2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sağol canım. İlk doğumumda suni sancı ile 9 saatte gerçekleşti . Açılma olmaz ise 6cm den yukarıya çıkmaz ise sezeryana alırlar diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar muane oldum sabah 3700 bıdık.. nst de sancı yok
yarın sabah yatışım yapılcak suni sancı vercek doktorum.. Açılma olmaz ise sezeryana alacak. Dualarınızda bizide unutmayın
Açılma olacaktır Allahın izniyle. Ben de perşembe günü suni alıcam. Ya nedense temmuzdaki normal doğumlar hep suni ile oluyor bebeklerimiz nazlı

Merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı 38+6 yız. Bugüne kadar normal olmaması için bir sebep yok diyordu doktorum hatta çatı muayenesinde de her şey çok güzel dedi ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyordum pıhtılaşmam var bugün biraz karamsardı riske atmayalım kullandığın ilaçlar yüzde 55 yüzde 60 sezaryen gibi falan dedi çok karışık kafam kendimi normale çok hazırlamıştım yarına kadar karar vermem lazım sancım yok nişan falan da gelmedi suni sancı verebilirim ama bir sıkıntı olursa sezaryene dönebiliriz diyor siz benim yerimde olsanız ne yapardınız

Bizde aynı durumdayız canım gerçi bizim sebebimiZ kilo. Beklesek mecbur sezaryen ama suan olsa en azından normal doğum sansımız var. Ben deneyeceğim şansımı yarın yatışım var Allah büyük

Bizde aynı durumdayız canım gerçi bizim sebebimiZ kilo. Beklesek mecbur sezaryen ama suan olsa en azından normal doğum sansımız var. Ben deneyeceğim şansımı yarın yatışım var Allah büyük
Benim de yarın yatışım canım Allah hakkımızda hayırlısını versin

Doktorlarınız yanınızda, süreci en iyi şekilde yöneteceklerdir, siz kendinizi öyle motive etmeye çalışın Ne şekilde olursa olsun, sağlıkla doğsunlar inşallah

Sezeryanin korkulacak bi yani yok bence bende korkmustum tabi doktor ve bunyeye bagli değişkenlik gosterebilir

Sağlıkla büyüt bebeğini Papa’yıne zaman yedin Doğuma girmeden önce aç olmak lazım ya o yüzden sordum

cnm benm öyle göbeğim patlayacak gibi ağrıyo sertleşti iyice karnım ve göbek deliğimin sağ üst tarafı fena ağrıyor sonra kendiliğinden geçiyor ara ara oluyor ay sancısı mı gün sancısı mı ne dermiş eskiler ayy ne biliyim ilkinde hiç yaşamadım bende son 5 gün....

Merhaba kizlar doktora gittim bugün.
3200 olmus bebegim ama kafa daha kanala girmemis..karin sertlesmesi sirt agrisi normal dedi.nst de de sancin cikti ama aciklik yok dedi..bir hafta sonra yine gel dedi
Hayırlısı olsun . Bende yarın nst girecem . Doktora görünmeden önce mi nst bakıyolar . Bide açıklık olup olmadığını nasıl anlıyolar . Alttan muayene mi yapıyolar . Tok mu olmalıyım ? Sabah gidecem . Benim hiç sancim olmadı yinede gizli sancı olduğunumu söylüyor nst çok şey sordum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…