- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Benimde aynii bugün bel ve sirt agrisi mahvetti beni körolasi fıtıklarBelim kopuyorpufff
Canim ayni korku durumu bende de var insallah bir avazda dogururuzAynı benim gibi olmuş.
Peki 4300 doğum zor oldu mu
Hals uyuyamadm heyecandan zatenevet benmde ilkinde başıma cok geldi herkes aynı şeyi soruyo boşver sen takma kafana yarına cok az kaldı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini güzel haberleri bekliyorz cok heyecanlııı
Hadi senin heyecandan uyku tutmuyor ya benimHals uyuyamadm heyecandan zatenbundan sonra soranlara canim istemedi normali diycem
Tesekkur ediyorum çok sagolun dimi yaaa onlar yaninda sezeryan kesiği ne kiHadi senin heyecandan uyku tutmuyor ya beniminsallah sag saglim kucagina alirsin bebegini..sen ki o kadar kötu gunleri gecirdin bu laflar onöarim yaninda sinek viziltisi kalir bosver HE de gec seni tebrik ediyorum gercekten dimdik durdun duslarimiz seninle guzel kadin
tut doğurma Haziran'dahanımlar bizim başgan 1 temmzdan snra doğan bebeklere gram altın verecekmişbenimki az daha dişini sık dıo ☺☺
sağlıkla al kucagjna da en önemlisi o cnm boşver herrks bieey derHerkes sezeryani sen mi istedin normali deneseydin demeye basladikarar alinmistir artik saygi duyun azcik dimi bu arada yarin dogum var zamanini bilmek de iyi ama bi yandan kotu hazırlıklar bitmedi bir turlu
MaşAllah cnm sana bebişler de sağ salim evinize gelir insAllahBen iyim canım ayağı kalktım da bebişlerim hastanede çıkış yaparken yatışa kaldılar. İki güne oğlum en geç pazartesi günü de kızım inşallah gelmiş olacak
Benim tansiyon dun gece 16-8 diHayırlı geceler kızlar akşam acayip yorgundum yasamadm bugün pazara gittik kişilik yaprak aldık 8 kgeşime dedim ben bunu yalnız yapamam annemleri çağırdım saolsunlar onlar gelecek yarın bende bı evi toparlayıp öyle yattım tabi şu an yine midem kazındı bende meyve yedim dün gündüz tansiyonum biraz yüksekti ya nedense kafama takıldı normalde hiç yükseldigini hatrlamam 10/6-7 taş çatlasn 11/7 olurdu bugün 12/7 12/6 falan çıktı hayır olsun bu arada kızlar nette baktım olabilir diyor benim çok akıntım oluyordu son zmnlarda ama dün sümüksü kıvamda sarı akıntı geldi biraz fazla acaba nişan mı sarı da olabilir yazıyor nette hatta görsellerde de var benimde öyleydi
Gözün aydın canımBiz eve geldik.Kızlar cok güzel bir duygu.Bekleyenler için söylüyorum uyumak istemeyip hep onu izliyorsunuz 2 saate bir alarm kurup gece emzirmek için uğraşiyorsunuz.Aldıklarinizi giydirmek farkli farkli aşiri zevkli.Emzirmek de biraz güç öyle tut böyle tut aciyor falan ama tek sorun su an sadece 4 kilom gitmiş doğumdan sonra ben daha fazla bekliyordum
Yaa bir acidan da guzel sizdeki uygulama. Ben 32. Haftadan beri nstye giriyorum 2 haftada bi doktora gidiyorudm 36 dan sonra haftada bire düştü. Oyle olunca Suan 37. Haftadayim dogurmam lazimmis da gecikmisim psikolojisine girdim neredeyse
Simdi yine diyecegimde korkuyorum yanlis anlasilmaktan
Turkiyedeki saglik hizmeti
Biz hala turkiyenin 2000li yillarindayiz
Gelecez az kaldi bi 20 yil sonra sizinki gibi bi saglik hizmeti olacak insallah
40 haftaya kadar bekliceksin hatta benim doktorum fransiz yani fransadan geliyo orada dogum 41.haftada oluyomus
No panic halindeler yani
Görsellerdekilere baktysan benziosa olabilir canım.ama ne ifade eder bilemiorum malum benmkıde cuma geldi ama hala tık yok ☺☺Bakalım senin ne zaman olacak ?Hayırlı geceler kızlar akşam acayip yorgundum yasamadm bugün pazara gittik kişilik yaprak aldık 8 kgeşime dedim ben bunu yalnız yapamam annemleri çağırdım saolsunlar onlar gelecek yarın bende bı evi toparlayıp öyle yattım tabi şu an yine midem kazındı bende meyve yedim dün gündüz tansiyonum biraz yüksekti ya nedense kafama takıldı normalde hiç yükseldigini hatrlamam 10/6-7 taş çatlasn 11/7 olurdu bugün 12/7 12/6 falan çıktı hayır olsun bu arada kızlar nette baktım olabilir diyor benim çok akıntım oluyordu son zmnlarda ama dün sümüksü kıvamda sarı akıntı geldi biraz fazla acaba nişan mı sarı da olabilir yazıyor nette hatta görsellerde de var benimde öyleydi
