Bana çatı muayenesi yapmıştı 1 hafta önce o zaman aşağı inmiş dedi. Peki sizinHayırlı olsun bebişinmerak ettim açılma olduğunu hiç hissettin mi bende hiç bir belirti yok sanki olmayacakmış gibi . Doktor bugun elle muayene edecekti ama bir hafta bekleyelim tetiklemiş olurum dedi . Açılmamda olmazmış gibi gelmeye başladı
Sen benden öndesin ama benimde hić belirtim yok doktor elle muayene edecekti ama etmeyeyim bir hafta daha dur tetiklemiş olurum dedi size hiç öyle bir muayene yapıldı mı ?
Bana yapmadı bir hafta daha bekleyelim dedi . Doktorum yurt dışına gidip gelecek bir hafta içinde gelince bakalım dedi daha güzel olur dediBana çatı muayenesi yapmıştı 1 hafta önce o zaman aşağı inmiş dedi. Peki sizin
Leke gelmeye devam ediyor zaten yarin muayenem var hem durursam belki acilmam artar diye dusunuyorum eger dogum basladiysaDoktoruna danışmalısın bence eğer doğum başladıysa da rabbim kolaylık versin.. Sağlıkla al kucağına
Anladim benimde işte 38 de baktı ama yarın sancı çıkarsa nst tede bakabillir yine altta. Inşallah açılma vardı gelsin artikBana yapmadı bir hafta daha bekleyelim dedi . Doktorum yurt dışına gidip gelecek bir hafta içinde gelince bakalım dedi daha güzel olur dedi
Ben ilk hamileliğimde daha çok şişmiştim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim de ilk oglum ekimde dogmustu.ama yaz hamileligini hic sevmedim.ayaklarim o kadar sismis ki ilkinde giydiğinm terliklere sigmiyor ayaklarım, sicaktan uyuyamiyorum...daha bir suru sey
Canım benim mis gibi doğum yapmışsın maşallah sana. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Güzel Temmuz anneleri dün doğum yaptım .sunü sancıyla başladık ama bebeğin kalp atışı çok düştü 2 kez denendi ama bebeğim istemedi çok korktuk fakat böylece benim kendi sancılarım başladı 7 de girdim 1 e çeyrek kala doğdu miniğim .ultrasonda 3850 idi 3750 doğdu. Bebeğim kucağımda çıktım doğumhaneden .Allah iyilerle karşılaştırsın hastane ve ebeler mükemmeldi yoksa başaramazdım. Faydalı olsun diye söyleyeyim sancı öekerken nst için yatırdıkları yarımşar saatte açılmam hiç ilerlemedi . Ayağa kalkıp yürüdüm ,sancı gelince yatak kenarına çömelip ıkındım ve plates topu resmen en büyük icatüstünde zıplamak hem sancı anında bana çok iyi geldi açılmamı çok hızlandırdı.2. Konu bebek inmediği için son 1 aaat ıkınmak zorunda kaldım çatalda ıkınmak çok çok zor ebe beni
Çataldan indirdi ve çömelerek ıkınıca bebeğin başı geldi.dikiş yada kesi acımadı rahat olun . Hepinize çok güzel doğumlar nasip olsun .LeylaKaya inşallah sağlılka kavuşmuşsundur canım benim busra1tan darısı sana olsun
Leke gelmeye devam ediyor zaten yarin muayenem var hem durursam belki acilmam artar diye dusunuyorum eger dogum basladiysa
Insallah canim .Anladim benimde işte 38 de baktı ama yarın sancı çıkarsa nst tede bakabillir yine altta. Inşallah açılma vardı gelsin artik
İnşallah güzel olur canımyatışım yapıldı lavman da yapıldı serumu bekliyorum
Suni vermediler kendi sancımı destekleyici iğne yaptılar 5 saatte doğum olduAyy hadi hayırlısı. Kız bende 2 haftadır 2 cm açıklık var ama yatış vermiyor doktorum. Sınır 3 yada 4 mü acaba. Bide suni ile mi doğuracaksın
Benim de daha tık yokDemirbaş biz kalacaz herhlde sona ya baksana herkes çatır çatır doğuruyor
Kız yine berabere doğurduk sayılıt benimde çok şükür güzel ilerledi 5 saatte oldu doğumAy inşallah kuzum ya.. Allah'ım bütün yavruları korusun ♥ kontrolün nasıl geçti açılman devam ediyor mu yazdıysan göremedim mesajları tam okuyamıyorum
Lohusalıkta da aynı şekilde hatta daha beter sıcak basıyomuş diyolar yaaArtık dayanamıyorum yüzümü sürekli silmekten gına geldi gerçekten, Allahtan diyorum Ağustos ya da Eylül anneleri grubu değiliz..
