Kızlar 4 cm açıklıkla benimde yatışım oldu lavman yapıldı serum takıldı kendi sancımı destekleyici ilaç verilecekmiş dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım
Nişana güvenmiyorum ben ya. Benden de geldi ama sancı başlamadı. Ama sende sancı başlamış canımcım, akşama hastanede bulabilirsin kendiniEvet ama benim nişan dün gece geldi bugünde ufaktan belden giren sancılarım başladı. İlkinde nişandan sonra 2. Gün doğuma gitmiştim bakalım ptesiyi bekleyecekmiyim bunda
Ben doğum yaptım arkadaşlar sabah 10,5 ta
4 cm açıklıkla geldim hastaneye hızlı ilerledi. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Nişana güvenmiyorum ben ya. Benden de geldi ama sancı başlamadı. Ama sende sancı başlamış canımcım, akşama hastanede bulabilirsin kendini
Ayy benim ilki daha kötüydü. Ekimde doğum yapmıştım. Şimdi en azından yaza girerken doğum yapıcaz çok şükürBir an önce alsak artık kucağımıza ya yoruldum çok yazın hamilelik kötüymüş
Burda sezeryan demezler ondan eminim, yani dogum aninda bi komplikasyon aninda sezeryana alirlarhay maşAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah
ayyy ne zmn olacak acaba ağrı olmazsa direk sezeryan demezler demi suni verirler mi bana geçen hafta açılma var mı diye de bakmadı hiç
senin en azından 2 cm aciklik var bakmışlar beni muayene de etmedi doktor nst de ağrı çıkmadı geçen hafta bugün sonucu acildeki doktora gösterdim doktorum gitmişti haftaya yine nst gir dedi ama randevu alamıyorum tabi acile gidip nst çektirmeli miyim kiaman aman bı ağrım yok aslında
Bazen hareketli bazen düğün cnm
Amin cnm sezeryan da bi kaç gün geç gelebiliyor gelir merak etmeTesekkur ederim spinal sezeryan oldum. Hicbir sey hissetmiyorsun zaten kolaydi4 saatte bacaklarım açıldı. Gazımı ertesi gun sabah çıkarabildim. Gaz çıkarana kadar kati beslenmek yasak.
İlk gece yatarken kalkarken zorlaniliyor ama anneligin verdigi gucle ayaklaniliyorTek derdim sütümün gelmemesi eve çıkıp dus almayi bekliyorum sabirla ne kadar sakin olursak bebekte o kadar sakin huzurlu oluyor. En sagliklisindan dogum nasip olsun herkese
inşallah cnm az kaldıkça gün geçmiyor sanki..Dün bütün gün öyleydi gece biraz geçti bugün sabahtan iyiydim ama yine gerinmeye başladı...
Ay inşallah sakin sakin bekleriz vaktimizi...
Bugün NTS ye giricem bende öğlenden sonra.. Son artık..
inşallah cnm az kaldıkça gün geçmiyor sanki..
Ben doğum yaptım arkadaşlar sabah 10,5 ta
4 cm açıklıkla geldim hastaneye hızlı ilerledi. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Sen benden öndesin ama benimde hić belirtim yok doktor elle muayene edecekti ama etmeyeyim bir hafta daha dur tetiklemiş olurum dedi size hiç öyle bir muayene yapıldı mı ?Kizlar bende şimdi hiç bir berliti yok. Dr cumartesi ye kadar gelir diyordu ama hiç tik yok ne nişan ne su şimdilik bekliyoruz yarın randevum var yine soracağım ne yapabillirim40 geçmesini istemem kilo almasın
cnm allah yardımcın olsun inş kolay bi doğum olur güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 4 cm açıklıkla benimde yatışım oldu lavman yapıldı serum takıldı kendi sancımı destekleyici ilaç verilecekmiş dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım
amin cnm inşallahAhh sorma canımm hiiiççççç geçmiyor sıkıntılar da olunca daha fenaiş buluyorum sürekli kendime vakit geçsin diye...
Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Bende de aynı şekilde inanılmaz terleme var ve son 2 haftadır ödem başladı ellerim ayaklarım acıyo artk ödemdenZaman gecmıyor artık 20 23 temmuz arası doğum bekliyoruz bizde.keşke daha erken gelse sabrım gücüm kalmadı artık zaman durdu. Gece uyku falan kalmadı çok fazla terliyorum ben hayatımda böyle terlemedim. Sizdede var mı aynı ter olayı
Pofff Rabbim hayırlısyla bı kucağımıza aldırsaydiBurda sezeryan demezler ondan eminim, yani dogum aninda bi komplikasyon aninda sezeryana alirlar
Suni olabilir ama onuda 41den once zor
E ben daha 37deyim hayatta vermezler
Simdi doktordan geldim kendime gelim yazicam gelismeleri
Bende çok imrendim.Ne güzel 37. Haftada doğuranlar var.Benim gene 39 u bekler diye korkuyorumMillet çatır çatır bebek doğuruyorben anca dikiş dikiyorum kızlar benim ağırlıktan kaynaklı yürürken falan zorlanıyorum ama bı kaç hafta önceki ağrılardan eser kalmadı resmen çok enerjik hissediyorum ev işi vs derken akşam oluyor
Benim adetlerim de seninki gibiydi canım. Yani ben de doğurana kadar o adet sancılarının işe yarayacağını düşünmüyordumAy bende hep merak ediyorum. Her adet sancimda ölup ölup diriliyorum ohne yaptiriyordum her ay inan bazen sancidan kusuyordum..ve merak ettigim sey dogum sancisi ile siddetli adet sancisi arasinda nasil bi brnzerlik var ..mesela adet sancisi dogumdaki kac cm lik acilma gibi .lutfen cvp yaz olur mu
Ay inşallah kuzum ya.. Allah'ım bütün yavruları korusunAnnesi gibi güçlüdür oo hemen düzelir inşaallah evinize dönersnz☺♥ Ben hurmayı 3 yiyorum ya yarın sabah kontrole gidicem geçen sefer 3 cm açıklık var demişti şimdi bende senin gibi oluyormuşum benimde adetlerim aşırı sancılı geçerdi demekki onunla cidden alakası oluyor doğum sancılarının seninki güzel bi örnek oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?