2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İşte herkes kendi yaşadığıyla kıyaslıyor.Normal doğumu bekliyen birkaç kişiyiz sanirim insallah sezeryan olacak arkadaşlarıda bizlerede rabbim 1 nefeste kurtarsın.
Yani şimdilik değişiklik olmazsa benimde normal Benim zamanım olup bebekleri 4 kiloya yakın olan arkadaşlar var .Ben geçen hafta gittiğimde 2300 falandı.Kizimdan biraz daha az kilosu ama hemen hemen onun gibi gidiyor .Buda 3500 e yakın doğar onun gibi.Diger arkadaşlar 4kg mi geçince ister istemez sezaryen diyor doktor.İc kanama riski ,kanalda kalma durumları

beni 2cm ile yatisa almislardi canim onun icin.
sancı arasında uyumak derken hangi sancılardan bahsedıoruz
gercek dogum sancisindan birazda yatakta dinlenmeye gecince sancilar kesiliyo ben ruya bile goruyordum o aralarda. Gozumu actigimda yarim dk gectigi gorunce cok uzuluyordum. O uyku oyle uzun geliyordu bana
anladigim kadariyla herkese farkli etki yapiyor canim. Sen kolay olacagini dusun ve ona odaklan. 1.yi dogurdum 2.yi neden yapamayim de kendine. Beynimizi kandirmak kolay olumlu hayaller kur gercek tepki verir canim.
Ben hareket ettikten sonra yataga gecince arada daliyordum canim. Suni verilince uyumak istiyorum beni uyutun diye bagriyordum. Halim kalmamisti belki ondan cunku saat 13ten gece 3 bucuga kadar surdu sancim. Tabi herkesin yapisi bir degil agri esigi farkli. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin

Avicennaya geçen hafta sibel hanıma gittim, kilo ölçümü için. Aynı kiloyu söyledi.
Sibel hanımı bir kere gördüm.Gebe okuluna gidememistim ilkinde ,ikincide gideyim dedim.Orada tanıştık ama ben ilk doktoruma gidiyorum Pandemiden dolayı bir daha okula gidemedik zaten

Kız senle berabere doğurcaktık ya şokum şuan maşaallah sana yaa böyle kolaylıkla bana ve bekleyenlere nasip olur inşaallah Nasılsın bebeğin nasıl? Dikiş oldumuve böyle kolay doğum için ne tavsiye edersin

kızlar merhaba, ben yine garip bir soru ile geliyorum sizlere :) ilk dogum tecrübesizliği :)

sterilizatör aldım ve ilk defa kullanacagım. şu maddelerden hepsini sterilizatör'de steril edebiliriz degil mi ?

emzik, emzik askısı, emzik kutusu,

biberon ve biberon emzigi, ve biberon emziğinin üstüne geçen yarım küre

birde philips elektrikli pompa almıştım, bunun hangi kısımları sterilizatör'de steril edilebilir, hangileri edilemez ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…