HarikaSanvım vardı canım 4 cm olana kadar uzun sürdü ama 4 santimden sonrası çorap söküğü gibiydi. Doktorum bile şaşırdı evden muayene diye geldi 3 avazda doğurttu. Kızlar normal doğum için gerçekten yürüyüş hurma ve Meryem ana otunu kullanın derim. Çatala çoktum 2 dakika sonra bebeğim kucağındaydı sadece dışta küçük bir sıyrık var yırtılmam olmadı şükür.... Darısı diğer bekleyen annelerin başına benden daha kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. Bir ara size doğum hikayemi anlatırım.
Sütüm olacak mı yeter mi acaba derken nereye geldik :) aah ah aynı dert şu anGogusleri bosaltamama derdi varmis bide bilmezdim bu derdi bu sipadan once
Saglikli guzel gunlerde bebegini buyur insallahSanvım vardı canım 4 cm olana kadar uzun sürdü ama 4 santimden sonrası çorap söküğü gibiydi. Doktorum bile şaşırdı evden muayene diye geldi 3 avazda doğurttu. Kızlar normal doğum için gerçekten yürüyüş hurma ve Meryem ana otunu kullanın derim. Çatala çoktum 2 dakika sonra bebeğim kucağındaydı sadece dışta küçük bir sıyrık var yırtılmam olmadı şükür.... Darısı diğer bekleyen annelerin başına benden daha kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. Bir ara size doğum hikayemi anlatırım.
Gunde kac tane hurma yiyiyorsunHarikagözün aydın canım. İnşallah benim doğumum da böyle kolay ve hızlı ilerler hurma ve yürüyüş yapıyorum ama meryem ana otum yok. Okunmuş zemzem suyu içtim, inşallah faydası olur. Darısı pazartesi günü benim başıma inşallah
Ben 5 tane yiyorum.Gunde kac tane hurma yiyiyorsun
Sütüm olacak mı yeter mi acaba derken nereye geldik :) aah ah aynı dert şu an
Canım bebeğin vücudu geldiği için o şişlik oluyor.yer değiştirdiğinde gidecektir o şişlikKızlar karnımın sol tarafı sağ tarafından şiş sizdede varmı böyle bir durum ?
Oh maşallah darısı bize olsun bende bekliyorum normal içinSanvım vardı canım 4 cm olana kadar uzun sürdü ama 4 santimden sonrası çorap söküğü gibiydi. Doktorum bile şaşırdı evden muayene diye geldi 3 avazda doğurttu. Kızlar normal doğum için gerçekten yürüyüş hurma ve Meryem ana otunu kullanın derim. Çatala çoktum 2 dakika sonra bebeğim kucağındaydı sadece dışta küçük bir sıyrık var yırtılmam olmadı şükür.... Darısı diğer bekleyen annelerin başına benden daha kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. Bir ara size doğum hikayemi anlatırım.
Onun da tarzı öyleymiş demek :)36 +4 teyim. Yok direk dedi çatı muanesi yapmıyorum ben dedi.
Ay maşallahSanvım vardı canım 4 cm olana kadar uzun sürdü ama 4 santimden sonrası çorap söküğü gibiydi. Doktorum bile şaşırdı evden muayene diye geldi 3 avazda doğurttu. Kızlar normal doğum için gerçekten yürüyüş hurma ve Meryem ana otunu kullanın derim. Çatala çoktum 2 dakika sonra bebeğim kucağındaydı sadece dışta küçük bir sıyrık var yırtılmam olmadı şükür.... Darısı diğer bekleyen annelerin başına benden daha kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. Bir ara size doğum hikayemi anlatırım.
Evet hatta emzirirken bir göğüs tam bosalmadan da bebek doyup birakabiliyor. O zaman da göğsü sağarak boşaltmak lazim zaten obur turlu gerginlik hissediliyor rahatsiz ediyor bayaRosemiracle & B Bluemom emzirme egitimi verirken sadece bir göğüsten emzirmek gerektiğini bir göğüs boşalttıktan sonra diğerinden emzirmek gerektiği söylenmişti..Sanırım boşaltmak dediğiniz şey tam olarak bu dimi..
Canim benim goguslerim cok buyuk zaten yani zayifkende oyleydi hamilelikte iyice buyudu ucu da yok bebek alamiyo agzina guzelce ici sut dolu sisti sertkesti ates gibi yaniyo bosaltmaya calisiyorum makineyle kanio artik ama bebege zor geliyo silikon uc kullandik biraz onu alin dediler bulasmaz olaydik zar zor bugun unutturdum ama doymuyor arada sütume ragmen mama veriyorum cok zoruma gidiyo emmeye calisirken kan ter icinde kaliyoRosemiracle & B Bluemom emzirme egitimi verirken sadece bir göğüsten emzirmek gerektiğini bir göğüs boşalttıktan sonra diğerinden emzirmek gerektiği söylenmişti..Sanırım boşaltmak dediğiniz şey tam olarak bu dimi..
Çok zor ya allah yardımcın olsun doğum geçti başka başka zorluklar çıktı karşına gözün aydın olsun bebeğin sağlıklı olsun düzelir inşaallah yara olmadan geçerCanim benim goguslerim cok buyuk zaten yani zayifkende oyleydi hamilelikte iyice buyudu ucu da yok bebek alamiyo agzina guzelce ici sut dolu sisti sertkesti ates gibi yaniyo bosaltmaya calisiyorum makineyle kanio artik ama bebege zor geliyo silikon uc kullandik biraz onu alin dediler bulasmaz olaydik zar zor bugun unutturdum ama doymuyor arada sütume ragmen mama veriyorum cok zoruma gidiyo emmeye calisirken kan ter icinde kaliyo
Yaradan kacis olmadi doysun da gozume gelmiyoÇok zor ya allah yardımcın olsun doğum geçti başka başka zorluklar çıktı karşına gözün aydın olsun bebeğin sağlıklı olsun düzelir inşaallah yara olmadan geçer
Bana doktorum hiç böyle şeyler söylemiyor neden yaHarikagözün aydın canım. İnşallah benim doğumum da böyle kolay ve hızlı ilerler hurma ve yürüyüş yapıyorum ama meryem ana otum yok. Okunmuş zemzem suyu içtim, inşallah faydası olur. Darısı pazartesi günü benim başıma inşallah
Benim doktor genelde yeme dedi bebek kilo alacağı içinBana doktorum hiç böyle şeyler söylemiyor neden yaböyle diye diye 9 ay oldu . Yapmam yemem gereken bir şey var mı dedim hiç oralı olmadı . Yani yapabilirsin yürüyüş dedi sadece . Hurma aldım ama bebek tombik olacak diyede sürekli yiyemiyorum
Neler olacak nasıl olacak cok merak ediyorum . Gerçi bir tane sporcu kadın hamilelikte o kadar spor yapmasına rağmen hemen doğuramamıştı . Insanın yapısına bağlı birazda sanırimBenim doktor genelde yeme dedi bebek kilo alacağı içinyürüyüşü söyledi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?