- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 32
Eşim 3 saat uzakta canım ona da haber verdim.ama sürekli gelmiyor artık belimde ağrı devam ediyor ama yoruldum biraz ondanmı bilmiyorum.Aman telefonunu yanından ayırma canım eşin çok mu uzakta geçen bende dedim tam herhalde doğurcam geçti
4 kere girdi ama canım sonra devamı gelmedi.belimde bir ağrı hissediyorum sürekli olan ama onun gibi değil yorgunluktan mı bilmiyorum.ben en iyisi duşumu felan alayım ne olur ne olmazYalanci sanci belden girmez canim. Birde duzenli olmaz bu duzenli mi dakikasini takip et. Giderek azalarak dakikasi sanci girer ya bele ya da kasıklara
Sağol canım Allah razı olsun darısı başınıza en iyi şekildeSaglik olsun canim hayat suprizlerle dolu
Onemli olan saglikla sorunsuz olmasi
Gozun aydin bu arada
Sağol canım Allah razı olsun bilmiyorum ki oğlan sıkıştırınca dönmüş garibim biraz çelimsiz oğlana göreHayırlı olsun, gözün aydın canım. Nasıl ters döndü? Suyun mu çoktu?
AminnnnnAllah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, darısı bize olsun
bende iyi düşünmeye çalışıyorum ilki çok kolaydı insAllah bu daha da kolay olur diyim o zaman hayırlısı bklmHakkimizda hayirlisi olan olsun. Hersey olabilir dogum esnasinda tabi ama olumlu dusunmek olumlu seyleri cagirir. Bende normal istiyorum ilki normaldi ve zordu bu sefer kolay olacak diyorum hee yaptigim bisey var mi yoksadece 2. Olmasi hasebiyle
sen hazırlığını yap tabi her ihtimale karşı duş da iyi geliyor geçen bende dua alınca biraz rahatlamstim nasılsın şimdiEşim 3 saat uzakta canım ona da haber verdim.ama sürekli gelmiyor artık belimde ağrı devam ediyor ama yoruldum biraz ondanmı bilmiyorum.
4 kere girdi ama canım sonra devamı gelmedi.belimde bir ağrı hissediyorum sürekli olan ama onun gibi değil yorgunluktan mı bilmiyorum.ben en iyisi duşumu felan alayım ne olur ne olmaz
Allah yardımcımız olsun canım sezeryan mi olacaksın artık makat gelişli olduğu için bende bı an önce olsun istiyorum artık hayırlısı sağlıkla gelsinler insAllahDogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun bebeginizi size bagislasin.ne olur bizede dua edin.artik dayanilmaz bi hal aldi gebeligim.uykusuzluk kasilmalar belimin dayanilmaz agrisi nefes darligim carpintim ve artik malesef sicak basmalarim var.sicaktan nefes alamiyorum.uzaniyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor.bebegimin pozisyonu dik makat gelis bu yuzden gogus kafesimi cok zorluyor agrilardan pert durumdayim.aglamalarima engel olamiyorum surekli agliyorum.henuz 3 haftam var doguma ne olur dua edin.Rabbim kolaylastirsin bu sureci dayanacak gucum kalmadi
Yorgunlukta etkiler tabi ben yorulunca kalkamaz oluyorum hatta hareket edemiyorum bel ve bacak agrisindan.Eşim 3 saat uzakta canım ona da haber verdim.ama sürekli gelmiyor artık belimde ağrı devam ediyor ama yoruldum biraz ondanmı bilmiyorum.
