Merhaba kizlar doktora gittim bugün.
3200 olmus bebegim ama kafa daha kanala girmemis..karin sertlesmesi sirt agrisi normal dedi.nst de de sancin cikti ama aciklik yok dedi..bir hafta sonra yine gel dedi
Selam kızlar dun sabah kontrole gelmistim. Bebegin kilosu 3900 oldugundan, henuz acilmam olmadıgından ve doktorun 4 kilo ve uzerini de doguramayacagimi dusundugunden ogleden sonra bir anda sezeryanla doguma girdim suan ikimizde iyiyiz cok şükür ilk gece biraz ağrılı gecti. Sütüm gelmedi ama 1 -2 gune gelecegini umuyorum. Tum bekleyenlere sağlıklı dogumlar diliyorum
Merhaba kizlar ben bugün saat 13:30 da spinal sezeryan oldum çok şükür bebekte bnde iyiyiz 3360 Gr doğdu kilo son haftalarda aşmış korktuğum gibi olmadı çok şükür gazimiz çıktı Papa'ya diye bı tropikal meyve varmıştı bağırsak rahatlatiyormus dün en son iki kesme ondan yedim su içtim odaya çıkar çıkmaz gazim çıktı çok
k şükür
hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz. spinal sezeryan sürekli aklımda olan bir konu. epidural sezeryan ile ne farkı var acaba ? Ben epidural veya full anestezi şeklinde iki alternatif var diye biliyorum, ama birde spinal var diyorlar :)