2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Güzel Temmuz anneleri dün doğum yaptım .sunü sancıyla başladık ama bebeğin kalp atışı çok düştü 2 kez denendi ama bebeğim istemedi çok korktuk fakat böylece benim kendi sancılarım başladı 7 de girdim 1 e çeyrek kala doğdu miniğim .ultrasonda 3850 idi 3750 doğdu. Bebeğim kucağımda çıktım doğumhaneden .Allah iyilerle karşılaştırsın hastane ve ebeler mükemmeldi yoksa başaramazdım. Faydalı olsun diye söyleyeyim sancı öekerken nst için yatırdıkları yarımşar saatte açılmam hiç ilerlemedi . Ayağa kalkıp yürüdüm ,sancı gelince yatak kenarına çömelip ıkındım ve plates topu resmen en büyük icat üstünde zıplamak hem sancı anında bana çok iyi geldi açılmamı çok hızlandırdı.2. Konu bebek inmediği için son 1 aaat ıkınmak zorunda kaldım çatalda ıkınmak çok çok zor ebe beni
Çataldan indirdi ve çömelerek ıkınıca bebeğin başı geldi.dikiş yada kesi acımadı rahat olun . Hepinize çok güzel doğumlar nasip olsun . LeylaKaya inşallah sağlılka kavuşmuşsundur canım benim busra1tan darısı sana olsun

Bana çatı muayenesi yapmıştı 1 hafta önce o zaman aşağı inmiş dedi. Peki sizin

Bana çatı muayenesi yapmıştı 1 hafta önce o zaman aşağı inmiş dedi. Peki sizin
Bana yapmadı bir hafta daha bekleyelim dedi . Doktorum yurt dışına gidip gelecek bir hafta içinde gelince bakalım dedi daha güzel olur dedi

Doktoruna danışmalısın bence eğer doğum başladıysa da rabbim kolaylık versin.. Sağlıkla al kucağına
Leke gelmeye devam ediyor zaten yarin muayenem var hem durursam belki acilmam artar diye dusunuyorum eger dogum basladiysa

Bi iki gündür giremedim pek hemen birikmiş sayfalar. Doğuranların gözü aydın, gün alanları, gününü bekleyenleri Allah sağlıcakla bebişine kavuştursun
Ben de bugün kontrole gittim. Dr sadece ultrasonla kontrol etti. Dikkat etmem gerekenlerle ilgili yine bilgi verdi ama nst ye yollamadı bu sefer. Ultrasonda normal görünüyodu her şey, açılma daha yokmuş. 38+0ım. Bi hafta sonra çağırdı tekrar. Nst ye neden girmedim anlamadım ama bi bildiği vardır dr un heralde.

Benim de ilk oglum ekimde dogmustu.ama yaz hamileligini hic sevmedim.ayaklarim o kadar sismis ki ilkinde giydiğinm terliklere sigmiyor ayaklarım, sicaktan uyuyamiyorum...daha bir suru sey
Ben ilk hamileliğimde daha çok şişmiştim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım benim mis gibi doğum yapmışsın maşallah sana. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

İnşallah güzel olur canım yatışım yapıldı lavman da yapıldı serumu bekliyorum
Ayy hadi hayırlısı. Kız bende 2 haftadır 2 cm açıklık var ama yatış vermiyor doktorum. Sınır 3 yada 4 mü acaba. Bide suni ile mi doğuracaksın
Suni vermediler kendi sancımı destekleyici iğne yaptılar 5 saatte doğum oldu

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini

Lohusalıkta da aynı şekilde hatta daha beter sıcak basıyomuş diyolar yaa
Valla moral bozmak istemem ama cidden daha beter sıcak basıyor. Günlerdir terlemekten sacim bile kurulmuyor resmen sürekli üstüm başım sırılsıklam silmekten değiştirmekten bi hal oldum ben de doğumdan sonra biraz azalır sıkıntım sanıyordum...

Kızlar merhaba ben de doğum Yapanlar kervanına katıldım 12 gibi yatışım oldu Suni sancı verildi. Açıklıyım on santimi bulduğunda bebeğin başı aşağıda olmadığı için bayağı bir bekledik. Bol bol yürüdüm kesinlikle tavsiye ederim elimden geldiğince yakındım doktorun dediği süreçlerde bby yardımcı oldum. En zoru doğumhane kısmıydı sıkılmak da çok zorlandım ikinci doğum olmasına rağmen Sancım aşırı çok tu ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım normal doğum ile kilosu da 3. 800 Minik adamım Geride kalan herkese Allah hayırlı doğum nasip etsin Allah hepinizin yardımcısı olsun canlarım

Ne kadar güzel. Gözün aydın. Darısı benim başıma ilk sanci ile mi başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…