- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Geçmiş olsun ... Sezeryandan sonra kanamaniz var mı benim sadece 4 gün sürdü o da çok hafifBu arada sevgili arkadaşlar size boyun tutulması yazdığım şey boyun tutulması değilmiş spinal anestezinin etkisiymiş.bir hafta kadar sürüyormuş.benim ilk sezeryanımda olmamıştı.Ama bu kez spinal çok etkiledi inanılmaz bir kafa baş boyun ağrısı oluyor.tedavisi günde 5 litreye kadar su sürekli içebildiğin kadar kahve bolca yatmak ve ağrı kesici iğne benim 4.günüm daha iyiye gidiyorum dicloron ağrı kesici iğne yaptırıyorum sağlık ocağında yoksa dayanılmaz oluyor.iğneden 3 saat sonraki sütümü sağıp atıyorum süte geçiyormuş.
Yaa tebrik ederim, normal doğum bekliyordun, bugün kimse yok diye listeyi paylasmadimBende doğurdum çok şükür sabah 10 da Sipinal sezaryen oldum çok şükür yavrularım iyi yanımdalardarısı bütün bekleyen hamişlere Allah selametle kavuştursun
Manüel göğüs pompaları sizce işe yarıyo mu kızlar? Bu ara tekrar düşünmeye başladım alsam mı
Kizlaaaar ben üşütmusum herhlde çok kötüyüm geceden beri tuvaletten çıkamadım karnım ağrıyor bulantı var bugün akşama kadar da yattım resmen ölü gibi bı doguraydim sağlıkla vala iyice bıkkınlık geldi
Teşekkür ederim canımYaa tebrik ederim, normal doğum bekliyordun, bugün kimse yok diye listeyi paylasmadimHızlı giriş yaptınız tebrik ederim
Gözün aydın canımBende doğurdum çok şükür sabah 10 da Sipinal sezaryen oldum çok şükür yavrularım iyi yanımdalardarısı bütün bekleyen hamişlere Allah selametle kavuştursun
Evet özel hastane dua edin bana lütfen kizlar sonuclatimiz temiz çıksınHer hastanede yapılmıyor sanırım aslında güzel bişey test yapılması özel hastanede mi yapacaksanız doğumu
Daha dün gece başladı cnm yarına geçmezse doktora gidicem limonlu kahve haşlanmış patates yiyorum bklm geçsin diye bütün hamilelik boyunca hiç çıkarmadım demin ilk kez bulantım felaket oldu cikardm rahatladım bklm insAllah gecerManuel göğüs pompasini hiç tavsiye eden olmadı, otomatik olanı aldık bizde ..
İshal hali varsa ve çok uzun surduyse doktora danışmanız da fayda var.. Vücut şu kaybediyor sizi de bebeği de zor.duruma sokmasin Maşallah çok geçmiş olsun..
Sinavin nasil gecti canimnazar degdi vallavtspda yazmıştım baya bi kötü oldum ama pes etmedm ☺
Saglik olsun canim hayat suprizlerle doluTeşekkür ederim canımdarısı başına sağlıkla. Maalesef kızım son anda yan çizdi ters döndü yoksa açılmada vardı sancıda nasip böyle oldu
Kuzum benim 9 Temmuz Sezaryen tarihim benide eklermisin listeyeYaa tebrik ederim, normal doğum bekliyordun, bugün kimse yok diye listeyi paylasmadimHızlı giriş yaptınız tebrik ederim
Covid testi burdada oluyomusBnmde pazartesi covid testi yapılacakmış Sezeryan öncesi çok heyecanlıyım doğum öncesi bı de onun heyecani çıktı bugün sabaha kadar rüyamda test yaptırdım
Gümüş kalkan kullanıyorum 1 hafta oldu doğum yapalı çok şükür bı yara olmadi.bazen biraz sızlıyor o da benim bebek ucundan tutarak emiyorKızlar ben doktora göğüs ucu için madecassol krem de yazdırdım. Kullanıyorum. Lansinoh ve kantaron yağı da kullanıyorum. Bu kez yara olmasın diye elimden geleni yapıcam.inşallah işe yarar..
maşşallah canım bebişine.idrar tahlılını ne için istedi .benimde bugun yoğun yoğun akıntılarm geldi cuma gnu alttak baktılardı ondan snra hafif yanmalımda oldu enfeksıyon mu kaptm acabaMrblar kızlar şükür kaç haftadan sonra Dr geldim ultrasonla baktı şükür herşey yolundaymis haftasıyla uyumlu suyu iyi artık doğabilir dedi nst ve idrar tahlili istedi tahlili verdim yemek yemeye geldik nst den önce birazdan nst giricem bklm sancı çıkacak mı bu arada MaşAllah benim kuzucuk 3.500 Gr olmuşbı kaç yüz Gr yanılma payı vardr tabi de çok şükür bklm
Protein kaçağı enfeksiyon riskine karşı yaptı sanırım şükür temiz çıktı canım benim akıntı kesildi tuhaf ama tahriş olmuştur belki muayenede bilmem değildir insAllah cnm enfeksiyonmaşşallah canım bebişine.idrar tahlılını ne için istedi .benimde bugun yoğun yoğun akıntılarm geldi cuma gnu alttak baktılardı ondan snra hafif yanmalımda oldu enfeksıyon mu kaptm acaba
Doğumdan önce de ishal oluyor biliyorsun değil mi ? Ben kızım da son ana kadar kabızdım.Sürekli hoşaf ,komposto içiyordum.Son gün sancım falan yoktu ama yerimden kalkacak halim yoktu .Yemek bile yememistim.Sancilar başlayınca bir ishal başladı .Dakika da bir lavaboya gittimKizlaaaar ben üşütmusum herhlde çok kötüyüm geceden beri tuvaletten çıkamadım karnım ağrıyor bulantı var bugün akşama kadar da yattım resmen ölü gibi bı doguraydim sağlıkla vala iyice bıkkınlık geldi
Kuzum benim 9 Temmuz Sezaryen tarihim benide eklermisin listeye
evet cnm onu bende duydum yaklaştı hissediyorum sanki bende doğumu ama sadeec ishal değil işte bulanti da vardı afedersin çıkardım akşam hatta birazda gceti şu an sadece karnım ağrıyor ishal de kesildi gibi ya doğru düzgün yemek yemediğm için bklm yarın bi olsun da şu an ki karnımdaki gerilme ağrıyı bilemedim ishalden mi doğum sancısı miDoğumdan önce de ishal oluyor biliyorsun değil mi ? Ben kızım da son ana kadar kabızdım.Sürekli hoşaf ,komposto içiyordum.Son gün sancım falan yoktu ama yerimden kalkacak halim yoktu .Yemek bile yememistim.Sancilar başlayınca bir ishal başladı .Dakika da bir lavaboya gittimDiyorum yemekte yemedim ,hosafta yemedim.Meger vücut doğal lavmana başlamış
insAllah kolay olur cnm benimde ikinci yakında arkadaşım yaptı rahattı diyor tek sıkıntı dikişleri zor olmuş onun ilki de öyle olmuş amaİkinci doğum kolay oluyor diyorlar ama yakın zamanda 4 arkadaşım doğum yaptı ve hepsi ilkinden daha kötü oldu diyorÇok korkuyorum
Kahverengi kısmı olabildiğince ağzına yerleştir bebeğinin.Gümüş kalkan kullanıyorum 1 hafta oldu doğum yapalı çok şükür bı yara olmadi.bazen biraz sızlıyor o da benim bebek ucundan tutarak emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?