- 23 Ekim 2012
- 335
- 261
- 303
Yani şimdilik değişiklik olmazsa benimde normalİşte herkes kendi yaşadığıyla kıyaslıyor.Normal doğumu bekliyen birkaç kişiyiz sanirim insallah sezeryan olacak arkadaşlarıda bizlerede rabbim 1 nefeste kurtarsın.
Doğum da çıkıyor arada. Hele ki öğleden önce. Kartaldayım ilçe olarak. Sen nerdesinBenim doktorda çok kalabalık oluyorRandevu saati gidip 2 saat beklediğimi biliyorum.Bide doğum çıkarsa daha da sıkıntı ? Hangi ilcedesin ?
Doğum da çıkıyor arada. Hele ki öğleden önce. Kartaldayım ilçe olarak. Sen nerdesin
beni 2cm ile yatisa almislardi canim onun icin.az önce uyandım ve hemen randvu sistemine girdim çok şükür sabah 9 a boşluk oluşmuş hemen aldım bakalım ne olacak.ama nedense geri yollayacaklar die düşünüorum.zaten canım doktor ultrasyonla muayene edıp doğum haneye gönderio.orda nstye baglıolar alttan açılmama bakıolar.sordum yatış için kaç cm olması lazım die 4 demşti ordkı ebe
gercek dogum sancisindan birazda yatakta dinlenmeye gecince sancilar kesiliyo ben ruya bile goruyordum o aralarda. Gozumu actigimda yarim dk gectigi gorunce cok uzuluyordum. O uyku oyle uzun geliyordu banasancı arasında uyumak derken hangi sancılardan bahsedıoruz
anladigim kadariyla herkese farkli etki yapiyor canim. Sen kolay olacagini dusun ve ona odaklan. 1.yi dogurdum 2.yi neden yapamayim de kendine. Beynimizi kandirmak kolay olumlu hayaller kur gercek tepki verir canim.şuan boş serum taktılar gida faln sanrm.sonrada suni vereckler çok korkuyorum ne olur dua edin.2. doğumum ama ilk gbi tedrgnm ve duygusalm kızmı aradm aglamktan konuşamadm.annecim seni çok sevıyorum dıo
ilknde suyum gldgi için hazrşıklıydım bunda hazırda degıldım şok oldum .suni sancıda benı korkutuyor
Ben hareket ettikten sonra yataga gecince arada daliyordum canim. Suni verilince uyumak istiyorum beni uyutun diye bagriyordum. Halim kalmamisti belki ondan cunku saat 13ten gece 3 bucuga kadar surdu sancim. Tabi herkesin yapisi bir degil agri esigi farkli. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsinBen ilk doğumumda suni almadım. Akşam 8 den sabah 8 e kadar sancı çektim ama aralarda hiç uyumadım. Sanırım benim ağrı eşiğim düşüktü o yüzden hiç uyumadım gece hep yürüdüm yatınca belim çok ağrıyordu.
Tamam canım haber bekliyorum senden hayırlı haberlerle inşallahCanımcım benim doktor çok kalabalık, erken gitmiyorum. 3e doğru gidicem. Yazarım buraya.
Ben girdim çıktım canım. 3800 olmuş bebek. Perşembe günü doğumu başlatacak. 1 hafta daha kendi sancımı beklicez
Vera hastanesine gidiyorum.Kartalda hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Bende Pendik te yim.
En iyisi canım daha vaktın var senin bekle tabi bana dua etBen girdim çıktım canım. 3800 olmuş bebek. Perşembe günü doğumu başlatacak. 1 hafta daha kendi sancımı beklicez
Sen benden önce yarın doğum yapacaksın. Sen de doğum sırasonda bana dua et canım. Rabbim hızlı doğum nasip etsin inşallah sana canım. AminnnEn iyisi canım daha vaktın var senin bekle tabi bana dua et
Ederim tabi ki amin canım benim hepimize inşallahSen benden önce yarın doğum yapacaksın. Sen de doğum sırasonda bana dua et canım. Rabbim hızlı doğum nasip etsin inşallah sana canım. Aminnn
Bende Kartal dayim. Avicenna Umut ,Fatih bey .Doğum da çıkıyor arada. Hele ki öğleden önce. Kartaldayım ilçe olarak. Sen nerdesin
Avicenna Umut hastanesine gidiyorum ben.Sen Pendik te nereye gidiyorsun ?Kartalda hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Bende Pendik te yim.
Avicennaya geçen hafta sibel hanıma gittim, kilo ölçümü için. Aynı kiloyu söyledi.Bende Kartal dayim. Avicenna Umut ,Fatih bey .
Vera bize daha yakın aslında.Kordonboyunda oturuyorum.Orhantepe de kliniğim var .3-4 dk mesafe Vera ama hiç gitmedimVera hastanesine gidiyorum.
Sibel hanımı bir kere gördüm.Gebe okuluna gidememistim ilkinde ,ikincide gideyim dedim.Orada tanıştık ama ben ilk doktoruma gidiyorumAvicennaya geçen hafta sibel hanıma gittim, kilo ölçümü için. Aynı kiloyu söyledi.
Ben yakın olduğu için oraya gidiyorum bide doktor çok iyiVera bize daha yakın aslında.Kordonboyunda oturuyorum.Orhantepe de kliniğim var .3-4 dk mesafe Vera ama hiç gitmedim
Doktorun yaklaşımı çok çok önemli.Ben yakın olduğu için oraya gidiyorum bide doktor çok iyi
Kız senle berabere doğurcaktık ya şokum şuanKızlar benim hikayem biraz şaşırtıcı ama sizlerle paylaşmak istiyorum. Hamile kalma sürecimde de hamileliğim boyunca da burada sizlere danıştım sorular sordum hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi geleyim konuya 1 temmuza randevu almıştım 37+1 di. Muayeneye girdim doktor ultrasondan baktı her şey normal dedi bir de çatına bakalım normal doğurabilir misin dedi muayene sırasında doktor sancın var mı dedi yok dedim ama 5 cm açılman var dedi inanamadı kadın. Neyse seni nstye yollayacağım ama doğuma hazırlıklı ol nstde sancın çıkarsa yatışını vericem dedi. Ben şok içinde kaldım yürüyere yürüye muayeneye geldim ve belki de birkaç saate doğuracağımı öğrendim. Nstye girdim sancım çıktı ama hissetmiyorum diyorum sonra yatışımı verdiler 1 saat içinde 7 cm oldu sonra bebeğimin kalp ritminde bozukluk görüldü doktor suyunu patlatalım bakalım kaka yapmış mı dedi suyumu patlattılar kaka yapmamıştı ama işte asıl sancı ondan sonra başladı birkaç saat daha sancı çektim odada squat yaptım sürekli ağlaya ağlaya yürüdüm9-10 cm ile doğuma girdim. Yavrumu 15 dakika sonra doğurdum ve her şey bitti bütün sancılarım ağrılarım geçti. Çok uzun yazdım ama sorularınız varsa da cevaplayabilirim sizi seviyorum hepinize dua ettim Rabbim yardımcınız olsun♥
Amin inşallah. Ben de orhantepedeyim. Senin ne kliniğin var burdaDoktorun yaklaşımı çok çok önemli.İnşallah çok güzel bir doğumun olur .Sende o zaman yakinlardasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?