2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlaaaar ben üşütmusum herhlde çok kötüyüm geceden beri tuvaletten çıkamadım karnım ağrıyor bulantı var bugün akşama kadar da yattım resmen ölü gibi bı doguraydim sağlıkla vala iyice bıkkınlık geldi

Geçmiş olsun ... Sezeryandan sonra kanamaniz var mı benim sadece 4 gün sürdü o da çok hafif

Bende doğurdum çok şükür sabah 10 da Sipinal sezaryen oldum çok şükür yavrularım iyi yanımdalar darısı bütün bekleyen hamişlere Allah selametle kavuştursun
Yaa tebrik ederim, normal doğum bekliyordun, bugün kimse yok diye listeyi paylasmadim Hızlı giriş yaptınız tebrik ederim

Manüel göğüs pompaları sizce işe yarıyo mu kızlar? Bu ara tekrar düşünmeye başladım alsam mı

Manuel göğüs pompasini hiç tavsiye eden olmadı, otomatik olanı aldık bizde ..

İshal hali varsa ve çok uzun surduyse doktora danışmanız da fayda var.. Vücut şu kaybediyor sizi de bebeği de zor.duruma sokmasin Maşallah çok geçmiş olsun..

Yaa tebrik ederim, normal doğum bekliyordun, bugün kimse yok diye listeyi paylasmadim Hızlı giriş yaptınız tebrik ederim
Teşekkür ederim canım darısı başına sağlıkla. Maalesef kızım son anda yan çizdi ters döndü yoksa açılmada vardı sancıda nasip böyle oldu

Bende doğurdum çok şükür sabah 10 da Sipinal sezaryen oldum çok şükür yavrularım iyi yanımdalar darısı bütün bekleyen hamişlere Allah selametle kavuştursun
Gözün aydın canım emzirdin mi iki minnoşuda 4 gün arayla minnoşlarımız doğmuş oldu

Daha dün gece başladı cnm yarına geçmezse doktora gidicem limonlu kahve haşlanmış patates yiyorum bklm geçsin diye bütün hamilelik boyunca hiç çıkarmadım demin ilk kez bulantım felaket oldu cikardm rahatladım bklm insAllah gecer

Teşekkür ederim canım darısı başına sağlıkla. Maalesef kızım son anda yan çizdi ters döndü yoksa açılmada vardı sancıda nasip böyle oldu
Saglik olsun canim hayat suprizlerle dolu
Onemli olan saglikla sorunsuz olmasi
Gozun aydin bu arada

Bnmde pazartesi covid testi yapılacakmış Sezeryan öncesi çok heyecanlıyım doğum öncesi bı de onun heyecani çıktı bugün sabaha kadar rüyamda test yaptırdım
Covid testi burdada oluyomus
Arkadasim yaptirdi zor diyodu
Nasil acaba
Ay dogum stresi yetmiyo gibi bide bu test ya rabbim

Kızlar ben doktora göğüs ucu için madecassol krem de yazdırdım. Kullanıyorum. Lansinoh ve kantaron yağı da kullanıyorum. Bu kez yara olmasın diye elimden geleni yapıcam.inşallah işe yarar..
Gümüş kalkan kullanıyorum 1 hafta oldu doğum yapalı çok şükür bı yara olmadi.bazen biraz sızlıyor o da benim bebek ucundan tutarak emiyor

maşşallah canım bebişine.idrar tahlılını ne için istedi .benimde bugun yoğun yoğun akıntılarm geldi cuma gnu alttak baktılardı ondan snra hafif yanmalımda oldu enfeksıyon mu kaptm acaba

maşşallah canım bebişine.idrar tahlılını ne için istedi .benimde bugun yoğun yoğun akıntılarm geldi cuma gnu alttak baktılardı ondan snra hafif yanmalımda oldu enfeksıyon mu kaptm acaba
Protein kaçağı enfeksiyon riskine karşı yaptı sanırım şükür temiz çıktı canım benim akıntı kesildi tuhaf ama tahriş olmuştur belki muayenede bilmem değildir insAllah cnm enfeksiyon

Doğumdan önce de ishal oluyor biliyorsun değil mi ? Ben kızım da son ana kadar kabızdım.Sürekli hoşaf ,komposto içiyordum.Son gün sancım falan yoktu ama yerimden kalkacak halim yoktu .Yemek bile yememistim.Sancilar başlayınca bir ishal başladı .Dakika da bir lavaboya gittim Diyorum yemekte yemedim ,hosafta yemedim.Meger vücut doğal lavmana başlamış

evet cnm onu bende duydum yaklaştı hissediyorum sanki bende doğumu ama sadeec ishal değil işte bulanti da vardı afedersin çıkardım akşam hatta birazda gceti şu an sadece karnım ağrıyor ishal de kesildi gibi ya doğru düzgün yemek yemediğm için bklm yarın bi olsun da şu an ki karnımdaki gerilme ağrıyı bilemedim ishalden mi doğum sancısı mi
İkinci doğum kolay oluyor diyorlar ama yakın zamanda 4 arkadaşım doğum yaptı ve hepsi ilkinden daha kötü oldu diyor Çok korkuyorum
insAllah kolay olur cnm benimde ikinci yakında arkadaşım yaptı rahattı diyor tek sıkıntı dikişleri zor olmuş onun ilki de öyle olmuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…