2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Neler olacak nasıl olacak cok merak ediyorum . Gerçi bir tane sporcu kadın hamilelikte o kadar spor yapmasına rağmen hemen doğuramamıştı . Insanın yapısına bağlı birazda sanırim
Aynen hiç belli olmaz. Ben 8 saatte doğurdum. Buna da bakıcaz artık. Daha kısa sürmesini umut ediyorum

Ben en çok korktugun durumu sormak istiyorum çocuk doğunca eşin ve ailesi bı pürüz çıkarttı mi ne tepki verdiler in inşallah bir sorun yasamamissin dur
Kardesimin birine satasti surtusme cikti babam mudahil oldu fiziksel degil ama laf dalasi seklinde ufak capli bir kac dakika oldu ben dogumdan ciktiktan sonra oldu odamin kapisinin onunde ailelerden yana sknti yok birbirleriyle skntilari yok ailesinden sadece benim es sknti ve ariza diger bireyler çok ilgililer o da bana denk geldi bosanmayla ilgili beni suclamaya basladi ben kriz çıkarmısim falan saatte bir ariyo ya da video istiyo agladi falab baya baba olmayi cok istiyordu o istiyo diye ben cocuk fikrine sicak bakmistim yoksa ben asla çocuk istemiyorum dese super bencede derdim ben cok uzaktim cocuk fikrine oldim olasi

iyi dileklerin için çok sagol canım.bende pert oldum valla ayy

Maşallah ben hamile degilm olmak istiyorum hayırlı olsun hepinize

Evet gelelim sınav geçti geçti ama nasıl geçti ilk 1 saatın sonunda bianda tansiyonum düştü gözümn önü karardı buram buram terledim resmen.bayılacam sandım artık ümidi kesmştim kndimden.baya bı ara verdim derin nefes aldım şekerdi suydu derkn idare ettim 2 sefr faln oldu herlde.ayy çok kötydü.hiç aklma gelmyn sey oldu.dogurmayı ble dsndum ama bnu hiç dsnmedydm

Ya ben hala inanmıyorum sanki kendimi kandırıyormuş gibi hissediyorum dün iki kez kanda verdi. Gece ikna olamadım idrar testi yaptım Rabbim tüm kötülüklerden korusun dengeli beslenme önemli
Dengeli beslenme nasıl besleniyor dün canım anltrmsn bende hamile kalmak istiyorm bir sene önce mol gebelik geçirdim doktor bir sene korunun dedi bu ay bitti bir sene çok istyrz cocugmz olsun neler yaptın nasıl beslendn anltrmsn bana

Neyse ki eline aldın sağlıklı sıhhatli Allah kolaylık versin inşallah zor isler

Ahh hayırlısı olsun tüm doğum yapan arkadaşlara kızlar..

Benim gibi bekleyenlere de allah kolaylıklar versin.. Bugün biraz toparladım evi daha çok işim var gerçi ama son 10 gün artık inşallah yetişir..

Bu corona dolayısıyla çok gerginim. Yardımcı kimse de yok , bende istemiyorum zaten kimseyi .. Bir an evvel sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz inşallahh...

Oğlanlar tembel oluyo biraz benim ki de ağzına dolu dolu süt gelsin istiyor. 2 kere cekiyo emmek için 3. De bagiriyo birakiyo

ya tüh canım kötü olmuş ama Allah tan önemli birşey olmamış geçmiş olsun sınav nasıldı peki değdi mi sence
Bnmde pazartesi covid testi yapılacakmış Sezeryan öncesi çok heyecanlıyım doğum öncesi bı de onun heyecani çıktı bugün sabaha kadar rüyamda test yaptırdım
Olur öyle bende düşündüğüm şeyleri hep rüyanda görürüm

Bnmde pazartesi covid testi yapılacakmış Sezeryan öncesi çok heyecanlıyım doğum öncesi bı de onun heyecani çıktı bugün sabaha kadar rüyamda test yaptırdım
Her hastanede yapılmıyor sanırım aslında güzel bişey test yapılması özel hastanede mi yapacaksanız doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…