- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Kanala inince doğum 1 hafta civarında mı oluyo?Kızlar benimde bugün kontrolüm vardi ve bebeğim 3200 gr olarak şuan. Bide çatı muayenesi yaptı bugün ve uygun dedi normal doğum için fakat açılma yok şuan. Kanama vs olmadi ama yoğun böyle hissi var pelvisimde. Bebek de aşağı inmiş ve cumartesi e kadar doğum olur dedi bakalım hayırlısı
Bilmiyorum ki deneyimli anneler cvp bekliyoruzKanala inince doğum 1 hafta civarında mı oluyo?
Bilemedim, oyle yorum yaptiKanala inince doğum 1 hafta civarında mı oluyo?
Bende merak ettimBilmiyorum ki deneyimli anneler cvp bekliyoruz
Bana da hiç şimdiye kadar sancın var demedi. Bi de sancıyı hissetmeyen hissetmediği için açılması fazla olmamış bi arkadaşım vardı. Bu yüzden sezeryana alınan. Öyle demişti yani. Bi de böyle dert var.Doktorum son anda kadar da brkleyen oluyor dedi bazen suyun gelmesiyle iniyormus..ama gecen gun burdan bi anne yorum yapmisti kim tam hatirlayamadim simdi bizim sancimiz olnadigi icin inmemis oluyormus bana cok mantikli gelmistiama bakalim ne bekliyor bizi benim haftaya persembe kontrol var yazarim inip inmedigini ama daha inmemis bence hic rahat nefes alamiyorum mideme baski cok
fazla
Çok heyecanlı bu son zamanlar. Ha geldi ha gelecek diyeBilemedim, oyle yorum yapti
Yani soyle soyleyim mesela aldigin her ilacin yn etkisi var demi ama illaki sendede olacak diye bisey yok, veya ameliyatta yan etki var illaki olacak diye bise yok. Size ne gibi yan etkiden bahsettiler bilmiyorum ama bende herhangi bir yan etkisi olmadi. Bel agrisi diyolar mesela, bende bel agrisi oldu ama illaki epiduraldan diyemem cunku kizimi 2yasina kadar emzirdim kucakda tasidim yani belime narin davranmadim belki dikkat etsem bel agrilarim olmazdi. Ilkinde yan etki gormedim ama ikincide gormeyecegim diyemem tabikide bir risk, ama yapacak bisey yok insallah kotu bise olmaz.Burdada aslında özelde yaygın devlette pek değil benim duyduğum kadarıyla birde yan etkileri durumu var sizde olmuşmuydu mesela? Benimde şuan normal olursa epidural düşünüyorum
Benimde henuz inmedi bence, hala yukarda hissediyorum, asagisi bombos duruyoDoktorum son anda kadar da brkleyen oluyor dedi bazen suyun gelmesiyle iniyormus..ama gecen gun burdan bi anne yorum yapmisti kim tam hatirlayamadim simdi bizim sancimiz olnadigi icin inmemis oluyormus bana cok mantikli gelmistiama bakalim ne bekliyor bizi benim haftaya persembe kontrol var yazarim inip inmedigini ama daha inmemis bence hic rahat nefes alamiyorum mideme baski cok
fazla
Aynen oyle gelmesine istiyorum bir an önceÇok heyecanlı bu son zamanlar. Ha geldi ha gelecek diye
Kayisi cok yedim yine olmsdi sirf lavaboya cikamadm diye bu gece de hastanedeyim ama masaj yaptım karnima lavaboda o sayede kurtuldum sabaha çıkarız insallahÖncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt inşaallahKayısı yemek ve kayısı kompostosu içmek hemen tuvalete çıkartıyor bence denemelisin
insAllah canımBulursun inş riskli haftalar☺
Aynen ya bana da öyle oluyor kasıklarıma baskıdan yataktan doğrulup kalkamıyorumNe zamana kadar inmesi lazım acaba ya. Ben özellikle gece yataktan kalkarken tutulmuş gibi kalça ağrısı çekmeye başlayınca kanala mı indi acaba diye düşünmeye başlamıştım ama inmemiş
