34. Haftada kolestaz teşhisi kondu bana bebek için riskli almamiz gerek dediler 36+0da bugun aldılar. Doğumda iyiydi aslında kuşum guzel guzel ağladı hareketleri kuvvetliydi de solunum sıkıntısı oldu yogun bakıma aldılarcnm cok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar bebeğin
Neden erken sezeryana alındınız ?
Yok yok şükür beklemedeyim ama kasılmalarım çok arttı sen veCanım sende mi doğum yaptın?
Aynen çoğu yer eş bile almıyor artıkaynen cnm bugün bende muayene için gittim kapı açıktı fakat kimseyi eşimi bile almadı dr hanım mesela
E yani bence de bi kerr doğum yapana bakmaya gerek olmaz ama ilki kaç kilo doğmuştu. Yine bu civar mıydı
Yaziyi bulup atabilirimHaydaaa benim doktorum doğumu tetiklemek için sıyırdı orayı sonra nişan mı bilmiyorum değişik akıntılarım oluyor iki gündür ama gelen giden yok.. kolay bi işlemde değil kapanmasın tekrar
40. haftaya kadar nst YokmuForumlarda okudum bazıları sancısı kasılması olsada hissetmiyor anlamıyor nstde yüksek cıkınca doguma alıyorlar diye. Garip bi isleyis Farklı bi sistem hayret ettim . Insallah saglıkla gelir bebişin hakkında hayırlısı olsun canım
Memnun olurumYaziyi bulup atabilirim
Yok canım bende ihmal sorunu oldu. Sen kendini öyle şartlama. Her şey gayet iyi giderken çıkış yaptıktan sonra yatışa döndü. 3 kilo oğlum, 2.5 kızım doğduMinnaklarimm bebişlerin hastanedemi kaldı? Haftan iyiydi şimdi sen böyle olunca umudum kırıldı benimkilerde kalırmı hastanede diye nasıl geçti kiloları nasıldı emzirebildinmi? Sorulara boğdum seni
ay cok heyecanlı ya sağlıkla kucağınza alın inş yazın bize de haber edin benm doğum da sabah ilk saatlerinde olucak akşama kadar toparlarsnz inş güzel haberlerinizi bekliyoruzYa hayırlı dogumlar sağsalım kucagına alırsın ınsallah, benım doğumda yarın sezaryen olacak sabah 6 da gıdıcem hastaneye
evet benmde ilkinde başıma cok geldi herkes aynı şeyi soruyo boşver sen takma kafana yarına cok az kaldı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini güzel haberleri bekliyorz cok heyecanlıııHerkes sezeryani sen mi istedin normali deneseydin demeye basladikarar alinmistir artik saygi duyun azcik dimi bu arada yarin dogum var zamanini bilmek de iyi ama bi yandan kotu hazırlıklar bitmedi bir turlu
Tamam olurumYok canım bende ihmal sorunu oldu. Sen kendini öyle şartlama. Her şey gayet iyi giderken çıkış yaptıktan sonra yatışa döndü. 3 kilo oğlum, 2.5 kızım doğduemzirdim canım o ilk sütüm geldi henüz beyaz normal bol süt gelmedi. Birgün oldu gerçi inanıyorum oda gelecek. Sana şunu diyebilirim pimpirikli ol.
Oyy kuzum maşallah merak etme 1-2güne toparlar annesi evet cnm anne sütü 1-2 damlasının bile faydası varmış inş cok cok geçmiş olsun34. Haftada kolestaz teşhisi kondu bana bebek için riskli almamiz gerek dediler 36+0da bugun aldılar. Doğumda iyiydi aslında kuşum guzel guzel ağladı hareketleri kuvvetliydi de solunum sıkıntısı oldu yogun bakıma aldılarakşam 9a doğru görebildim solunum cihazına bağlı ama kıpır kıpır oldu bizi hissedip duyunca o halini görünce içim rahatladı biraz. Süt sagip gönderiyorum 2 3 saatte bir henuz cok gelmiyor ama ona destek olacak kadar yeterli dediler. Bizde durumlar böyle simdilik
Aynı benim gibi olmuş.ilk doğum 4.300 . Ama sancım gelmemişti 40.haftada suni sancı ile 9 saatte doğum gerçekleşmişti. Bunda sancını bekleyelim dedi perşembeye kadar gelir inşallah hayırlısı ile..
Doğum yapan anneler gözünüz aydın geçmiş olsun. yoğun bakımda olanlar bir an evvel sağlıkla yanlarınıza gelsin yavrularınız dualarım sizinle.
Kesinlikle canımTamam olurumneyse iyi olsunlarda Allah kavuştursun bol sütlerin olsun zaten bi kaç gün az olur hem sarılığı atlatmış olurlar yinede herşeyde vardır bir hayır
Çok bastırdılar karnımdan kaburgam zarar gördü öyle zorluğu oldu ayrıca alt kısmımda ıkınmaktan öbek öbek ödemler oldu ilk 2 gün oturamadım ama sonrası geçti gitti az bi kesim vardı dikişlerimde kaynadı gitti.. sonrası güzel onu bildiğim için yine normal istiyorum ameliyattan korkuyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Aynı benim gibi olmuş.
Peki 4300 doğum zor oldu mu
Burada yaziyor canimMemnun olurum
İslerimi yeni bitirdim valla sanirim hastaneye tasincam o kadar esya çıktıevet benmde ilkinde başıma cok geldi herkes aynı şeyi soruyo boşver sen takma kafana yarına cok az kaldı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini güzel haberleri bekliyorz cok heyecanlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?