2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

cnm cok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar bebeğin
Neden erken sezeryana alındınız ?
34. Haftada kolestaz teşhisi kondu bana bebek için riskli almamiz gerek dediler 36+0da bugun aldılar. Doğumda iyiydi aslında kuşum guzel guzel ağladı hareketleri kuvvetliydi de solunum sıkıntısı oldu yogun bakıma aldılar akşam 9a doğru görebildim solunum cihazına bağlı ama kıpır kıpır oldu bizi hissedip duyunca o halini görünce içim rahatladı biraz. Süt sagip gönderiyorum 2 3 saatte bir henuz cok gelmiyor ama ona destek olacak kadar yeterli dediler. Bizde durumlar böyle simdilik

Minnaklarimm bebişlerin hastanedemi kaldı? Haftan iyiydi şimdi sen böyle olunca umudum kırıldı benimkilerde kalırmı hastanede diye nasıl geçti kiloları nasıldı emzirebildinmi? Sorulara boğdum seni

E yani bence de bi kerr doğum yapana bakmaya gerek olmaz ama ilki kaç kilo doğmuştu. Yine bu civar mıydı

ilk doğum 4.300 . Ama sancım gelmemişti 40.haftada suni sancı ile 9 saatte doğum gerçekleşmişti. Bunda sancını bekleyelim dedi perşembeye kadar gelir inşallah hayırlısı ile..
Doğum yapan anneler gözünüz aydın geçmiş olsun. yoğun bakımda olanlar bir an evvel sağlıkla yanlarınıza gelsin yavrularınız dualarım sizinle.

Haydaaa benim doktorum doğumu tetiklemek için sıyırdı orayı sonra nişan mı bilmiyorum değişik akıntılarım oluyor iki gündür ama gelen giden yok.. kolay bi işlemde değil kapanmasın tekrar
Yaziyi bulup atabilirim

Simdi yine diyecegimde korkuyorum yanlis anlasilmaktan
Turkiyedeki saglik hizmeti
Biz hala turkiyenin 2000li yillarindayiz
Gelecez az kaldi bi 20 yil sonra sizinki gibi bi saglik hizmeti olacak insallah
40 haftaya kadar bekliceksin hatta benim doktorum fransiz yani fransadan geliyo orada dogum 41.haftada oluyomus
No panic halindeler yani

Yok canım bende ihmal sorunu oldu. Sen kendini öyle şartlama. Her şey gayet iyi giderken çıkış yaptıktan sonra yatışa döndü. 3 kilo oğlum, 2.5 kızım doğdu emzirdim canım o ilk sütüm geldi henüz beyaz normal bol süt gelmedi. Birgün oldu gerçi inanıyorum oda gelecek. Sana şunu diyebilirim pimpirikli ol.

Ya hayırlı dogumlar sağsalım kucagına alırsın ınsallah, benım doğumda yarın sezaryen olacak sabah 6 da gıdıcem hastaneye
ay cok heyecanlı ya sağlıkla kucağınza alın inş yazın bize de haber edin benm doğum da sabah ilk saatlerinde olucak akşama kadar toparlarsnz inş güzel haberlerinizi bekliyoruz

Herkes sezeryani sen mi istedin normali deneseydin demeye basladi karar alinmistir artik saygi duyun azcik dimi bu arada yarin dogum var zamanini bilmek de iyi ama bi yandan kotu hazırlıklar bitmedi bir turlu
evet benmde ilkinde başıma cok geldi herkes aynı şeyi soruyo boşver sen takma kafana yarına cok az kaldı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini güzel haberleri bekliyorz cok heyecanlııı

Tamam olurum neyse iyi olsunlarda Allah kavuştursun bol sütlerin olsun zaten bi kaç gün az olur hem sarılığı atlatmış olurlar yinede herşeyde vardır bir hayır

Oyy kuzum maşallah merak etme 1-2güne toparlar annesi evet cnm anne sütü 1-2 damlasının bile faydası varmış inş cok cok geçmiş olsun

Aynı benim gibi olmuş.
Peki 4300 doğum zor oldu mu

Tamam olurum neyse iyi olsunlarda Allah kavuştursun bol sütlerin olsun zaten bi kaç gün az olur hem sarılığı atlatmış olurlar yinede herşeyde vardır bir hayır
Kesinlikle canım ben de öyle bakıyorum. Rabbime çok şükür ciddi problemleri yok.

Aynı benim gibi olmuş.
Peki 4300 doğum zor oldu mu
Çok bastırdılar karnımdan kaburgam zarar gördü öyle zorluğu oldu ayrıca alt kısmımda ıkınmaktan öbek öbek ödemler oldu ilk 2 gün oturamadım ama sonrası geçti gitti az bi kesim vardı dikişlerimde kaynadı gitti.. sonrası güzel onu bildiğim için yine normal istiyorum ameliyattan korkuyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

İslerimi yeni bitirdim valla sanirim hastaneye tasincam o kadar esya çıktı bide uyuyamam simdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…