- 15 Aralık 2014
- 507
- 543
- 103
- 35
Gözünaydın ,darısı bizlere inşallah ama çok korktum şuan.Benim ilki iyiydi ama bu hamileliğim ilk çocuktan dolayı sıkıntı geçti.1 saat önce nisan geldi bir parça .Zaten hareket ettikçe belime baskı oluyordu ,akşam baktım tuvalet kagidinda NisanMerhabalar kızlar buraya da yazmıştım zaten dünden ağrım vardı gece de vardı uyuyamadım bayağı sabaha karşı falan işlerimi hallettim işte biliyorsunuz ilişkide denemiştik onun dışında akşam bol bol yürüyüş yaptım işte ev işi yaptım pilates topuyla egzersiz yaptım çok şükür hissettim zaten ağrılar vajinal olarak çok baskı vardı hissettim zaten aşağıya indiğini açılma olduğunu işte acile geldim direkt zaten alttan muayene etti 6 santim açıklık vardı nstye girdim onda da bayağı sanki çıktı yatış mı verdiler ilk doğum mu ikinci doğum mu derseniz ilk doğumum çok kolaydı ikinci biraz zorladı bir an hiç doğmayacak sandım suni sancı aldım ama az miktarda sağ olsun ebeler çok yardımcı oldu gelip gidip hareket egzersiz yaptırdılar çok da Güleryüz tatlı dillilerdi saat 14:30- 15:30 arasiydi snrm hatırlamıyorum saati o arada oldu çok şükür oğlum da ben de iyiyiz emzirdim iki defa uyuyor ben de biraz uyuyorum biraz uyanıyorum gerçekten çok yorulmuşum en son sancı çekerken ayakta uyuyordum aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlenin evladıyla beraber hayırlı ömür versin inşallah
Benimde mememi alamıyor slikon uç denedim onu kullanıyorum hala ama sağıp verdiğimde oluyor. Sen denedin miBiz 5.günümüzdeyiz erken ddoğdugu için mama veriyorum memeyi tam çekemiyor sağıp veriyorum bende☺
18 günlük olduk biz :) hem doğum hastane süreci çok uzakmis gibi geliyor hem de bebis daha o kadar uzun süre olmamış gibi yanımda degisik hissediyorum. Sadece meme ile devam ediyoruz yogun bakımdan çıktığından beri ama son 2 3 gündür sanki sütüm yetmiyor gibime geliyor sürekli emmek istiyor gerci sütüm de var ama önceki günlerdeki gibi dolmuyor göğüslerim. Doyuyor mu emin olamıyorum aslında. Simdilik böyle durumlar bizdeYeni anneler nasıl geçiyor günleriniz? Kaç günlük oldunuz :) 9. Gündeyiz biz
evet cnm normalHayırlı olsun canım normal doğum demi☺
canım korkutmak için yazmadım kızım daha minyon küçüktü erken olunca oğlum gününü doldurunca ondan daha zor geldi bana ama tabi dayanilmayacak kadar değildiGözünaydın ,darısı bizlere inşallah ama çok korktum şuan.Benim ilki iyiydi ama bu hamileliğim ilk çocuktan dolayı sıkıntı geçti.1 saat önce nisan geldi bir parça .Zaten hareket ettikçe belime baskı oluyordu ,akşam baktım tuvalet kagidinda NisanDiğerinde de Nisan geldikten 2 gün sonra doğurmuştum ama bu sanki daha hızlı gelecek gibi.Ben daha hazır değilim Hele senin yazını görünce ilki daha kolaydı ikinci zordu diye şuan daha kötüyüm
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı Sağlıkla büyütsünMerhabalar kızlar buraya da yazmıştım zaten dünden ağrım vardı gece de vardı uyuyamadım bayağı sabaha karşı falan işlerimi hallettim işte biliyorsunuz ilişkide denemiştik onun dışında akşam bol bol yürüyüş yaptım işte ev işi yaptım pilates topuyla egzersiz yaptım çok şükür hissettim zaten ağrılar vajinal olarak çok baskı vardı hissettim zaten aşağıya indiğini açılma olduğunu işte acile geldim direkt zaten alttan muayene etti 6 santim açıklık vardı nstye girdim onda da bayağı sanki çıktı yatış mı verdiler ilk doğum mu ikinci doğum mu derseniz ilk doğumum