2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet ama benim nişan dün gece geldi bugünde ufaktan belden giren sancılarım başladı. İlkinde nişandan sonra 2. Gün doğuma gitmiştim bakalım ptesiyi bekleyecekmiyim bunda
Nişana güvenmiyorum ben ya. Benden de geldi ama sancı başlamadı. Ama sende sancı başlamış canımcım, akşama hastanede bulabilirsin kendini

Burda sezeryan demezler ondan eminim, yani dogum aninda bi komplikasyon aninda sezeryana alirlar
Suni olabilir ama onuda 41den once zor
E ben daha 37deyim hayatta vermezler
Simdi doktordan geldim kendime gelim yazicam gelismeleri

Valla benim de ilki Kasım ayindaydi .Bu yaza denk gelmesi beni epey sarstı.Sacım belime kadardı .Kökünden dibine kadar ter icindeydim doğum anında .Şuan bu Temmuz sıcağında dogumhanede ki halimi düşünemiyorum Klima olsa keşke.Bebek çıkınca zaten hemen sariyorlar bisicik olmaz

Amin cnm sezeryan da bi kaç gün geç gelebiliyor gelir merak etme kaç gün sonra duş alabilirsin dediler

Dün bütün gün öyleydi gece biraz geçti bugün sabahtan iyiydim ama yine gerinmeye başladı...
Ay inşallah sakin sakin bekleriz vaktimizi...

Bugün NTS ye giricem bende öğlenden sonra.. Son artık..
inşallah cnm az kaldıkça gün geçmiyor sanki..

inşallah cnm az kaldıkça gün geçmiyor sanki..

Ahh sorma canımm hiiiççççç geçmiyor sıkıntılar da olunca daha fena iş buluyorum sürekli kendime vakit geçsin diye...

Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Ben doğum yaptım arkadaşlar sabah 10,5 ta
4 cm açıklıkla geldim hastaneye hızlı ilerledi. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

Hayırlı olsun bebişin merak ettim açılma olduğunu hiç hissettin mi bende hiç bir belirti yok sanki olmayacakmış gibi . Doktor bugun elle muayene edecekti ama bir hafta bekleyelim tetiklemiş olurum dedi . Açılmamda olmazmış gibi gelmeye başladı

Kizlar bende şimdi hiç bir berliti yok. Dr cumartesi ye kadar gelir diyordu ama hiç tik yok ne nişan ne su şimdilik bekliyoruz yarın randevum var yine soracağım ne yapabillirim 40 geçmesini istemem kilo almasın
Sen benden öndesin ama benimde hić belirtim yok doktor elle muayene edecekti ama etmeyeyim bir hafta daha dur tetiklemiş olurum dedi size hiç öyle bir muayene yapıldı mı ?

Bende de aynı şekilde inanılmaz terleme var ve son 2 haftadır ödem başladı ellerim ayaklarım acıyo artk ödemden

Burda sezeryan demezler ondan eminim, yani dogum aninda bi komplikasyon aninda sezeryana alirlar
Suni olabilir ama onuda 41den once zor
E ben daha 37deyim hayatta vermezler
Simdi doktordan geldim kendime gelim yazicam gelismeleri
Pofff Rabbim hayırlısyla bı kucağımıza aldırsaydi

Millet çatır çatır bebek doğuruyor ben anca dikiş dikiyorum kızlar benim ağırlıktan kaynaklı yürürken falan zorlanıyorum ama bı kaç hafta önceki ağrılardan eser kalmadı resmen çok enerjik hissediyorum ev işi vs derken akşam oluyor

Eklentiler

• IMG_20200703_115531_561.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 88
Bende çok imrendim.Ne güzel 37. Haftada doğuranlar var.Benim gene 39 u bekler diye korkuyorum Doğunca uykusuz geceler olacak ama en azından bu hareketsizlik gidecek.Daha 7.5 kilo aldım.Karnimda 6-7 aylık gibi ama içeriden beni çok geriyor Bide başka çocugun varken tekrar hamile olmak çok zormuş

Benim adetlerim de seninki gibiydi canım. Yani ben de doğurana kadar o adet sancılarının işe yarayacağını düşünmüyordum Ama şöyle diyeyim hiçbir şey hissetmeden 4 cm oldu. Ardından adetimin ilk başları gibi sancı çektiğimde 7 cm oldu adet sancısının çok çok fazlasını yaşadığımda zaten neredeyse doğuracaktım. Benim suyumu patlattıktan sonra asıl doğum sancısını yaşamaya başladım öncesinde dayanabilecek gibiydim . İnşallah sen de kolaylıkla doğurursun kuzum

Ay inşallah kuzum ya.. Allah'ım bütün yavruları korusun kontrolün nasıl geçti açılman devam ediyor mu yazdıysan göremedim mesajları tam okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…