cnm nasılsın son durum ne oldu ?kızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
EvetYoksa Bülent Kars mı? Ben ona gidiyorum Dragos Tıp Merkezi. Doğum da Central da olacak
Sağol canım. İlk doğumumda suni sancı ile 9 saatte gerçekleşti . Açılma olmaz ise 6cm den yukarıya çıkmaz ise sezeryana alırlar diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun canım bende senin yarınki programını pazartesi yaşayacağımmerak ettiğim açıklığın olmayacağına suna vermelerinden ne kadar sonra karar verip sezaryen doğuma yönlendiriyor doktorlar. Kişiden kişiye değişir biliyorum ama psikolojimi hazırlamak istiyorum sanırım bu kadar saat açıklık olmazsa sezaryen olacak falan diye ne bileyim psikoloji yerlerde
Açılma olacaktır Allahın izniyle. Ben de perşembe günü suni alıcam. Ya nedense temmuzdaki normal doğumlar hep suni ile oluyorMerhaba kızlar muane oldum sabah 3700 bıdık.. nst de sancı yok
yarın sabah yatışım yapılcak suni sancı vercek doktorum.. Açılma olmaz ise sezeryana alacak. Dualarınızda bizide unutmayın
EvetSizin tarih belli mi ?
Evet ya çok sevindim buna nedenseTopic Anadolu yakasıymıs
Bendede var gece gunduz ayaklarimi suya sokuyorumEvwt kasinti sisme el ayasinda ve parmaklarda uyusma
Idrar bakildi mi tahlil yaptir canimBendede var gece gunduz ayaklarimi suya sokuyorum
Bizde aynı durumdayız canım gerçi bizim sebebimiZ kilo. Beklesek mecbur sezaryen ama suan olsa en azından normal doğum sansımız var. Ben deneyeceğim şansımı yarın yatışım var Allah büyükMerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı 38+6 yız. Bugüne kadar normal olmaması için bir sebep yok diyordu doktorum hatta çatı muayenesinde de her şey çok güzel dedi ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyordum pıhtılaşmam var bugün biraz karamsardı riske atmayalım kullandığın ilaçlar yüzde 55 yüzde 60 sezaryen gibi falan dedi çok karışık kafam kendimi normale çok hazırlamıştım yarına kadar karar vermem lazım sancım yok nişan falan da gelmedi suni sancı verebilirim ama bir sıkıntı olursa sezaryene dönebiliriz diyor siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Benim de yarın yatışım canım Allah hakkımızda hayırlısını versinBizde aynı durumdayız canım gerçi bizim sebebimiZ kilo. Beklesek mecbur sezaryen ama suan olsa en azından normal doğum sansımız var. Ben deneyeceğim şansımı yarın yatışım var Allah büyük
Bizde aynı durumdayız canım gerçi bizim sebebimiZ kilo. Beklesek mecbur sezaryen ama suan olsa en azından normal doğum sansımız var. Ben deneyeceğim şansımı yarın yatışım var Allah büyük
Benim de yarın yatışım canım Allah hakkımızda hayırlısını versin
Sezeryanin korkulacak bi yani yok bence bende korkmustum tabi doktor ve bunyeye bagli değişkenlik gosterebilirMerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı 38+6 yız. Bugüne kadar normal olmaması için bir sebep yok diyordu doktorum hatta çatı muayenesinde de her şey çok güzel dedi ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyordum pıhtılaşmam var bugün biraz karamsardı riske atmayalım kullandığın ilaçlar yüzde 55 yüzde 60 sezaryen gibi falan dedi çok karışık kafam kendimi normale çok hazırlamıştım yarına kadar karar vermem lazım sancım yok nişan falan da gelmedi suni sancı verebilirim ama bir sıkıntı olursa sezaryene dönebiliriz diyor siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Amin inşallahDoktorlarınız yanınızda, süreci en iyi şekilde yöneteceklerdir, siz kendinizi öyle motive etmeye çalışınNe şekilde olursa olsun, sağlıkla doğsunlar inşallah
Kaç günde toparlandınızSezeryanin korkulacak bi yani yok bence bende korkmustum tabi doktor ve bunyeye bagli değişkenlik gosterebilir
Sağlıkla büyüt bebeğiniMerhaba kizlar ben bugün saat 13:30 da spinal sezeryan oldum çok şükür bebekte bnde iyiyiz 3360 Gr doğdu kilo son haftalarda aşmış korktuğum gibi olmadı çok şükür gazimiz çıktı Papa'ya diye bı tropikal meyve varmıştı bağırsak rahatlatiyormus dün en son iki kesme ondan yedim su içtim odaya çıkar çıkmaz gazim çıktı çok
k şükür
Haftaya cumartesi dedi. Ne hissedeceğimi hala bilmiyorum. Sizin ne zaman?
Çok seviyorum Bülent hoca harika bir insan mükemmel bir doktor
cnm benm öyle göbeğim patlayacak gibi ağrıyo sertleşti iyice karnım ve göbek deliğimin sağ üst tarafı fena ağrıyor sonra kendiliğinden geçiyor ara ara oluyor ay sancısı mı gün sancısı mı ne dermiş eskiler ayy ne biliyim ilkinde hiç yaşamadım bende son 5 gün....Sabahtan beri karnım yanıyor resmen kızlar.. gerginliği hiç gitmedi ve o gerginlikten yanıyor sankiTaş gibi karnım.. Özellikle göbek deliğinin sağ tarafı çok acıyor
Böyle olan var mı ?? napıyosunuz geçmesi için ??
5 gün sonra sezeryan tarihim ama erken mi gelecek acaba ??
Hayırlısı olsun . Bende yarın nst girecem . Doktora görünmeden önce mi nst bakıyolar . Bide açıklık olup olmadığını nasıl anlıyolar . Alttan muayene mi yapıyolar . Tok mu olmalıyım ? Sabah gidecem . Benim hiç sancim olmadı yinede gizli sancı olduğunumu söylüyor nstMerhaba kizlar doktora gittim bugün.
3200 olmus bebegim ama kafa daha kanala girmemis..karin sertlesmesi sirt agrisi normal dedi.nst de de sancin cikti ama aciklik yok dedi..bir hafta sonra yine gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?