- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Sütüm emdiği göğsümde bittiğinde hala araniyosa diğerini de veriyorum cnm zaten süt olmadığında yutkunmasi yavaşlıyor sütüm çok bebeğimi doyuruyorum diye düşün cnm yetmiyor mu aç mı sütüm azalırsa diye düşünme bence ruh halimiz de etkiler bebegi de sutumuuz deTek meme mi vermiş oluyosun?
Bazen kendiliğinden 15 dk da bırakıyo benim bebiş.
Bizim bez de doluyo ama böyle emziriyorum ya az gibi geliyo, aslında az emzirmekten sütüm azalır mı yavaş yavaş diye korkuyorum.
Doğum kilosu 3120 3600 olmuş ama sarılık yüzümden 2800 e düşmüştü dokror kilo kaybını saymiyormuş.Ne kadar emerse o kadar emziriyorum her emzirme de iki göğüs vermiyorum cünkü coğu zaman 10 dakika emip uyuyakaliyor ama sık emiyordoğum kilosu kaçtı şimdi kaç kilo canım?göğsünün birini kaç dk emzrıyorsun yaglı sütü içemiormu acaba son süt yağlı oluomuş ya kılo aldrıomuş
Ben de sürekli helva yiyorum süt olsunn diye ondan vereöiyprum artık 11 kilo verdim sabitledim ordaİlk 15 günde 10 kg gitti 17 kg almıştı 7 si kaldı bu son 15 günde süt olsun diye yiyorum 1 kg almısim
Bende öyle yapıyorum cnm ben emerken yutkunmasina göre sütün bittiğini bitmedigini varsayıyorum ona göre bı sonraki verişimde hangisini vereceğimi karar veriyorumYaw arkadaşlar ben bu bi göğsü bitirmeden diğerine geçme işini çözemedim ben göğsüöün tamamen boşaldiğini nasil anliycam tamam gün içimde emdikçe daha yumusak oluyor ama sonra pat die de dolup taş gibi olmuyor ki?Son sütü alsin kilo alsin istiyorum ama anlaamdim gitti tecrübeliler el atsin bir de bi seferde bi göğsü bi seferde diğerini veriyorum yanliş mi yapiyorum?
Ben sağıpta veriyorum yetmez diye çünkü anca anca emmeye başladı güvenemiyorum doyup doymadığınaBebeği emzirirken 15 dk birini hemen arkasından 15 dk diğerini emzirin diyolarya, ben bi ara öyle yaptım, sonra kusması falan oldu, gazlanmaya da başladı. Gazın sebebi belki benimdir yediklerimden dolayı ya da göbeği yeni düştü biraz da tahriş olmuş orası, belki huzursuzluğunun nedeni odur.
Neyse ben çevrenin de etkisiyle bi seferde tek göğüs 15 dkya çevirdim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. 9 günlük daha. 2 saatte bir 15 dk yetiyo mudur ya :/
Emziren anneler siz nasıl yapıyosunuz?
Şu an için yetiyo diye düşünüyorum ama kısa kısa emziriyorum ya, boşaltmadan belki de yani, acaba daha uzun uzun mu emzirsem. Ya sütüm git gide azalırsa diye korkuyorum 15 dk emzirince. Zaten biraz uykucu bi bebek emzirmeye zor uyandırıyorum :) Sakin aynı zamanda. Sarılık da olmadı çok şükür ama bilmem ne yapayım.Sütüm emdiği göğsümde bittiğinde hala araniyosa diğerini de veriyorum cnm zaten süt olmadığında yutkunmasi yavaşlıyor sütüm çok bebeğimi doyuruyorum diye düşün cnm yetmiyor mu aç mı sütüm azalırsa diye düşünme bence ruh halimiz de etkiler bebegi de sutumuuz de
Canim sakin olHerkese iyi pazarlar yarın doğum zamanı şükür ama şimdide başka problemim var sanırım panik atağım tuttuyo normal diye hep heveslendim simdi yarın yüzünü dönmez sezeryan olursam diye korkuyorm sezeryana karsı nedense büyük korkum var kalbim fırlıcak kalp krizi gecircem dogum öncesiNasıl rahatlatcam ben kendmi
Kaç kere sağıyosun günde? Çok sağım yapmanın zararı var mıdır acabaBen sağıpta veriyorum yetmez diye çünkü anca anca emmeye başladı güvenemiyorum doyup doymadığına
Bende merak ediyorum tek gogus bitene kadar mi vermeli yoksa ikisinidemi vermeliBebeği emzirirken 15 dk birini hemen arkasından 15 dk diğerini emzirin diyolarya, ben bi ara öyle yaptım, sonra kusması falan oldu, gazlanmaya da başladı. Gazın sebebi belki benimdir yediklerimden dolayı ya da göbeği yeni düştü biraz da tahriş olmuş orası, belki huzursuzluğunun nedeni odur.
