2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aman telefonunu yanından ayırma canım eşin çok mu uzakta geçen bende dedim tam herhalde doğurcam geçti
Eşim 3 saat uzakta canım ona da haber verdim.ama sürekli gelmiyor artık belimde ağrı devam ediyor ama yoruldum biraz ondanmı bilmiyorum.
Yalanci sanci belden girmez canim. Birde duzenli olmaz bu duzenli mi dakikasini takip et. Giderek azalarak dakikasi sanci girer ya bele ya da kasıklara
4 kere girdi ama canım sonra devamı gelmedi.belimde bir ağrı hissediyorum sürekli olan ama onun gibi değil yorgunluktan mı bilmiyorum.ben en iyisi duşumu felan alayım ne olur ne olmaz

Dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun bebeginizi size bagislasin.ne olur bizede dua edin.artik dayanilmaz bi hal aldi gebeligim.uykusuzluk kasilmalar belimin dayanilmaz agrisi nefes darligim carpintim ve artik malesef sicak basmalarim var.sicaktan nefes alamiyorum.uzaniyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor.bebegimin pozisyonu dik makat gelis bu yuzden gogus kafesimi cok zorluyor agrilardan pert durumdayim.aglamalarima engel olamiyorum surekli agliyorum.henuz 3 haftam var doguma ne olur dua edin.Rabbim kolaylastirsin bu sureci dayanacak gucum kalmadi

Hakkimizda hayirlisi olan olsun. Hersey olabilir dogum esnasinda tabi ama olumlu dusunmek olumlu seyleri cagirir. Bende normal istiyorum ilki normaldi ve zordu bu sefer kolay olacak diyorum hee yaptigim bisey var mi yok sadece 2. Olmasi hasebiyle
bende iyi düşünmeye çalışıyorum ilki çok kolaydı insAllah bu daha da kolay olur diyim o zaman hayırlısı bklm
sen hazırlığını yap tabi her ihtimale karşı duş da iyi geliyor geçen bende dua alınca biraz rahatlamstim nasılsın şimdi
Allah yardımcımız olsun canım sezeryan mi olacaksın artık makat gelişli olduğu için bende bı an önce olsun istiyorum artık hayırlısı sağlıkla gelsinler insAllah

Yorgunlukta etkiler tabi ben yorulunca kalkamaz oluyorum hatta hareket edemiyorum bel ve bacak agrisindan.

sen hazırlığını yap tabi her ihtimale karşı duş da iyi geliyor geçen bende dua alınca biraz rahatlamstim

Yorgunlukta etkiler tabi ben yorulunca kalkamaz oluyorum hatta hareket edemiyorum bel ve bacak agrisindan.
Kızlar duş iyi geldi daha iyi hissediyorum ama sancılar belden geliyordu yalancı doğum sancısı olabilir mi yoksa doğumun yakın olduğunu mu düşünmeliyim.

perşembe kontrolüm var o zamana kadar bişey olmazsa bakalım doğum için gün verecekler.

Cnm bel ağrısı bende de hep oldu son haftalarda hala da var ama cuma günü nst girdiğimde sancı çıkmadı snrm yalancı ağrı yükten kaynaklı ama dikat etmrk dinlemek gerek kendimizi

Allah razı olsun evet emiyorlar şükür ama kızım daha zayıf biraz güçsüz zor bela emziriyorum
Kaç kilo doğdular canım. Benimde kızım zayıf. Kızımda enfeksiyon çıktı. Çok halsizdi bilmiyoruz ya zorluyorum meme ucumu bir çekti sinirle

Amin canım inşallah Rabbim yardımcın olsun

Canım Rabbim yardımcın olsun. Biraz daha sabretmekten başka birşey gelmiyor elden. Sen sezeryan olacaksın herhalde, hayırlısıyla o gün çabuk gelir inşallah.

Kaç kilo doğdular canım. Benimde kızım zayıf. Kızımda enfeksiyon çıktı. Çok halsizdi bilmiyoruz ya zorluyorum meme ucumu bir çekti sinirle
Kızım 2480 oğlum 3000 çok şükür iyiler sadece kızım çok güçsüz emiyor mama takviye verdim öyle karnı doydu bugün çıkıyoruz İnşAllah siz ne yaptınız düzelme yokmu çıkmadılar mı hastaneden?

MaşAllah hızla toparlar insAllah kızımda kendini cnm

Maşallah annesi oğlum niye yatıyor halen anlamadım canım kızımın enfeksiyonu çok az yarın tahlil yapılacak beslenmeleri İyimiş, kusma ilk yattıkları gün kesilmiş, şekerleri normal inşallah en kısa zamanda getiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…