Lavman soğuk mu kız.buz gibi lavman vermişlerdi banaİnşallah güzel olur canımyatışım yapıldı lavman da yapıldı serumu bekliyorum
Yok canım ılıktıLavman soğuk mu kız.buz gibi lavman vermişlerdi bana
Ben o zaman dikkat etmemiştim ama bu sefer sen böyle söylediğin için dikkat edeceğim soğuk mu normal mi diyeLavman soğuk mu kız.buz gibi lavman vermişlerdi bana
Hadi hayırlı doğumlar olsun şimdidenİnşallah güzel olur canımyatışım yapıldı lavman da yapıldı serumu bekliyorum
Cok heyecanli yaaİnşallah güzel olur canımyatışım yapıldı lavman da yapıldı serumu bekliyorum
Evet ama benim ilkinde yapilmadiKızlar normal doğumda da lavman yapılıyormu bileniniz var mı?
Portakal suyu ic veya portakal ye
Yada çikolata falan ye kiprasir ozaman
Zaman gecmıyor artık 20 23 temmuz arası doğum bekliyoruz bizde.keşke daha erken gelse sabrım gücüm kalmadı artık zaman durdu. Gece uyku falan kalmadı çok fazla terliyorum ben hayatımda böyle terlemedim. Sizdede var mı aynı ter olayı
Bıgün güzel haberler alacağız yine. Allah bu güzel cuma saatinde bu yolda olan tüm hamilelerin doğumunu kolaylaştırsın onların yanında bizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Amin canım dua et banaCok heyecanli yaaRabbim kolay dogumlar nasip etsin ☺
Sağol canım benim aminHadi hayırlı doğumlar olsun şimdiden
kızlar yazamadım size ya.
çok şükür evladımı aldım kucagıma saat 4.30 da doğdu çok şükür.
Benim hikayem
zaten sancılı oldgmu biliyordunuz.bugune randevu buldum ve geldim hersey normaldi doğum haneye bi geldim açılmam 4 cm olmuş ve yatışş.ben başladım aglamaya dışarı çıktım eşimle bıraz otrduk.
sonra işte işlemler faln derken bi serum taktılar bebişimin kalp atışları düzenszdi.Sonrada suni sancı taktıtar derken derken açılmam 6 cm oldu ve suyumu boşalttılar orda dananın kuyrugu koptu.sancılar arttıkça arttı arttıkça arttı arada alttan bakıo.derken en son ıyıce arttı bebek gelio dedi doğumhaneye aldılar.
ayy çok güçsz kaldım ıkınamayacam sandım diorum ki bastırında çıksın yok ebe dioki geldi bebek hadı ıkın yapardın yapmazdın derken ıkına ıkına çıkardım ebe sen çok iyisin dio.
Ben böle değildim diye diye doğurdum.ebe dioki beyaz bi kafa gelıo ay çok tatlı hadi ıkın .bende diorum ki hiç umurumda degıl beyaz siyah diom çıksındaderken kafada cıktı omuzları uğrastrdı azcıkda sonrada her yeri çıktı şükür.sonrada esini çıkardılar esıde benım kız kadar vardı herlde 3 kilo doğdu.tombik duruo ebe dıokı yok bu 3.5 ıkı kere tarttı dedim onun boyu kısadr kılolu duruodr dedm 49 cm dedi herlde yanlş hatrlmıosam.ebeyi bir görseniz seve seve bitiremedi kızımı benden çok sevdin dedim dur bide ısırıym sunu dıo.sagolaunlar onlar bana dua edede ben onlara ede ede doğrtular.
sonra odamıza geldik.şimdide miyavlıo benım kedı bakalım smdı buyuk sıkıntı sarılık ve süt bakalım sarılk olmadan atlataczmı
durum bu unuttugum bişey olursa sorabılrsnz.dikişim az olsu önceki genişlikten dolayı sanırım.
Rabbim bekleyenlerimizi hayrlısıyla evlatlarına kavustursun
cnm benm öyle göbeğim patlayacak gibi ağrıyo sertleşti iyice karnım ve göbek deliğimin sağ üst tarafı fena ağrıyor sonra kendiliğinden geçiyor ara ara oluyor ay sancısı mı gün sancısı mı ne dermiş eskiler ayy ne biliyim ilkinde hiç yaşamadım bende son 5 gün....
Hareketli benim canımDoğum yapmayan arkadaşlar karnınızda bebek hareketleriniz nasıl..Benimki bu ara çok durgun ..
Evet bazen bayılcak gibi oluyorum dayanamıyorum sağa sola dönmek zaten eziyete döndü iyiceZaman gecmıyor artık 20 23 temmuz arası doğum bekliyoruz bizde.keşke daha erken gelse sabrım gücüm kalmadı artık zaman durdu. Gece uyku falan kalmadı çok fazla terliyorum ben hayatımda böyle terlemedim. Sizdede var mı aynı ter olayı
İnşallah güzel olur canımyatışım yapıldı lavman da yapıldı serumu bekliyorum
Yapılıyor kızımda yapılmıştı banaKızlar normal doğumda da lavman yapılıyormu bileniniz var mı?
Maşallah cnm hayırlı olsun sağlıkla büyüt inş ismini ne koydunuzkızlar yazamadım size ya.
çok şükür evladımı aldım kucagıma saat 4.30 da doğdu çok şükür.
Benim hikayem
zaten sancılı oldgmu biliyordunuz.bugune randevu buldum ve geldim hersey normaldi doğum haneye bi geldim açılmam 4 cm olmuş ve yatışş.ben başladım aglamaya dışarı çıktım eşimle bıraz otrduk.
sonra işte işlemler faln derken bi serum taktılar bebişimin kalp atışları düzenszdi.Sonrada suni sancı taktıtar derken derken açılmam 6 cm oldu ve suyumu boşalttılar orda dananın kuyrugu koptu.sancılar arttıkça arttı arttıkça arttı arada alttan bakıo.derken en son ıyıce arttı bebek gelio dedi doğumhaneye aldılar.
ayy çok güçsz kaldım ıkınamayacam sandım diorum ki bastırında çıksın yok ebe dioki geldi bebek hadı ıkın yapardın yapmazdın derken ıkına ıkına çıkardım ebe sen çok iyisin dio.
Ben böle değildim diye diye doğurdum.ebe dioki beyaz bi kafa gelıo ay çok tatlı hadi ıkın .bende diorum ki hiç umurumda degıl beyaz siyah diom çıksındaderken kafada cıktı omuzları uğrastrdı azcıkda sonrada her yeri çıktı şükür.sonrada esini çıkardılar esıde benım kız kadar vardı herlde 3 kilo doğdu.tombik duruo ebe dıokı yok bu 3.5 ıkı kere tarttı dedim onun boyu kısadr kılolu duruodr dedm 49 cm dedi herlde yanlş hatrlmıosam.ebeyi bir görseniz seve seve bitiremedi kızımı benden çok sevdin dedim dur bide ısırıym sunu dıo.sagolaunlar onlar bana dua edede ben onlara ede ede doğrtular.
sonra odamıza geldik.şimdide miyavlıo benım kedı bakalım smdı buyuk sıkıntı sarılık ve süt bakalım sarılk olmadan atlataczmı
durum bu unuttugum bişey olursa sorabılrsnz.dikişim az olsu önceki genişlikten dolayı sanırım.
Rabbim bekleyenlerimizi hayrlısıyla evlatlarına kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?