Son 1 dakikaya kadar cok gec degil miDuzenli olursa dklar birbirine yakin olursa dogum sancisi demektir. Mesele 8 dk 9 dk 7 dk ara ile gibi sancilar ortalama yarim dk suruyor. Bunlari takip edin. Ne zaman ki 1 dk yakin sanci suresi olur o zaman dogum yakin demektir ki zaten 1 dk asinca dayanamiyor agriya insan. Ben 1 dk yi asinca gitmistim hastaneye 8cm acilmam olmus. Ve sanci aralari 5 6 dk falandi hic azalmadi. Tabi herkesin farkli ama bu benim tecrubem
Şimdi hemen yapayım süt gelse bi. Elimle sıkınca damla görünüyor ama gerisi yokBen rezeneye bi kaşık kimyon atıyorum sabahları içiyorum bebeğe de gaz olmasın diyebestlak damladan beb memnun kaldım sütüm azaldıkca günde bi kere kullanıyorum bazen
düzelir insAllah üzülme cnm Allah in izniyle şifa bulup gelir miniğin yanınaCanım küvezde olduğu ve ciğerlerinde sıkıntı olduğu için hemen istediler ama nenyaptıysam olmadı. Din gece biraz uyudum hiç uyumamıştım şimdi tekrar başlıyorum sağmaya öğlen ziyarete gidicem
yaaaa benimde bulacak bu gidişle o zmn hakikaten rahatsız ediyor yaBenim bi dikişim hala duruyor eriyecek dedi doktor ama erimedi gitti. 1 ayı bulduğu oluyormuş rahatsız da ediyor
Canım o kadar damla çıkıyorsa gelir insAllah yakında sıkıntı etme senŞimdi hemen yapayım süt gelse bi. Elimle sıkınca damla görünüyor ama gerisi yok
Amin canım çok sağolasın. Bi iyileşip evine gelseydi hayırlısıyladüzelir insAllah üzülme cnm Allah in izniyle şifa bulup gelir miniğin yanına
yaaaa benimde bulacak bu gidişle o zmn hakikaten rahatsız ediyor ya
Canım o kadar damla çıkıyorsa gelir insAllah yakında sıkıntı etme sen
Olur olur o da olur sen sakin olmaya çalış iyi olacağını düşün ki sütün de gelsin miniğin evinize gelene kadarAmin canım çok sağolasın. Bi iyileşip evine gelseydi hayırlısıyla
Öyle yapıyorum da be bileyim lohusalığın verdiği biley bazen geliyorlar. Yoksa buna şükür Allah daha beterinden korusunOlur olur o da olur sen sakin olmaya çalış iyi olacağını düşün ki sütün de gelsin miniğin evinize gelene kadar
3 bucukta uyudu 4te yola ciktik sukur evime gelebildim. Simdi iyice emzirdim hareket ettikce agzindan sut geliyo dusun yine uyumuyo korkarim uyumayan bebek olacakgece uyumayip ha bire emmekb istemesi çok zor durum hakikaten göğsünde süt kalmıyor tekrar birikemiyo naptın uyutabildin mi dün gündüz benimde çok sütüm yoktu gibi rezene içtim iki kupa bı kupa da humana geceye faydas oldu
son 1 dk degil canim sancimin suresi 1 dk suruyordu. Aralar 6 7 dk sabit devam etti. Ben agrimin siddetine gore gittim hastaneye 8 cm olmus. Demek ki o kadarina dayanabiliyorum. Sonrasi zordu oda 1 saat surdu elhamdulillahSon 1 dakikaya kadar cok gec degil mi
Hastanen yakin miydi canim
Ben çok yanlış anlamışım3 bucukta uyudu 4te yola ciktik sukur evime gelebildim. Simdi iyice emzirdim hareket ettikce agzindan sut geliyo dusun yine uyumuyo korkarim uyumayan bebek olacak
son 1 dk degil canim sancimin suresi 1 dk suruyordu. Aralar 6 7 dk sabit devam etti. Ben agrimin siddetine gore gittim hastaneye 8 cm olmus. Demek ki o kadarina dayanabiliyorum. Sonrasi zordu oda 1 saat surdu elhamdulillah
Benimkide alıyor çünkğ beni emiyor yine emmek istiyor beni bunaltıyor mecbr kalıyırum ama uykuda veriyorum sadeceKızlar emzik vermek memeden soğutur mu verdiniz mi biz bu gece denedik hemen tuttu ama ben korkuyorum sonra sorun yaşar mıyız
Aynısını bende yapıyorum küçük doğdu enemiyordu başta biberonla mama verdim sonra mamayı kestim sağdığım sütü verdim biberonla. Bazen de mememi veriyorum emiyor emzikte uykuda veriyorum mecbur yapıcak birşey yokEmzik veriyorum 10 günlük olduğundan beri hatta arada sagdigim sütleri de biberonla veriyorum ama meme reddi fln olmadi şükür
Benim de ilk bikaç gün totom ağrımıştı otururken kalkarken:) Sonra o geçti dikiş taraflarımda batma gibi bişeyler olmaya başladı. 6.gün kendi dr uma gitmiştim dikişleri kontrol edecekti. Alttan baktı güzel dedi. Dedim ama batma olmaya başladı enfeksiyon falan mı acaba. İyileşmeye başladı ondan dedi geriliyo. Sen gittin mi dr a o zaman var mıydı öyle bi şikayetin?Normal doğum yapan arkadaşlar doğum yapalı 22 gün oldu vajina kısmım değil ama idrar yaptığım kısım ve o bölge morarmış çürümüş gibi ağrıyor tuvalete oturduğum zaman bu durumu yaşayan var mı?
