2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kanala inince doğum 1 hafta civarında mı oluyo?

Bana da hiç şimdiye kadar sancın var demedi. Bi de sancıyı hissetmeyen hissetmediği için açılması fazla olmamış bi arkadaşım vardı. Bu yüzden sezeryana alınan. Öyle demişti yani. Bi de böyle dert var.
Benim de bi hafta sonra kontrol var belki inşallah inmeye başlamış olur. Hayırlısı hangi türlüyse o olsun gerçi.

Burdada aslında özelde yaygın devlette pek değil benim duyduğum kadarıyla birde yan etkileri durumu var sizde olmuşmuydu mesela? Benimde şuan normal olursa epidural düşünüyorum
Yani soyle soyleyim mesela aldigin her ilacin yn etkisi var demi ama illaki sendede olacak diye bisey yok, veya ameliyatta yan etki var illaki olacak diye bise yok. Size ne gibi yan etkiden bahsettiler bilmiyorum ama bende herhangi bir yan etkisi olmadi. Bel agrisi diyolar mesela, bende bel agrisi oldu ama illaki epiduraldan diyemem cunku kizimi 2yasina kadar emzirdim kucakda tasidim yani belime narin davranmadim belki dikkat etsem bel agrilarim olmazdi. Ilkinde yan etki gormedim ama ikincide gormeyecegim diyemem tabikide bir risk, ama yapacak bisey yok insallah kotu bise olmaz.
Tavsiye edermisin dersen kesinlikle ederim o baska

Benimde henuz inmedi bence, hala yukarda hissediyorum, asagisi bombos duruyo
Benimde cuma kontrolum bakalim ne diyecek
Nefes alma konusu bendede var ya

Öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt inşaallah Kayısı yemek ve kayısı kompostosu içmek hemen tuvalete çıkartıyor bence denemelisin
Kayisi cok yedim yine olmsdi sirf lavaboya cikamadm diye bu gece de hastanedeyim ama masaj yaptım karnima lavaboda o sayede kurtuldum sabaha çıkarız insallah

Bulursun inş riskli haftalar☺
insAllah canım
Ne zamana kadar inmesi lazım acaba ya. Ben özellikle gece yataktan kalkarken tutulmuş gibi kalça ağrısı çekmeye başlayınca kanala mı indi acaba diye düşünmeye başlamıştım ama inmemiş
Aynen ya bana da öyle oluyor kasıklarıma baskıdan yataktan doğrulup kalkamıyorum

Hangi hastanedeydi, Meşhur doktoruna gitmişsin iyiki.. Doğum da da bişey olmaz dediği bişey olmuştur kesin
Aynen doktorum meshur bugün çıkış verdi normalde esyalari toparladik kardesim almaya geldi çıkış islemlerjni yaptilar hoppala doktor bir gece daha kalsin demis gaz cikarmistim ama lavaboya cikamadm bide kan degerlerim dusuk diye sonra tekrar yerlestik falan ama sezeryan iyiydi beni gaz sancisi zorluyo

Spinalde hc sknti yasamadm ne bas ne bel agrisi bi boyun agrim var ama emzirirken durusumdan kaynaklı olabilir sadece igne yapilirken kasmaman elzem gevse ve aslaaa kipirdama yoksa sonrasina agrilar birakirsin

Çok mantıklı bir açıklama katılıyorum Yine kişiden kişiye bağlı bir durum.. açıkçası korkuyorum biraz belki epiduralle başarırız nasip olursa ben karşı değilim yardımcı yöntemlere

37+4 um bugün

Epiduraldanmi korkuyosun?
Korkulacak bise yok emin ol
Igne vurulurken tek yapman gereken kimildamaman anestezist ne diyosa oyle yap
Zaten o sancida herseye razi geliyosun
Igneyi hissetmeyecek kadar agrilarin oluyo emin ol
Sonra bi rahatlama geliyo ben biraz kestirmistim ebe gelip kontrol ettiginde dogum ani geldi demisti enerjimi toplamistim dogumhanede 7 ila 13 dk arasinda cocuk cikti
Insallah bu dogumumda kolay olur

Yok doğumdan korkuyorum her türlüsünden.. inşallah Siz böyle anlatınca Epidural belki diyorum bi nebze destek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…