2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ben 37. Haftadayım, bugün doktor çatı muayenesi yaptı. Hiç korkulacak bir şey değil, hafif bir rahatsızlık oluyor ama kesinlikle bağırtacak ağlatacak bir acı değil. Zaten 10-15 saniye anca sürdü. Hiç kendinizi germeyin bence hemen bitiyor.
Doğuran arkadaşlara, bebeklerini sağlıkla büyütsünler. Doğuracaklar da hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Allah hepimizin çocuğuna sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.

Aynen. O şeyin üzerine yerleşmeye çalışmak daha uzun sürüyo :)

Epiduralle doğum nasıldı? Yine almayı düşünür müsünüz mesela

Mrblar kızlar şükür kaç haftadan sonra Dr geldim ultrasonla baktı şükür herşey yolundaymis haftasıyla uyumlu suyu iyi artık doğabilir dedi nst ve idrar tahlili istedi tahlili verdim yemek yemeye geldik nst den önce birazdan nst giricem bklm sancı çıkacak mı bu arada MaşAllah benim kuzucuk 3.500 Gr olmuş bı kaç yüz Gr yanılma payı vardr tabi de çok şükür bklm

e deseydin ya ben fransız değilim 38 de de dogurabilirim diye . Bisey diyemiyorum Allah bebişine Sana Sağlıklı doğumlar nasip etsin canım

Benim ki öyle demedi ama normal doğumu bekliyoruz gerekirse sezeryana alırız dedi zaten Çatı muayenesi De yapmadı, Herhalde aynı seydendir diye düşündüm şu an..

Nstden önce biraz tatlı şeyler yemeni öneriyorlar meyve çikolata gibi

Epiduralle doğum nasıldı? Yine almayı düşünür müsünüz mesela
Evet tekrar epidural ile dogum yapicam Allahtan bir terslik cikmazsa
2 saat kadar sanci cektim sonra vurdurdum biguzel dinlendim uyudum biraz, dogum aninda aci hissetmedim
Turkiyede cok yaygin degil diye gecenlerde gecti konusu burada hatta
Burada yuzde 99 epidural dogum yapiliyo

e deseydin ya ben fransız değilim 38 de de dogurabilirim diye . Bisey diyemiyorum Allah bebişine Sana Sağlıklı doğumlar nasip etsin canım
Fransiz olmasamda belcikali olarak gorunuyorum oyuzden 40i bekliceksin
Amin canim tesekkur ederim, Allaha emanetiz artik yapacak bise yok

Ben nstye hep tok girdim.
anladm cnm saolasin
hadi hyrlsii ne zmn gelecek bizim minikler bklm
suni sancı veriyorlar ki normal sancı gelmesini mi bekliosunz cnm
Canım mutlaka ye ben geçen aç girdim bebek uyudu ve bir daha nstye girmek zorunda kaldım tok girmek gerekiyormus meğer bide wcye gir
girdim çıktım şükür normalmiş
Nstden önce biraz tatlı şeyler yemeni öneriyorlar meyve çikolata gibi
yedim cnm saoalsin

maşallah canım kilosuna kaç haftalıksın tam şuan

Hayırlısıyla gelsinler inşallah canım, herşeyin yolunda olmasınaa çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…