Neyse ben çevrenin de etkisiyle bi seferde tek göğüs 15 dkya çevirdim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. 9 günlük daha. 2 saatte bir 15 dk yetiyo mudur ya :/
Emziren anneler siz nasıl yapıyosunuz?
3400 doğdu canım, daha yarın doktorda tartılacak da ben evde kucağıma alıp tartınca 4650 çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama. Seninki ne kadar oldu?
Sağlıkla kavuşun inşallahBenim doktorum tatile cıkıyor bu hafta uzınca bir süre yok bide acıklıgım vardı 2 cm ama bebek durusunu değiştirince sezeryan da olabilir dedi yarın yatısım yapılıcak 2 3 saat suniyle döndürmeye calısıcaklar olmazsa sezeryanBayram öncesi malum ters zaman
Ay ben ne ara yazdim bu msji diye okuyodum baktimki ben degilmisimŞu an için yetiyo diye düşünüyorum ama kısa kısa emziriyorum ya, boşaltmadan belki de yani, acaba daha uzun uzun mu emzirsem. Ya sütüm git gide azalırsa diye korkuyorum 15 dk emzirince. Zaten biraz uykucu bi bebek emzirmeye zor uyandırıyorum :) Sakin aynı zamanda. Sarılık da olmadı çok şükür ama bilmem ne yapayım.
3 saatte bir sağıyorum mecbur çünkü akmaya başlıyor yada ağrı yapıyor mecbur canım. Çünkü tam emmediği için boşaltamıyorKaç kere sağıyosun günde? Çok sağım yapmanın zararı var mıdır acaba
Zarar değil bence yararı vardır süt çoğalırKaç kere sağıyosun günde? Çok sağım yapmanın zararı var mıdır acaba
Nasıl bi uygulama o merak ettimBende merak ediyorum tek gogus bitene kadar mi vermeli yoksa ikisinidemi vermeli
Gecen doktor 2sinide ver dedi ama ebede once birini bidahakinede oburunu ver dedi
Bende ayni senin gibi 2saate bir emziriyorum, kendisi birakana kadar
Bi Uygulama kullaniyorum oraya giriyorum baslangic bitis saatini
Yaa allah ım inşallah darısı basımaCanim sakin ol
Benim kiz yuzunu donmedi normal doğum yaptim
Bendede panik atak var ayni durumdayiz
Amin cümlemizzz inşSağlıkla kavuşun inşallah
Bebek bakimi indir bi bak istersenNasıl bi uygulama o merak ettim
Sanada hem çok geçmiş olsun hemde gözün Aydın canım. Hepsini denedim ama hStgane pompasını kiralamadım. Ona da yatın bakacağım. Bıgün ilk defa bir damla geldi çok şükür. 10 gün mü kaldı ben daha kısa sürer diye bekliyordum. Yarın bilgi verecekler inşallah bayramdan önce gelir evine kuzumÖncelikle çok geçmiş olsun, aynı dertten benim de bebeğim 10 gün kaldı yoğun bakımda, çok şükür 2 g un oldu taburcu olalı darısı başına inşallah
Bestlak damlayı 3 kez kullan günde, nir de ben eve hastane tipi pompa kiraladım onun çok faydasını gördüm, dert etme sen sutu, sütün gelene kadar mama veriyorlar zaten. O pompayla da 3.gün geldi benim çok şükür. Bol su iç dinlen ve humana, rezene, bestlak ve hastane pompası. Allah tez zamanda kavuştursun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?