çok kolaydı ikinci biraz zorladı bir an hiç doğmayacak sandım suni sancı aldım ama az miktarda sağ olsun ebeler çok yardımcı oldu gelip gidip hareket egzersiz yaptırdılar çok da Güleryüz tatlı dillilerdi saat 14:30- 15:30 arasiydi snrm hatırlamıyorum saati o arada oldu çok şükür oğlum da ben de iyiyiz emzirdim iki defa uyuyor ben de biraz uyuyorum biraz uyanıyorum gerçekten çok yorulmuşum en son sancı çekerken ayakta uyuyordum aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlenin evladıyla beraber hayırlı ömür versin inşallah
Benim kız 39 da doğdu 3400 Gr di.Bu şuan 37+3 te gecen 3200 çıktıevet cnm normal
canım korkutmak için yazmadım kızım daha minyon küçüktü erken olunca oğlum gününü doldurunca ondan daha zor geldi bana ama tabi dayanilmayacak kadar değildi
Canım bebek sürekli emince süt olmuyo zannediyoruz aslında var ama biraz uzun uyusalar daha çok dolup verimli süt olacak. Benimde bebişlerim 16 günlük oldular gaz Sancıları başladı 2-3 gündür çok sık emdikleri için göğsüm hep boş gibi18 günlük olduk biz :) hem doğum hastane süreci çok uzakmis gibi geliyor hem de bebis daha o kadar uzun süre olmamış gibi yanımda degisik hissediyorum. Sadece meme ile devam ediyoruz yogun bakımdan çıktığından beri ama son 2 3 gündür sanki sütüm yetmiyor gibime geliyor sürekli emmek istiyor gerci sütüm de var ama önceki günlerdeki gibi dolmuyor göğüslerim. Doyuyor mu emin olamıyorum aslında. Simdilik böyle durumlar bizde
Ben de aynıyım bazen bakıp bakıp ağlayasım geliyor. Bebeğin bezi günde 4-5 kere değiştiryorsan çiş veya kaka doyuyor demekmiş. Sütün yetiyordur inşaallh kendni öyle strese sokup bilinçaltını etkileme. Sonuçta onun mideside bedeni gibi gün geçtikce büyüyor tabi ki fazla emmek isteyecek18 günlük olduk biz :) hem doğum hastane süreci çok uzakmis gibi geliyor hem de bebis daha o kadar uzun süre olmamış gibi yanımda degisik hissediyorum. Sadece meme ile devam ediyoruz yogun bakımdan çıktığından beri ama son 2 3 gündür sanki sütüm yetmiyor gibime geliyor sürekli emmek istiyor gerci sütüm de var ama önceki günlerdeki gibi dolmuyor göğüslerim. Doyuyor mu emin olamıyorum aslında. Simdilik böyle durumlar bizde
Canım kaç cc mama veriyorsun. Bizde 20 günlük olduk. Bende memeden duyduklarına emin olamıyorum. Oğlum daha uzun süre kalıyor kızım minik hemen uyuyor. Bende mama ağırlıklı gidiyorum, anne sütü sağıp veriyorum. Klima bozuldu yaşadığım yer 50 derece. Memede üç dakikadan fazla duramıyorlar. Sabah kayınvalidemlere başka şehire göç edeceğiz bebeklerim kavrulmadan18 günlük olduk biz :) hem doğum hastane süreci çok uzakmis gibi geliyor hem de bebis daha o kadar uzun süre olmamış gibi yanımda degisik hissediyorum. Sadece meme ile devam ediyoruz yogun bakımdan çıktığından beri ama son 2 3 gündür sanki sütüm yetmiyor gibime geliyor sürekli emmek istiyor gerci sütüm de var ama önceki günlerdeki gibi dolmuyor göğüslerim. Doyuyor mu emin olamıyorum aslında. Simdilik böyle durumlar bizde
Benim sağma makinasının özel meme ucu var anne memesind uygunmus onunla veriyorum refleksi unutmasın diye canım.Benimde mememi alamıyor slikon uç denedim onu kullanıyorum hala ama sağıp verdiğimde oluyor. Sen denedin mi
Evet canım sanki canımın acısı hiç geçmicek gibi geliyor kanamada var inşallah geçer bu acılardaTaze anne ♥ Bı kaç gün geçsin Ağrıların tamamen azalacak inşallah Bu daha farklı bişey daha önce hiç boyle hissetmemiştim..
