- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Cok ilgililer hosuma gitti beklentimin uzerindeydi cok esprili falan gitti ben zaten sakalasmayi seven bi yapim var kizlarin hepsi çok iyiydi bebis 3700 dogdu 52 cm
Burdada aslında özelde yaygın devlette pek değil benim duyduğum kadarıyla birde yan etkileri durumu var sizde olmuşmuydu mesela? Benimde şuan normal olursa epidural düşünüyorumEvet tekrar epidural ile dogum yapicam Allahtan bir terslik cikmazsa
2 saat kadar sanci cektim sonra vurdurdum biguzel dinlendim uyudum biraz, dogum aninda aci hissetmedim
Turkiyede cok yaygin degil diye gecenlerde gecti konusu burada hatta
Burada yuzde 99 epidural dogum yapiliyo
Su an 4 bucuk yasinda cok şükürTabiki , benim şu an kilo olarak az geldiginden bu sebepten alınır mı acaba diye cekincem var Yoksa Diğer durumlar da gelişebilir tabi.. Çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu bebeğinizin Toparlamistir insallah
Anladım o zaman bebek artık kaç kilo olursa nasip diyeyimGeç değil bence. Çatıya bakma işi bazı gebelerde doğumu başlatıyor gördüğüm kadarıyla.
Rabbim güç verir inşallah. Napalım bir şekilde doğacaklar. Sağlıklı olsunlar da...Anladım o zaman bebek artık kaç kilo olursa nasip diyeyimsezeryandanda korkuyoruk normaldende . Normali denemek istiyorum ama tombiş olursa offf hayırlısı artıl
Canım bnm doğum tarihi 02.07.2020 olarak değişti@saengie 15/06/2020
@634 18/06/2020
@istanbul24 19/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
@ogrtmn hnm 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
@Bluemom 24/06/2020
@Rosemiracle 25/06/2020
@krmzcck 25/06/2020
Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum , sağlıklı ve sevgiyle büyütmek nasip etsin insallah
Bugün günlerden ,
@krclskn 26/06/2020
❣❣❣❣
@Denizferdi34 29/06/2020
busra1tan 29/06/2020
@Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 03/07/2020
@mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
@sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
@Asliii60 24/07/2020
Hadi hayırlısıyla kucağına alırsın insAllah canımKizlar bugün kontrolüm vardı günüm 02.07.2020 olarak seçildi pazartesi günü corona testi yapılacakmış sezeryan öncesi yapılması gerekiyormuş spinal anestezi olarak gerceklesecekmis doğumum genel istedim Dr covid döneminde spinal anestezi kararı alındı dedi ayrı bı heyecan başladı Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah bebek 3300 çıktı geçen haftayla aynı çıktı niye böyle oldu dedim cihazda yanılma olabilir gayet gelişimi iyi dedi ....
amin canım insAllah saolasinHayırlısıyla gelsinler inşallah canım, herşeyin yolunda olmasınaa çok sevindim
insAllah canım hepimizin evladıyla beraberAnladım canım olabilir tabi mutlaka sağlıklı olsunlarda inşallah
Vala artık ne zmn randevu bulursam ,Artık haftalık gidersin zaten canım
Hayır sadece günlük bilgi veriliyor ne zaman çıkacağı ile ilgili bir öngörüde bulunamıyorlar bebeğin durumuna göre değişiyormuşDemekki öncesinden çok anlaşılmıyor Canım çabucak toparlar inşallah Kısa zamanda kavusmanizi canı gönülden dilerim.. Size zaman veriyorlar mi.. Şu gün bugün diye
Doğum yapacağın tarih çok iyi.Canım bnm doğum tarihi 02.07.2020 olarak değişti
Maşallah canım. Güle güle büyüt.Cok ilgililer hosuma gitti beklentimin uzerindeydi cok esprili falan gitti ben zaten sakalasmayi seven bi yapim var kizlarin hepsi çok iyiydi bebis 3700 dogdu 52 cm
Seninle gunumuz ayni bakalim hangimiz önce dogucakBugün kontrole gittim nstde sıkıntı yok dedi dr. Çatı muayenesi de oldum. Çatın uygun, dar değil dedi. 3300 olmuş haftasıyla uyumluymuş. Doğum kanalına inmemiş daha. Ne zaman doğurcam bakalım :))
Normal altan muayene yapiliyor ya ona mi benziyorKızlar ben 37. Haftadayım, bugün doktor çatı muayenesi yaptı. Hiç korkulacak bir şey değil, hafif bir rahatsızlık oluyor ama kesinlikle bağırtacak ağlatacak bir acı değil. Zaten 10-15 saniye anca sürdü. Hiç kendinizi germeyin bence hemen bitiyor.
Doğuran arkadaşlara, bebeklerini sağlıkla büyütsünler. Doğuracaklar da hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Allah hepimizin çocuğuna sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.
Bulursun inş riskli haftalaramin canım insAllah saolasin
insAllah canım hepimizin evladıyla beraber
Vala artık ne zmn randevu bulursam ,
Seninle gunumuz ayni bakalim hangimiz önce dogucakbizim kide kanala inmemis
Ondan daha kısa sürüyo. 5 saniye bile sürmedi benim.Normal altan muayene yapiliyor ya ona mi benziyor
Doktorum son anda kadar da brkleyen oluyor dedi bazen suyun gelmesiyle iniyormus..ama gecen gun burdan bi anne yorum yapmisti kim tam hatirlayamadim simdi bizim sancimiz olnadigi icin inmemis oluyormus bana cok mantikli gelmistiNe zamana kadar inmesi lazım acaba ya. Ben özellikle gece yataktan kalkarken tutulmuş gibi kalça ağrısı çekmeye başlayınca kanala mı indi acaba diye düşünmeye başlamıştım ama inmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?