2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Temmuz anaları biraz daha iyiyken yazayim dedim sabah 10 da sezeryan ameliyatim basladi siz siz olun epidural ya da spinal olacaklar sakin olun ve hic kipirdamayin size faydasi çok olacak sonrası icin anestezi hekimim cok sekerdi sagolsun kizim sakin ol gozunu seveyim kipirdama falan dedi zaten hazirlikliydim kasmamaya çalıştım sonra hemen ayaklarda sicaklik tabi o soguk ameliyathaneye ragmen doktorum geldi ortuler cekildi klasik ben pisman olmaya basladim israrla bir kac defa acabaaa genel anestezi mi yapaydik hocam dedim israrla belden uyuşturma bin kat iyi dedi anestezi hekimime ya bu tutmazsa herseyi hissedersem diye soylenmeye basladim hatta sonra sakalar bi yandan dedikodular derken uzadi surec tum cekistirmeleri itmeleri o tarz seyleri hissettim ama acı yoktu tabi zangir zangir titredim soguktan bide normalde bı saat surerdi benim doktoe dikislere ozendi galiba uzun surdu baya sonra kedi miyavlamasi gibi ses geldi baktim bi bebis aaa benim ki falan o aglayan bebis benim koynuma gelince sustu o an dedim anasini taniyo odada defalarca kan bosaltma islemi yapildi uc gun once sezeryan icin tum kan testlerini yaptirmistim kan degerlerim dusuk çıkmıştı zateb kan takviyesi yapildi kan bosaltma isi yalan soyleyemiycem acili bir islemdi sonra 3 serum yedim aksama kadar su içmek bile yasakti sonra yuruyus yapman lazim dediler kattaki bir kac sezeryanli arkads ayaga kalkinca bayilmis bende olmadi Allah'tan aciya ragmen yurumeye calistim ki gazim çıksın bir an once ah o gaz sancisi halen var tam gidemedi gogus uçlarıyla ilgili skntim var bebis tam ememiyo gece hic uyumadi 50 cmlik bir miniksin o ne sinir agziyla meme araniyo acaba doymuyo mu diye dusunuo üzülüyorum bugun nesletcek umarim bir göğsümü asla almiyo onun ucu yok bugun mecbur sagicam bide sanirim odemlerimizi terleyerek atıyoruz inanilmaz terlemisim aklima gelen bunlar hayirli dogumlar hanimlar

Bu arada zaten dun sezeryana girmesem normal dogum baslayacakmis nstbde inanilmaz samci cikti ki onceki geve agridan uyuyamamistim hatta kayinvalideler falan da geldi görümcem falan normali dene istersen dediler ama gozum yemedi

Annem diyor sen yoruldun o gün, belini ağrıttın ondan gelmiştir diyor. Bilemiyorum artık. Ben ilkinde nişan mişan görmedim. Hurmayı günde 5 tane yiyorum artık. İnşallah hayırlısıyla gelsinler...
bende ilkinde yaşamadım canım çok spontane olmuştu herşey yani tamamen tesadüf gibi hareket etmiyor diye gidip açılma var doğum demişlerdi
vala bende birşey yaptığım yok aslında arada sipariş için dinlene dinlene dikiş yapıyorum oturduğum yerde hayırlısı bklm bı doğursaydik
teşekkür ederim canım için rahatladı benim de hep düşük çıkınca ilk kez böyle oldu merak ettim
Arkadaşlar aranızda 2700-3000 Gr arasi haftasında doğum yapan varmı? bu durumda sağlık sıkıntısı yaşadı mi bebeğiniz ?
ben ilk doğumum 36 haftalık olmuştu erken oldu ciğer gelişmediği sadece sarılık problemi oldu onun dışında başka sıkıntımız olmamıştı
çok sevindim canım sağlıkla olmasına çok şükür ben kızımda meme ucum yok diye şikayetlenmistim emememişti büyükte sıkıntı oluyormuş demek
MaşAllah canım kolay bı doğum olur insAllah Altan muayeneyi yapar mı ki bana da ya benimde bugün randevum
Kizlar 2gundur fil ayaklariyla dolasiyorum
Vucud ben ama ayaklar filden emanet almisim gibi
Bircogunuz yazdi ne yapilmasi gerektigini ama aklimda kalanlar: soguk su, ayaklar havada, dinlenmek, baska ne oneriyosunuz
benimde aynı canım ya geçmiyor deli olcam
Çok şükür sıkıntılı birşey olmadan atlatmışsin canım o doktora sağlıkla büyüt insAllah

saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
I istanbul24 19/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020

Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum , sağlıklı ve sevgiyle büyütmek nasip etsin insallah
Bugün günlerden ,
K krclskn 26/06/2020

Denizferdi34 29/06/2020
busra1tan 29/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020

Hikayeni okurken gulumsedim, bana cesaret verdi,Tebrik çok ederim canım benim Herşey gonlunuzce olsun inşallah

Bence bi alttan muayene ol canım. Benim hurmalardan mıdır nedir açılmam başlamış mesela rahim sıyırmayı yapacaktı da bebek yukarda olduğu için parmak boyu yetmedi

Çok morelim bozuk kimse refakatçı kalmak istemiyor covid yüzünden annem rahatsız offff
Ama sen sezeryanlı halinle kendin ve bebeğinle ilgilenemezsin ki. Kuzenin falan biri kalsın yani. Devlet hastanesi işte ya illa bi saçmalık olacak. Eşini niye almıyorlar ki. Ben işte bunlar yüzünden devlet hastanesinde doğum istemiyorum. Hep tek bırakıyorlar. Özellikle normal doğumda sancıyı tek çekiyorsun.

Ne guzel detaylı yazmışsın herseyi güle güle büyüt :) bizim de yoğun bakım olunca yeni yeni kendimize geliyoruz. Ben doğumda hiç sıkıntı yaşamadım nerdeyse epidural sezeryan oldum gerçekten hareketsiz kalmak önemli cok. Daha önce de 2 ameliyat geçirmiştim epiduralli ondan kalma acı da çeksem kıpırdamadan durmaya zorladım kendimi. Sonrasinda baş ağrısı vs de olmadı çabuk toparladim. Çıktıktan 3.5 saat sonra su ondan 1 saat sonra da yemege basladim. Minigimi yogun bakıma aldilar bu sırada solunumu düzensiz diye. 2 gundur süt sagmaya calisiyorum onu götürüyoruz azar azar. Dunden beri de sütüm düzenli gelmeye başladı. Bebegim iyileşiyor gün geçtikçe onu iyi gördükçe ben de güçlendi resmen. Bugun yogun bakımdan çıkartmayı deneyeceklermis heyecanlandım cok :) normalde bugün taburcu olacaktım ben ama doktor bebek yogun bakımdan çıktıktan sonra 1 gece burda kalmanızı öneriyorum dedi gözetim altında da tutmuş oluruz diye. Bugun de burdayız gibi görünüyor küçüğüm iyi olsun da :) doğum yapacaklar vardi sağlıkla kavusmustur herkes bebegine umarım :)

Haklısın kv dede astım var kalırım diyo kadın bide hastalanırsa diye korkuyorum bide utanıyorum ne yalan söyliyim ama Allah büyük bırakmıycam kendimi zaten eve atıyım kendimi yeter kuzenlerinde kocaları covidten korkuyormuş

Çevrenizde hasta bakıcı vs turevde işler yapan birine ulaşın, bı günlük size refekat edebilecek biri olsun en azından.. Kimseye de ricacı olmak zorunda kalmazsınız.. Bende annem/babam vefat ettiği icin kimseden istemedim Eşimde bende acemiyiz ama eşim kalacak yanımda ... hayırlısını versin Rabbim inşallah

Guclu anne guclu bebek bende lavaboya hala cikamadm gaz çıkarabildim ama bu yüzden cikisin sarkma ihtimali var bende eve gitmek istiyom bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…