Takip eden doktorum sezeryan olsan konforun acısından iyi olur bunu doktorunla konus ne sezaryen olmak istediğini söyle dedi . Söyledim bende Ve bana E git o yapsın seni sezeryan ben Yapmıyorum dogum anında bisey olmadığı sürece Bu hastanede kimsede yapmaz zaten felan dedi. Kısacası doğum seklini bile belirleyememis olduk Bu yüzden özele gidicem bakalımbende devlete gdyorum ve randevu yok doğumu bekleyecem artık muayneye bidaha gdemem sanırım gitsem bile o gün gelne kadr doğar sanırım ☺
Öyle yapıcam kuzum baska şansım yok sanırsamİşte devleti o yuzden sevmiyorum odaya aynı anda başkalarınıda alıyorlar başka hastalıkta neysede hamilelikte gerçekten kötü oluyor özel ilgi olmuyor istediğini soramıyorsun özel araştır yinede bence bişey olmaz☺
doğrudur canım sizin oralarda ultrasonu bile sayıyla kotayla Bakıyolar diye biliyorum Kuzenim yurtdısında yaşıyor öyle söylemisti. ama burda etrafımdaki herkes 36 dan itibaren haftada bir cagırıyor dediler . hem 15 gün sonra Belki dogum olmus olacak 38+5 e denk geliyor Cünkü. Benim dogum sekli belli degil Her doktor farklı söylüyor o yüzden Özele muayeneye gidip netlestirmem lazım.Masallah bebisine
Canim bende en son 35+3 gittim birdahaki rdvum 37+3 yani haftaya cuma
Sanirim bizdede 2 haftada bir cagriliyo, herhangibisey olursa direk gidebilirsin bana oyle dediler.
Aynen oyle canim 3detayli ultrason var ama gerektiginde yapabiliyolar, gecen gun kontrolumde bebek az kimildiyo deyince detayli ultrasona aldilar hatta burda nst de kalkmis, ben kizimdayken son haftalar var diye hatirliyorum ama 10yil onceydi kanun degismis falan dediler. 40.haftada nst varÖyle kuzum ama benim omurgamda 30 küsür platin 2 tanede titanyum cubuk var Skolyoz hastasıydım ameliyat gecirdim. Takip eden doktorum sezeryan olsan konforun acısından iyi olur bunu doktorunla konus ne sezaryen olmak istediğini söyle dedi . Söyledim bende Ve bana E git o yapsın seni sezeryan ben Yapmıyorum dogum anında bisey olmadığı sürece Bu hastanede kimsede yapmaz zaten felan dedi. Kısacası doğum seklini bile belirleyememis olduk Bu yüzden özele gidicem bakalım
Öyle yapıcam kuzum baska şansım yok sanırsam
doğrudur canım sizin oralarda ultrasonu bile sayıyla kotayla Bakıyolar diye biliyorum Kuzenim yurtdısında yaşıyor öyle söylemisti. ama burda etrafımdaki herkes 36 dan itibaren haftada bir cagırıyor dediler . hem 15 gün sonra Belki dogum olmus olacak 38+5 e denk geliyor Cünkü. Benim dogum sekli belli degil Her doktor farklı söylüyor o yüzden Özele muayeneye gidip netlestirmem lazım.
burası ilçe canm pek bilinmz sölesemdeSizin başkan kim
belediye ☺☺Başkan derken
geçmiş olsun canım durumun özelmiş aslında nie öyle kestrp atmış ki.aynen sen kafana yatan doktru bul en iyisiÖyle kuzum ama benim omurgamda 30 küsür platin 2 tanede titanyum cubuk var Skolyoz hastasıydım ameliyat gecirdim. Takip eden doktorum sezeryan olsan konforun acısından iyi olur bunu doktorunla konus ne sezaryen olmak istediğini söyle dedi . Söyledim bende Ve bana E git o yapsın seni sezeryan ben Yapmıyorum dogum anında bisey olmadığı sürece Bu hastanede kimsede yapmaz zaten felan dedi. Kısacası doğum seklini bile belirleyememis olduk Bu yüzden özele gidicem bakalım
Öyle yapıcam kuzum baska şansım yok sanırsam
doğrudur canım sizin oralarda ultrasonu bile sayıyla kotayla Bakıyolar diye biliyorum Kuzenim yurtdısında yaşıyor öyle söylemisti. ama burda etrafımdaki herkes 36 dan itibaren haftada bir cagırıyor dediler . hem 15 gün sonra Belki dogum olmus olacak 38+5 e denk geliyor Cünkü. Benim dogum sekli belli degil Her doktor farklı söylüyor o yüzden Özele muayeneye gidip netlestirmem lazım.
Sanki kendim yazmis gibi okudumoff yemek yaptım sırtım dehşet ağrıyor ya
bide benım bebişin hareketler baya sertleşti altta sanki keseyi patlatmaya ramak kalmış gbi.şimdi kolunu uzatack alttan diorum.☺☺
Her yer aynı olmuyor canım sanırımBende devlete gidiyorum tek oluyrz
Ne güzelmişbelediye ☺☺
E yani bence de bi kerr doğum yapana bakmaya gerek olmaz ama ilki kaç kilo doğmuştu. Yine bu civar mıydıMerhaba arkadaşlar bgn kontrolüm vardı kız 3700 bekliyoruz normal sancı bakalım.. haftaya perşembe gün verdi sancım olmaz ise birdaha muane edelim dedi.. ilki normal olunca muane etmeye gerek yok dedi. Başı aşşağıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?