Duzenli olursa dklar birbirine yakin olursa dogum sancisi demektir. Mesele 8 dk 9 dk 7 dk ara ile gibi sancilar ortalama yarim dk suruyor. Bunlari takip edin. Ne zaman ki 1 dk yakin sanci suresi olur o zaman dogum yakin demektir ki zaten 1 dk asinca dayanamiyor agriya insan. Ben 1 dk yi asinca gitmistim hastaneye 8cm acilmam olmus. Ve sanci aralari 5 6 dk falandi hic azalmadi. Tabi herkesin farkli ama bu benim tecrubem
Benim 5 dk ya inmişti evden çıktık anca yetiştik hastaneye :) Mesafe 40 dk ydı ama.Son 1 dakikaya kadar cok gec degil mi
Hastanen yakin miydi canim
Merhaba Kızlar. Dün akşam kızım kanala girdiği için 36+3 de acil sezeryana alındım ve kızım kendi suyunu yutmuş. Dünden beni kuvezde ciğerlerine gitmiş sudün sezeryandan çıktıpımdan beri 2-3 saat arayla sütümü sağıyorum ama hala gelen giden yok bol bol su içiyorum. Ayrıca kanamam kesildi gibi biley karnım 7 aylık hamile gibi gazı çok zır atıyorum. Bana bi akıl verseniz ben bunlar için ne yapayım kafam yerinde değil zaten
Şimdi hemen yapayım süt gelse bi. Elimle sıkınca damla görünüyor ama gerisi yok
Hayırlısı ile kavuşursun inşallah canımHerkese iyi pazarlar yarın doğum zamanı şükür ama şimdide başka problemim var sanırım panik atağım tuttuyo normal diye hep heveslendim simdi yarın yüzünü dönmez sezeryan olursam diye korkuyorm sezeryana karsı nedense büyük korkum var kalbim fırlıcak kalp krizi gecircem dogum öncesiNasıl rahatlatcam ben kendmi
bizim de yaklaşık 40 dakika sürer, muhtemelen ben 10 dak.'ya indiğinde giderim..Benim 5 dk ya inmişti evden çıktık anca yetiştik hastaneye :) Mesafe 40 dk ydı ama.
arada olur cnm tabiki ben kızımda sarılıktan hastanede yatarken hüngür hüngür ağlamıştım n'olacak böyle diye,Öyle yapıyorum da be bileyim lohusalığın verdiği biley bazen geliyorlar. Yoksa buna şükür Allah daha beterinden korusun
emzik veriyomusun cnm benimki de doydugu halde çoğu zaman aranıp ağlıyor bende emzik veriyorum çoğu zmn kurtarıci çünki başka sıkıntısı yoksa gaz bez gibi3 bucukta uyudu 4te yola ciktik sukur evime gelebildim. Simdi iyice emzirdim hareket ettikce agzindan sut geliyo dusun yine uyumuyo korkarim uyumayan bebek olacak
Bizde 14 günlüğüz vala ben dk tutmuyorum açıkçası emziriirken kendi bırakana kadar emziriyorum aralıkları da genelde 2 saat falan oluyor herhlde her arandığında emziriyorum doyuyor büyük ihtimal cunki MaşAllah bezini dolduruyor çişiyleBebeği emzirirken 15 dk birini hemen arkasından 15 dk diğerini emzirin diyolarya, ben bi ara öyle yaptım, sonra kusması falan oldu, gazlanmaya da başladı. Gazın sebebi belki benimdir yediklerimden dolayı ya da göbeği yeni düştü biraz da tahriş olmuş orası, belki huzursuzluğunun nedeni odur.
Neyse ben çevrenin de etkisiyle bi seferde tek göğüs 15 dkya çevirdim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. 9 günlük daha. 2 saatte bir 15 dk yetiyo mudur ya :/
Emziren anneler siz nasıl yapıyosunuz?
Tek meme mi vermiş oluyosun?arada olur cnm tabiki ben kızımda sarılıktan hastanede yatarken hüngür hüngür ağlamıştım n'olacak böyle diye,amin cnm
emzik veriyomusun cnm benimki de doydugu halde çoğu zaman aranıp ağlıyor bende emzik veriyorum çoğu zmn kurtarıci çünki başka sıkıntısı yoksa gaz bez gibi
Bizde 14 günlüğüz vala ben dk tutmuyorum açıkçası emziriirken kendi bırakana kadar emziriyorum aralıkları da genelde 2 saat falan oluyor herhlde her arandığında emziriyorum doyuyor büyük ihtimal cunki MaşAllah bezini dolduruyor çişiyle
Benim doktorum tatile cıkıyor bu hafta uzınca bir süre yok bide acıklıgım vardı 2 cm ama bebek durusunu değiştirince sezeryan da olabilir dedi yarın yatısım yapılıcak 2 3 saat suniyle döndürmeye calısıcaklar olmazsa sezeryanHayırlısı ile kavuşursun inşallah canımnasıl yarına gün verdiler bizde bekliyoruz hic ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?