2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim de yarın yatışım canım Allah hakkımızda hayırlısını versin
Ahh canım Allah yardımcımız olsun
Doktorlarınız yanınızda, süreci en iyi şekilde yöneteceklerdir, siz kendinizi öyle motive etmeye çalışın Ne şekilde olursa olsun, sağlıkla doğsunlar inşallah
ahh inşallah inşallah

Doğum haber alamak ne kadar güzel. Yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim gözünüz aydın nişan geldi mi acaba sizde? İnşallah suni ye gerek kalmaz. Bende bebeğime bekliyorum ama gelecek gibi gözükmüyor bakalım hayırlısı

Ne güzel kendi sancın gelmiş. Hayırlısıyla doğar sağlıkla inşallah

Hayirlisi artik dogumda musluman denk gelirse iyi olur
Ikrada guzel ikranurda guzel isim aslinda
Senin dusuncende onemli sen begeniyomusun
Ailende zamanla alisir bence
Isim oyle anlam olarakda telafuz olarakda kotu bi isim degil

Bendede tik yok senin gibi

Bu Cumartesi benim
İlk doğumumda da Bülent bey doktorumdu

Ayy süpermiş Sağlıkla kavuşun inşallah. Eli cok hafif diyorlar, sezaryen sonrası çok ağrı sızı olmadan toparladım diyor onunla doğum yapanlar, sizin nasıldı ilki merak ettim ama gerçekten hocaya çok güveniyorum

Ayy ne kadar güzel Allah birbirinize bağışlasın, ömrü güzel olsun ❤ İyi insanlara denk gelmek ne güzel olmuş, ekstra rahatlatmıştır seni, darısıburadaki herkesin başına

Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Sağlıkla gelsin

Biz senle birlikte doğurcaz herhalde bende sadece 2 cm açıklık var 2 haftadır. Daha açılmadım. Perşembe son günüm, suni ile doğurcam. Kendi sancım gelirse ayrı tabi. Sana suni yolları görünmedi mi.

LeylaKaya suni başladılar mı? Senden hızlı ve kolay bi doğum bekliyorum. Bide sahiden 4 kilo mu doğuracaksın çok merak ediyorum bide 4 kiloyu kolay doğuracak mısın onu da ayrıca merak ediyorum Rabbim güç kuvvet versin sana. İkinci olduğu için başarıcaz Allahın izniyle

Yaa canım hastaneye yeni gidiyoruz dua edin bana korkular bastı beni bende kendimden aynen bunları bekliyorum ne sancım var ne açıklığım bakalım ne olacak neler gelecek başıma çokça amiiin Allah hepimize yardım etsin inşallaaah

Öğlene doğum haberini alacağıma inanıyorum. En geç 2 diyorum tok gel dedi mi sana da?

Öğlene doğum haberini alacağıma inanıyorum. En geç 2 diyorum tok gel dedi mi sana da?
Canımsın vallahi bu motive bile yetiyor biliyor musun.. amiiiin çokça amiiin ...kızımı evde bıraktım zaten çok duygusalım yok canım demedi yedim ben fazla da yemedim ama atıştırdım bir şeyler güç olsun diye

Ben de oğlumu bırakıp gidicem canım, mecburuz. Sonu güzel olsun yeter ki. Tok gelmemi söyledi benim doktor. iyi yapmışsın birşeyler yiyerek

hay maşAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Bendede tik yok senin gibi
ayyy ne zmn olacak acaba ağrı olmazsa direk sezeryan demezler demi suni verirler mi bana geçen hafta açılma var mı diye de bakmadı hiç
Biz senle birlikte doğurcaz herhalde bende sadece 2 cm açıklık var 2 haftadır. Daha açılmadım. Perşembe son günüm, suni ile doğurcam. Kendi sancım gelirse ayrı tabi. Sana suni yolları görünmedi mi.
senin en azından 2 cm aciklik var bakmışlar beni muayene de etmedi doktor nst de ağrı çıkmadı geçen hafta bugün sonucu acildeki doktora gösterdim doktorum gitmişti haftaya yine nst gir dedi ama randevu alamıyorum tabi acile gidip nst çektirmeli miyim ki aman aman bı ağrım yok aslında
Doğum yapmayan arkadaşlar karnınızda bebek hareketleriniz nasıl..Benimki bu ara çok durgun ..
Bazen hareketli bazen düğün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…