Bıgün güzel haberler alacağız yine. Allah bu güzel cuma saatinde bu yolda olan tüm hamilelerin doğumunu kolaylaştırsın onların yanında bizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Kızlar 4 cm açıklıkla benimde yatışım oldu lavman yapıldı serum takıldı kendi sancımı destekleyici ilaç verilecekmiş dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Kızlar 4 cm açıklıkla benimde yatışım oldu lavman yapıldı serum takıldı kendi sancımı destekleyici ilaç verilecekmiş dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Kız buz gibi olunca fark edilmicek gibi değil merak etme. Ebeye söyledim ama 5 sene önceki çok soğuktu. Allah Allah niye acaba diypr. Ekim ayıydı aslında ama buzdolabından çıkmış gibiydi.
Kız buz gibi olunca fark edilmicek gibi değil merak etme. Ebeye söyledim ama 5 sene önceki çok soğuktu. Allah Allah niye acaba diypr. Ekim ayıydı aslında ama buzdolabından çıkmış gibiydi.
Merhaba Temmuz anneleri aylardır sizi takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Kısmetse bende Temmuz annesiyim
Doğumu olanlara evlatlarıyla birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum. Benim gibi bekleyenlere de sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah diyorum
Asıl yazma nedenim ise kan sulandırıcı iğne bulamayan arkadaşlar vardı bende kullanıyordum ve bulamamıştım. Doğum sonrası da devam edeceğim için oksapar şirketini aradım ve durumumu anlattım. Hemen bir eczane adı ve çalıştığı deponun ismibi istediler. 5 gün içinde 5 kutu gönderdiler benim için çözüm oldu Belki birine faydam olur diye yazmak istedim bende buraya
Zaman gecmıyor artık 20 23 temmuz arası doğum bekliyoruz bizde.keşke daha erken gelse sabrım gücüm kalmadı artık zaman durdu. Gece uyku falan kalmadı çok fazla terliyorum ben hayatımda böyle terlemedim. Sizdede var mı aynı ter olayı
Kizlar bende şimdi hiç bir berliti yok. Dr cumartesi ye kadar gelir diyordu ama hiç tik yok ne nişan ne su şimdilik bekliyoruz yarın randevum var yine soracağım ne yapabillirim 40 geçmesini istemem kilo almasın
Kizlar bende şimdi hiç bir berliti yok. Dr cumartesi ye kadar gelir diyordu ama hiç tik yok ne nişan ne su şimdilik bekliyoruz yarın randevum var yine soracağım ne yapabillirim 40 geçmesini istemem kilo almasın
Evet ama benim nişan dün gece geldi bugünde ufaktan belden giren sancılarım başladı. İlkinde nişandan sonra 2. Gün doğuma gitmiştim bakalım ptesiyi bekleyecekmiyim bunda