2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok doğumdan korkuyorum her türlüsünden.. inşallah Siz böyle anlatınca Epidural belki diyorum bi nebze destek olur.
Korkma Allah yardimcin olur
Herkes yapiyo sende yaparsin
Epidural dogumu kolaylastirir, yani benim tecrubem bu
Etrafimda epiduralle terslik yasayan insan sayisida cok az

Su gaz sancisi beni bitirdi bide dikislerden yuruyemiyorum sanirim yarin tekerlekli sandalye isterim cikarken
Gazın gitmesi için yürümen lazım koridorda ama bu sefer o ağrı yürütmüyor değil mi ben de aynı senin gibi oldum acıdan tansiyonum düşüyordu tekrar oturmak zorunda kalıyordum geçecek merak etme, sık dişini. Klozete gidip otur bekle, yatakta da zor oluyor çıkması çünkü. Dua edecem senin için

Benim de bugün 37ydi. 3300 haftasıyla uyumlu dedi. Belki seninki bikaç gün ileridir ama aşırı fark olmadığı için haftasıyla uyumlu demiştir
Bu arada benim kıza hep bir hafta büyük gözüktüğünü söylerdi. 2 hafta önceki kontrolde fark 5 güne, bugün de 1 güne indi
Acaba bu benim bebişe özel bişey mi, yoksa son haftalarda böyle dengelenme yavaşlama mı oluyor?

Haftasıyla uyumluysa önde olmasına gerek yok aman cnm sağlık olsun MaşAllah benim hep haftasıyla uyumluydu en son 22 Mayısta ki kontrolde (32+1) 2000 Gr di 5 haftada bı buçuk kg almış srnm

Allah yardımcın olsun, ben cesaret edemezdim. Maşallah sana

Haftasıyla uyumluysa önde olmasına gerek yok aman cnm sağlık olsun MaşAllah ☺ benim hep haftasıyla uyumluydu en son 22 Mayısta ki kontrolde (32+1) 2000 Gr di 5 haftada bı buçuk kg almış srnm
Ya aslında çok geri olmasın uyumlu olsun haftasıyla yeter ama. Bazı sıkıntılı durumlarda son haftalarda bebeğin gelişimi geriliyomuş duruyomuş falan. Bi ara öyle bişeye denk gelmiştim. Ona kafam takıldı aslında. Çok şükür şu an iyi ama ne bileyim öyle çok fazla şey okumamak lazım galiba. Her bebek kendine özel.

Başarılar inşallah ağrısız sancısız güzel bi sınav olur

inşallah sağlıkla iyi geçer sınavın.bende giricektim ama kalabalık,bide okadar oturamam rahatsızlanırım diye vazgeçiyorum galiba.

hadi hayırlısıyla girer çıkarsın insAllah canım kolay gelsin şimdiden
öyle tabi canım sonuçta gerileme yok yavaşlamış biraz o da değişebilir bence Dr bı sıkıntı görmediyse boşa strese gerek yok Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah

Aminn inşallah

Su an 4 bucuk yasinda cok şükür 2 kiloyu gecince pek kuveze konmuyor sanirim icinizi rahat tutun
Allah bağışlasın Teşekkür ederim

Hayır sadece günlük bilgi veriliyor ne zaman çıkacağı ile ilgili bir öngörüde bulunamıyorlar bebeğin durumuna göre değişiyormuş
Cabudak kavuşursunuz inşallah canım Dualarım sizinle..

Ne güzel sende bebekte sağlıklı olduktan sonra, kan takviyesi ile çabucak düzelir Sağlığına kavuşursun canim..

Hem başarılar hem kolaylıklar diliyorum. O kadar süre oturmak zorunda olmak çok zor. Ben az önce yüksek lisansın son final sınavıma girdim online, 3 saat sürdü, şu an bacak aramı hissetmiyorum çok korktum bir şey olacak diye. Bu geceyi atlatırsam süper olacak inşallah suyun da gelmez, onu hangi bez tutacakmış şaşarım işin şakası, iyi düşün iyi geçsin. Sen sadece sınavına odaklan, sapasağlam eve dönersin Allahın izniyle

Duygularının ozeti ve dualar için teşekkürler annem refskatci uyuyakaldi saatlerdir emmekle savasan bebis de kucağımda uyudu kalkip kendin yerine koyamamak bile ne kadar aci

Kizlar bugun hastaneye gittim bebegimin fotosunu bile aldim renkli bebegim suan 2960gr olmus 47cm bana biraz minyon geldi cunku haftaya dogurursun dedi. Bebegimin kafasi 9.62cm bana buyuk geldi ayni ilk kizimdaki gibi simdilik normal dogum gorunuyor. Acilmam 1cm kadar varmis. Dogum kolay olsun diye 3 seans akupuntur uygulayacak dr. Bugun ilkini yapti. Haftaya digerleri. İnsallah hepimiz icin kolay dogum olur bende durumlar boyle

Minyon olsun, kilolu olsun hiç sorun değil, yeter ki sağlıkla gelsinler inşallah kolay olur ben de doğum öncesi akupunkturu ilk kez duyuyorum, iyiymiş

Rosemiracle geçecek hepsi, hem sen de bu durumu az nazlanma hakki olarak kullan canım, kötü tarafından düşünmemeye çalış, elbet o bebek sana, sen de ona kalacaksın o zaman bol bol tek başına kaldırıp indireceksin zaten

Duygularının ozeti ve dualar için teşekkürler annem refskatci uyuyakaldi saatlerdir emmekle savasan bebis de kucağımda uyudu kalkip kendin yerine koyamamak bile ne kadar aci
Insallah en kisa zamanda kendi kendine butun ihtiyaclarini karsilayabilirsin bu arada Bebege isim koydun mu cnm merak ettim

Ufaktan sancın var mı. Ay çok heyecanlı
Sanvım vardı canım 4 cm olana kadar uzun sürdü ama 4 santimden sonrası çorap söküğü gibiydi. Doktorum bile şaşırdı evden muayene diye geldi 3 avazda doğurttu. Kızlar normal doğum için gerçekten yürüyüş hurma ve Meryem ana otunu kullanın derim. Çatala çoktum 2 dakika sonra bebeğim kucağındaydı sadece dışta küçük bir sıyrık var yırtılmam olmadı şükür.... Darısı diğer bekleyen annelerin başına benden daha kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. Bir ara size doğum hikayemi anlatırım.

Gogusleri bosaltamama derdi varmis bide bilmezdim bu derdi bu sipadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…