2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cok ilgililer hosuma gitti beklentimin uzerindeydi cok esprili falan gitti ben zaten sakalasmayi seven bi yapim var kizlarin hepsi çok iyiydi bebis 3700 dogdu 52 cm

Hangi hastanedeydi, Meşhur doktoruna gitmişsin iyiki.. Doğum da da bişey olmaz dediği bişey olmuştur kesin

Burdada aslında özelde yaygın devlette pek değil benim duyduğum kadarıyla birde yan etkileri durumu var sizde olmuşmuydu mesela? Benimde şuan normal olursa epidural düşünüyorum

Tabiki , benim şu an kilo olarak az geldiginden bu sebepten alınır mı acaba diye cekincem var Yoksa Diğer durumlar da gelişebilir tabi.. Çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu bebeğinizin Toparlamistir insallah
Su an 4 bucuk yasinda cok şükür 2 kiloyu gecince pek kuveze konmuyor sanirim icinizi rahat tutun

Geç değil bence. Çatıya bakma işi bazı gebelerde doğumu başlatıyor gördüğüm kadarıyla.
Anladım o zaman bebek artık kaç kilo olursa nasip diyeyim sezeryandanda korkuyoruk normaldende . Normali denemek istiyorum ama tombiş olursa offf hayırlısı artıl

Anladım o zaman bebek artık kaç kilo olursa nasip diyeyim sezeryandanda korkuyoruk normaldende . Normali denemek istiyorum ama tombiş olursa offf hayırlısı artıl
Rabbim güç verir inşallah. Napalım bir şekilde doğacaklar. Sağlıklı olsunlar da...

Canım bnm doğum tarihi 02.07.2020 olarak değişti

Kizlar bugün kontrolüm vardı günüm 02.07.2020 olarak seçildi pazartesi günü corona testi yapılacakmış sezeryan öncesi yapılması gerekiyormuş spinal anestezi olarak gerceklesecekmis doğumum genel istedim Dr covid döneminde spinal anestezi kararı alındı dedi ayrı bı heyecan başladı Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah bebek 3300 çıktı geçen haftayla aynı çıktı niye böyle oldu dedim cihazda yanılma olabilir gayet gelişimi iyi dedi ....

Hadi hayırlısıyla kucağına alırsın insAllah canım bugün 37+? Kaçsın sen benim 37+1 bugün benimde kontrolüm vardı 3500 dedi haftasıyla uyumlu gelişimi güzel artık doğabilir sıkıntı yok dedi ama bana çok geldi sanki kilo ya yanlış söyledi ne bilim kaç olmalı ki bu haftada

Demekki öncesinden çok anlaşılmıyor Canım çabucak toparlar inşallah Kısa zamanda kavusmanizi canı gönülden dilerim.. Size zaman veriyorlar mi.. Şu gün bugün diye
Hayır sadece günlük bilgi veriliyor ne zaman çıkacağı ile ilgili bir öngörüde bulunamıyorlar bebeğin durumuna göre değişiyormuş

Arkadaşlar bende bugün biraz acil bir şekilde doktora gittim hem biraz sancım hemde oğlumun hareketlerini pek hissetmiyordum çok şükür bebişlerim iyi evet sancım çıktı 40 larda veeee kızım normal doğumu engelledi bu saatten sonra nasıl becerdiyse ters dönmüş. Galiba yarın veya sorun olmazsa pazartesi sezaryene alınacam. Dua edin yavrularıma sağlıkla kavuşayım hepimiz kavuşalım İnşAllah bir heyecan bastı. yarın 36+6 olacam bu arada

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardi ve bebeğim 3200 gr olarak şuan. Bide çatı muayenesi yaptı bugün ve uygun dedi normal doğum için fakat açılma yok şuan. Kanama vs olmadi ama yoğun böyle hissi var pelvisimde. Bebek de aşağı inmiş ve cumartesi e kadar doğum olur dedi bakalım hayırlısı

Normal altan muayene yapiliyor ya ona mi benziyor

Ne zamana kadar inmesi lazım acaba ya. Ben özellikle gece yataktan kalkarken tutulmuş gibi kalça ağrısı çekmeye başlayınca kanala mı indi acaba diye düşünmeye başlamıştım ama inmemiş
Doktorum son anda kadar da brkleyen oluyor dedi bazen suyun gelmesiyle iniyormus..ama gecen gun burdan bi anne yorum yapmisti kim tam hatirlayamadim simdi bizim sancimiz olnadigi icin inmemis oluyormus bana cok mantikli gelmisti ama bakalim ne bekliyor bizi benim haftaya persembe kontrol var yazarim inip inmedigini ama daha inmemis bence hic rahat nefes alamiyorum mideme baski cok
fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…