- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
insAllah sağlıkla kurtulursun canım sendeAy masallah yaa demek esler ise yariyorguzel haberlerini aldim cook mutlu oldum. Benimde duzensiz sancim var belime vuruyo az az artmasini umit ediyorum☺☺
Canım benimde düzensiz sancılarım var bakalım hangimiz önce doğuracağızAy masallah yaa demek esler ise yariyorguzel haberlerini aldim cook mutlu oldum. Benimde duzensiz sancim var belime vuruyo az az artmasini umit ediyorum☺☺
Hedefim bu aksam insallahCanım benimde düzensiz sancılarım var bakalım hangimiz önce doğuracağız
Benim ki hala uyuşuk 22. Gün ....koku yoksa sıkıntı yapma... Benim koku vardı iltihap kapmisti yanma oluyordu.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar.. Benim Sezeryan kesisinin olduğu yerde hafif bı uyuşukluk hissi oluşmaya başladı Normal midir.. 15 gününden sonra yaşadığım bişey bu.. Başına gelen var mi
Canim yukarida biyerde dogum hikayemi anlatmistim, anlatirken aklima geldin etiketlerim diyodum hoop msji yayinlamisim gev kalmistimKız tam herkes tam gününde mi doğuruyor dicektim ki ne göreyimsandriyon doğurmuşsun yaaa çok heyecanlandım görünce Allah analı babalı büyütsün inşallah . Nasılsın iyi misin bebeğin nasıl gece mi geldi bebişkon çok sevindim darısı benim gibi bekleyenlerin başina inşallah
Fit mutlu anne canım seninde bugün galiba hadi hayırlı haberlerini bekliyorum . sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Hedefim bu aksam insallah
Son 1 saattir 11 kere olmusdüzensiz sancıların gün içinde çok oluyor mu?
bu arada ben son iki gecedir demiyorum hala bişey yok
İçimden bir ses bu gece doğumun başlar senin diyorSon 1 saattir 11 kere olmus8 dk da 1 6 dk da 1 bazen 3 4 dk da 1 seklinde oluyor. Hastaneden 4te ciktim o zamandan beri bu sekilde. Nst de cikmadi sancim. Dr eve gonderdi. Hastaneden cikinca basladi belkide alttan muayene tetikledi bilemiyorum ☺☺ insallah olur acilmam da hastaneye giderim tekrar☺
İçimden bir ses bu gece doğumun başlar senin diyor
Benimki seninki kadar sık değil bizim daha günümüz var sesizce köşede bekleyelim en iyisi
Canim yukarida biyerde dogum hikayemi anlatmistim, anlatirken aklima geldin etiketlerim diyodum hoop msji yayinlamisim gev kalmistim
Normal dogum oldu, supriz dogum oldu canim
Dun 7.50de suyum gelmeye basladi
13.50de hastaneye geldim 4cm aciklik vardi
17. 02de dogum oldu cok sukur
Epidural vurdurdum 6,5 cmdeydim
Hatta o an Allahim epidural iyiki var bunsuz nasil dogum yapiyolar dedim
Onunda etkisi cabuk gitti
Dogum aninda yuzde 65 falan hissettim diyebilirim
Kordon boynuna dolanmis 2defa
3dikisim var diye biliyorum
Boyle, yinede sukur cok uzun ve cooook zor oldu diyemem. Illaki zorlugu oldu ama korkacak kadar degil
Tabiki epiduralin sayesinde
Insallah sende hayirlisiyla kolay bi dogum yaparsin
Bende var canım. Doktorum doku kaybın oldu normal dedi.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar.. Benim Sezeryan kesisinin olduğu yerde hafif bı uyuşukluk hissi oluşmaya başladı Normal midir.. 15 gününden sonra yaşadığım bişey bu.. Başına gelen var mi
Hmm . Benimde 21 temmuz gerçekten 21 temmuz mu oluyor diye bir düşündüm bugün. :) az kaldı heyecanlıyım
Benim ki hala uyuşuk 22. Gün ....koku yoksa sıkıntı yapma... Benim koku vardı iltihap kapmisti yanma oluyordu.
Biz 5.günümüzdeyiz erken ddoğdugu için mama veriyorum memeyi tam çekemiyor sağıp veriyorum bendeYeni anneler nasıl geçiyor günleriniz? Kaç günlük oldunuz :) 9. Gündeyiz biz
Bende var canım. Doktorum doku kaybın oldu normal dedi.
Benim daha 5.gün canım ağrım hala var valla ama uyusukluk bilemedimSezeryan doğum yapan arkadaşlar.. Benim Sezeryan kesisinin olduğu yerde hafif bı uyuşukluk hissi oluşmaya başladı Normal midir.. 15 gününden sonra yaşadığım bişey bu.. Başına gelen var mi
Hayırlı olsun canım normal doğum demiMrblar kızlar saat 14:30-15:00 gibi doğum yaptım şükür dinleniyoruz acayip yorgunum detayları daha sonra anlatrm hepinizin gönülden duaları için teşekkürler Rabbim bekleyenlere de sağ salim kucağına aldrsn insAllah
Benim daha 5.gün canım ağrım hala var valla ama uyusukluk bilemedim
Bebeleri doyurma derdinden girip kim doğurdu ne yaptı diye bakamıyorum. İyiz canım çok şükürYaa geçer inşallah çok garip geliyor bana orası Bide yeni yeni böyle hissetmeye başladım Teşekkür ederim Cevabın için..
Senin güzellikler nasıl? siz nasılsınız efem.. Herşey yolundanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?