2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amin çok teşekkür ederim evet adetlerim çok çok sancılı geçiyordu ben de aynı şeyi düşündüm nstde sancı 100 çıktığında benim adetimin ilk başlarındaki ağrının aynısı bu dedim. son günlerde de sertleşme ve kasılmalarım artmıştı ama düzensiz olduğu için yalancı sancı diyordum hep.

Canım ya çok sevindim ne kadarda güzel anlatmışsın maaşallah inşallah bizimde kolay ve güzel geçer. Bende de hiç sancı yok artık bebeğime gelmek istemiyor musun sen diyorum belki duyarda harekete geçer diye korkularım var herkeste olduğu gibi . Yarın bende nst girecem. 21. Temmuzdan 2 kişi kaldik bakalım hayırlıisı

maşallah baya güzel kilo almış :) oğlum olsaydı KEREM koyardım

maşallah cnm gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah :) spinal sezeryan sonrası baş ağrın oldu mu ? doğum anında hissettin mi ağrı vs ?

Eveet beraber doğuracaktık ama benimki duramadı Hepiniz için booolca dua ettim Ben iyiyim bebeğimin biraz solunum sıkıntısı var ama o da iyiye gidiyor çok şükür. 2 tane çok minik dikişim var onun sebebi de içeride varis oluşmuş orada kan durmadı onu diktiler. Böyle kolay doğum için ne tavsiye ediyorum son günlerde bol squat yaptım günde 2 hurma yedim bunlar açılmaya sebep olmuş olabilir. Doğum esnasında da dua ettim sürekli hareket ettim çömeldim kalktım ağlaya zırlaya bitti

Kızlar benim kesin sezaryen olacak ama spinal mi tam narkoz mu karar veremedim tam narkoz istiyordum ama bugün anestezi dru spinalde çok ısrarıydı kafam karıştı iyice

Annesi gibi güçlüdür oo hemen düzelir inşaallah evinize dönersnz Ben hurmayı 3 yiyorum ya yarın sabah kontrole gidicem geçen sefer 3 cm açıklık var demişti şimdi bende senin gibi oluyormuşum benimde adetlerim aşırı sancılı geçerdi demekki onunla cidden alakası oluyor doğum sancılarının seninki güzel bi örnek oldu..

Kızlar benim kesin sezaryen olacak ama spinal mi tam narkoz mu karar veremedim tam narkoz istiyordum ama bugün anestezi dru spinalde çok ısrarıydı kafam karıştı iyice
doğum anını bebeğin ilk cıkışını vs normal doğum gibi görüyorsun o anı yaşamak cok güzel.. ama panik olursanız bilmiyorum yine de siz bir düşünün inş sağlıkla doğsunlar

kızlar yazamadım size ya.
çok şükür evladımı aldım kucagıma saat 4.30 da doğdu çok şükür.
Benim hikayem
zaten sancılı oldgmu biliyordunuz.bugune randevu buldum ve geldim hersey normaldi doğum haneye bi geldim açılmam 4 cm olmuş ve yatışş.ben başladım aglamaya dışarı çıktım eşimle bıraz otrduk.
sonra işte işlemler faln derken bi serum taktılar bebişimin kalp atışları düzenszdi.Sonrada suni sancı taktıtar derken derken açılmam 6 cm oldu ve suyumu boşalttılar orda dananın kuyrugu koptu.sancılar arttıkça arttı arttıkça arttı arada alttan bakıo.derken en son ıyıce arttı bebek gelio dedi doğumhaneye aldılar.
ayy çok güçsz kaldım ıkınamayacam sandım diorum ki bastırında çıksın yok ebe dioki geldi bebek hadı ıkın yapardın yapmazdın derken ıkına ıkına çıkardım ebe sen çok iyisin dio.
Ben böle değildim diye diye doğurdum.ebe dioki beyaz bi kafa gelıo ay çok tatlı hadi ıkın .bende diorum ki hiç umurumda degıl beyaz siyah diom çıksında derken kafada cıktı omuzları uğrastrdı azcıkda sonrada her yeri çıktı şükür.sonrada esini çıkardılar esıde benım kız kadar vardı herlde 3 kilo doğdu.tombik duruo ebe dıokı yok bu 3.5 ıkı kere tarttı dedim onun boyu kısadr kılolu duruodr dedm 49 cm dedi herlde yanlş hatrlmıosam.ebeyi bir görseniz seve seve bitiremedi kızımı benden çok sevdin dedim dur bide ısırıym sunu dıo.sagolaunlar onlar bana dua edede ben onlara ede ede doğrtular.
sonra odamıza geldik.şimdide miyavlıo benım kedı bakalım smdı buyuk sıkıntı sarılık ve süt bakalım sarılk olmadan atlataczmı
durum bu unuttugum bişey olursa sorabılrsnz.dikişim az olsu önceki genişlikten dolayı sanırım.
Rabbim bekleyenlerimizi hayrlısıyla evlatlarına kavustursun

