2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar.. Benim Sezeryan kesisinin olduğu yerde hafif bı uyuşukluk hissi oluşmaya başladı Normal midir.. 15 gününden sonra yaşadığım bişey bu.. Başına gelen var mi
Benim ki hala uyuşuk 22. Gün ....koku yoksa sıkıntı yapma... Benim koku vardı iltihap kapmisti yanma oluyordu.

Canim yukarida biyerde dogum hikayemi anlatmistim, anlatirken aklima geldin etiketlerim diyodum hoop msji yayinlamisim gev kalmistim
Normal dogum oldu, supriz dogum oldu canim
Dun 7.50de suyum gelmeye basladi
13.50de hastaneye geldim 4cm aciklik vardi
17. 02de dogum oldu cok sukur
Epidural vurdurdum 6,5 cmdeydim
Hatta o an Allahim epidural iyiki var bunsuz nasil dogum yapiyolar dedim
Onunda etkisi cabuk gitti
Dogum aninda yuzde 65 falan hissettim diyebilirim
Kordon boynuna dolanmis 2defa
3dikisim var diye biliyorum
Boyle, yinede sukur cok uzun ve cooook zor oldu diyemem. Illaki zorlugu oldu ama korkacak kadar degil
Tabiki epiduralin sayesinde
Insallah sende hayirlisiyla kolay bi dogum yaparsin

Merhabalar kızlar buraya da yazmıştım zaten dünden ağrım vardı gece de vardı uyuyamadım bayağı sabaha karşı falan işlerimi hallettim işte biliyorsunuz ilişkide denemiştik onun dışında akşam bol bol yürüyüş yaptım işte ev işi yaptım pilates topuyla egzersiz yaptım çok şükür hissettim zaten ağrılar vajinal olarak çok baskı vardı hissettim zaten aşağıya indiğini açılma olduğunu işte acile geldim direkt zaten alttan muayene etti 6 santim açıklık vardı nstye girdim onda da bayağı sanki çıktı yatış mı verdiler ilk doğum mu ikinci doğum mu derseniz ilk doğumum çok kolaydı ikinci biraz zorladı bir an hiç doğmayacak sandım suni sancı aldım ama az miktarda sağ olsun ebeler çok yardımcı oldu gelip gidip hareket egzersiz yaptırdılar çok da Güleryüz tatlı dillilerdi saat 14:30- 15:30 arasiydi snrm hatırlamıyorum saati o arada oldu çok şükür oğlum da ben de iyiyiz emzirdim iki defa uyuyor ben de biraz uyuyorum biraz uyanıyorum gerçekten çok yorulmuşum en son sancı çekerken ayakta uyuyordum aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlenin evladıyla beraber hayırlı ömür versin inşallah

düzensiz sancıların gün içinde çok oluyor mu?
bu arada ben son iki gecedir demiyorum hala bişey yok
Son 1 saattir 11 kere olmus 8 dk da 1 6 dk da 1 bazen 3 4 dk da 1 seklinde oluyor. Hastaneden 4te ciktim o zamandan beri bu sekilde. Nst de cikmadi sancim. Dr eve gonderdi. Hastaneden cikinca basladi belkide alttan muayene tetikledi bilemiyorum insallah olur acilmam da hastaneye giderim tekrar

İçimden bir ses bu gece doğumun başlar senin diyor
Benimki seninki kadar sık değil bizim daha günümüz var sesizce köşede bekleyelim en iyisi

İçimden bir ses bu gece doğumun başlar senin diyor
Benimki seninki kadar sık değil bizim daha günümüz var sesizce köşede bekleyelim en iyisi
Rabbim hepimizi hayirlisi ile kurtarsin ve yavrularimiza kavustursun insallah

Amin inşallah duruma göre bende epidural isteyecem bir aksilik olmazsa çok güzel ya . Ohh kavuştun yavruna mis gibi kokla dur onu . yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik . Artık bebeği bizde gelsin diye dört gözle bekliyoruz merak ediyoruz . Allah bütün evlatları hayırlı sağlıklı etsin . Herşey gönlümüzce olsun . Sıra bizde artık

Selamlar, birsey soracağım benim bebis sırtının olduğu yerden kendini bi yükseltiyor ve göbegimin sağ tarafı yukarda sol taraf aşağıda oluyor iki aksamdır sadece aksamları bu sekilde. 36. Haftadayız. Bu yalancı sancı filan mı nedir sizce? Ben agrı sancı hissetmiyorum

Hmm . Benimde 21 temmuz gerçekten 21 temmuz mu oluyor diye bir düşündüm bugün. :) az kaldı heyecanlıyım

Sağlıkla inşallah , Normal doğum çok daha heyecanlı .. Bende normal doğum bekliyordum son anda değişiklik oldu Nasip kısmet ...

Benim ki hala uyuşuk 22. Gün ....koku yoksa sıkıntı yapma... Benim koku vardı iltihap kapmisti yanma oluyordu.

Dışarıdan her hangi bisey görünmüyor Dikislerimde bişey yok Dokunduğumda sanki böyle bişey var gibi Beni rahatsız etti Nasıl geçecek bu uyuşukluk Ne zaman geçecek acaba

Bende var canım. Doktorum doku kaybın oldu normal dedi.

Yaa geçer inşallah çok garip geliyor bana orası Bide yeni yeni böyle hissetmeye başladım Teşekkür ederim Cevabın için..

Senin güzellikler nasıl? siz nasılsınız efem.. Herşey yolundanmi

Yaa geçer inşallah çok garip geliyor bana orası Bide yeni yeni böyle hissetmeye başladım Teşekkür ederim Cevabın için..

Senin güzellikler nasıl? siz nasılsınız efem.. Herşey yolundanmi
Bebeleri doyurma derdinden girip kim doğurdu ne yaptı diye bakamıyorum. İyiz canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…