Ahh canım Allah yardımcımız olsunBenim de yarın yatışım canım Allah hakkımızda hayırlısını versin
ahh inşallah inşallahDoktorlarınız yanınızda, süreci en iyi şekilde yöneteceklerdir, siz kendinizi öyle motive etmeye çalışınNe şekilde olursa olsun, sağlıkla doğsunlar inşallah
Doğum haber alamak ne kadar güzel. Yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim gözünüz aydın5 ten beri sancılarım başladı kızlar uyutmuyor yürüyorum evin içinde çömel kalk hareketleri yapıyorum. 8de yatışım yapılacaktı zaten, inşallah suni ye gerek kalmadan doğururum. Hepinize dua edicem sağlıkla kurtulalım inşallah.
Benimki de 3800 çıktı. Belki perşembeye 3900 olurTam 3.900 dogdu -200 olur diyorduk ama şaşmadı
Ne güzel kendi sancın gelmiş. Hayırlısıyla doğar sağlıkla inşallah5 ten beri sancılarım başladı kızlar uyutmuyor yürüyorum evin içinde çömel kalk hareketleri yapıyorum. 8de yatışım yapılacaktı zaten, inşallah suni ye gerek kalmadan doğururum. Hepinize dua edicem sağlıkla kurtulalım inşallah.
Hayirlisi artik dogumda musluman denk gelirse iyi olurRabbime çok şükür doğunca insan herseyı unutuyor.Rabbim sizlere kolaylık versin.önemli olan saglık sonrası bi şekilde halloluo biraz bagırıon çırpınıon tamam
Ayy İnşallah valla benım de aklıma sen ve senın gbi yurt dışında olanlar geldi Rabbım onlarada Allah bilen müslüman olan agzında besmele olan bırısı nasip olsun dedim.
isim de eşim ikra dıyor benim aile tarsfm pek bgnmıo onlarda gece geldi sdece annem gelecek gbi yaptılar bana süpriz yapmışlar bbmla kardesımde gelmiş henüz görüşmedikte.kardeşim hep beraber yıne bi düşünelm dedıde benimki düşünmez sanırım ya ikra yada ikranur koyar.
Bendede tik yok senin gibiYaaaaa MaşAllah kızlar Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende hala tık yok yaherkes doğuruyor ben bekliyorum herkes de inatla erkek bebek gününü doldurur diyor son 13 gün kaldı insAllah bende sağlıkla hayırlısyla normal doğum yaparım
Bu Cumartesi benim
İlk doğumumda da Bülent bey doktorumdu
kızlar yazamadım size ya.
çok şükür evladımı aldım kucagıma saat 4.30 da doğdu çok şükür.
Benim hikayem
zaten sancılı oldgmu biliyordunuz.bugune randevu buldum ve geldim hersey normaldi doğum haneye bi geldim açılmam 4 cm olmuş ve yatışş.ben başladım aglamaya dışarı çıktım eşimle bıraz otrduk.
sonra işte işlemler faln derken bi serum taktılar bebişimin kalp atışları düzenszdi.Sonrada suni sancı taktıtar derken derken açılmam 6 cm oldu ve suyumu boşalttılar orda dananın kuyrugu koptu.sancılar arttıkça arttı arttıkça arttı arada alttan bakıo.derken en son ıyıce arttı bebek gelio dedi doğumhaneye aldılar.
ayy çok güçsz kaldım ıkınamayacam sandım diorum ki bastırında çıksın yok ebe dioki geldi bebek hadı ıkın yapardın yapmazdın derken ıkına ıkına çıkardım ebe sen çok iyisin dio.
Ben böle değildim diye diye doğurdum.ebe dioki beyaz bi kafa gelıo ay çok tatlı hadi ıkın .bende diorum ki hiç umurumda degıl beyaz siyah diom çıksındaderken kafada cıktı omuzları uğrastrdı azcıkda sonrada her yeri çıktı şükür.sonrada esini çıkardılar esıde benım kız kadar vardı herlde 3 kilo doğdu.tombik duruo ebe dıokı yok bu 3.5 ıkı kere tarttı dedim onun boyu kısadr kılolu duruodr dedm 49 cm dedi herlde yanlş hatrlmıosam.ebeyi bir görseniz seve seve bitiremedi kızımı benden çok sevdin dedim dur bide ısırıym sunu dıo.sagolaunlar onlar bana dua edede ben onlara ede ede doğrtular.
sonra odamıza geldik.şimdide miyavlıo benım kedı bakalım smdı buyuk sıkıntı sarılık ve süt bakalım sarılk olmadan atlataczmı
durum bu unuttugum bişey olursa sorabılrsnz.dikişim az olsu önceki genişlikten dolayı sanırım.
