2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Portakal suyu ic veya portakal ye
Yada çikolata falan ye kiprasir ozaman

Geldim şimdi . Nst odasına çıktım 20 dk cihazı takıp ölçtüler . Sonucu doktoruma götürdüm. Sancı yok nst sonucun çok iyi bir sorunda yok dedi :) ben de hiç sancı olmayacak gibi dedim ilk gebelikte biraz uzun sürebiliyor dedi . Bebeğe baktı tam net olmaya bilir ama 3078 kilosu dedi. Suyuda yerinde . Bebek orda gayet mutlu elle kontrol edeyim mi dedi eğer edersem doğumu tetikleyebilirim dedi . Doktrum izin almıştı yurt dışına acil olarak, cumartesi geleceksin dedi o zaman elle muayene edelim hem bir haftayıda devirmiş oluruz dedi. Böyle derken bile çok heyecanlandım ya herhangi bir sorun olursa muhakkak hastaneye gel dedi bu kadar

Artık dayanamıyorum yüzümü sürekli silmekten gına geldi gerçekten, Allahtan diyorum Ağustos ya da Eylül anneleri grubu değiliz..

Bıgün güzel haberler alacağız yine. Allah bu güzel cuma saatinde bu yolda olan tüm hamilelerin doğumunu kolaylaştırsın onların yanında bizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Amiiin

Maşallah rabbim bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Dün bütün gün öyleydi gece biraz geçti bugün sabahtan iyiydim ama yine gerinmeye başladı...
Ay inşallah sakin sakin bekleriz vaktimizi...

Bugün NTS ye giricem bende öğlenden sonra.. Son artık..

Evet bazen bayılcak gibi oluyorum dayanamıyorum sağa sola dönmek zaten eziyete döndü iyice

Maşallah cnm hayırlı olsun sağlıkla büyüt inş ismini ne koydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…