Ben tansiyon yüksekliği ile geldim hastaneye Preklemsi nedeniyle hemen Genel anestezi ile aldılar.. Bana seçenek sundu anestezi uzmanı, fakat doktorum genel anesteziyi uygun gördü
Ben tansiyon yüksekliği ile geldim hastaneye Preklemsi nedeniyle hemen Genel anestezi ile aldılar.. Bana seçenek sundu anestezi uzmanı, fakat doktorum genel anesteziyi uygun gördü
Kızlar bende normal doğumu bekliyodum ancak tansiyonum düşmüyordu bu gün idrarda protein kaçağo tespit edildi yarın sabah sezeryan ile alcaklar dualarınızı bekliyorum
Canım beni de aynı şekilde bu sabah acil bı sekilde aldılar ameliyata, doktor hiç vakit kaybetmememiz lazım dedi... hem şok oldum hem çok korktum hem heyecan.. Tansiyonum ilk defa 17 yi buldu.. korkma sakın herşey çok güzel olacak
Canım beni de aynı şekilde bu sabah acil bı sekilde aldılar ameliyata, doktor hiç vakit kaybetmememiz lazım dedi... hem şok oldum hem çok korktum hem heyecan.. Tansiyonum ilk defa 17 yi buldu.. korkma sakın herşey çok güzel olacak
Çok tedirginim ya benimde gece almak istedi ama annem yolda olunca sabaha erteledik sürekli tansiyon ölçüyorum sezeryan nasıl geçti şu an tansiyonun normale döndü mü
Çok tedirginim ya benimde gece almak istedi ama annem yolda olunca sabaha erteledik sürekli tansiyon ölçüyorum sezeryan nasıl geçti şu an tansiyonun normale döndü mü
İki tane tansiyon ilacı verdiler, benim tansiyon düşmedi.. Bebek iyi bende genel olarak iyi hissediyorum Keşke hemen operasyonu yaptirsaydiniz.. doktoruma çok güvendiğim için çok rahat oldu operasyon.. Bebeğimin suyu azalmıştı Bekletmeden aldı beni..
İki tane tansiyon ilacı verdiler, benim tansiyon düşmedi.. Bebek iyi bende genel olarak iyi hissediyorum Keşke hemen operasyonu yaptirsaydiniz.. doktoruma çok güvendiğim için çok rahat oldu operasyon.. Bebeğimin suyu azalmıştı Bekletmeden aldı beni..
Yani drunu dinle derim tabi ama 2.dogumun.oldugu icin sende daha bilincli oluyorsun daha kontrollu oluyorsun.3700 dediyse39.haftada hadi en fazla aldi 4 oldu yine cikarirsin yani bence ama sen bilirsin yine.
Ay insallah yaaa herkes öyle diyo 2.ler Daha kolay oluyo diye ama 11 yıl geçmesine rağmen ilk doğumun etkisinden kurtulamıyorum
Kaç kilo doğdu 2. Bebişin Allah bağışlasın ikisini de
Yok bende hemen doğmasını beklemiyorum da nişan konusu daha kan şeklinde olur sanıyordum açıklığa bakınca doğumu tetiklemiş oluyo sanırım doktor bi nevi.. sancı takibini nasıl yapmamız gerekiyor ya
Sümüksü kahverengi kanlı (reglinin son günlerdeki renk gibi) oluyo genelde . doktorun suçu desene
Kasılma hesaplayıcı uygulamalar var indir onlardan takibi daha kolay olur arkadaşım hayırlı haberlerle inşallah