2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar 4 cm açıklıkla benimde yatışım oldu lavman yapıldı serum takıldı kendi sancımı destekleyici ilaç verilecekmiş dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Ayy hadi hayırlısı. Kız bende 2 haftadır 2 cm açıklık var ama yatış vermiyor doktorum. Sınır 3 yada 4 mü acaba. Bide suni ile mi doğuracaksın

Ben o zaman dikkat etmemiştim ama bu sefer sen böyle söylediğin için dikkat edeceğim soğuk mu normal mi diye
Kız buz gibi olunca fark edilmicek gibi değil merak etme. Ebeye söyledim ama 5 sene önceki çok soğuktu. Allah Allah niye acaba diypr. Ekim ayıydı aslında ama buzdolabından çıkmış gibiydi.

Kız buz gibi olunca fark edilmicek gibi değil merak etme. Ebeye söyledim ama 5 sene önceki çok soğuktu. Allah Allah niye acaba diypr. Ekim ayıydı aslında ama buzdolabından çıkmış gibiydi.
Demirbaş biz kalacaz herhlde sona ya baksana herkes çatır çatır doğuruyor

Ben zaten ilk doğumumdan biliyorum bacım ya benim çocuklar 40ı doldurmadan gelmeeeeezzz
ya eğer ağrı olmazsa misal açılma ağrı yoksa suni mi verirelr yoksa sezeryan mı derler korkmaya başladım ben ya ağrı açılma olmazsa diye
Ben doğum yaptım arkadaşlar sabah 10,5 ta
4 cm açıklıkla geldim hastaneye hızlı ilerledi. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Hay maşAllah cnm sağlıkla büyütün insAllah amin insAllah

Merhaba Temmuz anneleri aylardır sizi takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Kısmetse bende Temmuz annesiyim
Doğumu olanlara evlatlarıyla birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum. Benim gibi bekleyenlere de sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah diyorum
Asıl yazma nedenim ise kan sulandırıcı iğne bulamayan arkadaşlar vardı bende kullanıyordum ve bulamamıştım. Doğum sonrası da devam edeceğim için oksapar şirketini aradım ve durumumu anlattım. Hemen bir eczane adı ve çalıştığı deponun ismibi istediler. 5 gün içinde 5 kutu gönderdiler benim için çözüm oldu Belki birine faydam olur diye yazmak istedim bende buraya

İlki normal olduğu için suni demeleri gerekir bence. Eğer bebeğin ve senin sağlığın elverişli ise..

Hemde nasil kac atlet degistiriyorum dus alasim geliyor surekli

Kizlar bende şimdi hiç bir berliti yok. Dr cumartesi ye kadar gelir diyordu ama hiç tik yok ne nişan ne su şimdilik bekliyoruz yarın randevum var yine soracağım ne yapabillirim 40 geçmesini istemem kilo almasın

Kizlar bende şimdi hiç bir berliti yok. Dr cumartesi ye kadar gelir diyordu ama hiç tik yok ne nişan ne su şimdilik bekliyoruz yarın randevum var yine soracağım ne yapabillirim 40 geçmesini istemem kilo almasın
Canım seninle aynıyız. Benim doğumum perşembeye kadar olmazsa doktor suni ile başlatacak. Belki bu haftasonu doğururuz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…