Amiiin
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğinikızlar yazamadım size ya.
çok şükür evladımı aldım kucagıma saat 4.30 da doğdu çok şükür.
Benim hikayem
zaten sancılı oldgmu biliyordunuz.bugune randevu buldum ve geldim hersey normaldi doğum haneye bi geldim açılmam 4 cm olmuş ve yatışş.ben başladım aglamaya dışarı çıktım eşimle bıraz otrduk.
sonra işte işlemler faln derken bi serum taktılar bebişimin kalp atışları düzenszdi.Sonrada suni sancı taktıtar derken derken açılmam 6 cm oldu ve suyumu boşalttılar orda dananın kuyrugu koptu.sancılar arttıkça arttı arttıkça arttı arada alttan bakıo.derken en son ıyıce arttı bebek gelio dedi doğumhaneye aldılar.
ayy çok güçsz kaldım ıkınamayacam sandım diorum ki bastırında çıksın yok ebe dioki geldi bebek hadı ıkın yapardın yapmazdın derken ıkına ıkına çıkardım ebe sen çok iyisin dio.
Ben böle değildim diye diye doğurdum.ebe dioki beyaz bi kafa gelıo ay çok tatlı hadi ıkın .bende diorum ki hiç umurumda degıl beyaz siyah diom çıksındaderken kafada cıktı omuzları uğrastrdı azcıkda sonrada her yeri çıktı şükür.sonrada esini çıkardılar esıde benım kız kadar vardı herlde 3 kilo doğdu.tombik duruo ebe dıokı yok bu 3.5 ıkı kere tarttı dedim onun boyu kısadr kılolu duruodr dedm 49 cm dedi herlde yanlş hatrlmıosam.ebeyi bir görseniz seve seve bitiremedi kızımı benden çok sevdin dedim dur bide ısırıym sunu dıo.sagolaunlar onlar bana dua edede ben onlara ede ede doğrtular.
sonra odamıza geldik.şimdide miyavlıo benım kedı bakalım smdı buyuk sıkıntı sarılık ve süt bakalım sarılk olmadan atlataczmı
durum bu unuttugum bişey olursa sorabılrsnz.dikişim az olsu önceki genişlikten dolayı sanırım.
Rabbim bekleyenlerimizi hayrlısıyla evlatlarına kavustursun
Valla moral bozmak istemem ama cidden daha beter sıcak basıyor. Günlerdir terlemekten sacim bile kurulmuyor resmen sürekli üstüm başım sırılsıklam silmekten değiştirmekten bi hal oldumLohusalıkta da aynı şekilde hatta daha beter sıcak basıyomuş diyolar yaa
Amin insallahHayırlısı olsn hakkında canım.. Hayırlısıyla gelsin miniklerimiz
Ne kadar güzel. Gözün aydın. Darısı benim başımaKızlar merhaba ben de doğum Yapanlar kervanına katıldım12 gibi yatışım oldu Suni sancı verildi. Açıklıyım on santimi bulduğunda bebeğin başı aşağıda olmadığı için bayağı bir bekledik. Bol bol yürüdüm kesinlikle tavsiye ederim elimden geldiğince yakındım doktorun dediği süreçlerde bby yardımcı oldum. En zoru doğumhane kısmıydı sıkılmak da çok zorlandım ikinci doğum olmasına rağmen Sancım aşırı çok tu ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım normal doğum ile kilosu da 3. 800 Minik adamım Geride kalan herkese Allah hayırlı doğum nasip etsin Allah hepinizin yardımcısı olsun canlarım
Yaaa çok sevindim çokkKız yine berabere doğurduk sayılıt benimde çok şükür güzel ilerledi 5 saatte oldu doğum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?