2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena
Çok şükür O sızı zor, hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor bak ben şu an koridorda yürüyüş yapıyorum 1 hafta oldu

Kızlar bende normal doğumu bekliyodum ancak tansiyonum düşmüyordu bu gün idrarda protein kaçağo tespit edildi yarın sabah sezeryan ile alcaklar dualarınızı bekliyorum

Canım beni de aynı şekilde bu sabah acil bı sekilde aldılar ameliyata, doktor hiç vakit kaybetmememiz lazım dedi... hem şok oldum hem çok korktum hem heyecan.. Tansiyonum ilk defa 17 yi buldu.. korkma sakın herşey çok güzel olacak

Çok tedirginim ya benimde gece almak istedi ama annem yolda olunca sabaha erteledik sürekli tansiyon ölçüyorum sezeryan nasıl geçti şu an tansiyonun normale döndü mü

Çok şükür O sızı zor, hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor bak ben şu an koridorda yürüyüş yapıyorum 1 hafta oldu ☺

Hala sizi var mı ... Koselerdeki yer bağırsaklara mi ne dedi Bağlantı olan yermiş O yüzden sızlıyormuş ..

Çok tedirginim ya benimde gece almak istedi ama annem yolda olunca sabaha erteledik sürekli tansiyon ölçüyorum sezeryan nasıl geçti şu an tansiyonun normale döndü mü

İki tane tansiyon ilacı verdiler, benim tansiyon düşmedi.. Bebek iyi bende genel olarak iyi hissediyorum Keşke hemen operasyonu yaptirsaydiniz.. doktoruma çok güvendiğim için çok rahat oldu operasyon.. Bebeğimin suyu azalmıştı Bekletmeden aldı beni..

Gözünüz aydın tez zamanda tüm acıların geçer inşallah

Yani drunu dinle derim tabi ama 2.dogumun.oldugu icin sende daha bilincli oluyorsun daha kontrollu oluyorsun.3700 dediyse39.haftada hadi en fazla aldi 4 oldu yine cikarirsin yani bence ama sen bilirsin yine.
2 doktor da 4ü geçer dedi. Hayırlısı ile bu gece falan gelse

Gözün aydın canım kaç kilo doğdu bebişin

hayirli olsun canim gozun aydin

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim.hic stres yapma bian once kavus bebisine

Ay insallah yaaa herkes öyle diyo 2.ler Daha kolay oluyo diye ama 11 yıl geçmesine rağmen ilk doğumun etkisinden kurtulamıyorum
Kaç kilo doğdu 2. Bebişin Allah bağışlasın ikisini de
Ilk bebegim 3250 dogdu 37.haftada 2.bebegim 3980 gr 37.haftada suanda 3.hamileyim

Sümüksü kahverengi kanlı (reglinin son günlerdeki renk gibi) oluyo genelde .
doktorun suçu desene
Kasılma hesaplayıcı uygulamalar var indir onlardan takibi daha kolay olur arkadaşım hayırlı haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…