Su gaz sancisi beni bitirdi bide dikislerden yuruyemiyorum sanirim yarin tekerlekli sandalye isterim cikarkenYarar tabii kayısı suyu falan da bir de sakız çiğne bol bol
Aynen doktorum meshur bugün çıkış verdi normalde esyalari toparladik kardesim almaya geldi çıkış islemlerjni yaptilar hoppala doktor bir gece daha kalsin demis gaz cikarmistim ama lavaboya cikamadm bide kan degerlerim dusuk diye sonra tekrar yerlestik falanHangi hastanedeydi, Meşhur doktoruna gitmişsin iyiki.. Doğum da da bişey olmaz dediği bişey olmuştur kesin
Spinalde hc sknti yasamadm ne bas ne bel agrisi bi boyun agrim var ama emzirirken durusumdan kaynaklı olabilir sadece igne yapilirken kasmaman elzem gevse ve aslaaa kipirdama yoksa sonrasina agrilar birakirsinKizlar bugün kontrolüm vardı günüm 02.07.2020 olarak seçildi pazartesi günü corona testi yapılacakmış sezeryan öncesi yapılması gerekiyormuş spinal anestezi olarak gerceklesecekmis doğumum genel istedim Dr covid döneminde spinal anestezi kararı alındı dedi ayrı bı heyecan başladı Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah bebek 3300 çıktı geçen haftayla aynı çıktı niye böyle oldu dedim cihazda yanılma olabilir gayet gelişimi iyi dedi ....
Çok mantıklı bir açıklama katılıyorumYani soyle soyleyim mesela aldigin her ilacin yn etkisi var demi ama illaki sendede olacak diye bisey yok, veya ameliyatta yan etki var illaki olacak diye bise yok. Size ne gibi yan etkiden bahsettiler bilmiyorum ama bende herhangi bir yan etkisi olmadi. Bel agrisi diyolar mesela, bende bel agrisi oldu ama illaki epiduraldan diyemem cunku kizimi 2yasina kadar emzirdim kucakda tasidim yani belime narin davranmadim belki dikkat etsem bel agrilarim olmazdi. Ilkinde yan etki gormedim ama ikincide gormeyecegim diyemem tabikide bir risk, ama yapacak bisey yok insallah kotu bise olmaz.
Tavsiye edermisin dersen kesinlikle ederim o baska
37+4 um bugünHadi hayırlısıyla kucağına alırsın insAllah canımbugün 37+? Kaçsın sen benim 37+1 bugün benimde kontrolüm vardı 3500 dedi haftasıyla uyumlu gelişimi güzel artık doğabilir sıkıntı yok dedi ama bana çok geldi sanki kilo ya yanlış söyledi ne bilim kaç olmalı ki bu haftada
Rezene ve anason çayı icebilirsin canımKayisi cok yedim yine olmsdi sirf lavaboya cikamadm diye bu gece de hastanedeyim ama masaj yaptım karnima lavaboda o sayede kurtuldum sabaha çıkarız insallah
Epiduraldanmi korkuyosun?Çok mantıklı bir açıklama katılıyorumYine kişiden kişiye bağlı bir durum.. açıkçası korkuyorum biraz belki epiduralle başarırız nasip olursa ben karşı değilim yardımcı yöntemlere
Yok doğumdan korkuyorum her türlüsünden.. inşallahEpiduraldanmi korkuyosun?
Korkulacak bise yok emin ol
Igne vurulurken tek yapman gereken kimildamaman anestezist ne diyosa oyle yap
Zaten o sancida herseye razi geliyosun
Igneyi hissetmeyecek kadar agrilarin oluyo emin ol
Sonra bi rahatlama geliyo ben biraz kestirmistim ebe gelip kontrol ettiginde dogum ani geldi demisti enerjimi toplamistim dogumhanede 7 ila 13 dk arasinda cocuk cikti
Insallah bu dogumumda kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?