Rabbim bekleyenlerimizi hayrlısıyla evlatlarına kavustursun
5 ten beri sancılarım başladı kızlar uyutmuyor yürüyorum evin içinde çömel kalk hareketleri yapıyorum. 8de yatışım yapılacaktı zaten, inşallah suni ye gerek kalmadan doğururum. Hepinize dua edicem sağlıkla kurtulalım inşallah.
Biz senle birlikte doğurcaz herhaldeYaaaaa MaşAllah kızlar Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende hala tık yok yaherkes doğuruyor ben bekliyorum herkes de inatla erkek bebek gününü doldurur diyor son 13 gün kaldı insAllah bende sağlıkla hayırlısyla normal doğum yaparım
Bazen durgun bazen çok oynakDoğum yapmayan arkadaşlar karnınızda bebek hareketleriniz nasıl..Benimki bu ara çok durgun ..
Yaa canım hastaneye yeni gidiyoruz dua edin bana korkular bastı beniLeylaKaya suni başladılar mı? Senden hızlı ve kolay bi doğum bekliyorum. Bide sahiden 4 kilo mu doğuracaksın çok merak ediyorum bide 4 kiloyu kolay doğuracak mısın onu da ayrıca merak ediyorum Rabbim güç kuvvet versin sana. İkinci olduğu için başarıcaz Allahın izniyle
Öğlene doğum haberini alacağıma inanıyorum. En geç 2 diyorumYaa canım hastaneye yeni gidiyoruz dua edin bana korkular bastı benibende kendimden aynen bunları bekliyorum ne sancım var ne açıklığım bakalım ne olacak neler gelecek başıma çokça amiiin Allah hepimize yardım etsin inşallaaah
Canımsın vallahi bu motive bile yetiyor biliyor musun..Öğlene doğum haberini alacağıma inanıyorum. En geç 2 diyorumtok gel dedi mi sana da?
Ben de oğlumu bırakıp gidicem canım, mecburuz. Sonu güzel olsun yeter ki. Tok gelmemi söyledi benim doktor. iyi yapmışsın birşeyler yiyerekCanımsın vallahi bu motive bile yetiyor biliyor musun..amiiiin çokça amiiin ...kızımı evde bıraktım zaten çok duygusalım yok canım demedi yedim ben fazla da yemedim ama atıştırdım bir şeyler güç olsun diye
Ayy süpermişSağlıkla kavuşun inşallah. Eli cok hafif diyorlar, sezaryen sonrası çok ağrı sızı olmadan toparladım diyor onunla doğum yapanlar, sizin nasıldı ilki merak ettim ama gerçekten hocaya çok güveniyorum
Rahattım bende sezeryan sonrası. Kan değerlerim düşük old için genel anestezi olmuştum. Bunda da şimdilik spinal dedik yarın sabah tekrar tahlil yapılacak ona göre değişebilir.
Ucuncu gunde gayrt iyiydim gaz sancısı dışında agri yasamadim ilk gun destekle yürüdümKaç günde toparlandınız
hay maşAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah5 ten beri sancılarım başladı kızlar uyutmuyor yürüyorum evin içinde çömel kalk hareketleri yapıyorum. 8de yatışım yapılacaktı zaten, inşallah suni ye gerek kalmadan doğururum. Hepinize dua edicem sağlıkla kurtulalım inşallah.
ayyy ne zmn olacak acaba ağrı olmazsa direk sezeryan demezler demi suni verirler mi bana geçen hafta açılma var mı diye de bakmadı hiçBendede tik yok senin gibi
senin en azından 2 cm aciklik var bakmışlar beni muayene de etmedi doktor nst de ağrı çıkmadı geçen hafta bugün sonucu acildeki doktora gösterdim doktorum gitmişti haftaya yine nst gir dedi ama randevu alamıyorum tabi acile gidip nst çektirmeli miyim kiBiz senle birlikte doğurcaz herhaldebende sadece 2 cm açıklık var 2 haftadır. Daha açılmadım. Perşembe son günüm, suni ile doğurcam. Kendi sancım gelirse ayrı tabi. Sana suni yolları görünmedi mi.
Bazen hareketli bazen düğün cnmDoğum yapmayan arkadaşlar karnınızda bebek hareketleriniz nasıl..Benimki bu ara çok durgun ..
İnşallah güzel olur canımBen de oğlumu bırakıp gidicem canım, mecburuz. Sonu güzel olsun yeter ki. Tok gelmemi söyledi benim doktor. iyi yapmışsın birşeyler yiyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?