Korkma Allah yardimcin olurYok doğumdan korkuyorum her türlüsünden.. inşallahSiz böyle anlatınca Epidural belki diyorum bi nebze destek olur.
Gazın gitmesi için yürümen lazım koridorda ama bu sefer o ağrı yürütmüyor değil mi ben de aynı senin gibi oldum acıdan tansiyonum düşüyordu tekrar oturmak zorunda kalıyordum geçecek merak etme, sık dişini. Klozete gidip otur bekle, yatakta da zor oluyor çıkması çünkü. Dua edecem senin içinSu gaz sancisi beni bitirdi bide dikislerden yuruyemiyorum sanirim yarin tekerlekli sandalye isterim cikarken
Benim de bugün 37ydi. 3300 haftasıyla uyumlu dedi. Belki seninki bikaç gün ileridir ama aşırı fark olmadığı için haftasıyla uyumlu demiştirHadi hayırlısıyla kucağına alırsın insAllah canımbugün 37+? Kaçsın sen benim 37+1 bugün benimde kontrolüm vardı 3500 dedi haftasıyla uyumlu gelişimi güzel artık doğabilir sıkıntı yok dedi ama bana çok geldi sanki kilo ya yanlış söyledi ne bilim kaç olmalı ki bu haftada
Haftasıyla uyumluysa önde olmasına gerek yok aman cnm sağlık olsun MaşAllahBenim de bugün 37ydi. 3300 haftasıyla uyumlu dedi. Belki seninki bikaç gün ileridir ama aşırı fark olmadığı için haftasıyla uyumlu demiştir
Bu arada benim kıza hep bir hafta büyük gözüktüğünü söylerdi. 2 hafta önceki kontrolde fark 5 güne, bugün de 1 güne indi
Acaba bu benim bebişe özel bişey mi, yoksa son haftalarda böyle dengelenme yavaşlama mı oluyor?
Allah yardımcın olsun, ben cesaret edemezdim. Maşallah sanahanımlar yarın sınava girecegim bana dua edın sınavda doğurmayımsuyum faln gelrmi çocuk bezı koymayı düşünüyorum.hasta bezi koydum ama yok çok ses cıkardı haşur huşur ben öle rahat edemem şansa bakalım ne olacak.☺☺
Ya aslında çok geri olmasın uyumlu olsun haftasıyla yeter ama. Bazı sıkıntılı durumlarda son haftalarda bebeğin gelişimi geriliyomuş duruyomuş falan. Bi ara öyle bişeye denk gelmiştim. Ona kafam takıldı aslında. Çok şükür şu an iyi ama ne bileyim öyle çok fazla şey okumamak lazım galiba. Her bebek kendine özel.Haftasıyla uyumluysa önde olmasına gerek yok aman cnm sağlık olsun MaşAllah ☺ benim hep haftasıyla uyumluydu en son 22 Mayısta ki kontrolde (32+1) 2000 Gr di 5 haftada bı buçuk kg almış srnm
Başarılar inşallah ağrısız sancısız güzel bi sınav olurhanımlar yarın sınava girecegim bana dua edın sınavda doğurmayımsuyum faln gelrmi çocuk bezı koymayı düşünüyorum.hasta bezi koydum ama yok çok ses cıkardı haşur huşur ben öle rahat edemem şansa bakalım ne olacak.☺☺
inşallah sağlıkla iyi geçer sınavın.bende giricektim ama kalabalık,bide okadar oturamam rahatsızlanırım diye vazgeçiyorum galiba.hanımlar yarın sınava girecegim bana dua edın sınavda doğurmayımsuyum faln gelrmi çocuk bezı koymayı düşünüyorum.hasta bezi koydum ama yok çok ses cıkardı haşur huşur ben öle rahat edemem şansa bakalım ne olacak.☺☺
hadi hayırlısıyla girer çıkarsın insAllah canımhanımlar yarın sınava girecegim bana dua edın sınavda doğurmayımsuyum faln gelrmi çocuk bezı koymayı düşünüyorum.hasta bezi koydum ama yok çok ses cıkardı haşur huşur ben öle rahat edemem şansa bakalım ne olacak.☺☺
öyle tabi canım sonuçta gerileme yok yavaşlamış biraz o da değişebilir bence Dr bı sıkıntı görmediyse boşa strese gerek yok Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllahYa aslında çok geri olmasın uyumlu olsun haftasıyla yeter ama. Bazı sıkıntılı durumlarda son haftalarda bebeğin gelişimi geriliyomuş duruyomuş falan. Bi ara öyle bişeye denk gelmiştim. Ona kafam takıldı aslında. Çok şükür şu an iyi ama ne bileyim öyle çok fazla şey okumamak lazım galiba. Her bebek kendine özel.
