2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Herkes sezeryani sen mi istedin normali deneseydin demeye basladi karar alinmistir artik saygi duyun azcik dimi bu arada yarin dogum var zamanini bilmek de iyi ama bi yandan kotu hazırlıklar bitmedi bir turlu
Herkes herseyi konusuyor bosver anne sensin en iyi karari hep sen verirsin, yarin dogumun cok heyecanlisindir benim de haftaya bugün aylardir burda herkesle tanıdık gibiyim bende heyecanlandim, saglikla yavruna kavuş insallah

Herkes sezeryani sen mi istedin normali deneseydin demeye basladi karar alinmistir artik saygi duyun azcik dimi bu arada yarin dogum var zamanini bilmek de iyi ama bi yandan kotu hazırlıklar bitmedi bir turlu
Ya hayırlı dogumlar sağsalım kucagına alırsın ınsallah, benım doğumda yarın sezaryen olacak sabah 6 da gıdıcem hastaneye

Herkes herseyi konusuyor bosver anne sensin en iyi karari hep sen verirsin, yarin dogumun cok heyecanlisindir benim de haftaya bugün aylardir burda herkesle tanıdık gibiyim bende heyecanlandim, saglikla yavruna kavuş insallah
Ay cok tesekkurler insallah saglicakla alalim hepimiz valla burdaki herkes dert ortagi gibi iyi oldu bu forum

Ya hayırlı dogumlar sağsalım kucagına alırsın ınsallah, benım doğumda yarın sezaryen olacak sabah 6 da gıdıcem hastaneye
Benimde yarin sezeryan spinal yapalim dedi doktor ama genel mi olsa diye bile dusunmeye basladim ben 8 de evden cikcam iki dakka sonra hastanedeyim zaten bakalim yarin foruma girebilecek miyiz agrilardan

Benimde yarin sezeryan spinal yapalim dedi doktor ama genel mi olsa diye bile dusunmeye basladim ben 8 de evden cikcam iki dakka sonra hastanedeyim zaten bakalim yarin foruma girebilecek miyiz agrilardan
hayırlı doğumlar dilerim canım agrısız sızısız atlatrsın inşallah.
ben normal taraftarıyım nprmalde ama geçen hafta hastanede yattımya dedim acaba sezeryanla hemen aldrsam mı napsam ☺bu ikinci benım ama hastane ortamnı görünce cesaret faln kalmadı Allahım hepmze kolaylık versin.

40. haftaya kadar nst Yokmu Forumlarda okudum bazıları sancısı kasılması olsada hissetmiyor anlamıyor nstde yüksek cıkınca doguma alıyorlar diye. Garip bi isleyis Farklı bi sistem hayret ettim . Insallah saglıkla gelir bebişin hakkında hayırlısı olsun canım

cnm cok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar bebeğin
Neden erken sezeryana alındınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…