2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de kilosu yüzünden sezeryanı kabul edersem benim de böyle 3 kilo civarı çıkarsa ben de baya söylenicem eminim.

Öyle işte kızlar . Sanki bebeğimden mahrum ettim herşeyi diye düşündüm minicik görünce kıyamadım üzüldüm . Kızdım . Neyse sağlıklı olsunda . Rabbim herkesin bebeğine kendisine sağlık sıhhat versin inşallah

Temmuz annelerinde dogurmayan kac kisi kaldik? Normal dogum olucak benim insl oyuzden belli degil tam olarak 39 haftamdayim 38+5 deyim suan baklm
Bekliyorum artik gelsin istiyorum baya bunaldim .. yürüyüs falan da yapiyorum aslinda baya
Ben varim 39+4 bugun
Canim 1 saat sabah 1 saat aksam yuruyus yapiyorum bide arada plates topu ile de yaklasik yarim saat 40 dk egzersiz yapiyorum 3 hafta oldu sanirim Gunluk ac karina hurma yiyiyorum. Merdiven in cik yapiyorum ama ona ragmen en son gittigimde daha kafasi kanala girmemisti.ne olacak bilmiyorum yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktor

Ben de bugün baya eğil kalk yaptım, hatta çömelme hareketindeyken sağ sol yaptım, pilates topunda zıpladım hafif hafif, duşta belime ılıktan biraz daha sıcak su tuttum. Şu an belim tutulmuş gibi Vajinanın orası da batıyo biraz. Akşam da bakalım öteki şeyi yapabiliriz Yarın da duşakabine dalmayı düşünüyorum :)
Benim de daha kanala inmemişti en son :/

Canım bende de bar kan problemi ve kan vereceklerini söylediler. Değerlerim kaçtı senin şuan ilaç tedavisi almaya devam ediyorum

kirmizi puantiye sen de cok mu bi gelisme..ya artik telefonlardan biktim herkes arayip olmadi mi ne zaman olacak tembrl cikti vs vs..sanki ben tutuyorum icerde cok stres oluyorum
hep sinir olduğum cinsler yaaa, anneyi rahatlatmaları gerekirken daha da geren tayfa...

Ben de Temmuz sonu bekliyorum nedense öyle hissediyorum diyorum heee bekle sen Temmuz sonu daha erken olcak diyorlar...

Arkadaş zaten Temmuz sonu da 1 hafta erken........

sezeryan'la ilgili tecrübelerini anlatan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. ilk defa sezeryan olacak birisi olarak ne kadar işime yaradıgını anlatamam. eminimki bu forumu okuyan başkaları da bu bilgilerden faydalanacak.

sezeryanla ilgili bikaç sorum daha olacak merak ettigim

sezeryan esnasında ben olup biteni görüyormuyum ? Yoksa yattığım için ve önemde perde olduğu için hiçbir şeyi görmüyormuyum ?

eşim sezeryana girebilir mi ? girebilirse, nerede duruyor yani olup biteni görüyormu yoksa benim yanımda perdenin arkasında mı duruyor ?

anladığım kadarıyla bebek doğunca kontrole götürüyorlar, ve benim sezeryan sonrası işlemler devam ediyor. sonra bebegi odaya getiriyorlar. ama bu virüs nedeniyle sadece eşim ve ben olacagım başka hiç kimse olmayacak, hastane kabul etmiyor. bu durumda ben odaya gelmeden bebek odada tek başınamı kalıyor? yoksa bir yerde bekletip ben odaya gelince mi yanıma getiriyorlar ?

