2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tek meme mi vermiş oluyosun?
Bazen kendiliğinden 15 dk da bırakıyo benim bebiş.
Bizim bez de doluyo ama böyle emziriyorum ya az gibi geliyo, aslında az emzirmekten sütüm azalır mı yavaş yavaş diye korkuyorum.
Sütüm emdiği göğsümde bittiğinde hala araniyosa diğerini de veriyorum cnm zaten süt olmadığında yutkunmasi yavaşlıyor sütüm çok bebeğimi doyuruyorum diye düşün cnm yetmiyor mu aç mı sütüm azalırsa diye düşünme bence ruh halimiz de etkiler bebegi de sutumuuz de

doğum kilosu kaçtı şimdi kaç kilo canım?göğsünün birini kaç dk emzrıyorsun yaglı sütü içemiormu acaba son süt yağlı oluomuş ya kılo aldrıomuş
Doğum kilosu 3120 3600 olmuş ama sarılık yüzümden 2800 e düşmüştü dokror kilo kaybını saymiyormuş.Ne kadar emerse o kadar emziriyorum her emzirme de iki göğüs vermiyorum cünkü coğu zaman 10 dakika emip uyuyakaliyor ama sık emiyor

Yaw arkadaşlar ben bu bi göğsü bitirmeden diğerine geçme işini çözemedim ben göğsüöün tamamen boşaldiğini nasil anliycam tamam gün içimde emdikçe daha yumusak oluyor ama sonra pat die de dolup taş gibi olmuyor ki?Son sütü alsin kilo alsin istiyorum ama anlaamdim gitti tecrübeliler el atsin bir de bi seferde bi göğsü bi seferde diğerini veriyorum yanliş mi yapiyorum?

Bende öyle yapıyorum cnm ben emerken yutkunmasina göre sütün bittiğini bitmedigini varsayıyorum ona göre bı sonraki verişimde hangisini vereceğimi karar veriyorum

Ben sağıpta veriyorum yetmez diye çünkü anca anca emmeye başladı güvenemiyorum doyup doymadığına

Şu an için yetiyo diye düşünüyorum ama kısa kısa emziriyorum ya, boşaltmadan belki de yani, acaba daha uzun uzun mu emzirsem. Ya sütüm git gide azalırsa diye korkuyorum 15 dk emzirince. Zaten biraz uykucu bi bebek emzirmeye zor uyandırıyorum :) Sakin aynı zamanda. Sarılık da olmadı çok şükür ama bilmem ne yapayım.

Canim sakin ol
Benim kiz yuzunu donmedi normal doğum yaptim
Bendede panik atak var ayni durumdayiz

Bende merak ediyorum tek gogus bitene kadar mi vermeli yoksa ikisinidemi vermeli
Gecen doktor 2sinide ver dedi ama ebede once birini bidahakinede oburunu ver dedi
Bende ayni senin gibi 2saate bir emziriyorum, kendisi birakana kadar
Bi Uygulama kullaniyorum oraya giriyorum baslangic bitis saatini

3400 doğdu canım, daha yarın doktorda tartılacak da ben evde kucağıma alıp tartınca 4650 çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama. Seninki ne kadar oldu?

doktorda kaç cıktı?Benimkine az almiş dedi doktor da seninki bir ayda 1 kiloyu geçmiş anne sütüyle mi sadece

Sağlıkla kavuşun inşallah

Ay ben ne ara yazdim bu msji diye okuyodum baktimki ben degilmisim

Nasıl bi uygulama o merak ettim

Sanada hem çok geçmiş olsun hemde gözün Aydın canım. Hepsini denedim ama hStgane pompasını kiralamadım. Ona da yatın bakacağım. Bıgün ilk defa bir damla geldi çok şükür. 10 gün mü kaldı ben daha kısa sürer diye bekliyordum. Yarın bilgi verecekler inşallah bayramdan önce gelir evine kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…