- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Hadi ya. Ben içine sirke bile kattım bi iki seferTuzlu su ayakda abse yapar dedi esim
Kendisinin basina gelmis bende bir ihtimaldir diye vazgectim tuzlu sudan
Basenin görünüşüne göre anlaşılmıyo diye biliyorumBenim basenler geniş biraz.belkide ondan gerek duymadı muane etmeye. bebek dönmüş dedi doktor
Aynen. O şeyin üzerine yerleşmeye çalışmak daha uzun sürüyo :)Kızlar ben 37. Haftadayım, bugün doktor çatı muayenesi yaptı. Hiç korkulacak bir şey değil, hafif bir rahatsızlık oluyor ama kesinlikle bağırtacak ağlatacak bir acı değil. Zaten 10-15 saniye anca sürdü. Hiç kendinizi germeyin bence hemen bitiyor.
Doğuran arkadaşlara, bebeklerini sağlıkla büyütsünler. Doğuracaklar da hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Allah hepimizin çocuğuna sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.
Epiduralle doğum nasıldı? Yine almayı düşünür müsünüz meselaBenim ilk gebelikde ne sanci ne acilm1 biseycik yoktu
Hafif kanamam geldi hastaneye gittim nst normaldi eve gitmek icin hazirlanirken suyum geldi yatisim oldu bir kac saat sonrasi sancilarim basladi
6cm epidural yaptirdim 2saat sonrasinda dogdu
Bundada hic sancim falan olmuyo, kasilmalarim oluyo ama sanci yok ablasina cekecek sanirim
e deseydin ya ben fransız değilim 38 de de dogurabilirim diye . Bisey diyemiyorum Allah bebişine Sana Sağlıklı doğumlar nasip etsin canım
Simdi yine diyecegimde korkuyorum yanlis anlasilmaktan
Turkiyedeki saglik hizmeti
Biz hala turkiyenin 2000li yillarindayiz
Gelecez az kaldi bi 20 yil sonra sizinki gibi bi saglik hizmeti olacak insallah
40 haftaya kadar bekliceksin hatta benim doktorum fransiz yani fransadan geliyo orada dogum 41.haftada oluyomus
No panic halindeler yani
Benim ki öyle demedi ama normal doğumu bekliyoruz gerekirse sezeryana alırız dedi zatenKızlar gecen pazarteai doktora gittim çatı muanesi yapacak zannediyordum ama yapmayacağım dedi. Gerek yok dedi. Boşuna acı çekmiş olursun dedi. Doğu m başlayınca karar vereceğiz göreceğiz normal mi olacak sezeryan mı dedi? Çatı muanesi olmadan oluyoemuki ya? Doktorum çok iyi bir doktor bu arada kendinden çok emin ve güven veriyor.
doktora soyliycem cnm ağrılarım olduğunu falan eder herhlde etmezse de ben diycem kızımda çok hafif ağrım varken açılmam olmuştu diye bklm n'olacak nst ister herhlde artık kahvaltıyı geç yaptım tokum ama o zmna biraz rahatlamış olurum acaba bişey yemeli miyim ki nst den once
Hadi hayırlıysa sağlıkla dogurursun cnm
Valla bilmiyorum canim ya. Ben surekli suya sokup duruyorumHadi ya. Ben içine sirke bile kattım bi iki seferSade su yeterli olur mu ki?
Evet tekrar epidural ile dogum yapicam Allahtan bir terslik cikmazsaEpiduralle doğum nasıldı? Yine almayı düşünür müsünüz mesela
Fransiz olmasamda belcikali olarak gorunuyorume deseydin ya ben fransız değilim 38 de de dogurabilirim diye . Bisey diyemiyorum Allah bebişine Sana Sağlıklı doğumlar nasip etsin canım
anladm cnm saolasinBen nstye hep tok girdim.
hadi hyrlsii ne zmn gelecek bizim minikler bklmselam hanımlar bugune randevu bulmuştum dün .gittim ve kalp atışları anormal çıktı serum taktılar sonra tekrar baktılar normale döndü çok şükür şimdi evime geldim.sancıda çıktı ben bişey hissetmediğim halde.doktr sancılarında artık başlıyor dedi.kilosüda 2.800 faln dedi.herşeyi normal dedı haftaya tekrar çagırdı.Serumlarla büyütüyorum resmen bebişimi
suni sancı veriyorlar ki normal sancı gelmesini mi bekliosunz cnmHastaneye yarışım yapıldı suyum önden geldiği için açılmalarım geç olucakmış her şey yolunda şükür 3cm açılmam var şimdilik sadece sabır gerekiyor. Dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
girdim çıktım şükür normalmişCanım mutlaka ye ben geçen aç girdim bebek uyudu ve bir daha nstye girmek zorunda kaldım tok girmek gerekiyormus meğer bide wcye gir
yedim cnm saoalsinNstden önce biraz tatlı şeyler yemeni öneriyorlar meyve çikolata gibi
maşallah canım kilosuna kaç haftalıksın tam şuanMrblar kızlar şükür kaç haftadan sonra Dr geldim ultrasonla baktı şükür herşey yolundaymis haftasıyla uyumlu suyu iyi artık doğabilir dedi nst ve idrar tahlili istedi tahlili verdim yemek yemeye geldik nst den önce birazdan nst giricem bklm sancı çıkacak mı bu arada MaşAllah benim kuzucuk 3.500 Gr olmuşbı kaç yüz Gr yanılma payı vardr tabi de çok şükür bklm
37+1 cnm açıkçası ben daha az bekliyordum ama bira yanılma payı vardır bence 3.100/3.200 falandr ☺ her zmnkinden farklı doktora gittim ultrason cihazı farklı olunca ondan fark olabilir belkimaşallah canım kilosuna kaç haftalıksın tam şuan
Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım, herşeyin yolunda olmasınaa çok sevindimMrblar kızlar şükür kaç haftadan sonra Dr geldim ultrasonla baktı şükür herşey yolundaymis haftasıyla uyumlu suyu iyi artık doğabilir dedi nst ve idrar tahlili istedi tahlili verdim yemek yemeye geldik nst den önce birazdan nst giricem bklm sancı çıkacak mı bu arada MaşAllah benim kuzucuk 3.500 Gr olmuşbı kaç yüz Gr yanılma payı vardr tabi de çok şükür bklm
Anladım canım olabilir tabi mutlaka sağlıklı olsunlarda inşallah37+1 cnm açıkçası ben daha az bekliyordum ama bira yanılma payı vardır bence 3.100/3.200 falandr ☺ her zmnkinden farklı doktora gittim ultrason cihazı farklı olunca ondan fark olabilir belki
Artık haftalık gidersin zaten canımDoktorun mesai saatinde yetisemedim ama nöbetçi kadın doğumcuya gösterdim nst ve idrra sonucunu kızlar tahlil sonucu güzel nst de iyi bebeğin hareketlerini hissediyor muusn dedi evet dedim tamam o zmm bı hafta sonra yeniden nst dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?