2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Harika gözün aydın canım. İnşallah benim doğumum da böyle kolay ve hızlı ilerler hurma ve yürüyüş yapıyorum ama meryem ana otum yok. Okunmuş zemzem suyu içtim, inşallah faydası olur. Darısı pazartesi günü benim başıma inşallah

Saglikli guzel gunlerde bebegini buyur insallah Canim yuruyusu dogum icin hastaneye gittiginde ordaki yaptin yoksa oncesinden mi ...nasil tavsiye ediyorsun

Gunde kac tane hurma yiyiyorsun

Sütüm olacak mı yeter mi acaba derken nereye geldik :) aah ah aynı dert şu an

Rosemiracle & B Bluemom emzirme egitimi verirken sadece bir göğüsten emzirmek gerektiğini bir göğüs boşalttıktan sonra diğerinden emzirmek gerektiği söylenmişti..Sanırım boşaltmak dediğiniz şey tam olarak bu dimi..

Oh maşallah darısı bize olsun bende bekliyorum normal için

Ay maşallah Hayırlı olsun bebeğini.
Amin inşallah bizim de öyle olur.

Evet hatta emzirirken bir göğüs tam bosalmadan da bebek doyup birakabiliyor. O zaman da göğsü sağarak boşaltmak lazim zaten obur turlu gerginlik hissediliyor rahatsiz ediyor baya

Canim benim goguslerim cok buyuk zaten yani zayifkende oyleydi hamilelikte iyice buyudu ucu da yok bebek alamiyo agzina guzelce ici sut dolu sisti sertkesti ates gibi yaniyo bosaltmaya calisiyorum makineyle kanio artik ama bebege zor geliyo silikon uc kullandik biraz onu alin dediler bulasmaz olaydik zar zor bugun unutturdum ama doymuyor arada sütume ragmen mama veriyorum cok zoruma gidiyo emmeye calisirken kan ter icinde kaliyo

Çok zor ya allah yardımcın olsun doğum geçti başka başka zorluklar çıktı karşına gözün aydın olsun bebeğin sağlıklı olsun düzelir inşaallah yara olmadan geçer

Bana doktorum hiç böyle şeyler söylemiyor neden ya böyle diye diye 9 ay oldu . Yapmam yemem gereken bir şey var mı dedim hiç oralı olmadı . Yani yapabilirsin yürüyüş dedi sadece . Hurma aldım ama bebek tombik olacak diyede sürekli yiyemiyorum

Benim doktor genelde yeme dedi bebek kilo alacağı için yürüyüşü söyledi ama...

Benim doktor genelde yeme dedi bebek kilo alacağı için yürüyüşü söyledi ama...
Neler olacak nasıl olacak cok merak ediyorum . Gerçi bir tane sporcu kadın hamilelikte o kadar spor yapmasına rağmen hemen doğuramamıştı . Insanın yapısına bağlı birazda sanırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…