Bnmde pazartesi covid testi yapılacakmış Sezeryan öncesi çok heyecanlıyım doğum öncesi bı de onun heyecani çıktı bugün sabaha kadar rüyamda test yaptırdım
Bende doğurdum çok şükür sabah 10 da Sipinal sezaryen oldum çok şükür yavrularım iyi yanımdalar darısı bütün bekleyen hamişlere Allah selametle kavuştursun
Dogum yapan sessizlesiyor isteriz burada guzel dogum hikayeleri okumayi. Bebegi ilk kucaginiza aldiginiz ani sicak ve islakken ki zaten son zamanlar gecmek bilmiyo
Dogum yapan sessizlesiyor isteriz burada guzel dogum hikayeleri okumayi. Bebegi ilk kucaginiza aldiginiz ani sicak ve islakken ki zaten son zamanlar gecmek bilmiyo
Ne kadar gec o kadar iyi aslinda ama yani 40i tamamlamalari dr bana haftaya dogrursun dedi neye istinaden dedi bilmiyorum ama bana oyle geliyor ki 40ida geceriz
Ne kadar gec o kadar iyi aslinda ama yani 40i tamamlamalari☺ dr bana haftaya dogrursun dedi neye istinaden dedi bilmiyorum ama bana oyle geliyor ki 40ida geceriz
Ya orası öyle ama artık yorulduk sanırım çok zorluyor son haftalar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler insAllah su an herşey normal ama ya sancı açılma olmazsa diye korkmaya başladım normal istiyorum çünkü ben
doğum sancısı geçmez sanırım şu an ağrın yoksa endişelenme bebeğin hareketlerini hissediyor musun
aynen öyle kızım erken gelince bunu da öyle olur diyorum her an bekliyorum Ama gelesi yok sanırım
Bebeğim hareket ediyor canım.bekliyorum biraz daha takip edeyim.kimse yok yanımda bu durum biraz beni korkutuyor.yalancı sancı isede eşimi telaşlandırmak istemiyorum
Bebeğim hareket ediyor canım.bekliyorum biraz daha takip edeyim.kimse yok yanımda bu durum biraz beni korkutuyor.yalancı sancı isede eşimi telaşlandırmak istemiyorum
Ya orası öyle ama artık yorulduk sanırım çok zorluyor son haftalar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler insAllah su an herşey normal ama ya sancı açılma olmazsa diye korkmaya başladım normal istiyorum çünkü ben
Hakkimizda hayirlisi olan olsun. Hersey olabilir dogum esnasinda tabi ama olumlu dusunmek olumlu seyleri cagirir. Bende normal istiyorum ilki normaldi ve zordu bu sefer kolay olacak diyorum hee yaptigim bisey var mi yok sadece 2. Olmasi hasebiyle
Yalanci sanci belden girmez canim. Birde duzenli olmaz bu duzenli mi dakikasini takip et. Giderek azalarak dakikasi sanci girer ya bele ya da kasıklara