2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben nstye hep tok girdim.

BanA ilkinde çatı muayenesi yapmadı doktor. Doğurdum. Sen de doğurursun inşallah

Tamam teşekkür ederim . Pazartesi günüde benim randevüm var. Bana daha bakmadı çatıya ne zaman bakar . 39. Haftada bakarız demişti çok geç olmuş olmuyor mu. ?
Geç değil bence. Çatıya bakma işi bazı gebelerde doğumu başlatıyor gördüğüm kadarıyla.

Hehe şansına diyeyim zorlamamış bizimki iyice derinlere girmişti.. benimde ptesiye muayenem var tekrardan nstdede sancı bisey yok bana yine çatılar gözükecek heralde
Suni sancı düşünmüyor mu doktorun. Artık 40a gelmişsin. Bana ilkinde 40ı doldurduğum gün suni sancı verdi. Bazı bebeklerin sancısı gelmiyor ya.

Birşey merak ettim bazı bebeklerin sancısı gelmiyor dednz ya öncesinde yalancı sancıda yaşanmıyor mu acaba
Benim ilkinde yalancı sancım da yoktu. Kendi sancım da 40 dolmasına rağmen gelmedi. Ama bunda yalancı sancılar çok oluyor. Beklesem kendi sancım gelebilir.

selam hanımlar bugune randevu bulmuştum dün .gittim ve kalp atışları anormal çıktı serum taktılar sonra tekrar baktılar normale döndü çok şükür şimdi evime geldim.sancıda çıktı ben bişey hissetmediğim halde.doktr sancılarında artık başlıyor dedi.kilosüda 2.800 faln dedi.herşeyi normal dedı haftaya tekrar çagırdı.Serumlarla büyütüyorum resmen bebişimi

İlk defa duydum dikkatimi çekti demekki doğum anındaki sancılar öncesindeki yalancı sancılarla bağlantılı olabiliyor ☺
Evet bağlantısı olabilir. Ben zaten o gebeliğimde hep diyordum hiç hamile gibi değilim diye ne bi kasılma ne birşey. Son güne kadar dışarda gezdik. Yine de sancım gelmedi. Bazılarının 41de, 42de geliyormuş. Onu da kakasını yer diye göze alamadık...

Ufaktan sancın var mı. Ay çok heyecanlı

Canım mutlaka ye ben geçen aç girdim bebek uyudu ve bir daha nstye girmek zorunda kaldım tok girmek gerekiyormus meğer bide wcye gir

Tuzlu su ayakda abse yapar dedi esim
Kendisinin basina gelmis bende bir ihtimaldir diye vazgectim tuzlu sudan

Birşey merak ettim bazı bebeklerin sancısı gelmiyor dednz ya öncesinde yalancı sancıda yaşanmıyor mu acaba
Benim ilk gebelikde ne sanci ne acilm1 biseycik yoktu
Hafif kanamam geldi hastaneye gittim nst normaldi eve gitmek icin hazirlanirken suyum geldi yatisim oldu bir kac saat sonrasi sancilarim basladi
6cm epidural yaptirdim 2saat sonrasinda dogdu
Bundada hic sancim falan olmuyo, kasilmalarim oluyo ama sanci yok ablasina cekecek sanirim

Benim basenler geniş biraz.belkide ondan gerek duymadı muane etmeye. bebek dönmüş dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…