Teşekkür ederim. Sabah yatışımı yaptım eve geldim akşam üzeri doğum gerçekleşecek inşallah@saengie 15/06/2020
@634 18/06/2020
@istanbul24 19/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
@krmzcck 25/06/2020
Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum , sağlıklı ve sevgiyle büyütmek nasip etsin insallah
Bugün günlerden ,
K krclskn 26/06/2020
❣❣❣❣
@Denizferdi34 29/06/2020
busra1tan 29/06/2020
@Ozlemfusuy 01/07/2020
@vuslat yolcusu 03/07/2020
@mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
@Asliii60 24/07/2020
Yanına komposto götürmedin mi onun suyunu iç bir kez çıkarsan yetiyor zaten taburcu olmana gerisi de evde geliyorGuclu anne guclu bebek bende lavaboya hala cikamadm gaz çıkarabildim ama bu yüzden cikisin sarkma ihtimali var bende eve gitmek istiyom bir an once
Hayırlı olsun inşallahKızlar ben muayeneden çıktım. Alttan da karından da muayene etti doktor. 2 cm açıklığım var. Sancım bi tane çıktı. 3700 kilo olmuş bebek. Çatın uygun, 4e varmadan doğurtalım dedi. Pazartesi sabah 8de hastaneye gidicem. Suni sancı ile doğacak İnşallah
İse yarar mi kiYanına komposto götürmedin mi onun suyunu iç bir kez çıkarsan yetiyor zaten taburcu olmana gerisi de evde geliyor
İse yarar mi ki
Hiç acımadı kız. Doktorun eli çok hafif. Fakat bebek aşağıda değil, parmakları yetmediHayırlı olsun inşallahmuayene nasıl geçti?
Hehe şansına diyeyim zorlamamış bizimki iyice derinlere girmişti.. benimde ptesiye muayenem var tekrardan nstdede sancı bisey yok bana yine çatılar gözükecek heraldeHiç acımadı kız. Doktorun eli çok hafif. Fakat bebek aşağıda değil, parmakları yetmedi
Tamam teşekkür ederim . Pazartesi günüde benim randevüm var. Bana daha bakmadı çatıya ne zaman bakar . 39. Haftada bakarız demişti çok geç olmuş olmuyor mu. ?Canım bu benim ikinci doğumum olacak. Doktor alttan muayene etti, 3700ü çıkarabilecek çatın var dedi. Fakat bu gidişle 4ü aşarsa çok zorlanırsın, bebeğin omzu takılabilir dedi. Benim ilki de suni sancı ile doğmuştu. O yüzden bu kez de olacağına inanıyorum dedi. Sezeryan birşeyler ters giderse bi alternatif olacak bizim için. Ama önce normali denemek istiyor. Doktordan doktora fikirler değişebilir tabi. Yine de suni sancıyı neden denemediğini sorabilirsin dilersen.
Öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt inşaallahİse yarar mi ki
Benim o kısımda sorunum olmadi. Hastane yemeklerinde surekli komposto geldi onun etkisi mi bilmiyorum gerçi ama sonda çıktıktan 2 3 saat sonra gittim tuvalete. Bol su komposto mümkünse tüketmek lazim. Bana bir de doktorum süt arttırıcı cay önerdi günde 2 bardak da ondan içiyorum mutlakaGuclu anne guclu bebek bende lavaboya hala cikamadm gaz çıkarabildim ama bu yüzden cikisin sarkma ihtimali var bende eve gitmek istiyom bir an once
Ayy onun ağzını yerim benSknti canim agzina sigmiyo su an zorlaniyo silikon ucla cozduk sorunu
Evet ince kazakla ya da bol tunik gibi bişeyle anlaşılmaz ancak.hmm anladım canım ozaman sdece lohusalık donem için uyarlanmış normal bi abiye altnda faln gıyılmez.
Gece yatarken de ayakların altına yastık koymak da iyi geliyo.Kizlar 2gundur fil ayaklariyla dolasiyorum
Vucud ben ama ayaklar filden emanet almisim gibi
Bircogunuz yazdi ne yapilmasi gerektigini ama aklimda kalanlar: soguk su, ayaklar havada, dinlenmek, baska ne oneriyosunuz
doktora soyliycem cnm ağrılarım olduğunu falan eder herhlde etmezse de ben diycem kızımda çok hafif ağrım varken açılmam olmuştu diye bklm n'olacak nst ister herhlde artık kahvaltıyı geç yaptım tokum ama o zmna biraz rahatlamış olurum acaba bişey yemeli miyim ki nst den onceBence bi alttan muayene ol canım. Benim hurmalardan mıdır nedir açılmam başlamış meselarahim sıyırmayı yapacaktı da bebek yukarda olduğu için parmak boyu yetmedi
Hadi hayırlıysa sağlıkla dogurursun cnmGünaydın hanımlar... sabah nişanım hemen ardından suyum geldi hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bana da
Bence geç olmas benim de bugün bakacak bakalım ne sonuç alırımTamam teşekkür ederim . Pazartesi günüde benim randevüm var. Bana daha bakmadı çatıya ne zaman bakar . 39. Haftada bakarız demişti çok geç olmuş olmuyor mu. ?
Koyuyorum ama oda donmekten kayip gidiyoAyy onun ağzını yerim benBiz de görürüz inşallah o günleri.
Evet ince kazakla ya da bol tunik gibi bişeyle anlaşılmaz ancak.
Gece yatarken de ayakların altına yastık koymak da iyi geliyo.
Benimkide oyle dedi canimKızlar gecen pazarteai doktora gittim çatı muanesi yapacak zannediyordum ama yapmayacağım dedi. Gerek yok dedi. Boşuna acı çekmiş olursun dedi. Doğu m başlayınca karar vereceğiz göreceğiz normal mi olacak sezeryan mı dedi? Çatı muanesi olmadan oluyoemuki ya? Doktorum çok iyi bir doktor bu arada kendinden çok emin ve güven veriyor.
Benim de öyle ya yere düşüyo ya kayıyo sağa solaKoyuyorum ama oda donmekten kayip gidiyo
Gece kalkip kalkip ayagimi yikiyorum
Bir avazda doğurursun inşallahGünaydın hanımlar... sabah nişanım hemen ardından suyum geldi hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?