Gözün aydın canım. Şükür sen de kurtuldun. Darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına.Merhabalar kızlar buraya da yazmıştım zaten dünden ağrım vardı gece de vardı uyuyamadım bayağı sabaha karşı falan işlerimi hallettim işte biliyorsunuz ilişkide denemiştik onun dışında akşam bol bol yürüyüş yaptım işte ev işi yaptım pilates topuyla egzersiz yaptım çok şükür hissettim zaten ağrılar vajinal olarak çok baskı vardı hissettim zaten aşağıya indiğini açılma olduğunu işte acile geldim direkt zaten alttan muayene etti 6 santim açıklık vardı nstye girdim onda da bayağı sanki çıktı yatış mı verdiler ilk doğum mu ikinci doğum mu derseniz ilk doğumum çok kolaydı ikinci biraz zorladı bir an hiç doğmayacak sandım suni sancı aldım ama az miktarda sağ olsun ebeler çok yardımcı oldu gelip gidip hareket egzersiz yaptırdılar çok da Güleryüz tatlı dillilerdi saat 14:30- 15:30 arasiydi snrm hatırlamıyorum saati o arada oldu çok şükür oğlum da ben de iyiyiz emzirdim iki defa uyuyor ben de biraz uyuyorum biraz uyanıyorum gerçekten çok yorulmuşum en son sancı çekerken ayakta uyuyordum aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlenin evladıyla beraber hayırlı ömür versin inşallah
Her doğum farklıdır canım korkma. Benim ikincisi çok kolaydı. İlki fenaydıGözünaydın ,darısı bizlere inşallah ama çok korktum şuan.Benim ilki iyiydi ama bu hamileliğim ilk çocuktan dolayı sıkıntı geçti.1 saat önce nisan geldi bir parça .Zaten hareket ettikçe belime baskı oluyordu ,akşam baktım tuvalet kagidinda NisanDiğerinde de Nisan geldikten 2 gün sonra doğurmuştum ama bu sanki daha hızlı gelecek gibi.Ben daha hazır değilim Hele senin yazını görünce ilki daha kolaydı ikinci zordu diye şuan daha kötüyüm
Insallah canim eger varsa epidural sansin kesinlikle tavsiye ederim. Dogum aninda etkisi kaybolsada hepsini hissetmiyosun agrininAmin inşallah duruma göre bende epidural isteyecem bir aksilik olmazsaçok güzel ya . Ohh kavuştun yavruna mis gibi kokla dur onu . yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik . Artık bebeği bizde gelsin diye dört gözle bekliyoruz merak ediyoruz . Allah bütün evlatları hayırlı sağlıklı etsin . Herşey gönlümüzce olsun . Sıra bizde artık
saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
I istanbul24 19/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
A Arven fdn 26/06/2020
M Miranurr 27/06/2020
Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
Peripellas 30/06/2020
shewa 30/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
Alessias 01/07/2020
M Mrs terazi 01/07/2020
V vuslat yolcusu 02/07/2020
@je@remh 02/07/2020
Candysisters 02/07/2020
kaftankef 02/07/2020
K kurabiyem_35 03/07/2020
eslemmce5 . 03/07/2020
M mutlu annee 04/07/2020
Z Zelnes 04/07/2020
P Pnrdgd86 04/07/2020
LeylaKaya 04/07/2020
S salihanifi 06/07/2020
bilgilisirine 06/07/2020
bilgilisirine 06/07/2020
W Wexy 06/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Beklemekseni 07/072020
Ruya 07/07/2020
D didemcik 08/07/2020
H Hopeful345 08/07/2020
busra1tan 08/07/2020
S sevdaers 08/07/2020
Beklemekseni 08/07/2020
busra1tan 08/07/2020
@Ezooo62 08/07/2020
pastirma 10/07/2020
U Unforgiven81 10/07/2020
sandriyon 11/07/2020
Fit mutlu anne 12/07/2020
Doğum yapan tüm annelere Tebrikler. ❣
Bugün gunlerden
AhmetYahya 13/07/2020
pelomer 13/07/2020
Ipekknur 14/07/2020
shewa 14/07/2020
G gzm14y 14/07/2020
Fit mutlu anne 16/07/2020
kirmizi puantiye . 17/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020
Insallah canim eger varsa epidural sansin kesinlikle tavsiye ederim. Dogum aninda etkisi kaybolsada hepsini hissetmiyosun agrinin
Kokluyorum cennet gibi ya missss yalniz dun ilk gecemizdi cok uykusuz kaldim insallah bugun oyle olmaz yaa
Emzikle mucadele ediyoruz
Doğum yapmış darısı bizim başımızaSen dur bari. @bir prenses annesi gitti gelmedi
Merhabalar kızlar buraya da yazmıştım zaten dünden ağrım vardı gece de vardı uyuyamadım bayağı sabaha karşı falan işlerimi hallettim işte biliyorsunuz ilişkide denemiştik onun dışında akşam bol bol yürüyüş yaptım işte ev işi yaptım pilates topuyla egzersiz yaptım çok şükür hissettim zaten ağrılar vajinal olarak çok baskı vardı hissettim zaten aşağıya indiğini açılma olduğunu işte acile geldim direkt zaten alttan muayene etti 6 santim açıklık vardı nstye girdim onda da bayağı sanki çıktı yatış mı verdiler ilk doğum mu ikinci doğum mu derseniz ilk doğumum çok kolaydı ikinci biraz zorladı bir an hiç doğmayacak sandım suni sancı aldım ama az miktarda sağ olsun ebeler çok yardımcı oldu gelip gidip hareket egzersiz yaptırdılar çok da Güleryüz tatlı dillilerdi saat 14:30- 15:30 arasiydi snrm hatırlamıyorum saati o arada oldu çok şükür oğlum da ben de iyiyiz emzirdim iki defa uyuyor ben de biraz uyuyorum biraz uyanıyorum gerçekten çok yorulmuşum en son sancı çekerken ayakta uyuyordum aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlenin evladıyla beraber hayırlı ömür versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?