2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba kizlar doktora gittim bugün.
3200 olmus bebegim ama kafa daha kanala girmemis..karin sertlesmesi sirt agrisi normal dedi.nst de de sancin cikti ama aciklik yok dedi..bir hafta sonra yine gel dedi

cnm hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sezeryan nasıl geçti ? spinal mi oldu komple uyudun mu?

Merhaba kizlar ben bugün saat 13:30 da spinal sezeryan oldum çok şükür bebekte bnde iyiyiz 3360 Gr doğdu kilo son haftalarda aşmış korktuğum gibi olmadı çok şükür gazimiz çıktı Papa'ya diye bı tropikal meyve varmıştı bağırsak rahatlatiyormus dün en son iki kesme ondan yedim su içtim odaya çıkar çıkmaz gazim çıktı çok
k şükür

Kizlar selam birsuredir giremiyordum sıkıntılarımdan dolayı gebelik kolestazi gelisti bende ptesi gunu spinal sezeryana giricem oglumu alicaz ins. Kucagimiza Allah hepimizs hayirli dogumlar nasip etsin
hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz. spinal sezeryan sürekli aklımda olan bir konu. epidural sezeryan ile ne farkı var acaba ? Ben epidural veya full anestezi şeklinde iki alternatif var diye biliyorum, ama birde spinal var diyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…