Ben nstye hep tok girdim.doktora soyliycem cnm ağrılarım olduğunu falan eder herhlde etmezse de ben diycem kızımda çok hafif ağrım varken açılmam olmuştu diye bklm n'olacak nst ister herhlde artık kahvaltıyı geç yaptım tokum ama o zmna biraz rahatlamış olurum acaba bişey yemeli miyim ki nst den once
Hadi hayırlıysa sağlıkla dogurursun cnm
Hemen doğar inşallah aminGünaydın hanımlar... sabah nişanım hemen ardından suyum geldi hastaneye gidiyorum şimdi dua edin bana da
BanA ilkinde çatı muayenesi yapmadı doktor. Doğurdum. Sen de doğurursun inşallahKızlar gecen pazarteai doktora gittim çatı muanesi yapacak zannediyordum ama yapmayacağım dedi. Gerek yok dedi. Boşuna acı çekmiş olursun dedi. Doğu m başlayınca karar vereceğiz göreceğiz normal mi olacak sezeryan mı dedi? Çatı muanesi olmadan oluyoemuki ya? Doktorum çok iyi bir doktor bu arada kendinden çok emin ve güven veriyor.
Geç değil bence. Çatıya bakma işi bazı gebelerde doğumu başlatıyor gördüğüm kadarıyla.Tamam teşekkür ederim . Pazartesi günüde benim randevüm var. Bana daha bakmadı çatıya ne zaman bakar . 39. Haftada bakarız demişti çok geç olmuş olmuyor mu. ?
Suni sancı düşünmüyor mu doktorun. Artık 40a gelmişsin. Bana ilkinde 40ı doldurduğum gün suni sancı verdi. Bazı bebeklerin sancısı gelmiyor ya.Hehe şansına diyeyim zorlamamış bizimki iyice derinlere girmişti.. benimde ptesiye muayenem var tekrardan nstdede sancı bisey yok bana yine çatılar gözükecek heralde
Yarar tabii kayısı suyu falan da bir de sakız çiğne bol bolİse yarar mi ki
Birşey merak ettim bazı bebeklerin sancısı gelmiyor dednz ya öncesinde yalancı sancıda yaşanmıyor mu acabaSuni sancı düşünmüyor mu doktorun. Artık 40a gelmişsin. Bana ilkinde 40ı doldurduğum gün suni sancı verdi. Bazı bebeklerin sancısı gelmiyor ya.
Benim ilkinde yalancı sancım da yoktu. Kendi sancım da 40 dolmasına rağmen gelmedi. Ama bunda yalancı sancılar çok oluyor. Beklesem kendi sancım gelebilir.Birşey merak ettim bazı bebeklerin sancısı gelmiyor dednz ya öncesinde yalancı sancıda yaşanmıyor mu acaba
Hiç bu konuda konuşmadı artık ptesi konuşulur heralde böyle şeylerSuni sancı düşünmüyor mu doktorun. Artık 40a gelmişsin. Bana ilkinde 40ı doldurduğum gün suni sancı verdi. Bazı bebeklerin sancısı gelmiyor ya.
İlk defa duydum dikkatimi çekti demekki doğum anındaki sancılar öncesindeki yalancı sancılarla bağlantılı olabiliyorBenim ilkinde yalancı sancım da yoktu. Kendi sancım da 40 dolmasına rağmen gelmedi. Ama bunda yalancı sancılar çok oluyor. Beklesem kendi sancım gelebilir.
Evet bağlantısı olabilir. Ben zaten o gebeliğimde hep diyordum hiç hamile gibi değilim diyeİlk defa duydum dikkatimi çekti demekki doğum anındaki sancılar öncesindeki yalancı sancılarla bağlantılı olabiliyor ☺
Hadi bakalım inşallah haftasonu kendi sancımız gelir. Bana kendi sancım nasip olmuyor hamileliklerimde nedenseHiç bu konuda konuşmadı artık ptesi konuşulur heralde böyle şeyler
Ufaktan sancın var mı. Ay çok heyecanlıHastaneye yarışım yapıldı suyum önden geldiği için açılmalarım geç olucakmış her şey yolunda şükür 3cm açılmam var şimdilik sadece sabır gerekiyor. Dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Canım mutlaka ye ben geçen aç girdim bebek uyudu ve bir daha nstye girmek zorunda kaldım tok girmek gerekiyormus meğer bide wcye girdoktora soyliycem cnm ağrılarım olduğunu falan eder herhlde etmezse de ben diycem kızımda çok hafif ağrım varken açılmam olmuştu diye bklm n'olacak nst ister herhlde artık kahvaltıyı geç yaptım tokum ama o zmna biraz rahatlamış olurum acaba bişey yemeli miyim ki nst den once
Hadi hayırlıysa sağlıkla dogurursun cnm
Tuzlu su ayakda abse yapar dedi esimBenim de öyle ya yere düşüyo ya kayıyo sağa solaAma gece o yastıklarla bi derece daha inik oluyo sabahları.
Bi de ayaklar şişlikten acımaya başladıysa tuzlu suya sirke de katıyorum ben bazen, öyle bekletiyorum acısı geçiyo.
Benim ilk gebelikde ne sanci ne acilm1 biseycik yoktuBirşey merak ettim bazı bebeklerin sancısı gelmiyor dednz ya öncesinde yalancı sancıda yaşanmıyor mu acaba
Benim basenler geniş biraz.belkide ondan gerek duymadı muane etmeye. bebek dönmüş dedi doktorBenimkide oyle dedi canim
Anlatmistim gecen gun
Baseni genis olupda bebek yanlis pozisyonda olursa sezeryan olur ama dar sezeryan olupda bebek dogru pozisyondaysa normal dogum
Bunuda ancak dogum aninda anlayabilirz dedi
Ornekde vermistim arkadasim cok zayif dar basenli ama ilk bebegi 4200kg ikinci 4500 dogdu, normal dogumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?