Ki erken bile degil 38 den sonra basliyor zaman sayaci ,umarim benim gibi40 lara kalmazsin ..bugun bi eltim yazmis hadi niye dogurmuyorsun cocuk icerde bayatlamistir.esime dedim bu kadini öldurursem bu mesaj delil sayilir mi..ay cok sinirlendim yinenerde o anlayis sanki kendileri hamile kalmamis. Empatiden yoksunlar..ablam beni aradi agrin yok mu diyo..dedim abla bu konuyla ilgili hicbirsey sorma engellerim numarani kadin korkudan esime mesaj atiyormus

Canım genel anestezi olursan tam bayılıyorsun birde belden uyusturuyorlar onda görüyorsun herşeyi ama perde oluyor önünde ama kesinlikle tam uyutmalı en güzeli stres panik yok. Eşler girmiyor ameliyathaneye. Bebeği hemen yukarı çıkarıp yıkıyorlar hazırlıyorlar ben odama çıkınca yanıma getirdiler canım içerde uyutuyorlardır büyğk ihtimalle

Bana o kadarını demediler ama sorup duruyolar. Bi mesaj yazmaya niyetlensem ikinci kelimeyi yazamadan doğurdun mu yoksa diyolar Eltin de çok biliyomuş. Kendisinin çocuğu 9 ay 10 gün hesabına göre çiğken doğmuş oluyo büyük ihtimal Allah Allah

Birini 38+1 de dogurmus birini de 37+3 de mecburi sezeryan olmus da tabi onunkiler taze oluyorhatta dedigin gibi ciğ kelimesi daha guzel duruyor

ahahahahah çok iyimiş ya
hiç güleceğim yoktu
yaa hayırlısı ile zamanında gelsin demek yerine neden yok yok Ağustos'u beklemez diyorsun,
Zaten ilk hamileliğim tedirginim, erken gelirse diye, daha dün'e kadar çalışıyordum yeni bıraktım...

İyi daha vaktin var sende dinlenirsin kızım falan demek yerine...
heee bekle sen Ağustos'u beklemicek,
Bekleyecek anne ( Kayınvalidem ) diyorum, benim kızım akıllıdır.
Görücez bak diyor, yemin ediyorum inattan doğurmayasım geliyor

Kızlar kaç gündür giremedimDoğum yapmıs olan arkadaslara hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler bebisler , ve hala gününü bekleyen arkadaslara da rahat ve kolay doğumlar diliyorum. oglum 1 haftalık oldu bile. ilk 3 gün küvezde kaldı solunum sıkıntısından dolayı suan Ama iyilesti cok sükür . Spinal sezeryan olacak veya yeni olmus arkadaslara tavsiyem bol bol kahve içsinler ve omuzlarını sıcak tutsunlar yoksa kramplara sebep oluyormus doktorum uyarmıstı . Baş agrısı oldugu zaman yastıksız düz zeminde uzanıncada geciyor. Ve yeni annelere Bi Uyarım var biberon kullanacaklarsa mutlaka antikolik bi biberon secsinler Asla öyle rastgele almasınlar Cünkü gaz yapıyor bebege ben bunu kesfettim Ve sizle paylasayım sonra Bebekleriniz benim oglum gibi Gaz sancısı cekmesin . Biberondan olacagını tahmin etmezdim ama farkettim ki ondanmıs hemen lansinoh pompanın icinden cıkan antikolik biberona gectim suan rahatlamıs görünüyor. Bu arada elektrikli pompa Olarak lansinoh kompakt tekli elektrikli gögüs pompasını kullanıyorum gayette memnunum. Ciftli alınca cekim gücü düsük oluyormus satıcı söyledi tekli tavsiye etti aklınızda olsun . Cok uzun yazdm ama Insallah sòylediklerim isinize yara ben deneyimlerimi aktarayım dedim

Kızlar merhaba
Bebeğim 5 günlük oldu sarılık 10,5 emmesi fena değil ama bugün çok ağlıyor ve memeyi istemiyor sancılı gibi ağlıyor anlamadım ne yapmam gerekir başına gelen var mı önden doğum yapanlarda göbek bağı mı düşüyor acaba

Herkes herşeyi der.. benim kayinvalide hem normal doğum olsun istiyordu , hem hemen kucağımıza versin doktor niye iki günde bir kontrole çağırıyor diye kızıyordu tansiyon nedeniyle acil sezeryana alındım Bu sefer de sen niye Sezeryan oldun normali bekleseydin.. emziriyorum şimdide senin sütun yetmez mama verelim biberonla verdirmedim doktor çok iyi dedikçe çatladı bu sefer 40 ından sonra veririz tamam diyor Allahım sen sabır ver cümlemize ...

Bende onu kullanıyorum canım gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…