Benimde yarin kontrolum var ama nst yok bende, daha oncede soylemistim 40 hafta oncesi nst yok burada cok sinir edici bu durum
Benimde hic sancim yok
Aciklik varmi diye alttan bakiliyo normalde ac tok bise degistirmez, haberleselim insallah

kızlar yazamadım size ya.
çok şükür evladımı aldım kucagıma saat 4.30 da doğdu çok şükür.
Benim hikayem
zaten sancılı oldgmu biliyordunuz.bugune randevu buldum ve geldim hersey normaldi doğum haneye bi geldim açılmam 4 cm olmuş ve yatışş.ben başladım aglamaya dışarı çıktım eşimle bıraz otrduk.
sonra işte işlemler faln derken bi serum taktılar bebişimin kalp atışları düzenszdi.Sonrada suni sancı taktıtar derken derken açılmam 6 cm oldu ve suyumu boşalttılar orda dananın kuyrugu koptu.sancılar arttıkça arttı arttıkça arttı arada alttan bakıo.derken en son ıyıce arttı bebek gelio dedi doğumhaneye aldılar.
ayy çok güçsz kaldım ıkınamayacam sandım diorum ki bastırında çıksın yok ebe dioki geldi bebek hadı ıkın yapardın yapmazdın derken ıkına ıkına çıkardım ebe sen çok iyisin dio.
Ben böle değildim diye diye doğurdum.ebe dioki beyaz bi kafa gelıo ay çok tatlı hadi ıkın .bende diorum ki hiç umurumda degıl beyaz siyah diom çıksında derken kafada cıktı omuzları uğrastrdı azcıkda sonrada her yeri çıktı şükür.sonrada esini çıkardılar esıde benım kız kadar vardı herlde 3 kilo doğdu.tombik duruo ebe dıokı yok bu 3.5 ıkı kere tarttı dedim onun boyu kısadr kılolu duruodr dedm 49 cm dedi herlde yanlş hatrlmıosam.ebeyi bir görseniz seve seve bitiremedi kızımı benden çok sevdin dedim dur bide ısırıym sunu dıo.sagolaunlar onlar bana dua edede ben onlara ede ede doğrtular.
sonra odamıza geldik.şimdide miyavlıo benım kedı bakalım smdı buyuk sıkıntı sarılık ve süt bakalım sarılk olmadan atlataczmı
durum bu unuttugum bişey olursa sorabılrsnz.dikişim az olsu önceki genişlikten dolayı sanırım.
Rabbim bekleyenlerimizi hayrlısıyla evlatlarına kavustursun

Yaa herkese kolay doğumlar diliyorum canım benim. Vaktinde hayırla gelsin bütün bebekler

Nstye tok gir mutlaka canım tatlı bişeyler ye hatta uyumasın diye Sancı varsa gösteriyormus nst

Ya masallah bende seni dusunuyodum az once, bi sorayim derken yazdigini gordum
Guzel bir dogumun olmus sukur, okadar korktugun kadar olmamis canim ya
Artik bizler dusunelim demi
Gozun aydin hayirli olsun canim
Benimde yarin kontrolum var, henuz hic bir sancim yok simdilik
Nst yok burada kotu bise olursa aliyolar nstye yani gizli sancim olup olmadiginida bilemicem sadece aciklik varmi bakilir sanirim
Neguzel insallah banada musluman bir ebe denk gelirde duasini alirim
Isim konusunu naptiniz, isim koyuldumu ? Kararsizdiniz ya

Canim benim görunmeden önce nst yaptilar sonra nst kagidini bana verdi onunla muayene girdim.evet canim altan bakti .nst de iken karnim cok sert sekilde kasildi o sanci oluyormus demek ki zaten nst sonucuna baktiktan sonra altan bakalim dedi.ben Tok gittim saat 2 de idi randevum .ama Tok yada ac gel diye birsey dememisti. Bende hic sanci hissetmiyorum sadece karnim sertlesiyor ..yok canim ne yapalim tabiki birbirimize soracaz insan merak ediyor .bakalim senin ki kanala inmis mi yazarsin guzel haberlerle gel

Ay bende hep merak ediyorum. Her adet sancimda ölup ölup diriliyorum ohne yaptiriyordum her ay inan bazen sancidan kusuyordum..ve merak ettigim sey dogum sancisi ile siddetli adet sancisi arasinda nasil bi brnzerlik var ..mesela adet sancisi dogumdaki kac cm lik acilma gibi .lutfen cvp yaz olur mu

Benimde yarin kontrolum var ama nst yok bende, daha oncede soylemistim 40 hafta oncesi nst yok burada cok sinir edici bu durum
Benimde hic sancim yok
Aciklik varmi diye alttan bakiliyo normalde ac tok bise degistirmez, haberleselim insallah

Evet canım ya sizin orda öyleymiş söylemiştin. Benimde anca olacak inşallah yarın haber ederim . Bebek uyumaz inşallah
Nst daha erken gidenler oluyormuş aslında ben yine burdakilere göre geç girmiş gibi olacam sanırım hayırlısı ya napalım

Benim ki nereye girmiş napıyormuş artık söylesinler ya ćok merak ediyorum yüzünüde göremedim doğru düzgün kać haftadır . Sabah birşeyler yiyeyimde öyle gideyim minnoş uyansın bebek hakkında detaylı bilgi verilmesi öğrenmek ćok güzel bir şey boş dönmem insallah yazarım yine teşekkür ederim

Portakal suyu ic veya portakal ye
Yada çikolata falan ye kiprasir ozaman

Maşallah gözünüz aydın hayırlı evlat olsun.allah bizede sağlıkla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…