Aminn inşallahhadi hayırlısıyla girer çıkarsın insAllah canımkolay gelsin şimdiden
öyle tabi canım sonuçta gerileme yok yavaşlamış biraz o da değişebilir bence Dr bı sıkıntı görmediyse boşa strese gerek yok Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah
Allah bağışlasınSu an 4 bucuk yasinda cok şükür2 kiloyu gecince pek kuveze konmuyor sanirim icinizi rahat tutun
Cabudak kavuşursunuz inşallah canımHayır sadece günlük bilgi veriliyor ne zaman çıkacağı ile ilgili bir öngörüde bulunamıyorlar bebeğin durumuna göre değişiyormuş
Aynen doktorum meshur bugün çıkış verdi normalde esyalari toparladik kardesim almaya geldi çıkış islemlerjni yaptilar hoppala doktor bir gece daha kalsin demis gaz cikarmistim ama lavaboya cikamadm bide kan degerlerim dusuk diye sonra tekrar yerlestik falanama sezeryan iyiydi beni gaz sancisi zorluyo
hanımlar yarın sınava girecegim bana dua edın sınavda doğurmayımsuyum faln gelrmi çocuk bezı koymayı düşünüyorum.hasta bezi koydum ama yok çok ses cıkardı haşur huşur ben öle rahat edemem şansa bakalım ne olacak.☺☺
Duygularının ozeti ve dualar için teşekkürlerGazın gitmesi için yürümen lazım koridorda ama bu sefer o ağrı yürütmüyor değil mi ben de aynı senin gibi oldum acıdan tansiyonum düşüyordu tekrar oturmak zorunda kalıyordum geçecek merak etme, sık dişini. Klozete gidip otur bekle, yatakta da zor oluyor çıkması çünkü. Dua edecem senin için
Kizlar bugun hastaneye gittim bebegimin fotosunu bile aldim renklibebegim suan 2960gr olmus 47cm bana biraz minyon geldi cunku haftaya dogurursun dedi. Bebegimin kafasi 9.62cm bana buyuk geldi ayni ilk kizimdaki gibi simdilik normal dogum gorunuyor. Acilmam 1cm kadar varmis. Dogum kolay olsun diye 3 seans akupuntur uygulayacak dr. Bugun ilkini yapti. Haftaya digerleri. İnsallah hepimiz icin kolay dogum olur bende durumlar boyle
Insallah en kisa zamanda kendi kendine butun ihtiyaclarini karsilayabilirsinDuygularının ozeti ve dualar için teşekkürlerannem refskatci uyuyakaldi saatlerdir emmekle savasan bebis de kucağımda uyudu kalkip kendin yerine koyamamak bile ne kadar aci
Sanvım vardı canım 4 cm olana kadar uzun sürdü ama 4 santimden sonrası çorap söküğü gibiydi. Doktorum bile şaşırdı evden muayene diye geldi 3 avazda doğurttu. Kızlar normal doğum için gerçekten yürüyüş hurma ve Meryem ana otunu kullanın derim. Çatala çoktum 2 dakika sonra bebeğim kucağındaydı sadece dışta küçük bir sıyrık var yırtılmam olmadı şükür.... Darısı diğer bekleyen annelerin başına benden daha kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. Bir ara size doğum hikayemi anlatırım.Ufaktan sancın var mı. Ay çok heyecanlı
36 +4 teyim. Yok direk dedi çatı muanesi yapmıyorum ben dedi.Basenin görünüşüne göre anlaşılmıyo diye biliyorumKaç haftalıksın? Belki dr una göre muayene için erkendir.
Gogusleri bosaltamama derdi varmis bide bilmezdim bu derdi bu sipadan onceMinyon olsun, kilolu olsun hiç sorun değil, yeter ki sağlıkla gelsinlerinşallah kolay olur ben de doğum öncesi akupunkturu ilk kez duyuyorum, iyiymiş
Rosemiracle geçecek hepsi, hem sen de bu durumu az nazlanma hakki olarak kullan canım, kötü tarafından düşünmemeye çalış, elbet o bebek sana, sen de ona kalacaksın o zaman bol bol tek başına kaldırıp indireceksin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?