2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Emziren anneler beni aydinlatin birkac sorum var.bebegimin gelecegi yok Bari bilgileneyim
-Simdi emzirince her göguste kac dk kaliyor
-sonraki emzirmede hangi gögusten tekrar emzirmeye basliyorsunuz yani en son verdiginiz mi yoksa ilk verdiginiz mi
-2 yada 3 saat aralikta emzirin deniliyor ya emzirme bittikten sonrami saat basliyor yoksa 2 emzirme arasi gecen sure oluyor
Cok soru sordum affedin simdiden cok tesekkurler

Bende cok sitres yaptım bu kilo olayını bir de ilk doğumum olacak inşallah sağlıcakla gelirler
İnşallah yaaa en önemlisi sağlıklı olması tabi
Benim de ilk doğum ve doğumla ilgili hiç bir şey izlemiyorum etkilenmiyim diye
ne bekliyor beni çok merak ediyorum

Kızlar yine bir şey soracağım,
sizce doğduktan sonra mı süt sağma makinası almalı yoksa şimdiden alalım mı ?

Bir de avent mi lansinoh mu?
Kullanma fırsatı bulmuş anneler varsa deneyimlerini paylaşırlarsa ne güzel olur

Ben almadım bı fikrim yok o yüzden

Benim bebeğim hep ölçümlerde 2700 küsur çıkıyordu son haftalarda , Doktorum bana hep bu aletlerde sapmalar olabiliyor dedi Güvenmedik.. Munkun olduğu son noktaya kadar doğumun başlamasını normal doğum için bekledik. Aksilik olunca hızlıca sezeryana aldi. Bana yaklaşık 3 kilo gibi doğar demisti Tam 2980 gram doğdu.. Bende aksine kilo alması için çok yedim ama tansiyondan dolayı olmadı ne yazık ki ama bildiğim kadarıyla sizin diyet yapmanız da bebeğin beslenmeyecegi anlamına gelmeyecegi.. Hatta hamileliğin ilk dönemlerinde mide bulantısı dan çok beslenemeyen anneler için doktor Bebek annenin vücudundaki depolardan beslenir merak etmeyin diyorlardi.

Bende bu ikilemde kalmış biri olarak Son kararım doğumdan once diyorum .Marka olarak en en iyisi Philips avent marka ama çok pahalı.. Bende bı instamom tavsiyesi ile mamajo marka aldım Çok memnunum Tavsiye edebilirim E bebekte satiliyor

Nasıl gidiyoor?? Bazen aklıma geliyo doğum hikayelerimiz baya benzer seninkini okuduğum gün eşime bide benide doğuma açıklık var diye alıyolarmış demiştim ve öyle de oldu ya
Yaaa evet bizimkiler sabırsız çıktı ya neyse ki doğumları kolaylıkla atlattık çok şükür iyi gidiyor canım senin nasıl gidiyor

Canım ben almamıstım ama benek küçük doğdu tam emmiyor sütte biriktikçe rahatsızlık veriyor. 2. Gün eşim eczaneden süt sağma makinası alıp geldi Lansinoh kullanıyorum ben ve çok memnunum elektrikli en rahatı. Bence bebek emsede emmesede almak gerekiyor

Göğüste kaç dk kaldığı açlık durumuna göre değişiyor onun için dk tutmuyorum kendisi bırakana kadar emziriyorum. En son sol göğsü emdiyse bir sonraki emzirmede sağ göğsü veriyorum. 2 saat aralığını da emmeyi bıraktıktan sonra olarak hesap ediyorum canım. Bazen saati dolmadan kendisi uyanıyor o zamanlarda da ağlamasa bile emziriyorum .

Ben makine almamıştım. Akıl edemedim yani ama doğumdan sonra birkaç gün küvezde kaldı bebeğim, süt sağıp götürüyordum idareten elde pompalı olanlardan aldık o da baya işimi gördü. Eve geldiğimizden beri kullanmıyorum canım

Yaaa evet bizimkiler sabırsız çıktı ya neyse ki doğumları kolaylıkla atlattık çok şükür iyi gidiyor canım senin nasıl gidiyor
Benimde idare ediyoruz işte iki gündür gaz sancısı çekiyor masajl fln idare etmeye çalışıyorım ama kolik olursa diye de korkmuyor değilim d vitamini probiyotk vs doktorun verdi mi kullanıyormmusun?

Merhaba arkadaşlar 37 haftalik gebeyim kan değerim cok düşük hgb 8.5 cıktı en fazla 2 3 hafta sonra sezeryan olacağım. Çok korkuyorum boyle kan problemi yasayip doğum yapan oldumu (

kızlar çok teşekkür ederim, hepinizin deneyimleri farklı olmuş benim içinde karar vermem de yol gösterici oldu bu sebeple

Bende cok sitres yaptım bu kilo olayını bir de ilk doğumum olacak inşallah sağlıcakla gelirler
Ne kadar iri olursa kendini ittirip çıkması daha kolay oluyor aslında .Sadece perine bolgeni rahatlatacak bisiler yapmalısın ,yirtilmamasi için

Lansinoh kullanmıştım.2 seçeneği var önce masaj yapıp sonra düzenli sağıma geçen .Bir diğer seçenek direk sağan.Aventi bilmiyorum

Ne kadar iri olursa kendini ittirip çıkması daha kolay oluyor aslında .Sadece perine bolgeni rahatlatacak bisiler yapmalısın ,yirtilmamasi için
Mantıklı ama omuzu takılma durumu olabilir dedi doktorum o yuzden übiraz sitres yaptım

Avent almalısın bence ve dogum dan sonra almalısın cünkü ilk başta güldür güldür süt gelmiyor hemen hastanede de bi sıkıntı falan olursa yine olmasında Allah korunsun süt makinaları oluyor genelde

Mantıklı ama omuzu takılma durumu olabilir dedi doktorum o yuzden übiraz sitres yaptım
İşte o senin catiyla alakalı bir durum artık Yakınlarda arkadaşım doğum yaptı .Boyu 162 falandir,tombik kendisi bide.İlk çocuğunu 4 kilo ,ikinciyi 4.5 kilo ile dünyaya getirdi.Masallah nasıl getirdi bilmiyorum ama benim ilk çocuk 3350 di 4 kilo olsa nasıl çıkaracaktım bilmiyorum Bu kaç kilo olacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…