2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Teşekkür ederim. Sabah yatışımı yaptım eve geldim akşam üzeri doğum gerçekleşecek inşallah

Hayırlı olsun inşallah muayene nasıl geçti?

Kızlar gecen pazarteai doktora gittim çatı muanesi yapacak zannediyordum ama yapmayacağım dedi. Gerek yok dedi. Boşuna acı çekmiş olursun dedi. Doğu m başlayınca karar vereceğiz göreceğiz normal mi olacak sezeryan mı dedi? Çatı muanesi olmadan oluyoemuki ya? Doktorum çok iyi bir doktor bu arada kendinden çok emin ve güven veriyor.

Tamam teşekkür ederim . Pazartesi günüde benim randevüm var. Bana daha bakmadı çatıya ne zaman bakar . 39. Haftada bakarız demişti çok geç olmuş olmuyor mu. ?

Guclu anne guclu bebek bende lavaboya hala cikamadm gaz çıkarabildim ama bu yüzden cikisin sarkma ihtimali var bende eve gitmek istiyom bir an once
Benim o kısımda sorunum olmadi. Hastane yemeklerinde surekli komposto geldi onun etkisi mi bilmiyorum gerçi ama sonda çıktıktan 2 3 saat sonra gittim tuvalete. Bol su komposto mümkünse tüketmek lazim. Bana bir de doktorum süt arttırıcı cay önerdi günde 2 bardak da ondan içiyorum mutlaka

Sknti canim agzina sigmiyo su an zorlaniyo silikon ucla cozduk sorunu
Ayy onun ağzını yerim ben Biz de görürüz inşallah o günleri.
hmm anladım canım ozaman sdece lohusalık donem için uyarlanmış normal bi abiye altnda faln gıyılmez.
Evet ince kazakla ya da bol tunik gibi bişeyle anlaşılmaz ancak.
Kizlar 2gundur fil ayaklariyla dolasiyorum
Vucud ben ama ayaklar filden emanet almisim gibi
Bircogunuz yazdi ne yapilmasi gerektigini ama aklimda kalanlar: soguk su, ayaklar havada, dinlenmek, baska ne oneriyosunuz
Gece yatarken de ayakların altına yastık koymak da iyi geliyo.

Bence bi alttan muayene ol canım. Benim hurmalardan mıdır nedir açılmam başlamış mesela rahim sıyırmayı yapacaktı da bebek yukarda olduğu için parmak boyu yetmedi
doktora soyliycem cnm ağrılarım olduğunu falan eder herhlde etmezse de ben diycem kızımda çok hafif ağrım varken açılmam olmuştu diye bklm n'olacak nst ister herhlde artık kahvaltıyı geç yaptım tokum ama o zmna biraz rahatlamış olurum acaba bişey yemeli miyim ki nst den once
Günaydın hanımlar... sabah nişanım hemen ardından suyum geldi hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bana da
Hadi hayırlıysa sağlıkla dogurursun cnm

Benimkide oyle dedi canim
Anlatmistim gecen gun
Baseni genis olupda bebek yanlis pozisyonda olursa sezeryan olur ama dar sezeryan olupda bebek dogru pozisyondaysa normal dogum
Bunuda ancak dogum aninda anlayabilirz dedi
Ornekde vermistim arkadasim cok zayif dar basenli ama ilk bebegi 4200kg ikinci 4500 dogdu, normal dogumla

Koyuyorum ama oda donmekten kayip gidiyo
Gece kalkip kalkip ayagimi yikiyorum
Benim de öyle ya yere düşüyo ya kayıyo sağa sola Ama gece o yastıklarla bi derece daha inik oluyo sabahları.
Bi de ayaklar şişlikten acımaya başladıysa tuzlu suya sirke de katıyorum ben bazen, öyle bekletiyorum acısı geçiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…