4 kere girdi ama canım sonra devamı gelmedi.belimde bir ağrı hissediyorum sürekli olan ama onun gibi değil yorgunluktan mı bilmiyorum.ben en iyisi duşumu felan alayım ne olur ne olmaz
bende iyi düşünmeye çalışıyorum ilki çok kolaydı insAllah bu daha da kolay olur diyim o zaman hayırlısı bklm
sen hazırlığını yap tabi her ihtimale karşı duş da iyi geliyor geçen bende dua alınca biraz rahatlamstim
Kızlar duş iyi geldi daha iyi hissediyorum ama sancılar belden geliyordu yalancı doğum sancısı olabilir mi yoksa doğumun yakın olduğunu mu düşünmeliyim.Yorgunlukta etkiler tabi ben yorulunca kalkamaz oluyorum hatta hareket edemiyorum bel ve bacak agrisindan.
Cnm bel ağrısı bende de hep oldu son haftalarda hala da var ama cuma günü nst girdiğimde sancı çıkmadı snrm yalancı ağrı yükten kaynaklı ama dikat etmrk dinlemek gerek kendimiziKızlar duş iyi geldi daha iyi hissediyorum ama sancılar belden geliyordu yalancı doğum sancısı olabilir mi yoksa doğumun yakın olduğunu mu düşünmeliyim.
perşembe kontrolüm var o zamana kadar bişey olmazsa bakalım doğum için gün verecekler.
canım atacagın fotoğrafın kalitesi yüksek olabilir ekran görüntüsü olarak al resmi sonra ekran grntusu olarak aldığın resmi paylaşmaya çalış bakalımEditör bişey sormal iatiyorum resim fotoğraf ekleyemkuorim kabul etmiyo neden
Kaç kilo doğdular canım. Benimde kızım zayıf. Kızımda enfeksiyon çıktı. Çok halsizdi bilmiyoruz ya zorluyorum meme ucumu bir çekti sinirleAllah razı olsunevet emiyorlar şükür ama kızım daha zayıf biraz güçsüz zor bela emziriyorum
Amin canım inşallah Rabbim yardımcın olsunHarikagözün aydın canım. İnşallah benim doğumum da böyle kolay ve hızlı ilerler hurma ve yürüyüş yapıyorum ama meryem ana otum yok. Okunmuş zemzem suyu içtim, inşallah faydası olur. Darısı pazartesi günü benim başıma inşallah
Canım Rabbim yardımcın olsun. Biraz daha sabretmekten başka birşey gelmiyor elden. Sen sezeryan olacaksın herhalde, hayırlısıyla o gün çabuk gelir inşallah.Dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun bebeginizi size bagislasin.ne olur bizede dua edin.artik dayanilmaz bi hal aldi gebeligim.uykusuzluk kasilmalar belimin dayanilmaz agrisi nefes darligim carpintim ve artik malesef sicak basmalarim var.sicaktan nefes alamiyorum.uzaniyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor.bebegimin pozisyonu dik makat gelis bu yuzden gogus kafesimi cok zorluyor agrilardan pert durumdayim.aglamalarima engel olamiyorum surekli agliyorum.henuz 3 haftam var doguma ne olur dua edin.Rabbim kolaylastirsin bu sureci dayanacak gucum kalmadi
Kızım 2480 oğlum 3000 çok şükür iyiler sadece kızım çok güçsüz emiyor mama takviye verdim öyle karnı doydu bugün çıkıyoruz İnşAllahKaç kilo doğdular canım. Benimde kızım zayıf. Kızımda enfeksiyon çıktı. Çok halsizdi bilmiyoruz ya zorluyorum meme ucumu bir çekti sinirle
MaşAllah hızla toparlar insAllah kızımda kendini cnmKızım 2480 oğlum 3000 çok şükür iyiler sadece kızım çok güçsüz emiyor mama takviye verdim öyle karnı doydu bugün çıkıyoruz İnşAllahsiz ne yaptınız düzelme yokmu çıkmadılar mı hastaneden?
Maşallah annesiKızım 2480 oğlum 3000 çok şükür iyiler sadece kızım çok güçsüz emiyor mama takviye verdim öyle karnı doydu bugün çıkıyoruz İnşAllahsiz ne yaptınız düzelme yokmu çıkmadılar mı hastaneden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?