Biz eve geldik.Kızlar cok güzel bir duygu.Bekleyenler için söylüyorum uyumak istemeyip hep onu izliyorsunuz 2 saate bir alarm kurup gece emzirmek için uğraşiyorsunuz.Aldıklarinizi giydirmek farkli farkli aşiri zevkli.Emzirmek de biraz güç öyle tut böyle tut aciyor falan ama tek sorun su an sadece 4 kilom gitmiş doğumdan sonra ben daha fazla bekliyordum
niye yükseliyor acaba her zmn yediğinden farklı şeyler yemiyorjm ki bilemedim ara ara hep ağrılar da oluyor benim ama devamlılığı yok belki olabilir diye düşünüyorum illa kanlı olacak diye bı kaide var mı ki hakikatrn cnm ha sen dinlemeyin biraz ya çok heyecanlı gerçi insan istese.de uyuyamaz ki kendini iyi hissettiğinde vize yaz mutlaka dualaim seninleBenim tansiyon dun gece 16-8 dibenim asiri dusuk çıkardı normalde bence degerinde sorun yok akinti problemi basa bela ya sari akinti bende yasadim ama sumuksu degildi nisan geldiyse 10 gun icinde dogum oluyo galiba bu arada ben uykusuz sezeryana gidicem sanırım kaldi iki bucuk saatim
Biz eve geldik.Kızlar cok güzel bir duygu.Bekleyenler için söylüyorum uyumak istemeyip hep onu izliyorsunuz 2 saate bir alarm kurup gece emzirmek için uğraşiyorsunuz.Aldıklarinizi giydirmek farkli farkli aşiri zevkli.Emzirmek de biraz güç öyle tut böyle tut aciyor falan ama tek sorun su an sadece 4 kilom gitmiş doğumdan sonra ben daha fazla bekliyordum
Ağrın falan yok mu kız hiç artık bende senin gibi düşünüyorum ha kızımda hazırlıksız dik bunda erken olabilir diye bekliyoruz ya geç gelecek galiba beyfendiGörsellerdekilere baktysan benziosa olabilir canım.ama ne ifade eder bilemiorum malum benmkıde cuma geldi ama hala tık yok ☺☺Bakalım senin ne zaman olacak ?
Yarın mis kokulu bebisinle uyursunBenim tansiyon dun gece 16-8 dibenim asiri dusuk çıkardı normalde bence degerinde sorun yok akinti problemi basa bela ya sari akinti bende yasadim ama sumuksu degildi nisan geldiyse 10 gun icinde dogum oluyo galiba bu arada ben uykusuz sezeryana gidicem sanırım kaldi iki bucuk saatim
Havalar isinmaya başladi disarida vakit gecirdiysen tansiyonun yukselmis olabilir, yine de korkulacak yukseklikte degilHayırlı geceler kızlar akşam acayip yorgundum yasamadm bugün pazara gittik kişilik yaprak aldık 8 kgeşime dedim ben bunu yalnız yapamam annemleri çağırdım saolsunlar onlar gelecek yarın bende bı evi toparlayıp öyle yattım tabi şu an yine midem kazındı bende meyve yedim dün gündüz tansiyonum biraz yüksekti ya nedense kafama takıldı normalde hiç yükseldigini hatrlamam 10/6-7 taş çatlasn 11/7 olurdu bugün 12/7 12/6 falan çıktı hayır olsun bu arada kızlar nette baktım olabilir diyor benim çok akıntım oluyordu son zmnlarda ama dün sümüksü kıvamda sarı akıntı geldi biraz fazla acaba nişan mı sarı da olabilir yazıyor nette hatta görsellerde de var benimde öyleydi
Çok bı gezmedim ama olabilir dediign gibi cnm saoalsinHavalar isinmaya başladi disarida vakit gecirdiysen tansiyonun yukselmis olabilir, yine de korkulacak yukseklikte degil
Ağrın falan yok mu kız hiç artık bende senin gibi düşünüyorum ha kızımda hazırlıksız dik bunda erken olabilir diye bekliyoruz ya geç gelecek galiba beyfendiher an tetikte bekliyor resmen
Doguma dakikalar kalasiya artik sezeryandan donusu olmaz oyuzden sacma soru soruyo milletTesekkur ediyorum çok sagolun dimi yaaa onlar yaninda sezeryan kesiği ne kikendimi boyle avutayim ameliyata kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?